allah bilir ne şifre koydu öxzürlü
bulamamki
hele beklemedeyim
gebertirim onu yemin ederim
dar ederim dünyayı ona
bulamamki
hele beklemedeyim
dar ederim dünyayı ona
Maaşallah canım hazırlıklara tam gaz devam.. Az kaldı annenin gelmesine. Geçerken benide alsın yaw özendim bende gelcem.ellerine saglik dunurcum, gule gule pislet inslh benim temizlik bitti cok sukur evde el degmemis temizlenmemis bir nokta bile kalmadi saat 9dan sonrada yemek icin hazirliklara basladim, caniniz cekmesin koca bir tencere sarma sardim yeni bitti, yarinda pasta borek, yemek felan yaparim annem icinŞeniz
Rica ederim canım. Ama bugün tembellik yaptım. Affet.Buketim teşekkür ederim sayende kolay doğum yapacam ve çok kilo almıcam
Allah iyiliğini versin emi. Çocuk şerbetli doğacak senin yüzünden.. Besmelesiz,destursuz başlama yemeye yawrum. cokacimcoookdün söylemesi ayıp yarım kilo baklava ile yarım kilo tulumba tatlısını mideme indirdim..bizim ufaklık hareket etmiyor kanımca bayıldı:))))
yavru bende de var ı sıkıntı..
geğiremesssem yada osuramazsam mutlaka midem bulanıyor..
üzerinize afiyet ben genelde osuranlar tarafında oluyorum:)))
Öncelikle geçmiş olsun canım. Biran önce iyileşirsin inşallah portakal güzeli.günaydın kızlar uzun aradan sonra yeniden merhaba ... herkez nasıl biz biraz ufak çaplı bi soğuk algınlığı atlattık dun çok kötuydum ne yesem çıkardım... çok feci üşütmüşüm yani...
dun kont vardı gidemedim çünkü kızımın beşikleri geldi.
2 tane beşik aldım daha doğrusu annanemiz aldı biri mobilyalı oturma odasına koydum diğeri port bebe yatak odasına yanımıza evde yer olmayınca mecbur :S bitane yürüteç aldık çocuk daha doğrulamıcak bile nasıl bincekse bebek arabası aldık... bu akşam 8:30 da randevumuz var.bakalım ne olacak bu arada ben hala çalışıyorum.doğum iznini ne kadar uzatabilirim yani en fazla ne kadar çalışabilir belgesi alabilirim ...bilen var mı ?
hepinizi çok özledimmmm....
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza.. Allah sağlıkla kavuştursun yavruna.Selam bende mart annesıyımmmm
cok heyecanlıyım nasıl olacak kıme benzıyecek merak ıcındeyım
allah yardımcımız oLşUN
Boşver sen milletin dediğini. Az sabret doğurunca görecekler nasıl olsa. Takma yawrum her kafadan ses çıkıyo. Herkes kendince yorum yapıyo. Duymazlıktan gel sen.annemlere gittiğimde herkez sinirimi bozdu ...moralim sıfır ya göbeğimi gören senin bebeğin erkek diyor çıldırcam ya kız işte ne üsteliyosunuz kızımıda strese sokuyosunuz diyorum yok yok erkek o diyolar allah allah delirdim ya nonoş olup çıkcak kızım onların yüzünden sanki dr dan iii biliyolar.
kayın validem (annem bile)şüpheliyim diyor kızlar kafayı yemek üzereyim bakalım daha ne kadar dayancam bi patlıcam ama...pir patlıcam. yani...
Geçmiş olsun canım. Şu havalar mahvetti herkesi yaw.Günaydın güzeller,
Bugün uyku tutmadı beni 8 buçukta eşim giderken öpünce bi uyandım bidahada uyuyamadım kalktım ortalığı topladım bi güzel tost yaptım kendime ama yememle çıkarmam bir oldu...Acep nedendir üşüttümmüki kızlar...
