2009 Kasm Anneleri

canım benm bi tanıdık da ilkini genel ikinciyi epidural sezaryen yaptı ama keşke genel olaydı dedi bi arkdş da daha on gğn önce ikinciyi de genel sezaryen oldu istersen yapıylar hala merak etme konuş doktorunla
ben de bilmiyom doğum ne kaa

ay ewet ya senin de az kalmışşş ben kendi dr ma bi gitsem içim rahat etçek o söyler bana ama daha vakit var benm bi arkdş da bugün dedi ki eğer bacak bacak üstüne atamıyosan doğum çok yakındır bi hafta içinde olur sen atamıyon mu kız bacak bacak üstüne ben deniyom daha sorun yok demek:)))

ay denedim atabildim kısss yaşasın daha vakit var zaten doktor nstyi 15 gün sonraya verdii<hayırlsı ben kaçtım öpüyom siziii

heralde canım acele etmek lazım ben dün doktordaydım 34 haftalık bebek 37 haftaya uyumlu çıktı kilosu olmuş 2900 yüüznü göremedik kuzumun iyicene aşağıya inmişş
normal doğum olunda hızla ilerliyoruz elleri çok aşağıda hissediyom resmen hayırlısı kızlarr dua edelim birbirimize

benim oğlanda 3 hafta önden gidiyo. 32 haftada gittiğimde 35 görünüyordu 2.5 kiloydu kuşum. böyle giderse sezeryan düşünecez dedi dr. bakalım hayırlısı

canım benm bi tanıdık da ilkini genel ikinciyi epidural sezaryen yaptı ama keşke genel olaydı dedi bi arkdş da daha on gğn önce ikinciyi de genel sezaryen oldu istersen yapıylar hala merak etme konuş doktorunla
ben de bilmiyom doğum ne kaa

ay ewet ya senin de az kalmışşş ben kendi dr ma bi gitsem içim rahat etçek o söyler bana ama daha vakit var benm bi arkdş da bugün dedi ki eğer bacak bacak üstüne atamıyosan doğum çok yakındır bi hafta içinde olur sen atamıyon mu kız bacak bacak üstüne ben deniyom daha sorun yok demek:)))

bende genel istiyom kııı o ameliyathane ortamını görmek o olayı canlı canlı yaşamak istemiyom uyumak ve uyanıp bebişimi yanımda görmek istiyom allah gönlüme göre verir inşallah yaaaaaaaaaaaaa

ay denedim atabildim kısss yaşasın daha vakit var zaten doktor nstyi 15 gün sonraya verdii<hayırlsı ben kaçtım öpüyom siziii
he bana ööle dedi valla bilemiyorum neyse cnm drçna güven sen
benim oğlanda 3 hafta önden gidiyo. 32 haftada gittiğimde 35 görünüyordu 2.5 kiloydu kuşum. böyle giderse sezeryan düşünecez dedi dr. bakalım hayırlısı
ayy benmki nasıl acep çok merak ediyorummm bi an önce gitmek istiyorum dr ma
canım ya hayırlısı inşşş
bende genel istiyom kııı o ameliyathane ortamını görmek o olayı canlı canlı yaşamak istemiyom uyumak ve uyanıp bebişimi yanımda görmek istiyom allah gönlüme göre verir inşallah yaaaaaaaaaaaaa
ay ewet benm arkdş da ööle diyodu birinciyi genel ikinciyi epidural olan pek memnun kalmamıştı ama dr da önemli tabii bide o baya panik biriydi belki de ondan öyle olmuştur bilemiyorum cnm Allah gönlüne göre versin inş
sezaryen çok mu zor canm yaa ben çok korkuyorum sezaryendenn
biran önce hallet şekerim,insan daha rahat oluyo bitirince hazırlığı,benim çantada hazır bekliyoz kuzucuğu artıkın:)
ewet bi an önce halletmem lazımm of kaldıramıyorum popomu yol çok yormuş beni iki gündür 12ye kaa uyuyorum nerdeyse:((

kasımın ilk haftası bekleyenler ekimin son haftası doğurur bence

bir hafta önce sonra olma ihtimali çok yüksekmiş zati
mesela benm 17 kasım ya, 17sinde olma ihtimali sadece %2 imiş o nedenle o tarihe pek takılmıyorum bakalım dr hangi tarihi vercek o önemli bence bi aksilik olmassa dr n dediği zaman doğururuz

he bana ööle dedi valla bilemiyorum neyse cnm drçna güven sen

ayy benmki nasıl acep çok merak ediyorummm bi an önce gitmek istiyorum dr ma
canım ya hayırlısı inşşş

ay ewet benm arkdş da ööle diyodu birinciyi genel ikinciyi epidural olan pek memnun kalmamıştı ama dr da önemli tabii bide o baya panik biriydi belki de ondan öyle olmuştur bilemiyorum cnm Allah gönlüne göre versin inş
sezaryen çok mu zor canm yaa ben çok korkuyorum sezaryendenn

ewet bi an önce halletmem lazımm of kaldıramıyorum popomu yol çok yormuş beni iki gündür 12ye kaa uyuyorum nerdeyse:((

