öle haklisin herseyin basi azim laelaelaelaelaenaniknanik
dedim ya senin elinden kacmaz ALlahin izniyle..senden kolay bir dogum hikayesi bekliyorum yani insalalh..a.s.:1hug:
hay agzini öpim dicem olmicak..-tatlicadiarzu-
yazan ellerini öpim dicem, e yaslida degilsin.. hem hazir öpmüsken harclik isterim vermesin, bosuna cazgirlik yapmiyayim..kaydirigubbakcemile
yazan ellerin dert görmesin emi :1hug:
sağolun canlarım, çok iyisiniz. ya bilmiyorum ama şunu biliyorum ki hamile olmasam daha güçsüz hissederdim kendimi. bana ayrı bi güç veriyo bebeğim. tebessümcüm dediğin gibi kızım da beni tekmeleyerek uyarıyo. onu çok seviyorum. eşimle de aram iyi çok şükür ama işte şu iş konuları çok sıkıcı.
ruhe cim, sanırım benim kız da çok hırçın olur. ama güçlü olması da gerekiyo sanırım bu dönemleri hissettiği için.
bu arada ben kaçırmışım bu öneriyi çok teşekkürler GÜLSÜM-ZEYNEPCİM... neden beni uyarmadın msn de.... ben sana zeynep diyorum hep. kızsana bana bu konuda...
tebessüm canım benim..bugün gazetede okuduğum bir haber ile normal doğuma kimse oturtamaz beni dedim..doktoruma gidince de söyleyeceğim..kesinlikle sezeryan yani bebişim..[
papatya son bir kaç gündür bende öyleyim.böyle devam ederse 8 ayda aldığım 7 kiloyu son bir ayda 15e tamamlarım gibi geliyor.yedikten sonra birde yanması yokmu..geğir geğir..rahatlıyorum..baktım olmuyor osuruyorum en sonsositososito
ay ne güzel yazmissin ya..
rahat rahat saliveriyorsun ne güzel..
kizlar örnek alin bak.. gazim var deyip durmayin.. ossurasim var deyin.. :roflol:
aganin eline vurulmaz derler :roflol::roflol: sen öpseydin yine de:roflol:
yok yok insallah inaniyorum sen söyle kolay bir dogum yapacaksin insalalh buna yürekten inaniyorum...dedim ya herseyin basi azim :roflol: sen bu ceneyle dedigim gibi cocugu sancisiz dogurmaya da ikna edersin :roflol::roflol:
rici ederim :jeyyar:
sana degil cereze kizmak lazim , cünkü gülsümü neresinden uydurdu ben de bilmiyorum :roflol::roflol::roflol: sen dogrusun canim yani :1hug:a.s. gerisini cerez düsünsünklava:
kızlar yerel gazetede okuduğum habere göre 20 yaşında 2.çocuğuna hamile kadına devlet hastanesi kan sulandırıcı iğne veriyor.bacağındaki damar tıkanıklığından dolayı..
sonra doğum hastanesi(bende aynı hastaneye gidiyorum)kan sulandırıcı iğneyi kullandığı için doğumu fakültede yapmasını öneriyor.
12 saat boyunca suni sancı verilen kadın doğum yapıyor kanaması oluyor haliyle..kanamayı durdurmak için 2 gün hastanede yatırıyorlar..çıktığı gün evde beyin kanaması geçiriyor 13 gün yoğun bakımda kalıyor.ama kurtarılamıyor..
aslında yazdıklarınızdan sonra normal doğum için karar vermiştim dün gece..ben yapıcam başarıcam demiştim..
ama öyle bir şey olduki bu gazete 1,5 ay öncesinin gazetesi..kuşun kafesinin altına koymuşum ben o haberin olduğu tarafı ve demin gördüm..
elimde gazete ile doktoruma gidicem ve kesinlikle istemediğimi söylicem..o kadın 1 ay kullanmış beni düşünün hamileliğimin başımdan beri..
yok istemiyorum yavrular ben..kararlıyım..
ne edim çerezim..zaten osurmayı severdim ben hep..
şidi gazım oldumu direk olaya geçiyorum..eşim s.çacan diyor..delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
tebessüm yazdım bitanem..yok adamın iki çocuğu ile fotoğrafı var gazete..çaresiz duruyor..kendim için söylüyorsam namert olayım herşey eşim ve çocuğum ortada kalmasın diye...
derrrrrrmişim...:roflol::roflol:
kızlar yerel gazetede okuduğum habere göre 20 yaşında 2.çocuğuna hamile kadına devlet hastanesi kan sulandırıcı iğne veriyor.bacağındaki damar tıkanıklığından dolayı..
sonra doğum hastanesi(bende aynı hastaneye gidiyorum)kan sulandırıcı iğneyi kullandığı için doğumu fakültede yapmasını öneriyor.