Albümündekiler çok güzeller canım. İyi günlerde kullan inşallah. Ama park yatağının resmini de koyarmısın bana da fikir olur canım merak ettim.dün çıktık çarşıya kendime ciciler aldım, albüm yaptım bakmak isterseniz, istersiniz di mi? kızımın park yatağını da aldık teyzeleri, ablam sağolsun :) içinin uyku setini de aldım kurduk yatak odasına çok güzel oldu, Allah sağ salim içinde göstersin inşallah. ama epey yorulmuşum yatmaya alışınca hassas bünyem kaldırmadı çarşıyı.kendi yatağıma çok cici nevresim takımı aldım bi tane de. evde oturup durunca çarşıya çıkmak ne büyük haz veriyor insana yahu.
hasta olan arkadaşalrım geçmiş olsun, sıkın dişinizi az kaldı, bol vitamin, ıhlamur :)
kontrolü olanlar iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Hoşgeldin gülüm. Çok şükür atlattın sağ-salim bebişinle çıktınız hastaneden. Birdahakine sadece doğurmaya gidersin inşallah canım.en kocamanndann günaydinlar artk buradayim cok sükür dün aksam 5 de ciktim hastaneden ee sizler nasilsiniz 2 haftayi gecti görüsemedik cok özledim sizleri valla Allah kimseyi hastaneye düsrmesin igrenc bi duygu
Hoşgeldin biberim. Bidaha bu kadar özletme kendini emi.sonunda bilgisayarıma kavuştum.ben sizlerle görüşmeyeli ne kadar çok sayfa olmuş okumamın imkanı yok:)ama bundan böyle kaçırmam hiç birni
İnşallah kabul edilir diye dua ediyorum bende canım. Yazık şu kriz döneminde bebelerimizin rızıkları heba olmasın yaaa.moralim bozuldu kızlar ya eşim iş dolası ile binytl idari para cezası aldı sinir mideme vurdu var ya işçi çıkışını geç bildir miş. olcak iş mi şimdi ya itiraz etceler ama bakalım. inş kabul edilir.
Raporunuda almışken bol bol istirahat et canım. Geçmiş olsun.Herkese yeniden merhaba.Şİmdi geldim sağlık ocağından haftasonuna kadar rapor verdi.Zaten pazartesi de boş günüm bir hafta yatacağım yani :)))
Bir de minoset verdi.Eczacı çok ateş falan yoksa içmenizi tavsiye etmeme dedi.İçinde de hamileler için fayda-zarar ilişkisi göz önüne alınarak kullanılmalıdır diyordu.Ben de almadım.Baklım istirahetle atlatmaya çalışacağız artık.
Yazık adamceğize de yaaa. :roflol: :roflol:Ben de geceleri kalça ağrısıyla uyanıyorum.Gece uykum artık tam olarak yok.Az kaldı diye avutuyorum kendimi.Bir de ben uyanınca kocişide uyandırıyorum.Kalk baba olacaksın kolay mı diye sanki adam da hamile :)))))
gecen esim beni izliyormus.. diyo epey bi denedin bacak bacak üstüne atip oturmaya, bi o yana yamuldun bi bu yana yamuldun, baktin olmuyo vazgectin diyo.. :roflol::roflol:
halbuki hic farkinda degilim -tatlicadiarzu-
Canım karıştırdın herhalde bende bişey yok. :1shok:buketcim cana gelcene mala gelsin ....üzülme allah korumuş...
Allallaaaaaaaaaaa nasıl yaniii? ilginç :1shok:Hayatist geçmişolsun benim başağrilarim çoktu bir ara doktorum minoset verdi ve istediğin kadar kullanabilirsin sorun olmaz dediydi ama ben 1 tane aldiydim sadece bu doktorlarada güven olmuyor,lavinia üzülnme benimkide 550 ytl trafik cezasi almişti taksidi yeni bitiyor anlayabiliyorum seni kendime gelemediydim bayaği inşallah ödemek zorunda kalmaz.Kizlar karnindan çit diye ses gelen varmi şaka diil bana etraftan geliyo gibi geliyordu ama dinlenirken oğlüşüm oynuyor ve çit diye ses geliyor inanin çevreden ses gelmediine emin oldum dün gece eşimde dedi karnindan geliyo die acaba iç organalrimami çarpiyo bu çocuk ???
anlar anında onn ben olduğumu zatenBulamam ki deme, dene! ben benzeri bir şüphe duyduğumda, şakkk diye tahmin etmiştim şifresini.. ve bu kadar salak olduğuna inanamamıştım... :roflol:Şifremi unuttum seçeneğini kullan en azından. mailine şifre değiştirme linki gitsin. Sen mailini ele geçiremesen de, kocan şifre değiştirme mailini görüp, birilerinin facebook hesabını kurcaladığını anlayacaktır. Onun da içine kurt düşür. Bugünlerde de imalı konuş. Valla hamileyim falan demem, çeker giderim anamın evine, de. Mesela karısını aldatan bir adamı falan zilerken tv de, salak kadın ne çekiyosun bu herifi, ben olsam giderdim. Hem valla şu halimle falan de! Biraz da o dertlensin...
