Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bende geceleri çok uyanmaya başladım yaaakız ege bey inmişmi aşağı.
benimki inmemiş demek bakalım ne zaman incek.
uyku sorunu bendede var.geceleri deli oluyom ama az kaldı sabır.
bu arada edoş biz beşiği kurmaya başladık şükürler olsun.
hadi gözün ayadın canım hayırlı doğumlar nasip etsin Allah ımselam kızlar.
şuandan itibaren izindeyimsositososito
benim dr. kurnazlık yapmış beni 36 haftalık göstermiş erken doğurursam iznim yanmasın diye:lepi:
slm kızlar iyi haftalar diliyorum
bugun biz 35 haftamıza girdik hihoyyyt
hade bakalım sona dogru yaklasıyoruzz
Allah hayırlısı ile kurtulmayı nasip etsin inş.
bu arada rüyamda doktora gidiyrum seni hemen alıcaz sezeryana diyor
epiduralle uyusturuyolar ben bebişi falan gormuyorum adam dikmeyi unutuyo falan
sonra ben hatırlatıyorum dikmedin diye ayy unuttum hemen dikiyorum diyo gozumun onunde
dikiyo ayy igrencti yaa yarın doktora gidicem yaa sanırım stres yaptım kasılma yasıyorum diye
bu arada esim geldi gece kalkıp karsılayayım dedim kalktıgımla yine sol kasıgıma bir agrı girdiki offff gene Allahtan kısa surdu bugun saglık ocagınada gidicem bakalım ne dicekler
slm canımm vallahi ben bi evi düzledim sadece tabee bide kocişe yimek hazırladımselam hatunlarrr
napıyonuz bakalımmm
sabah erkenden kalktım kışlık domates koydum biraz daha, yerleri sildim banyoyu temizledim
anca oturdum yorgunum vallaaaa
bebek tepinip duruyo işte, ufak ağrılar haricinde iyiyim
aynen valla asebam bende hemence kuaföre kosacam yaaa saçlarıma uyuz oluyom hem kestircem hemde boyatcam bi güsell :lepi:
kızz sende işi bilin haa yimem oğlun aç kalır heee kaydirigubbakcemile3 süpermişkaydirigubbakcemile3
bizim burada gündüz yanıyo valla cnmm :kedi:
ayyyy benimde gitmem lazım sağlık ocağınaaaa laelaelaelaelae
slm kıslar ben geldim
bugün yavru kuşumun doğum günü yaaa inanamıyorum 1 sene nasıl geçti geçen sene bu saatlerde hastanede bebişimi bekliyordumkaydirigubbakcemile3
bu sabah oğluşumun aşısı vardı sağlık ocağına gittik tabi bu arada hemşireye yakalandım senin bizde kaydın var mı dedi yok dedim bizim hast.tetanoz aşısına gerek yok dedi dedim olsun kaydını yapalım dedi tabiiii enese aşı yaparken unuttu gittikaydirigubbakcemile3
slm kıslar ben geldim
bugün yavru kuşumun doğum günü yaaa inanamıyorum 1 sene nasıl geçti geçen sene bu saatlerde hastanede bebişimi bekliyordumkaydirigubbakcemile3
bu sabah oğluşumun aşısı vardı sağlık ocağına gittik tabi bu arada hemşireye yakalandım senin bizde kaydın var mı dedi yok dedim bizim hast.tetanoz aşısına gerek yok dedi dedim olsun kaydını yapalım dedi tabiiii enese aşı yaparken unuttu gittikaydirigubbakcemile3
canım benm kociş ses çıkarmaz ne giyersem giyeyim ama gece üşüdüğümden gecelik giyemiyorum onun pijamalarını giyiyorum çok hoşuna gidiyor hatta sana uygun bedende pijama alalım arada giy çok şeker oluyosun böyle diyo:) ama ben gündüz evde, hamile kıyafetlerimden giyiyorum bi tane stresç bi pant var kalınca, o oluyor hala onu giyiyorum üstüne de bol bluzlar, özellikle kociş gelceği zaman giyiyorum:) soğuk olmasa bol elbiseler de giyilir şöyle düşünüyorum zaten çok dışarı çıkmıyoru ben, evde d eolsa bu hamiş kıyafetlerini giyeyim sonra giymem zati, ben topuklu normalde de giyemem düşerim kesin:)geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine
yaww öle saçmalık olurmu biz bu hale kendimiz isteyerek mi geldik kocalarımız bu yüzden bize bakmıyacaklarsa kendi sorunları tabii bakımsızda olmamak lazım ama haksızlık bizi bu konuda yanlız bırakmamaları gerek destek olmaları lazım
