2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öle haklisin herseyin basi azim laelaelaelaelaenaniknanik

dedim ya senin elinden kacmaz ALlahin izniyle..senden kolay bir dogum hikayesi bekliyorum yani insalalh..a.s.:1hug:

hay agzini öpim dicem olmicak..-tatlicadiarzu-
yazan ellerini öpim dicem, e yaslida degilsin.. hem hazir öpmüsken harclik isterim vermesin, bosuna cazgirlik yapmiyayim..kaydirigubbakcemile

yazan ellerin dert görmesin emi
:1hug:

sağolun canlarım, çok iyisiniz. ya bilmiyorum ama şunu biliyorum ki hamile olmasam daha güçsüz hissederdim kendimi. bana ayrı bi güç veriyo bebeğim. tebessümcüm dediğin gibi kızım da beni tekmeleyerek uyarıyo. onu çok seviyorum. eşimle de aram iyi çok şükür ama işte şu iş konuları çok sıkıcı.
ruhe cim, sanırım benim kız da çok hırçın olur. ama güçlü olması da gerekiyo sanırım bu dönemleri hissettiği için.

bu arada ben kaçırmışım bu öneriyi çok teşekkürler GÜLSÜM-ZEYNEPCİM... neden beni uyarmadın msn de.... ben sana zeynep diyorum hep. kızsana bana bu konuda...

hay agzini öpim dicem olmicak..-tatlicadiarzu-
yazan ellerini öpim dicem, e yaslida degilsin.. hem hazir öpmüsken harclik isterim vermesin, bosuna cazgirlik yapmiyayim..kaydirigubbakcemile

yazan ellerin dert görmesin emi
:1hug:

aganin eline vurulmaz derler :roflol::roflol: sen öpseydin yine de:roflol:

yok yok insallah inaniyorum sen söyle kolay bir dogum yapacaksin insalalh buna yürekten inaniyorum...dedim ya herseyin basi azim :roflol: sen bu ceneyle dedigim gibi cocugu sancisiz dogurmaya da ikna edersin :roflol::roflol:

adacim kolay gelsin balim..
bence kapi pencere diye kategoriler halinde gir bu temizlik olayina..
öyle oda oda yaparsan bi seyi 40 defa yapmis gibi olur.. bence yani
:icecream:

mertas aramıza hoşgeldin canım..Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin sanada bizede:Saruboceq:
hayat geçmiş olsun..doktorunla irtibata geç bence..son zamanlar önemli bir durum hastalık..
ilahi deniz o kadar güldümki bacım..hayırlısı olsun.herişde var bir hayır.inşallah en kısa zamanda ödersiniz borcunuzu..sıkma sakın sen canını..:teselli:
aslıcım bitanem ben bugün kötüyüm.sırtlarım belim çok ağrıyor..babamda kaldığımız için çok giremiyorum nete babamın işleri oluyor bilgisayarda..
adayadayı canım bebişin güle güle kullanır inşallah.birazdan bakıcam cicilerine..
melekcim..ben hamile kaldığımdan beri kullanıyorum iğne..hergün hemde..sen bide beni düşün..ilistir gibi oldum:)delikafadulden
şehnazım canım..çok geçmiş olsun.iyisin dimi şu anda..
papatya son bir kaç gündür bende öyleyim.böyle devam ederse 8 ayda aldığım 7 kiloyu son bir ayda 15e tamamlarım gibi geliyor.yedikten sonra birde yanması yokmu..geğir geğir..rahatlıyorum..baktım olmuyor osuruyorum en sonsositososito
tebessüm canım benim..bugün gazetede okuduğum bir haber ile normal doğuma kimse oturtamaz beni dedim..doktoruma gidince de söyleyeceğim..kesinlikle sezeryan yani bebişim..

acıbiber hoşgeldin canım..valla hep aklımızdaydın..iyisiniz ya bir yaramazlık yok.şükürler olsun.:Saruboceq:
hacerim canım.iyi haberlerini bekliyoruz..
yasemin üzülme..ne yapcan bende dünde gidip paşa paşa ödemiş olduğum kart borcumu bi daha ödedim..46 ytl filan ama işte dağınıklığım yüzünden gene ödendi.sağlık olsun.bize bişe olmasın..
zakkum canım hamilelik psikolojik olarak etkiliyor hepimizi..sorunun her neyse dilerim en kısa zamanda geçer bitanem..
:teselli:

rici ederim :jeyyar:

sana degil cereze kizmak lazim , cünkü gülsümü neresinden uydurdu ben de bilmiyorum :roflol::roflol::roflol: sen dogrusun canim yani :1hug:a.s. gerisini cerez düsünsün klava:

Zakkumcum seni çok iyi anlıyorum. Geçen gün bir arkadaşımla telefonda konuşurken birden kahkaha atmaya başladım. O kadar güldüm kii -ayrıca gülünecek bişi yoktu, benim maddi manevi sorunlarımdan bahsediyorduk- sonunda gözümden yaş geldi. Sonra da birden ağlamaya başladım. Sonra yine bir anda durup, arkadaşıma, merak etme bişiyim yok dedim ve tekrar kahkaha atmaya başladım. Arkadaşım şok oldu tabii... Sonra bana psikiyatride eğitim alan doktor ablasını aramak isteyip istemeyeceğimi sordu... :roflol:
Hepimizin başında türlü dert var. Kimisinin annesi babası hasta, kimimizin bebeğinde sorunlar var, sabırla ve stresle gün doldurmaya çalışıyorlar, kimimizin gırtlağa kadar borcu, işsizlik sorunu var. Ve daha neleeer neleeer.... Sabredicez, burda dertleşicez, ve bu günler de geçecek. Bugüne kadar hayatta neler geldi geçti başımızdan bunlar da geçecek. Birer hatıra olarak kalacaklar. Biliyorum, geçiyo da delip geçiyo diyorsun içinden... Çok da haklısın, delip de geçiyo. Ama ne yapalım hayat böyle bişi, hepimizin yüreğinde farklı farklı yerlerde çeşitli ebatlarda delikler var. Hem de en kocamanlarından... Bu delikler de bu günlerin birer hatırası olarak kalacak. Ben öyle umud ediyorum. Sık sık dua ediyorum. Ona sığınıyorum. Bana bütün bunlara dayanma gücü ver diyorummm...
Sen de öyle yap... Umarım sebepli ve sebepsiz tüm sıkıntıların için çare bulunur. Umarım bunlar fazla yaralamaz seni. Umarım en kısa zamanda bütün bunlardan sıyrılmış, sadece mutlu bir hamile olarak, göbeğini sıvazlayıp, hazırlıkları ve bebişini hayal ediyor olursun. Ben kendimi hep böyle düşünüp, pembe düşlere dalıyorum. Kii belki sen kaçırmışsındır ama buradaki bütün arkadaşlar biliyor ki, topicteki en dertlilerden biriyim. Öyle kısa zamanda düzelecek şeyler de değil sıkıntılarım. Ama hergün bir mucize olmasını bekleyerek uyanıyorum. ( Tamam hergün değilse de pekçok gün) Sana da rabbimden dilediğin tüm mucizelerin en acil tarafından gönderilmesini diliyorum. :Saruboceq:

ay ne güzel yazmissin ya..
rahat rahat saliveriyorsun ne güzel..
kizlar örnek alin bak.. gazim var deyip durmayin.. ossurasim var deyin..
:roflol:

kızlar yerel gazetede okuduğum habere göre 20 yaşında 2.çocuğuna hamile kadına devlet hastanesi kan sulandırıcı iğne veriyor.bacağındaki damar tıkanıklığından dolayı..
sonra doğum hastanesi(bende aynı hastaneye gidiyorum)kan sulandırıcı iğneyi kullandığı için doğumu fakültede yapmasını öneriyor.
12 saat boyunca suni sancı verilen kadın doğum yapıyor kanaması oluyor haliyle..kanamayı durdurmak için 2 gün hastanede yatırıyorlar..çıktığı gün evde beyin kanaması geçiriyor 13 gün yoğun bakımda kalıyor.ama kurtarılamıyor..
aslında yazdıklarınızdan sonra normal doğum için karar vermiştim dün gece..ben yapıcam başarıcam demiştim..
ama öyle bir şey olduki bu gazete 1,5 ay öncesinin gazetesi..kuşun kafesinin altına koymuşum ben o haberin olduğu tarafı ve demin gördüm..
elimde gazete ile doktoruma gidicem ve kesinlikle istemediğimi söylicem..o kadın 1 ay kullanmış beni düşünün hamileliğimin başımdan beri..
yok istemiyorum yavrular ben..kararlıyım..

ay ne güzel yazmissin ya..
rahat rahat saliveriyorsun ne güzel..
kizlar örnek alin bak.. gazim var deyip durmayin.. ossurasim var deyin..

ne edim çerezim..zaten osurmayı severdim ben hep..
şidi gazım oldumu direk olaya geçiyorum..eşim s.çacan diyor..delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

tebessüm yazdım bitanem..yok adamın iki çocuğu ile fotoğrafı var gazete..çaresiz duruyor..kendim için söylüyorsam namert olayım herşey eşim ve çocuğum ortada kalmasın diye...
derrrrrrmişim...:roflol::roflol:

ederim tabi, ne sandin sen
kiz masallah de
klava:

rici ederim :jeyyar:

sana degil cereze kizmak lazim , cünkü gülsümü neresinden uydurdu ben de bilmiyorum :roflol::roflol::roflol: sen dogrusun canim yani :1hug:a.s. gerisini cerez düsünsün klava:

tebessüm degilmi senin nickin??
e tebessüm denilince bende gülsüm diye cagrisim yapiyor ondan yani
:1closedeyes:

haksizmiyim zakkumcum sen söyle ? :))