aynısını yaptım zaten okızlara hep taklif yolladım bide bizimkine yolluycam du bakalım eğer altından kötü bişreey çıkarsa varyaaaaakocana bisey caktirma baska bir isimve soyisimle hesap ac facebookta internetten guzel bi kiz fotosu bul biraz seksi olsun onun kendi foton gibi yapistir dikkat et unlu biri olmasin. sonra kocana arkadaslik teklif et bakarsin kabul eder boylece profilini incelersin eger kocan kabul etmezse suphelendigin kiza arkadaslik teklif et. beni nerden taniyon diye msj atarlarsa ayni isim ve soyisimde olan ortaokul arkadasin oldugunu soyle uzun yillar gecti fotodan cikaramadim dersin. ben olsam boyle yapardim elimden hicbisey kurtulmaz eh;iyet sinavi haric
valla korkulur sizden kizlar..
ben olsam karsima alir.. bagirir cagirir delirir delirtir bi güzel aglardim galiba..
pcnin basina oturtur actirir facebookunu soracaklarimi sorar, basina kakardim aldigim cevaba göre..
öyle detekliflik oynayamam catlarim ben
Erkekler korkaktır çerezim... Elinde veri olmadan, kanıt olmadan sorduğunda kolay kolay konuşmazlaz. karşılarındakini salak zannederler. ne zamanki elindeki kanıtları görürler, ondan sonra dökülürler... Ben baştan biraz sinsi oynamak gerektiğini düşünüyorum.valla korkulur sizden kizlar..
ben olsam karsima alir.. bagirir cagirir delirir delirtir bi güzel aglardim galiba..
pcnin basina oturtur actirir facebookunu soracaklarimi sorar, basina kakardim aldigim cevaba göre..
öyle detekliflik oynayamam catlarim ben
Erkekler korkaktır çerezim... Elinde veri olmadan, kanıt olmadan sorduğunda kolay kolay konuşmazlaz. karşılarındakini salak zannederler. ne zamanki elindeki kanıtları görürler, ondan sonra dökülürler... Ben baştan biraz sinsi oynamak gerektiğini düşünüyorum.
ben kocamın fake bir msn adresi olduğunu farkettiğimde, şifreyi kırıp ele geçirdim msn ini ve baktım listedeki herkes kadın. Ve doğru dürüt tipler değiller. Kişisel iletisine: listemdeki bütün karınların a.q. yazmıştım... :roflol:sonra da eşimin karşısına geçip, tek tek o kızların nicklerini sayıp, hangisinin kaç kontör atıldığında soyunduğunu sormıştum...
umarım öyledir umarım................................
Kızzz Deniz valla seni alan yaşadı diyodum ama şimdi herifine acımaya başladım. Hafiye gibisin lee.
Valla adam senden korkuyodur haaa. Herşeye yetişiyon. da temizliğe gelince kaytarmak yok. Yaparsın sen hadi bakiiim. Bak hem bize hem temiliğe yetişiyon. Gelem yıkayammı seni?
Kızzz Deniz valla seni alan yaşadı diyodum ama şimdi herifine acımaya başladım. Hafiye gibisin lee.
Valla adam senden korkuyodur haaa. Herşeye yetişiyon. da temizliğe gelince kaytarmak yok. Yaparsın sen hadi bakiiim. Bak hem bize hem temiliğe yetişiyon. Gelem yıkayammı seni?
Erkekler korkaktır çerezim... Elinde veri olmadan, kanıt olmadan sorduğunda kolay kolay konuşmazlaz. karşılarındakini salak zannederler. ne zamanki elindeki kanıtları görürler, ondan sonra dökülürler... Ben baştan biraz sinsi oynamak gerektiğini düşünüyorum.
ben kocamın fake bir msn adresi olduğunu farkettiğimde, şifreyi kırıp ele geçirdim msn ini ve baktım listedeki herkes kadın. Ve doğru dürüt tipler değiller. Kişisel iletisine: listemdeki bütün karınların a.q. yazmıştım... :roflol:sonra da eşimin karşısına geçip, tek tek o kızların nicklerini sayıp, hangisinin kaç kontör atıldığında soyunduğunu sormıştum...
yavrukuş ben gündüz misafiri oldum bu da nasıl bi lafsa gündüz misafiri hihihihihih .akşama misafirlerim bugün gelcek birazdan hazırlığa başlarım. benim misafirim eksik olmaz ki.demek ki misafir almaktan misafir olma faslina gecebilmissin sonunda:roflol: yoksa bu aksama ertelenen yemek gerceklesecek miydi .. Allah yardimcin olsun walla...
