2009 Kasm Anneleri

yurt dışında olcak demek hayırlısı olsun artık ya ya bende bi yandan biber doğruyorum bi yandan size yazıyorum çıkmakda istemiyorum evet sormuştumda bidaha sorayım göğüs uçlarınızda sızlama varmı?bide hiç sütünüz aktımı?

Amin insallah. bende sut sizmasi falan olmadi, oglumda da doguma kadar hic olmamisti ama olanlar var.

ayyy sağolun ya ne güzel şeyler söylüyonuz seviyom ben sizleri yaaaaaaaaaaa

opuyorumnanaktan

kızlar size doyum olmaz ben kaçıyom kaynanamdayım yaa kocişte geldi azcık kapatamda onlara bakam soraa görüşürüz hepinizi öpeyrum kendinize iyi bakın

ay bende aynaya bakmıyom daha doğrusu bakamıyom sinirim bozuluyo.artık pijamalarım eşofmanlarım olmuyo giyecek bişey bulamıyom

bence gene nst ye almaz seni benimki 36.haftanda girceksin dedi.33+0da gittiğimde 3 hafta sonra girceksin dedi.sende 36.haftanda gitcen dimi.
ayyyyy benim bebişin doğum yeri van yazacak yaaaa.ben gelsem senle olmamı

benimde amcamın kızının eşi askeriyede 3 kızı üçününde doğum yeri farklı :roflol::roflol:

36.haftadan sonra alıyorlar nstye ben 28 de gittiğimde bel ağrılarım oluyor diyince soktu ama sancı falan çıkmadı

bende diyordum nazlım nasıl korunmuş 10 yıl diyekaydirigubbakcemile3
yaaa ben spiralede güvenemiyorum çünkü çevremdeki çoğu insan ondan hamile kalmış bir daha riske atmayım kendimi diyorum hemde korkuyorum yaaa nasıl takılacak falan

ewet muayene edip öyle takıyorlarmış
bende aylık iğnleri düşünüyorum bakalım bu ay dr.ma gidince konuşacağım

zaten vücut ilk başta tepkisini veriyor canım tutup tutmayacağı anlıyor doktorlarda sen kontrole gidiyorsun kanama vs olursa ..Ben denk gelmedim doktorumda çok iyiydi canım ama şu bir gerçekki en iyisinin dayanma süresi en fazla 10 yıl belirli yılda kayma vsvs olabiliyor kontrollu olmak lazım herzaman olay bu..Şuan bende doktorumla konuşmadım bakalım ne diyecekler en Ginera 1 sene ve sonrası bebiş:)
Aylık iğneleri duymadım cnm sen bir sor bakalım nasıldır nedir bize zararları varmıdır ona göre yol alalım bukonuda

Genelde oluyor canım süt akması bende olmadı ama olanlar var aramızda yerimseniben
evet bendende 3 kere felan geldi damla halinde ama hissettimde ya geldiğini felan ne güzel
Elifcim afiyet olsun canım cokacimcoook

ay bende aynaya bakmıyom daha doğrusu bakamıyom sinirim bozuluyo.artık pijamalarım eşofmanlarım olmuyo giyecek bişey bulamıyom

ben bakıyorum eşime diyorum bak şuralarım fazla sadece bunlarıda veririm artık diyorum kaydirigubbakcemile3

bence gene nst ye almaz seni benimki 36.haftanda girceksin dedi.33+0da gittiğimde 3 hafta sonra girceksin dedi.sende 36.haftanda gitcen dimi.

bende sızlama değilde kaşınma oluyor kremi sürünce geçiyor biraz sakın sütü sıkma canım kolostrum bebiş için çok faydalı

kaşınmada oluyo evet bende duymuştum teyzem sıkma ilk sütünü bebeğe daha iyi geliyomuş ilki

zaten vücut ilk başta tepkisini veriyor canım tutup tutmayacağı anlıyor doktorlarda sen kontrole gidiyorsun kanama vs olursa ..Ben denk gelmedim doktorumda çok iyiydi canım ama şu bir gerçekki en iyisinin dayanma süresi en fazla 10 yıl belirli yılda kayma vsvs olabiliyor kontrollu olmak lazım herzaman olay bu..Şuan bende doktorumla konuşmadım bakalım ne diyecekler en Ginera 1 sene ve sonrası bebiş:)
Aylık iğneleri duymadım cnm sen bir sor bakalım nasıldır nedir bize zararları varmıdır ona göre yol alalım bukonuda

bir daha bebiş düşünenler için pek önermiyorlar ama benim böyle bir sorunum olmadığı için soracağım sizede haber veririm artıkyerimseniben