öyle deme böcügüm, her bünye farklidir..
o annenin vadesi o kadarmis.. maniside bu olmus..
allah rahmet eylesin..
:Saruboceq:

ah ah, bi ben beceremiyorum bu gaz isini..
kendimden bileutaniyorum saliverirken..
ne yaparsam uykumda.. yoksa bile bile yapmiyorum ben hic..
esim diyor dikilimi senin oran ne.. yoksa geldimi nasil tutcan.. -tatlicadiarzu-
e tutuluyo iste

Gülşahcım, kötü haber tellallığı yapmak istemem ama, sezeryanda daha fazla kanama oluyor. Normal doğumdaki kan kaybı onun yanında hiç kalır. Yani kan kaybı ve kanamanın durdurulması açıcından normal doğum yapmak daha iyi bir tedbir bence. Doktorunu ültimatomla yönlendirip konuyu açmadan önce, kan kaybı ve kanamanın durdurulması çaısından hangi doğum türünün daha efektif olduğunu sor. Ama gazeteden bahsetmeden önce yap bunu... Sonra sonuca göre bence sezeryanda diret. Öfkeyle kalkan zararla oturur. kaş yapayım derken göz çıkarma da allah korusun!!!

denizim bakalım ya cuma yada cts gidicem ben doktora o zaman görüşücem kendisiyle..bunun açıklamasını istiyorum dicem..
tebessüm ben sana der veririm bacım. :)

kızlar sancılar başlıyor bu aylarda fakat bu sancı denilen şey nasıl bir şey bana biri tarif etse ne ladar mutlu olcam ben yaw

AMANNN ŞEKER NE YAPALIM ALLAH SAĞLIK VERSİN ÖDENİR HEPSİİİ... NE YAPCAN İTİRAZ BÜYÜK OLASILIK LA KABUL EDİLMEZ KANIMCA CANIMIZDAN kıymetlimi jnm boşverin ne yapalım giden para olsun da insan o gidince şunu alırdım bunu yapardım diyor ya o koyuyo insana Çok üzgünüm çoook neyse yapılacak bişi yok artık. ama ilk duydum walla midem sızladı :roflol: eşime de haberi ben verdimmm bide düşününn artık senağlama bebişlerimiz sağlıklı olsunda boşverin bu arada aracı olan annişler motorlu taşıt vergisini unutmayın devlet affetmez valla keser cezayıııı.. senağlama offf offff hep para hep para boşuna demiyorlar varlığı ayrı dert yokluğu yara diye klava:
zakkumcum sende takma olan bebişe oluyor...üzülme salla gitsin aman beeeeeeeeee :sm_cool: boşver takma bile...

kızlar ben bağıra bağıra doğurcam tutmayım beniiiiii :sm_cool: korkmuyorum ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnn (biraz tırsıyorum o kadar) aman bi anlık kızlar ya olcak bitcekkk sengözlerimebaksanab

:1hug:adacyo, saruboceg lavinia ve diğer güzeller, çok sağolun. geçecek inşallah. Ama hayatımda yaşamadığım şeyler yaşıyorum. çok yabancıyım bu tür sorunlara. herneyse atlatırız inşallah hepimiz sorunlarımızı.

cerezcim ben "tebessüm" ile msn de konuştuğumuzda anlamını açıklamıştı. ondan bende benzetme hali oluşmadı.
ama belli ki tebessüm bu konuda herkese açıklama borçlu:))))))))) sizi çok seviyorum...

ben bittim arkadaslar ehliyetimin suresi dolmus offff of isin yoksa otur ders calis simdi tamam isim yok ama nefret ediyorum ehliyet sinavina calismaktan var iste 12 yillik turk ehliyetim 2 yildirda burda kullaniyorum daha ne okuzluk yapiyolar anlamiyorum ustelikte tam annem geliyor. sinirden midem bulanmaya basladi walla ne uyuzlar ya. napcam simdi ben.

alemsin kiz sen sariböcük:1hug: tabi cocugunu ve esini düsüneceksin, hakli bir gerekce ile kabul görürsün yanilaelaelaelaelae

walla yazdiklarin insanin kanini donduracak cinsten..Allah vermesin basa..ama madem öyle Allah korusun sezaryan isini de bir arastir, sonucta o da bir ameliyat ve kan kaybi ..vs gibi riskler ne bir arastir derim..Allah betirinden saklasin hepimizi...

canim.. bizi öldürmeyen sey bizi ancak güclendirir..
adaninda dedigi gibi geciyor hersey.. delip geciyor, ama geciyor..
hakkimizda herseyin hayirlisini versin allahim
:Saruboceq:

gülsüme gelince..gülsüm iste ya..gülsüm gülsüm
kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…