güzel haberlerini bekliyoruz canım.günaydin hamisler bu teskür butonunu niye kaldirdilar yahu onudami kötüye kullandilar yoksam ne zamandir yazmiyordum nasilsiniz bakalim umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok sükür sadece sag tarafim gögsümün alti kaburgalarim cok batiyor heralde oglumun ayagi filan var orda ittiriyor artik persembe bakicaz ayrintili ultrasonum var organlarina bakilcak ins bisey yoktur hepinize güzel bir gün diliyorum öptüm hepinizi muckk
geçmiş olsun allahtan cana gelmemiş çok şükür.herkeze merhaba tekrardan a.s. bugun cok tembelim yaaahiç bi iş yapasım yok tembelim tembell Bide eşim bugun arabayla kaza yapmış arabanın önü pert olmuş valla geldimi hepsi üst üste geliyor neyseki onda bişey yok en azından o beni rahatlattı ..
bulamamki
hele beklemedeyim
dar ederim dünyayı ona
süpersin valla bende aynısını yapacam allahın izniyle allahım bu gün bana sabır ver sabır verki cıngar çıkarmayayım gebertmeyeeyim bu adamı
zaten biraz gücümün yeteceği bişşley ols avarya bi döverim bi döverim nasıl kimse aelimden alalmaz
alyacim gecmis olsun canim..
ama cana gelecegine mala gelsin..
yerine yenisi yapilir, alinir..
rabbim daha beterinden korusun
xnazanx
gözünaydın jnm sağsalim gelir inş annen ...
buketcim cana gelcene mala gelsin ....üzülme allah korumuş...
bizde kötü bişey olurda o kişi o müsibetten kurtulursa tuz dağıt derler batıl inançmı bilmiyorum ama en azın dan bi çocuk sevindir jnm allah korumuşşşşş. geçmiş olsun allah beterinden korusun kimse yaşatmasınnnn.
Ben hamilelikte yüzmeye gittim ama sadece 3-5 kişinin kullandığı bir havuza... O da ilk aylardaydı zaten. tatile giderken bile doktorum tembihlemişti... sakın havuza girme denize gir diye. hamilelikte genel kullanıma açık havuzlar baya bir tehlikeli oluyor. Zamanında yüzme öğretmenliği yaparken idrar yolları enfeksiyonu oldum, havuzdan mikrop kapıp. 9 gün şiddetli kanamayla yatmak zorunda kalmıştım. Şİmdilerde uzak durmanı tavsiye ederim.
10 sene yüzdüm, 5 sene de yüzme öğretmenliği yaptım. Ayak parmaklarımın arası yapışık benim; perde var... kaydirigubbakcemile3
Dilekcim çok ama çok geçmiş olsun. Böyle durumlarda verilmiş sadakanız değil, verilecek sadakanız var derler. Yani bu sefer, daha önce verdiğiniz bir sadakanın yüzü suyu hürmetine kurtulunduğuna inanılır. Siz de ufal bir sadaka verin isterseniz. Allah başka belalardan korusun diye.
saol denizcim, zaten girmeyi düsünmüyorum hic. siktim disimi artik ne yapayim, banyo suyundan baska su degmiyor vücuduma yazdan berisırnaşık şey
dilekcim gecmis olsun, ben daldim gittim simdi fark ettim büyük gecmis olsun canim...
kizlar ben cikiyorum artik. Ders calismam lazim ve aksam hocamla görüsmem var, dua edin hersey yolunda gitsin..öpüldünüz canlar...byeesss:1hug:a.s.
KIz CHE aslında benim annem hacker :))) nete girerse akşam bi baksın belki şifresini kırar senin denyonun:1shok:
benim başıma da benzer birşey geldi o yüzden tecrübeliyim benim gerzek vitaminsiz sanaldan anlamaz gerçek hayatta yaşamış olduğum kocca bi kazıkla yaşıyorum yüreğimde neyse bu işlerden anlarım yanee aşk doktoruyum:asigim:kötükedihüso
KIz CHE aslında benim annem hacker :))) nete girerse akşam bi baksın belki şifresini kırar senin denyonun:1shok:
bende gelirim.. suyunu dökerim tepesinden asagi sicak sicak
yok benim esim gizli sakli bi is beceremez.. catlar söylicem diye.. hesap sorar sormazda kivirmaya calisir.. muhammed bosuna deneme derim.. pes eder garibim.. bilir tersimi..
benimki kanitsizda konusur adacim..
dedim ya.. kendisi de der.. en pis huyum hic sir saklayamamk der.. gizli saklida beceremez garibim sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?