2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allah bilir ne şifre koydu öxzürlü
bulamamki
hele beklemedeyim
gebertirim onu yemin ederim
dar ederim dünyayı ona

Bulamam ki deme, dene! ben benzeri bir şüphe duyduğumda, şakkk diye tahmin etmiştim şifresini.. ve bu kadar salak olduğuna inanamamıştım... :roflol:Şifremi unuttum seçeneğini kullan en azından. mailine şifre değiştirme linki gitsin. Sen mailini ele geçiremesen de, kocan şifre değiştirme mailini görüp, birilerinin facebook hesabını kurcaladığını anlayacaktır. Onun da içine kurt düşür. Bugünlerde de imalı konuş. Valla hamileyim falan demem, çeker giderim anamın evine, de. Mesela karısını aldatan bir adamı falan zilerken tv de, salak kadın ne çekiyosun bu herifi, ben olsam giderdim. Hem valla şu halimle falan de! Biraz da o dertlensin...

bulamamki
hele beklemedeyim
dar ederim dünyayı ona

kocana bisey caktirma baska bir isimve soyisimle hesap ac facebookta internetten guzel bi kiz fotosu bul biraz seksi olsun onun kendi foton gibi yapistir dikkat et unlu biri olmasin. sonra kocana arkadaslik teklif et bakarsin kabul eder boylece profilini incelersin eger kocan kabul etmezse suphelendigin kiza arkadaslik teklif et. beni nerden taniyon diye msj atarlarsa ayni isim ve soyisimde olan ortaokul arkadasin oldugunu soyle uzun yillar gecti fotodan cikaramadim dersin. ben olsam boyle yapardim elimden hicbisey kurtulmaz eh;iyet sinavi haric

valla korkulur sizden kizlar..
ben olsam karsima alir.. bagirir cagirir delirir delirtir bi güzel aglardim galiba..
pcnin basina oturtur actirir facebookunu soracaklarimi sorar, basina kakardim aldigim cevaba göre..
öyle detekliflik oynayamam catlarim ben

Maaşallah canım hazırlıklara tam gaz devam.. Az kaldı annenin gelmesine. Geçerken benide alsın yaw özendim bende gelcem.

Buketim teşekkür ederim sayende kolay doğum yapacam ve çok kilo almıcam
Rica ederim canım. Ama bugün tembellik yaptım. Affet.

Allah iyiliğini versin emi. Çocuk şerbetli doğacak senin yüzünden.. Besmelesiz,destursuz başlama yemeye yawrum. cokacimcoook
Seni ossuraklı seniiiii. :roflol:

Öncelikle geçmiş olsun canım. Biran önce iyileşirsin inşallah portakal güzeli.
Aldıklarınızıda iyi günlerde kullanın.

Selam bende mart annesıyımmmm
cok heyecanlıyım nasıl olacak kıme benzıyecek merak ıcındeyım
allah yardımcımız oLşUN
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza.. Allah sağlıkla kavuştursun yavruna.

Boşver sen milletin dediğini. Az sabret doğurunca görecekler nasıl olsa. Takma yawrum her kafadan ses çıkıyo. Herkes kendince yorum yapıyo. Duymazlıktan gel sen.

Geçmiş olsun canım. Şu havalar mahvetti herkesi yaw.

Albümündekiler çok güzeller canım. İyi günlerde kullan inşallah. Ama park yatağının resmini de koyarmısın bana da fikir olur canım merak ettim.

en kocamanndann günaydinlar artk buradayim cok sükür dün aksam 5 de ciktim hastaneden ee sizler nasilsiniz 2 haftayi gecti görüsemedik cok özledim sizleri valla Allah kimseyi hastaneye düsrmesin igrenc bi duygu
Hoşgeldin gülüm. Çok şükür atlattın sağ-salim bebişinle çıktınız hastaneden. Birdahakine sadece doğurmaya gidersin inşallah canım.
Geçmiş olsun tekrar.

sonunda bilgisayarıma kavuştum.ben sizlerle görüşmeyeli ne kadar çok sayfa olmuş okumamın imkanı yok:)ama bundan böyle kaçırmam hiç birni
Hoşgeldin biberim. Bidaha bu kadar özletme kendini emi.

İnşallah kabul edilir diye dua ediyorum bende canım. Yazık şu kriz döneminde bebelerimizin rızıkları heba olmasın yaaa.