benimde az kaldı bebişinkiler hazır bi benim pijama eksik. sen izne ayrıldın herhalde bende yarın başlatıyom. 2 gündür gidiyom okula da işkence gibi geldi valla

benimkide 2 gün geride niye öyle oluyor

canım ya ultrason hesabına çok takma bence bi önde gider bi geride kalırrr

takılma yani benim de iki hafta öndeydi ayrıntılı ultrasonda boşver şekerim önemli olan sağlıklı olması
ya ultrason yanlış ölçüyo ya hamiş kalma tarihin sandığından farklı oluyo bi sürü nedeni oluyomuş yani
merak etme

bir hafta önce sonra olma ihtimali çok yüksekmiş zati
mesela benm 17 kasım ya, 17sinde olma ihtimali sadece %2 imiş o nedenle o tarihe pek takılmıyorum bakalım dr hangi tarihi vercek o önemli bence bi aksilik olmassa dr n dediği zaman doğururuz

benim 21 kasım bu gidişimde dok tarih verir gerçi benim daha var hiç bir hazırlıkta yapmadım yani beşik falan almadım gerisi tamamada

benimde az kaldı bebişinkiler hazır bi benim pijama eksik. sen izne ayrıldın herhalde bende yarın başlatıyom. 2 gündür gidiyom okula da işkence gibi geldi valla

benim de bi geceik kaldı ya alamadım gitti bi türlü beğenemiyorummm

b en çarş ayrıldım canm rapor aldım
dün de izne çevirttim

ama dün çok fenaydım sersem gibiydim uyuyamadım bi gece önce iyiki de ayrılmışım dedim
bide ayrılmayan bu izni kullanmayan herkesin erken doğurduğunu öğrendim anne çok yorulduğu için bu izni kullanmadığında son 3 hafta izne ayrıldığında bebek 3 haftayı beklemiyomuş örneği çok hatta kaan kocatepenin karısı bile erken doğurmuş bi ay, annenin artık bol bol dinlenmesi lazımmış iyi ki ayrılmışım diyorum sen de ayrılınca araha edicen inş cnm ben iki gündür yatıyorum daha toparlayamadım vallaaaa

benim 21 kasım bu gidişimde dok tarih verir gerçi benim daha var hiç bir hazırlıkta yapmadım yani beşik falan almadım gerisi tamamada

he cnm dr ne derse o artık

beşiği beğendin mi hemen alıyon ama geciktirme ben beşiği aldım her yerini içini dışını sildim nevresimler yıkandı filan derken baya işi var henüz dinçken al bence geciktirme fazla yoksa zorlanırsın bilmiyorum yardımcın var mı ama benm yoktu zor oluyo vallaaa

eğilip kalkması da zor oluyo canım yaaa mahvoldum ben bi de yerleştirmesi var o da ayrı bi dert

bence beğen ve al bi an önce

şekercik sezeryandan o kada korkma bacım yaa ben memnun kaldım valla o kaaa zor olsaydı 2 ciyi bu kaaa erken yapmazdım ben merak etme 3 günde ayaktasın tabi normal doğum en iyisi

kızlar ben de çıkam kociş uyudu kaldı onu kaldırcam iki saat nazlanır şimdi kalkmaz hemen
öpüyom sizi
ve göbüşlerinizzzziiii

benim de bi geceik kaldı ya alamadım gitti bi türlü beğenemiyorummm

b en çarş ayrıldım canm rapor aldım
dün de izne çevirttim

ama dün çok fenaydım sersem gibiydim uyuyamadım bi gece önce iyiki de ayrılmışım dedim
bide ayrılmayan bu izni kullanmayan herkesin erken doğurduğunu öğrendim anne çok yorulduğu için bu izni kullanmadığında son 3 hafta izne ayrıldığında bebek 3 haftayı beklemiyomuş örneği çok hatta kaan kocatepenin karısı bile erken doğurmuş bi ay, annenin artık bol bol dinlenmesi lazımmış iyi ki ayrılmışım diyorum sen de ayrılınca araha edicen inş cnm ben iki gündür yatıyorum daha toparlayamadım vallaaaa

bende okudum kocatepelerin doğum hikayesini. onun için ayrılıyom zaten izne gerçi dr da ayrıl dedi benim kasılmalarım çok olduğu için birde bebek büyük olduğu için zaten erken doğurursun dedi. öyle olunca ayrılmaya karar verdim. zaten 15 tatille birleştiririz yine 13 hafta izin kullanırız doğum sonrasında

şekercik sezeryandan o kada korkma bacım yaa ben memnun kaldım valla o kaaa zor olsaydı 2 ciyi bu kaaa erken yapmazdım ben merak etme 3 günde ayaktasın tabi normal doğum en iyisi

ay ne bilem ameliyat ya ben abdemcik bile aldırmadım yavv
bi de annemler filan mutlaka normal yap diyler sezaryen sakın yapma diyler iyice korktum anlıcağınız
of Allahım kolayından nsip etsin inş.

Back
X