bir çok kişi şeker kadar tatlı olduğunu iddia eder.ben biber kadar acıyım lakin aci müdavimleri bir kere acı yemeğe başladılar mı bira daha vazgeçemezler..ehh eşte antepli olunca acının yeri daha bir vazgeçilmez oluyo
ilk defa okuyorum.. ama eridim bittim .. cok güzel..:asigim:LAVINIA
Sana gitme demeyecegim
Üsüyorsun ceketimi al.
Günün en güzel saatleri bunlar,
Yanimda kal.
Sana gitme demeyecegim.
Gene de sen bilirsin.
Yalan istiyorsan yalanlar söyleyeyim.
Incinirsin.
Sana gitme demeyecegim,
Ama gitme, Lavinia.
Adini gizleyecegim
Sen de bilme, Lavinia.
Özdemir ASAF
slm kizlar gecmise bakamadim, yemekle ugrasiyorum, birazdan annem binecek ucaga aksama burda ayyy nasil heyecanliyim, size bir selam vereyim dedim optum hepinizi
ege deniz sakın yawru kuşşş sakin ol hele ..
nedir bu ehliyet yenileme olayı ki ...
hem bız 9 ay nere katladık sınav ne ki pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
sorulara bakmadan yaparsın sen....
demek denizimiz, muhtarimiz bir yüzücü.tebrikler öncelikli canim... walla ilginc gelmisti nikin bana, demek ki hikayesi epey bi güzel cikacakmis.
ayrica deniz, su benim vazgecilmezim ya...balik burcuyum ondan mi bilmem ama yüzmeye asigim...ama korkumdan hamiyleken yüzmeye gitmiyorum, mikrop falan alirim diye...sen hic gittin mi?
alyasulin demek ki kizinin adini tasiyorsun...ismiyle yasasin insallah annesi..
kızlar nasılsınız ben çıldırmak üzereyim
hani bizimkinin face book macerası vardıya
hatırlarsanız
ben şimdi başka adla kayıt oldum oraya
neyse bunun adına girdim
tam 8 tane arkadası var 5 i kız
3 ü aynı isismd eacab bu isismle bunun ne işi var
arkadası olan kızlarında arkadas listelerine baktım hep erkek bitane kız yok
şimdi ne yapim sizce öldürimmi ben bu adamı bi fikriniz varmı cabuk söyleyin deli olacam yoksa çıldırıcam az kaldı
kızlar nasılsınız ben çıldırmak üzereyim
hani bizimkinin face book macerası vardıya
hatırlarsanız
ben şimdi başka adla kayıt oldum oraya
neyse bunun adına girdim
tam 8 tane arkadası var 5 i kız
3 ü aynı isismd eacab bu isismle bunun ne işi var
arkadası olan kızlarında arkadas listelerine baktım hep erkek bitane kız yok
şimdi ne yapim sizce öldürimmi ben bu adamı bi fikriniz varmı cabuk söyleyin deli olacam yoksa çıldırıcam az kaldı
Kocanın profilini ele geçirmeye çalış derim ben. Şifresini tahmin etmeye çalış... Eğer girebilirsen profiline gir, ve sanki sen oymuşsun gibi karılara yaz bişiler. Mevcut yazışmaları oku eğer silmedyse... Sonra da evli olarak işaretle eşinin profilini. Kendini de ekle arkadaş listesine. Kendi profiline de karnı burnunda bir resmini koy. Böylelikle diğer kadınlar seninkinin evli olduğunu, ve hamile bir karısı olduğunu öğrenecekler. Eşin de bundan sonraki ilk girişinde senin bişiler karıştırdığını anlasın. G..ü yiyosa da gelsin ne yaptın desin... Valla benim aklıma ilk bu geldi. Bakalım diğer kızlar ne diyecek. sen bu arada kurcala ama... Onun ismiyle giriş yapmayı bi dene.
puffffffff jnm stres yapma derim...şifresini al...öğren :1closedeyes: Çok üzgünüm çoook
babam çok yakışıklı olduğunda anneme dikkat et derdim...sengözlerimebaksanab
annemde bana .....güvenen davul zurna çalsın demişti adamın bişi yapcağı yok kuruntu yapma derim.... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?