Raporunuda almışken bol bol istirahat et canım. Geçmiş olsun.

Yazık adamceğize de yaaa. :roflol: :roflol:

gecen esim beni izliyormus.. diyo epey bi denedin bacak bacak üstüne atip oturmaya, bi o yana yamuldun bi bu yana yamuldun, baktin olmuyo vazgectin diyo.. :roflol::roflol:
halbuki hic farkinda degilim
-tatlicadiarzu-

Valla benimde en sevdiğim şeydir bacak bacak üstüne atıp oturmak. Ama maalesef o zevkimdende mahrumum.
Tıpkı yüzükoyun yatmaktan mahrum kaldığım gibi senağlama

buketcim cana gelcene mala gelsin ....üzülme allah korumuş...
Canım karıştırdın herhalde bende bişey yok. :1shok:

Allallaaaaaaaaaaa nasıl yaniii? ilginç :1shok:

anlar anında onn ben olduğumu zaten
aynısını yaptım zaten okızlara hep taklif yolladım bide bizimkine yolluycam du bakalım eğer altından kötü bişreey çıkarsa varyaaaaa

çerezim ben de aynı senin gibiyim anında kavga cıkarıırm ama bu sefer öyle yapmıcam ağlarınm amynbak gibi
hemde suçlu ben olurum
sen benim özelime niye giriyorsun suda bda
ama bu sefer öyle olmayacak
oyarım ben bu özürlüyü
max vitaminsiz ne olacak

ay ben sinirlenince çok yerim 1 sattir 2 kilo elma yedim heralde canımın sıkıntısından

Kızzz Deniz valla seni alan yaşadı diyodum ama şimdi herifine acımaya başladım. Hafiye gibisin lee.
Valla adam senden korkuyodur haaa. Herşeye yetişiyon. da temizliğe gelince kaytarmak yok. Yaparsın sen hadi bakiiim. Bak hem bize hem temiliğe yetişiyon. Gelem yıkayammı seni?

Erkekler korkaktır çerezim... Elinde veri olmadan, kanıt olmadan sorduğunda kolay kolay konuşmazlaz. karşılarındakini salak zannederler. ne zamanki elindeki kanıtları görürler, ondan sonra dökülürler... Ben baştan biraz sinsi oynamak gerektiğini düşünüyorum.
ben kocamın fake bir msn adresi olduğunu farkettiğimde, şifreyi kırıp ele geçirdim msn ini ve baktım listedeki herkes kadın. Ve doğru dürüt tipler değiller. Kişisel iletisine: listemdeki bütün karınların a.q. yazmıştım... :roflol:sonra da eşimin karşısına geçip, tek tek o kızların nicklerini sayıp, hangisinin kaç kontör atıldığında soyunduğunu sormıştum...

süpersin valla bende aynısını yapacam allahın izniyle allahım bu gün bana sabır ver sabır verki cıngar çıkarmayayım gebertmeyeeyim bu adamı
zaten biraz gücümün yeteceği bişşley ols avarya bi döverim bi döverim nasıl kimse aelimden alalmaz

umarım öyledir umarım................................

checimm istersen ben facebook hesabımla ona bi oyun oynayayım ne dersin????? bakalım oltaya gelecek mi sen açarsan senin olaydan işkillenebilir?? süprizzzzz

ay şimdi okudum işin aslını ok aynnı isimle 3 kız var hesapta ozman o isimle bir hesap açman lazım o şeklide oltaya al onuu

Son düzenleme:

Korkuyo tabii... Çünkü bir sitede yazıştığı kız vardı.... Kızı aradım buldum, konuştum. Sonra kızın tc kimlik no sundan ana baba adı ve ana babasının çalıştığı yere kadar buldum. Baktım hala kız yazmaya devam ediyo. Eşimin mailinden kıza, hakkında bildiklerim bunlar. Yarın arar ananı babanı anlatırım diye mail attım. Maili eşimin iş yeri mailine de gönderdim görsün diye... o gün bugündür tık yok... kaydirigubbakcemile3

Buket yaaa valla yıkasana beni..gamyoncuiremsugamyoncuiremsu Sonra da saçımı kurut lütfen. delikafaduldendelikafaduldenYıkanmak neyse de saçım belime kadar uzadığından çok üşeniyorum kurutmaya....

