2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim de psikolojım bozuldu iyice çocuk olunca koçiş beni artık sevmicek gibi geliyorrrr....
hep karnımda mı kalsa acaba CADIARZU böle çok iii tatlılar meyvelerrr ohhhhhhhhhh ... sanki çocuğu doğunca büyü bozulcak gibi :S senağlama sanki bebiş onun herşeyi olcak gibi geliyor ikisini de döverim o zaman .en çok beni sevsinler ya...-tatlicadiarzu- butun acıyı ben çekiyorum yazık bana senağlama

Selam arkadaşlar. Geçmişi patlatmışınız yine. Gece kuşlarıııııı size diyorum. Doldurmayın sayfaları yaw yetişemiyorum ama..
Bir yandanda karnım acıktı. Hem yemek ye,hem geçmişi oku,hemde son sayfayı takip et...offfff.

lavinia, eşim de bana öyle diyo. bebeğimizi daha çok seveceksin diye.. bence eşin bebeği kıskanacak. çünkü sen hep onunla ilgilenmek zorunda kalacaksın. bence sen değil o kaygılansın:) seni paylaşamayacaklar....

kızler ben bi süre çıkyım. yemek yiyim. dinleneyim. belim çok ağrıdı. hepinizi çok öpüyorummmm..

:cerezcim ben "tebessüm" ile msn de konuştuğumuzda anlamını açıklamıştı. ondan bende benzetme hali oluşmadı.
ama belli ki tebessüm bu konuda herkese açıklama borçlu:))))))))) sizi çok seviyorum...

olsun be hacercim sen öyle demek istersen öyle de derdim ama gülsüm ismini nedendir bilmem ama cok sevmem CADIARZU

Aysinin de isaret ettigi gibi mevzu senin düsündügünden farkli...söyle ki:

Bugün hep sikintilardan bahsettik ya maddi manevi...evlenme arefesiydi esimle baya bi sikinti yasiyorduk ama sadece maddi de degildi yani... o kadar bunalmistim ki ve hayatimda o kadar hersey ters gidiyordu ki kendime sürekli telkin vermeye ve mutlu etmek icin briseyler bulmaya calisiyordum. neyse bigün yine sikintili bir günde esimle markete girdik -tabi o zaman kendisi sözlümdüsırnaşık şey- dedik hadi birseyler alip yayilak cimleresırnaşık şey o sirada sepet icinde cok tatli bir ördek gördüm ve simarikligim tuttu ve esimden onu almasini istedim-cok paramiz var ya:roflol: bana cok sempatik gelen o ördek icime degisik bir cocukluk duygusu vermisti,simarikligim ondandi, cünkü herseye ragmen gülmem gerektigini hatirlatmisti bana dedim ki sonra esime alalim bunu ve adini "tebessüm" koyalim,bunca sikintinin icinde hayata dair bir tebessüm olsun bizim icin dedim şakkıdı hala benim icin bir tebessümdür yani, o günü hatirlatir..
o gün bugün tebessüm benimle beraber yani, insallah kizim icin de bir tebessüm olacak. a.s insallah annesini yasadiklarini yasamaz ama...

böyle istee canlar...sikintilarla yasamak kolay degil ama hepsi geride kaliyor dediginiz gibi...Allah daha beterlerinden saklasin insallah...

ege deniz sakın yawru kuşşş sakin ol hele ..
nedir bu ehliyet yenileme olayı ki ...
hem bız 9 ay nere katladık sınav ne ki pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
sorulara bakmadan yaparsın sen....

ya bencede kocişler bizi kıskanacaklar.alıştılar bizimle olmaya birden bebişle olmamız onları biraz kıskandıracak gibime geliyor.

buket-26 cim şıkayet etme miskinliğini atarsın kızzzzzz sana iş açıyoruz işte ....dertleşip atıyoruz stresiii...
ya bu teşekkur yeri nerdeee yoookkkkkk kım bip letti orayı kı ne oldu ki artık olmayacak mı ki..... ay her ne ise destek ve yardımcı olan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederimmm....

hadi herkes neden bu niki sectigini anlatsin...merak ettim bak ben de..

seninkinin anisi güzelmis canim..
kizindada o ördekden dolayi yüzünde güller acar insallah
:asigim:

benimkine gelince.. esim cayi cok sever. tiryakisidir..
e cayda cerezsiz icilmezmis.. onuda sever..
e benide sever.. vazgecilmezmis cerezden..
nisanlandigimizda cerezim derdi.. benimkide ordan kalma iste ..
cerezim .. vazgecilmezim..
:asigim:

siradki anlatsin lütfen :CüvCüv:

herkeze merhaba tekrardan a.s. bugun cok tembelim yaaa hiç bi iş yapasım yok tembelim tembell Bide eşim bugun arabayla kaza yapmış arabanın önü pert olmuş valla geldimi hepsi üst üste geliyor neyseki onda bişey yok en azından o beni rahatlattı ..

