2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar gecmise bakamadim, yemekle ugrasiyorum, birazdan annem binecek ucaga aksama burda ayyy nasil heyecanliyim, size bir selam vereyim dedim optum hepinizi

anlamli tabii.. antepli olunca didigin gibi :)

ilk defa okuyorum.. ama eridim bittim .. cok güzel..:asigim:

slm kizlar gecmise bakamadim, yemekle ugrasiyorum, birazdan annem binecek ucaga aksama burda ayyy nasil heyecanliyim, size bir selam vereyim dedim optum hepinizi

heycan dorukta.. hadi sayili dakikalariniz kaldi..
bolca hasret giderin.. ama bizide iohmal etme emi.. ara ara yaz..
:1hug:

alyacim gecmis olsun canim..
ama cana gelecegine mala gelsin..
yerine yenisi yapilir, alinir..
rabbim daha beterinden korusun

ege deniz sakın yawru kuşşş sakin ol hele ..
nedir bu ehliyet yenileme olayı ki ...
hem bız 9 ay nere katladık sınav ne ki pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
sorulara bakmadan yaparsın sen....

saol guzelim ama oyle kolay degil ya teorisi var pratigi var :1no2: bizim evin civarindan otobus gecmiyor zaten dogruduzgun otobus yok memlekette e annemde geliyor biseye ihtiyac olsa napcaz kaldik evde hadi taxi yle falan hallettik acil seyleri diyelim bebek olunca napcam yani mecbur bu sinavi gecmeliyim ve icim daraliyor bak gidip asure malzemesi alcaktim simdi kocisi beklemek zorundayim. boyle kipirdayamama hissi beni daraltiyor. umarim haklisindirda bi kerede gecerim

nazancım ne kadar sevindim bol bol sarıl annene.artık bizde anneyiz hani derler ya anne olunca annemin kıymetini daha çok anladım diye.

xnazanx
gözünaydın jnm sağsalim gelir inş annen ...
buketcim cana gelcene mala gelsin ....üzülme allah korumuş...
bizde kötü bişey olurda o kişi o müsibetten kurtulursa tuz dağıt derler batıl inançmı bilmiyorum ama en azın dan bi çocuk sevindir jnm allah korumuşşşşş. geçmiş olsun allah beterinden korusun kimse yaşatmasınnnn.

hadi gözün aydin nazancim...walla ben bile senin adina heyecanladim...darisi ezgi´nin basinia hayirlisiyla... bana daha cok var ne de olsa:çok üzgünüm:

Ben hamilelikte yüzmeye gittim ama sadece 3-5 kişinin kullandığı bir havuza... O da ilk aylardaydı zaten. tatile giderken bile doktorum tembihlemişti... sakın havuza girme denize gir diye. hamilelikte genel kullanıma açık havuzlar baya bir tehlikeli oluyor. Zamanında yüzme öğretmenliği yaparken idrar yolları enfeksiyonu oldum, havuzdan mikrop kapıp. 9 gün şiddetli kanamayla yatmak zorunda kalmıştım. Şİmdilerde uzak durmanı tavsiye ederim.
10 sene yüzdüm, 5 sene de yüzme öğretmenliği yaptım. Ayak parmaklarımın arası yapışık benim; perde var... kaydirigubbakcemile3

Dilekcim çok ama çok geçmiş olsun. Böyle durumlarda verilmiş sadakanız değil, verilecek sadakanız var derler. Yani bu sefer, daha önce verdiğiniz bir sadakanın yüzü suyu hürmetine kurtulunduğuna inanılır. Siz de ufal bir sadaka verin isterseniz. Allah başka belalardan korusun diye.

saol denizcim, zaten girmeyi düsünmüyorum hic. siktim disimi artik ne yapayim, banyo suyundan baska su degmiyor vücuduma yazdan berisırnaşık şey

dilekcim gecmis olsun, ben daldim gittim simdi fark ettim büyük gecmis olsun canim...

kizlar ben cikiyorum artik. Ders calismam lazim ve aksam hocamla görüsmem var, dua edin hersey yolunda gitsin..öpüldünüz canlar...byeesss:1hug:a.s.

Hayatist geçmişolsun benim başağrilarim çoktu bir ara doktorum minoset verdi ve istediğin kadar kullanabilirsin sorun olmaz dediydi ama ben 1 tane aldiydim sadece bu doktorlarada güven olmuyor,lavinia üzülnme benimkide 550 ytl trafik cezasi almişti taksidi yeni bitiyor anlayabiliyorum seni kendime gelemediydim bayaği inşallah ödemek zorunda kalmaz.Kizlar karnindan çit diye ses gelen varmi şaka diil bana etraftan geliyo gibi geliyordu ama dinlenirken oğlüşüm oynuyor ve çit diye ses geliyor inanin çevreden ses gelmediine emin oldum dün gece eşimde dedi karnindan geliyo die acaba iç organalrimami çarpiyo bu çocuk ???

hayir olsun..
ne sessizligi bu??
kiz cocugu dogdu derler böyle bi sessizlikden sonra
:ecrin_bebek:

kızlar nasılsınız ben çıldırmak üzereyim
hani bizimkinin face book macerası vardıya
hatırlarsanız
ben şimdi başka adla kayıt oldum oraya
neyse bunun adına girdim
tam 8 tane arkadası var 5 i kız
3 ü aynı isismd eacab bu isismle bunun ne işi var
arkadası olan kızlarında arkadas listelerine baktım hep erkek bitane kız yok
şimdi ne yapim sizce öldürimmi ben bu adamı bi fikriniz varmı cabuk söyleyin deli olacam yoksa çıldırıcam az kaldı

Kocanın profilini ele geçirmeye çalış derim ben. Şifresini tahmin etmeye çalış... Eğer girebilirsen profiline gir, ve sanki sen oymuşsun gibi karılara yaz bişiler. Mevcut yazışmaları oku eğer silmedyse... Sonra da evli olarak işaretle eşinin profilini. Kendini de ekle arkadaş listesine. Kendi profiline de karnı burnunda bir resmini koy. Böylelikle diğer kadınlar seninkinin evli olduğunu, ve hamile bir karısı olduğunu öğrenecekler. Eşin de bundan sonraki ilk girişinde senin bişiler karıştırdığını anlasın. G..ü yiyosa da gelsin ne yaptın desin... Valla benim aklıma ilk bu geldi. Bakalım diğer kızlar ne diyecek. sen bu arada kurcala ama... Onun ismiyle giriş yapmayı bi dene.

puffffffff jnm stres yapma derim...şifresini al...öğren :1closedeyes: Çok üzgünüm çoook

babam çok yakışıklı olduğunda anneme dikkat et derdim...sengözlerimebaksanab
annemde bana .....güvenen davul zurna çalsın demişti adamın bişi yapcağı yok kuruntu yapma derim.... :1hug:

allah bilir ne şifre koydu öxzürlü
bulamamki
hele beklemedeyim
gebertirim onu yemin ederim
dar ederim dünyayı ona

Kızlar yaaa, ben temizlik yapıyorum bir yandan, bir iki oda silip geliyom, burada pc başında soluklanıyom, ondan da seri şekilde yazamıyom. Ufff öğlenden beri bitmedi bu işler yaa, amma ağırım. Canım yapmak istemiyor ya ondan... Yoksa bu saate neler yaptıydım ben... Daha toz alıcam, banyoyu ovucam, yemek yapıcam, kek yapıcam banyo yapıcam. Nasıl bitcek bunlar, hiçbi fikrim yok... (((((((((((

umarım öyledir umarım................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…