bende gelirim.. suyunu dökerim tepesinden asagi sicak sicak

yok benim esim gizli sakli bi is beceremez.. catlar söylicem diye.. hesap sorar sormazda kivirmaya calisir.. muhammed bosuna deneme derim.. pes eder garibim.. bilir tersimi..
benimki kanitsizda konusur adacim..
dedim ya.. kendisi de der.. en pis huyum hic sir saklayamamk der.. gizli saklida beceremez garibim
sırnaşık şey

demek ki misafir almaktan misafir olma faslina gecebilmissin sonunda:roflol: yoksa bu aksama ertelenen yemek gerceklesecek miydi .. Allah yardimcin olsun walla...
yavrukuş ben gündüz misafiri oldum bu da nasıl bi lafsa gündüz misafiri hihihihihih .akşama misafirlerim bugün gelcek birazdan hazırlığa başlarım. benim misafirim eksik olmaz ki.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
geçmiş olsun allahtan cana gelmemiş çok şükür.
bulamamki
hele beklemedeyim
dar ederim dünyayı ona

ayyyy çok sinir oldum denizim ya. bende çerez gibiyim direk dalarım.

zakkumcum
canım stres yapmamaya çalış biliyorum elde değil ama sabır.

nickimi açıklamama gerek var mı bilmem ama. okulda fen bilgisi öğretmenlerine hep fenci derler ondan fenci, dmlrms e adımla soyadımın ünlülerini çıkarınca elde bunlar kadlı birleşince oldu bitti. fenci+dmlrms işte buu. özel bişi değil yani.

benim başıma da benzer birşey geldi o yüzden tecrübeliyim benim gerzek vitaminsiz sanaldan anlamaz gerçek hayatta yaşamış olduğum kocca bi kazıkla yaşıyorum yüreğimde neyse bu işlerden anlarım yanee aşk doktoruyum:asigim:kötükedihüso

Ben yumruk da atmıştım yanağına... ama biraz fazla kaçırmışım, kulağında bir miktar işitme kaybı kaldı.... Eeee, kulağa küpe mahiyetinde allahın hikmeti herhalde... :roflol::roflol:

alyacim gecmis olsun canim..
ama cana gelecegine mala gelsin..
yerine yenisi yapilir, alinir..
rabbim daha beterinden korusun

saol hacerim bende öyle düşündüm zaten belki daha beteri olçak allah korusun boyle ucuz atladık aman cana gelmesınde saglık olsun

lavinyacım saol cnm allah beterinden korusun cümlemizi

denizcim saol bitanem eşim zaten her 3 ayda bir adak keser fakirlere dagıtırız malum bu aralar krizden işler biraz kötü gitii ama en kısa zamanda yine bir kan akıtcaz inşaallh sadaka olarak ınan dukkana kac kısı gelıyor saolsun esım bos cevırmıyor kımseyı belkı daha beter bısey gelcektı onu engelledı bunada şükür :Saruboceq:

cannım saolsın allah cümlemizi beterinden sakınsın inşllh

KIz CHE aslında benim annem hacker :))) nete girerse akşam bi baksın belki şifresini kırar senin denyonun:1shok:

KIz CHE aslında benim annem hacker :))) nete girerse akşam bi baksın belki şifresini kırar senin denyonun:1shok:

aman yahu sizlerden korkulur be..
aboo.. KK olarak kenetlenmisiz ne isler becercez kafamiza koysak..
insan kipirdamaktan korkar be
:1shok:

ben kendi ellerimle yakalmistim erkek arkadasimi unideyken ne gunlerdi be ama sunu soyliyim yakalaninca cok salak oluyorlar intahara kalkismisti ha dedim madem canina kiycak kadar seviyon ne b.kuna aldatiyon kazma demi ama. neyse iyiki aldatmis su an onunla evli olabilirdim boghhhh

Kız öyle deme dilini ısır... Annem der hep; kocasıyla çocuğunu övene elalem gülermiş sonra... Bunların bizden habersiz neler yaptığını allah bilir. Yani kimsenin günahını almayım da, sne yine de o kadar gücenme. Böyle yapamaz edemez dersen, yaşın daha ufak, ilerde allah korusun başına gelirse çok üzülürsün. Bak burda tecrübe konuşuyo. Herkesten herşeyi beklemek lazım, fazla üzülmemek için. Hem insan bu, beşer de şaşar da... Allah şaşırtmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…