ben Allah izin verirse doğumdan sora ilk vakit bulduğumda saçlarımı boyatmaya gidecem
ee insan evde rahat olmak istii ööle gezmemeni istiyosa sende git şimdi içine girebileceğin kıyafet al kız bana dese para ver hemen gidip güzellerini alam derim
benim herifimde öle deel gıı yeter ki benden azcık yüz bulsun
benim normalde bu halde kesinlikle gezmeyeceğimi en ufak bişe dediğinde başına iş açacağını bilir çünkü aynaya baktığımda kendimi heeç beğenmeyom oda sefilim gayet güzelsin diyoo
tehdit ediyom bana şişko felan dediğinde bak bişe yemem oğlun aç kalır deyomm bi daha ses edemeyoo
ya paralara kıyıp yeni kıyafetler alacaklar bizde şık şşık gezcez yada bu halimize katlanacaklar
ayy ben şimdiye kadar topuksuz ayakkabı giymemiştim
beni tanıyanlar geldiğimi ayak sesimden anlarlardı çünkü hep incecik topuklar tıktık gezerdim
geçen gün ayakkabılara bakıyom kociş deyoo kii yandık sen doğurur doğurmaz benden çeşit çeşit topuklu ayakkabı istersin
valla isterümm çok özledim şıkkıdı şıkkıdı gezmeyii
anaaa geceleri soğuk emme gündüz sıcak hala bizim buralar
aynen valla asebam bende hemence kuaföre kosacam yaaa saçlarıma uyuz oluyom hem kestircem hemde boyatcam bi güsell :lepi:
kızz sende işi bilin haa yimem oğlun aç kalır heee kaydirigubbakcemile3 süpermişkaydirigubbakcemile3
ayyyy benimde gitmem lazım sağlık ocağınaaaa laelaelaelaelae
bende kestirip boyatcaaaam.şöyle mavi siyah yapcam ama emzirme döneminde boya sakıncalımı acaba.ben diyomki bitkisel boya kullanam
sanada ii haftalar canımm
yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşalah canım
artık doğum yaklaştı yaaa hep rüyalarımızda doğum göreceğiz
hayra yoralım hayır olsun şekerim
slm kıslar ben geldim
ayy bende geceleri çok uyanmaya başladım yaaa
hadii kurun bakem beşiğinizi de görelim
hadi gözün ayadın canım hayırlı doğumlar nasip etsin Allah ım
sanada ii haftalar canımm
yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşalah canım
artık doğum yaklaştı yaaa hep rüyalarımızda doğum göreceğiz
hayra yoralım hayır olsun şekerim
slm canımm vallahi ben bi evi düzledim sadece tabee bide kocişe yimek hazırladım
geldi yimeini yidi ve gitti evimde temizdi zatii
sende çok yorma kendini azcık dinlen canım
ayy ben konserve yaptım geçende kaynanamın oraya gidip sağolsun gel burda yardım edem dediydi hatta fazla yaptırdı kışın evde olcan gelenin gidenin olur çok lazım olur dedüü 10 kavanoz yapacadım 17 kavanoz yaptırdı kaydirigubbakcemile3
yaaa teyzesi abi oldu benim küçük oğlumayyy yesinler yakışıklı oğlunuuu 1 yaşında abi oluyo bideee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öp kız benim içinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkürler canımopuyorumnanaktanhosgeldin canım oyy masallah enese 1 yasına geldi demek Allah daha nice seneleri beraberce gecirmeyi nasip etsin
hoşgeldin canım.ayyyy doğum günü kutlu olsun yakışıklının.daha nice yıllaraaaa.
kız bu beşiği baya bi zamana kurarız haaa.çok sinir bozucu ya bi ton vida var ve hepside her yere uyuyo tam yerini bulmak biraz zor oluyo
ayyy herkes doğum sonrasını düşünüyor walladelikafadulden
bende doğumdan sonra hemen gidip saçlarımı halledeğim diyorum sıkıldım böyle yaaaa
sonrada kendimi alışverişe atacağım 1 senenin acısını çıkaracağım:jeyyar:beni tutana aşk olsundelikafaduldendelikafadulden
benim kocişte çok yakışıyo sana herkes bu hale gelebilmek için neler yapıyoo deyooya bende hiç giymedim ince topuklu ama artık giymek istiyorum.çok şık duruyo yaaa.