bende diyordum nazlım nasıl korunmuş 10 yıl diyekaydirigubbakcemile3
yaaa ben spiralede güvenemiyorum çünkü çevremdeki çoğu insan ondan hamile kalmış bir daha riske atmayım kendimi diyorum hemde korkuyorum yaaa nasıl takılacak falan

senin sansina sen spirallede hamile kalirsin.:roflol:

olmazmi canim, sikistiriveririm seni bavula.kaydirigubbakcemile3

bir daha bebiş düşünenler için pek önermiyorlar ama benim böyle bir sorunum olmadığı için soracağım sizede haber veririm artıkyerimseniben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Küçük annem Allahtan birşey olmazsa bende düşünmüyorum Allahım olanlara ömür versin inşallah sen öğren cnm yerimseniben

Asebam görüşürüz cnm benim a.s. a.s.

Ben yine ara ara kalkıyorum kızlar yavaş yazdığım olabilir zira oturunca bazen sancı geliyor kalkıyorum hemen bir iki turluyorum azıcık uzanıp sonrasında yeniden bakıyorum kaydirigubbakcemile5

dayanmis kiizz sisko olcak galiba
bende sasirdim 1800 falan der diye beklerken 2200 dedi yüzde on yanilma payi var ama yinede haftasina göre fazla..dikkat et valla ayda 2 kilodan fazlasi hem bizim icin iyi degil hem bebekler icin

maşallah kız tombik tombik olacak yani... oyyy yerim ben onun tombik ellerini ayaklarını yaaaa:emir_bebek:

benimde amcamın kızının eşi askeriyede 3 kızı üçününde doğum yeri farklı :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimkilerde öyle olcak büyük ihtimalle

hımmm bana yaramazmış bu.

heyooooooooo :teytey: :teytey:

bende sizlere sormuştum hastane çıkışı için saten giyilirmi diye sizler önermediniz bende aldım penye türü alt üst çok tatlı ama emzirme sütyenide aldım üstten açılanından çok güzel oda hem rahatta olur

kız hemen başlayacam demiyom.anaaaaaaaam gelmeyin üstüme.diyomki benim canım sigara istiyo ama ben kendimi kandırıp duruyom az kaldı diye diye.ama öyel hemen doğuram sonra içem demiyom gııııııııı.
hic baslama hicccc:olmaz:

hadi afiyet olsun tatlım yarasın bebişine sana değil:roflol:

afiyet olsun canımcokacimcoook

tek serbets salata valla..salata yaptim bende otluyorum

maşallah kız tombik tombik olacak yani... oyyy yerim ben onun tombik ellerini ayaklarını yaaaa:emir_bebek:

galiba tombik olucak..ben kilo aliyorum ama oda aliyo ayni zamanda...
esimde seviniyo yumuk yumuk elleri olcak diye ama 3.5 kiloyu gecmese iyi olur...
hem kiz dedigin azcik narin olur citi piti benimki ayi gibi olmasin:roflol:

walla bende ondan korkuyorum benimki eşek şansı bana denk gelir mi gelir:1ninca::roflol:
anaaaam bi evi süpürdüm belim nasıl ağrıyo yaaaa... daha iş yapacaktım ama yapamıycam:1no2:

yapma canım dursun bende sabahtan aşağı katı sildim süpürdüm yukarı duruyor birazdanda orayı halldeceğim-tatlicadiarzu-

selam şekerlerrrrrr
annemdeydim akşama kadar çok güzeldi yaa yeğenimi sevdim sevdim sevdimmm doyamadımmmm ama özgem çok tepikledi kıskandı mı ne kaydirigubbakcemile3
sora biras avcılara indik ablam oğluşuna ciciş olcaktı ölee bakındık ciciler aldık
kızıma da beyas bi hırka aldık 4-5 tane de uzun kollu çıtçıtlı bady aldım tek renk bol bol lazım olcak die şimdi evdeyim azcık dinlenim mutfağa girerim heraldee....
sizler neler yaptınıs minnoşlarrrrrrrrrr

anaaaam bi evi süpürdüm belim nasıl ağrıyo yaaaa... daha iş yapacaktım ama yapamıycam:1no2:

yapma kizz arkandan kaynanan mi kovaliyo dinlenince yaparsin devamini
yorma kendini

bende sizlere sormuştum hastane çıkışı için saten giyilirmi diye sizler önermediniz bende aldım penye türü alt üst çok tatlı ama emzirme sütyenide aldım üstten açılanından çok güzel oda hem rahatta olur

saten senin icin mi bebenin hastane cikisi icin mi:uhm:

benimde var saten pjamam hep doğumumda giyerim diye hayal etmiştim ama ikiside kışa geldi malesef giyemiyorumÇok üzgünüm çoook

Back
X