12 saat boyunca suni sancı verilen kadın doğum yapıyor kanaması oluyor haliyle..kanamayı durdurmak için 2 gün hastanede yatırıyorlar..çıktığı gün evde beyin kanaması geçiriyor 13 gün yoğun bakımda kalıyor.ama kurtarılamıyor..
aslında yazdıklarınızdan sonra normal doğum için karar vermiştim dün gece..ben yapıcam başarıcam demiştim..
ama öyle bir şey olduki bu gazete 1,5 ay öncesinin gazetesi..kuşun kafesinin altına koymuşum ben o haberin olduğu tarafı ve demin gördüm..
elimde gazete ile doktoruma gidicem ve kesinlikle istemediğimi söylicem..o kadın 1 ay kullanmış beni düşünün hamileliğimin başımdan beri..
yok istemiyorum yavrular ben..kararlıyım..
selam güzel anneler, ben hergeçen gün biraz daha kötü hissediyorum. hamileliğimin başında mutlu bi dönem geçiricem diye kendime söz vermiştim. ama şimdi psikiyatriste gitsem bi meslektaşını arar benle görüştükten sonra. ne yapacağımı bilmiyorum. acayip sıkıntılıyım. çok kötü şeyler yaşıyorum. yalnız kalsam derdim olmayacak ama yakınlarım ve yaşananlar tabiri caizse cılkımı çıkarttı. lavinia cım sen 1000 liralık cezayı yaşadıklarımızı duysan yatıp kalkıp şükredersin. en kötüsü de bebeğimin hissettiğini bilmek beni çok daha fazla üzüyo. ekonomik tedbir almak yerine her sıkışıldığında birilerini gözaltına alan zihniyetten de bıktım artık.
tabiki önce sağlık versin Allahım ama bunlara dayanmak için de sabır istiyorum. sadece paylaşmak istedim. çünkü içimde kalanlar beni patlatacak herkesin sırrını, sorununu saklamak beni yıprattı....dün gece de wc ye gidecektim. kasılıp kaldım. sadece boynumu kollarımı hareket ettirebildim. karnım çok fena oldu. bi süre ağlayarak yattım eşim masaj yaptı. sanırım stres beni ele geçiriyo iyice...
bu arada az önce aklıma geldi sanırım gülşahtı, ocak ayında birşey söyleyecekti ki normal doğumu çok kolaylaştıran bir yöntemmiş sanırım. zamanı geldi sanırım öğrenmenin...
Gülşahcım, kötü haber tellallığı yapmak istemem ama, sezeryanda daha fazla kanama oluyor. Normal doğumdaki kan kaybı onun yanında hiç kalır. Yani kan kaybı ve kanamanın durdurulması açıcından normal doğum yapmak daha iyi bir tedbir bence. Doktorunu ültimatomla yönlendirip konuyu açmadan önce, kan kaybı ve kanamanın durdurulması çaısından hangi doğum türünün daha efektif olduğunu sor. Ama gazeteden bahsetmeden önce yap bunu... Sonra sonuca göre bence sezeryanda diret. Öfkeyle kalkan zararla oturur. kaş yapayım derken göz çıkarma da allah korusun!!!
ne edim çerezim..zaten osurmayı severdim ben hep..
şidi gazım oldumu direk olaya geçiyorum..eşim s.çacan diyor..delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
tebessüm yazdım bitanem..yok adamın iki çocuğu ile fotoğrafı var gazete..çaresiz duruyor..kendim için söylüyorsam namert olayım herşey eşim ve çocuğum ortada kalmasın diye...
derrrrrrmişim...:roflol::roflol:
adacyo, saruboceg ve diğer güzeller, çok sağolun. geçecek inşallah. Ama hayatımda yaşamadığım şeyler yaşıyorum. çok yabancıyım bu tür sorunlara. herneyse atlatırız inşallah hepimiz sorunlarımızı.
cerezcim ben "tebessüm" ile msn de konuştuğumuzda anlamını açıklamıştı. ondan bende benzetme hali oluşmadı.
ama belli ki tebessüm bu konuda herkese açıklama borçlu:))))))))) sizi çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?