benim kociş rahat valla benim pijamaları giy diyo.çok çirkinleşti diyom yok göbiş seni daha seksi yaptı diyo deli yaaa nasıl moral vereceğini biliypo haaaaa
gülegüle git gel canımmhosgeldin canımmm
ben hazırlanayım yavas yavas saglık ocagına gidim bebişimi duyayım bakalım
ayy ben geçende de gidip kestirdim doğumdan önce gidip azcık daha kestircemaynen valla asebam bende hemence kuaföre kosacam yaaa saçlarıma uyuz oluyom hem kestircem hemde boyatcam bi güsell :lepi:
yaww sende kar habercisi oldun heeeehoşgeldin şekercik
anaaam gümüşhaneye kar yağmış ayy çok erken yaaaaaaaa
ayy mutlu yıllar enesciğime canım maşallah koca adam oldu haaaslm kıslar ben geldim
ayy asebam bende cok sıkıldım kendimden ayy bu sac renginden bıktım kestirmicem ama kesin boyatıcam aynaya bakmak istemiyorum artık
bende kestirip boyatcaaaam.şöyle mavi siyah yapcam ama emzirme döneminde boya sakıncalımı acaba.ben diyomki bitkisel boya kullanam
amaaann emzirirkende zararı ne kaa olur beee o kadarda deeell :1ninca::1ninca:
ben dayanamam valla hemen boyatcamm hemennn delikafaduldendelikafadulden
benim kocişte çok yakışıyo sana herkes bu hale gelebilmek için neler yapıyoo deyoo
ayy ben hayranlıkla bakıyom topuklulara bayramda eltim giymiş kocişe dedimki bak millet ne güzel şıkır şıkır gezeyoo ben bu iğrenç ayakkabılara mahkum oldum deyomm az kaldı canım diyoo oda
gülegüle git gel canımm
ayy ben geçende de gidip kestirdim doğumdan önce gidip azcık daha kestircem
doğumdan soorada boyaya inşallah
yaww sende kar habercisi oldun heeee
ayy mutlu yıllar enesciğime canım maşallah koca adam oldu haaa
emzirmeyi etkilemiyooo emme 40ından önce yapılırmı bilmiyommm
ben öle siyah felan deel zaten kestane saçım ya karamel yada kızıl yapacam vallahi
azcık dikkat çekecek renklerle başlamam lazım kendime gelmem için
walla bende daha geçmedi o hastalık hemen bi mağazaya girsem hemen çocuk reyonuna atıyorum kendimiacaba doğurunca bu yakalandığım herşeyi oğluma alma hastalığı geçermi gııı akannehir
ben kendime bişey almaya gitsemde almadan gelim oğluma bişeler alıyom kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kocişte çok yakışıyo sana herkes bu hale gelebilmek için neler yapıyoo deyoo
ayy ben hayranlıkla bakıyom topuklulara bayramda eltim giymiş kocişe dedimki bak millet ne güzel şıkır şıkır gezeyoo ben bu iğrenç ayakkabılara mahkum oldum deyomm az kaldı canım diyoo oda
gülegüle git gel canımm
ayy ben geçende de gidip kestirdim doğumdan önce gidip azcık daha kestircem
doğumdan soorada boyaya inşallah
yaww sende kar habercisi oldun heeee
ayy mutlu yıllar enesciğime canım maşallah koca adam oldu haaa
emzirmeyi etkilemiyooo emme 40ından önce yapılırmı bilmiyommm
ben öle siyah felan deel zaten kestane saçım ya karamel yada kızıl yapacam vallahi
azcık dikkat çekecek renklerle başlamam lazım kendime gelmem için
:roflol:nan kartanem ben ayakkabı bilem alamıyom kızz denemeden nasıl emin olcam ya sıkarsa sonra vurursa felan diyeee :kedi:
ayaklarım roberto carlos gibii laelaelaelaelae
ay aynen ben de heç topuklu giymezdim hep spor takılırdım sonra geçen kış çok beğenerek aldım iki çizme anam ocakta öğrendim hamileyimm gene giydim biraz ama korktum gıı kayar düşerim bebişime bişe olur diye giyemedim hevesim kaldı fallaaabende eskiden hiç topuklu ayakkabı giymezdim şimdi doğuramda hemen alıp giyem istiyom nasıl hevesleniyom topuklu bilekte biten botlaraaaaaaa.