Buarada tebessüm22 benim nikimin anısı alya adını cok begenıyordum sulinin anlamıda japoncada küçük sevimli demek eee kızımın adı alya olcak eee bide sevimli küçük :)) onun içinn nikim
alyasulin :)))

bu da harika kizşakkıdı ama benim ilk gördügümde de cok hosuma gitmisti, güzel bir nik seciminaniknanik isim babasini tebrik ederim :roflol:

Ben eski bir yüzücüyüm. 10 sene profesyonel olarak yüzdüm. Yıl içerisinde sık sık deplasmana gider, yerine göre 3-4 gün eğer kampsa 15 gün kalırdık. O dönemlerde ailemden ayrılmak zor geliyordu. Annem de bana peluş bir kedi almıştı, çok güzeldi. Evden uzaklaşırken onu da valize koyuyor, sarılarak uyuyordum. Kedi alınınca eve geldim ve sözlüğü açtım... İlginç bir isim bulmalıydım kedime. Kimselerde olmayan... A harfinde ADACYO sözcüğü dikkatimi çekti... Yavaş yavaş anlamına geliyordu... Benim de hoşuma gitti, şifre gibi dedim kendi kendime, güzel bir anlamı var ama kimse bilmez herhalde... İşte benimki de o günlerin anısıdır.

Haklısın canım. Valla şu KK olmasa napcakmışım ben bilmem.. İyiki varsınız canlarım benim.

Geçmiş olsun canım. Çok şükürki cana gelmemiş.

bu da harika kizşakkıdı ama benim ilk gördügümde de cok hosuma gitmisti, güzel bir nik seciminaniknanik isim babasini tebrik ederim :roflol:

tesekkür ederiz :1hug:

adacyo.. vay be.. bende biseylerin kisaltmisi falan saniyordum

güzelmis.. :1hug:

bir çok kişi şeker kadar tatlı olduğunu iddia eder.ben biber kadar acıyım lakin aci müdavimleri bir kere acı yemeğe başladılar mı bira daha vazgeçemezler..ehh eşte antepli olunca acının yeri daha bir vazgeçilmez oluyo

demek denizimiz, muhtarimiz bir yüzücü.tebrikler öncelikli canim... walla ilginc gelmisti nikin bana, demek ki hikayesi epey bi güzel cikacakmis.
ayrica deniz, su benim vazgecilmezim ya...balik burcuyum ondan mi bilmem ama yüzmeye asigim...ama korkumdan hamiyleken yüzmeye gitmiyorum, mikrop falan alirim diye...sen hic gittin mi?

alyasulin demek ki kizinin adini tasiyorsun...ismiyle yasasin insallah annesi..

kızlar benim adım yaseminnn biliyorsunuz...

Beyaz, kırmızı veya sarı renkli, kokulu çiçekler açan bir ağaççık. çiçek ismi çiçekleri çok seviyorum...

lavinia da Bir tür çiçek ama hüzünlü bir çiçek asıl huzunlu ismine munhasır bir çiçek.

lavinya... özdemir asaf'ın unutulmaz şiiri... ayılan sevgililerin söylediği harika bir feridun düzağaç bestesi... kimine göre bir çiçek ismi... italyanlara göre üzüm bağı..benim için asla gitmemesi gereken eşim sevdiklerim bebeğim ailen sende gitme lavinya...

LAVINIA

Sana gitme demeyecegim
Üsüyorsun ceketimi al.
Günün en güzel saatleri bunlar,
Yanimda kal.

Sana gitme demeyecegim.
Gene de sen bilirsin.
Yalan istiyorsan yalanlar söyleyeyim.
Incinirsin.

Sana gitme demeyecegim,
Ama gitme, Lavinia.
Adini gizleyecegim
Sen de bilme, Lavinia.

Özdemir ASAF

00 olmasının nedeni ise her zaman her yerde en başta olsun başarılarında hayattında herşeyindeeee...0 gibi sıfır nasıl bütün sayıların başındaysa kızımda her zaman başarılı hayırlı ornek olsun ve herkez onu takip edip örnek alabilsin diye....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…