:cerezcim ben "tebessüm" ile msn de konuştuğumuzda anlamını açıklamıştı. ondan bende benzetme hali oluşmadı.
ama belli ki tebessüm bu konuda herkese açıklama borçlu:))))))))) sizi çok seviyorum...
hadi herkes neden bu niki sectigini anlatsin...merak ettim bak ben de..
seninkinin anisi güzelmis canim..
kizindada o ördekden dolayi yüzünde güller acar insallah :asigim:
benimkine gelince.. esim cayi cok sever. tiryakisidir..
e cayda cerezsiz icilmezmis.. onuda sever..
e benide sever.. vazgecilmezmis cerezden..
nisanlandigimizda cerezim derdi.. benimkide ordan kalma iste ..
cerezim .. vazgecilmezim.. :asigim:
siradki anlatsin lütfen :CüvCüv:
buket-26 cim şıkayet etme miskinliğini atarsın kızzzzzz sana iş açıyoruz işte ....dertleşip atıyoruz stresiii...
ya bu teşekkur yeri nerdeee yoookkkkkk kım bip letti orayı kı ne oldu ki artık olmayacak mı ki..... ay her ne ise destek ve yardımcı olan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederimmm....
Geçmiş olsun canım. Çok şükürki cana gelmemiş.herkeze merhaba tekrardan a.s. bugun cok tembelim yaaahiç bi iş yapasım yok tembelim tembell Bide eşim bugun arabayla kaza yapmış arabanın önü pert olmuş valla geldimi hepsi üst üste geliyor neyseki onda bişey yok en azından o beni rahatlattı ..
alyasulin :)))
bu da harika kizşakkıdı ama benim ilk gördügümde de cok hosuma gitmisti, güzel bir nik seciminaniknanik isim babasini tebrik ederim :roflol:
Ben eski bir yüzücüyüm. 10 sene profesyonel olarak yüzdüm. Yıl içerisinde sık sık deplasmana gider, yerine göre 3-4 gün eğer kampsa 15 gün kalırdık. O dönemlerde ailemden ayrılmak zor geliyordu. Annem de bana peluş bir kedi almıştı, çok güzeldi. Evden uzaklaşırken onu da valize koyuyor, sarılarak uyuyordum. Kedi alınınca eve geldim ve sözlüğü açtım... İlginç bir isim bulmalıydım kedime. Kimselerde olmayan... A harfinde ADACYO sözcüğü dikkatimi çekti... Yavaş yavaş anlamına geliyordu... Benim de hoşuma gitti, şifre gibi dedim kendi kendime, güzel bir anlamı var ama kimse bilmez herhalde... İşte benimki de o günlerin anısıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?