benim kocişte bi alem diyomki hiç bişey olmuyo ben ne giycem evde diyoki benim pijamalardan giy ne olacak.zaten paçoz oldum çıktım bide onun pijamaları giyince abowwwww
benimki seviiihadi anam anca gidersinn :roflol::roflol:
ziraa caminin önünde resim çekip sağa inat koyacaklarmışş :roflol::roflol:
valla benim adamda öle cici bicili gecelik neyn sevmiiyy ne dii ben öle giyincee aşkıım üşüceksinn :roflol::roflol:
bu adama sexi olmaya gelmiy yaniiii :roflol::roflol:
ben hiç nefes alamıyom yawwwww
senin yağız paşa hala yukarda ozaman sekerim :kedi::kedi:
ben nefes olaylarını atlattımda bi mide bide uyku sorunum devam ediyo :sinifsinif:
he valla kar habercisi oldum yaaa.
kız 40 ımız çıkana kadar uğraşamayız gibi geliyo saçla falan.
benim şimdiki saç rengim kestane tabi yakalıklı kestane oldu ama ben mavi siyahı çok seviyom.herkes çok yakıştığını söylüyo.açık tenli ve renkli gözlüyüm sanki daha bi açıyo rengimi gııııııııı
ben çalıştığım zamanlarda eve gelşnce en rahat şeyleri giyip otururdumcanım benm kociş ses çıkarmaz ne giyersem giyeyim ama gece üşüdüğümden gecelik giyemiyorum onun pijamalarını giyiyorum çok hoşuna gidiyor hatta sana uygun bedende pijama alalım arada giy çok şeker oluyosun böyle diyo:) ama ben gündüz evde, hamile kıyafetlerimden giyiyorum bi tane stresç bi pant var kalınca, o oluyor hala onu giyiyorum üstüne de bol bluzlar, özellikle kociş gelceği zaman giyiyorum:) soğuk olmasa bol elbiseler de giyilir şöyle düşünüyorum zaten çok dışarı çıkmıyoru ben, evde d eolsa bu hamiş kıyafetlerini giyeyim sonra giymem zati, ben topuklu normalde de giyemem düşerim kesin:)
eskiden kociş geleceği zaman şık bi sofra hazırlardım güller mumlar tüller boncuklar filan:) su bardağı yerine şık kadehler koyardım
ben de tüllü, mini, şımbıl şımbıl giyinirdim normalde asla dışarda giyemeyeceğim kıyafetler giyerdim altına o zaman topuklular giyerdim bi de makyaj kociş gelince beni öyle görürdü
şimdi o kaa bakımlı deilim ama bu halimin de çok güzel olduğunu söylüyor, ben asla kocamı pijamayla karşılamadım hasta olduğumda bile eşofman takım giydim; ama bu halinin güzelliği başka benm bebeğimi taşıyosun diyor bu da gururumu okşuyor açıkçası...
ben hiç saç boyatmadım boyamadım daha da boyatmayı düşünmüyorum beyazlar çıkana kaa, ama bakımlı olmak gerektiğine ben de katılıyorum.
doğmdan sonra da bebeğin bakımından fırsat buldukça şık olmaya, sade ama hoş görünmeye çalışacağım; her şeyin yeri başka çünkü.
ben de hopladığım, doyasıya oynadığım dans ettiğim günleri çok özledim eskiden evde bi tıngırtı olsa kalkar oynardım şimdi korkuyorum:))
kocişin yapamaz mı gııkız bu beşiği baya bi zamana kurarız haaa.çok sinir bozucu ya bi ton vida var ve hepside her yere uyuyo tam yerini bulmak biraz zor oluyo
he valla kar habercisi oldum yaaa.
kız 40 ımız çıkana kadar uğraşamayız gibi geliyo saçla falan.
benim şimdiki saç rengim kestane tabi yakalıklı kestane oldu ama ben mavi siyahı çok seviyom.herkes çok yakıştığını söylüyo.açık tenli ve renkli gözlüyüm sanki daha bi açıyo rengimi gııııııııı