- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
KIz CHE aslında benim annem hacker :))) nete girerse akşam bi baksın belki şifresini kırar senin denyonun:1shok:
Kız öyle deme dilini ısır... Annem der hep; kocasıyla çocuğunu övene elalem gülermiş sonra... Bunların bizden habersiz neler yaptığını allah bilir. Yani kimsenin günahını almayım da, sne yine de o kadar gücenme. Böyle yapamaz edemez dersen, yaşın daha ufak, ilerde allah korusun başına gelirse çok üzülürsün. Bak burda tecrübe konuşuyo. Herkesten herşeyi beklemek lazım, fazla üzülmemek için. Hem insan bu, beşer de şaşar da... Allah şaşırtmasın...
Erkekler korkaktır çerezim... Elinde veri olmadan, kanıt olmadan sorduğunda kolay kolay konuşmazlaz. karşılarındakini salak zannederler. ne zamanki elindeki kanıtları görürler, ondan sonra dökülürler... Ben baştan biraz sinsi oynamak gerektiğini düşünüyorum.
ben kocamın fake bir msn adresi olduğunu farkettiğimde, şifreyi kırıp ele geçirdim msn ini ve baktım listedeki herkes kadın. Ve doğru dürüt tipler değiller. Kişisel iletisine: listemdeki bütün karınların a.q. yazmıştım... :roflol:sonra da eşimin karşısına geçip, tek tek o kızların nicklerini sayıp, hangisinin kaç kontör atıldığında soyunduğunu sormıştum...
kılzar öptüm sizi ben güne gidiyorum che seni bilgilendirecem en ufak bişeyden hepinizi çok çok öpüyorum iyi ki varsınız benim tatlı mart kedlilerim:asigim::1hug:
canım sancı olunca karnın sertleşiyor toplanıyormuş hissi uyandırıyor uzun sürmüyor ama tekrarlarsa bu tekrarlar arası önemli, benim dr. dedi ki günde 7-8 kere olabilir ama rutin aralıkla olmaması gerek dedikızlar sancılar başlıyor bu aylarda fakat bu sancı denilen şey nasıl bir şey bana biri tarif etse ne ladar mutlu olcam ben yaw
ben bebek için tedaviye başladığımda bu nicki seçmiştim anne aday adayı idim çünkü, çok şükür aşılamalardan sonra ilk tüp bebek tedavimiz sonucunda anne adaylığına terfi ettim, inşallah "anne" de olacağım. işte benim nickin hikayesi de bu.hadi herkes neden bu niki sectigini anlatsin...merak ettim bak ben de..
nazan Allah kavuştursun şimdiden canım, ne heyecanlısındır di mi?slm kizlar gecmise bakamadim, yemekle ugrasiyorum, birazdan annem binecek ucaga aksama burda ayyy nasil heyecanliyim, size bir selam vereyim dedim optum hepinizi
abbov ezgi ne plan bu böyle? bayıldım valla dedktif hikayesi gibi. sende bu zeka varken ehliyet sınavı senden korksun bencekocana bisey caktirma baska bir isimve soyisimle hesap ac facebookta internetten guzel bi kiz fotosu bul biraz seksi olsun onun kendi foton gibi yapistir dikkat et unlu biri olmasin. sonra kocana arkadaslik teklif et bakarsin kabul eder boylece profilini incelersin eger kocan kabul etmezse suphelendigin kiza arkadaslik teklif et. beni nerden taniyon diye msj atarlarsa ayni isim ve soyisimde olan ortaokul arkadasin oldugunu soyle uzun yillar gecti fotodan cikaramadim dersin. ben olsam boyle yapardim elimden hicbisey kurtulmaz eh;iyet sinavi haric
Albümündekiler çok güzeller canım. İyi günlerde kullan inşallah. Ama park yatağının resmini de koyarmısın bana da fikir olur canım merak ettim.
canım teşeküürler daha iyisi sizlerin olsun, koyarım birazdan resmini.
Erkekler korkaktır çerezim... Elinde veri olmadan, kanıt olmadan sorduğunda kolay kolay konuşmazlaz. karşılarındakini salak zannederler. ne zamanki elindeki kanıtları görürler, ondan sonra dökülürler... Ben baştan biraz sinsi oynamak gerektiğini düşünüyorum.
ben kocamın fake bir msn adresi olduğunu farkettiğimde, şifreyi kırıp ele geçirdim msn ini ve baktım listedeki herkes kadın. Ve doğru dürüt tipler değiller. Kişisel iletisine: listemdeki bütün karınların a.q. yazmıştım... :roflol:sonra da eşimin karşısına geçip, tek tek o kızların nicklerini sayıp, hangisinin kaç kontör atıldığında soyunduğunu sormıştum...
deniz :roflol::roflol:kafamçokkarıştı korkulur anam sizden delikafadulden
Ben yumruk da atmıştım yanağına... ama biraz fazla kaçırmışım, kulağında bir miktar işitme kaybı kaldı.... Eeee, kulağa küpe mahiyetinde allahın hikmeti herhalde... :roflol::roflol:
hiç çıkmayacak bir küpe, hakedene hakkını vermek lazım dimi ya :lepi::hooray:
denizcim, deniz ezgi ve aslı dan sonra inan diyecek bişeyim yok harika planlar eşin korksun benceneyse bugünü sessi zatlatabilirsem iyi kendime pek güvenmiyorum ama
elimden geleni yapacam
kızlar ya iiki varsınız ben bunu biriyle paylasmasadım deli olıuurdum sağolun canlarım
kılzar öptüm sizi ben güne gidiyorum che seni bilgilendirecem en ufak bişeyden hepinizi çok çok öpüyorum iyi ki varsınız benim tatlı mart kedlilerim:asigim::1hug:
miyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
:1hug::1hug:
a.s.a.s.miyavvvvvvvvvvvvvvv( sende iyiki varsın demekti bu):roflol:
miyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
:1hug::1hug:
a.s.a.s.miyavvvvvvvvvvvvvvv( sende iyiki varsın demekti bu):roflol:
kız çerez bizimde aklımız bir çalışıyo he:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
tesadüfe bakarmisin
ahahahahhaha
anca bu kadar olur var ya :roflol::roflol::roflol::roflol:
bende yazcaktım gene aynı oldu diye ama dedim bu sabaha kadar uzayıp gider :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aynen valla kalp kalbe karşıymış.
kalp kalbe karsiymis demekki :asigim:
öperim ben seni
Anlaşılan seninkinin sütten ağzı yanmış,yumruğuda yemiş,nişanıda var.:roflol:Korkuyo tabii... Çünkü bir sitede yazıştığı kız vardı.... Kızı aradım buldum, konuştum. Sonra kızın tc kimlik no sundan ana baba adı ve ana babasının çalıştığı yere kadar buldum. Baktım hala kız yazmaya devam ediyo. Eşimin mailinden kıza, hakkında bildiklerim bunlar. Yarın arar ananı babanı anlatırım diye mail attım. Maili eşimin iş yeri mailine de gönderdim görsün diye... o gün bugündür tık yok...
Buket yaaa valla yıkasana beni.. Sonra da saçımı kurut lütfen.Yıkanmak neyse de saçım belime kadar uzadığından çok üşeniyorum kurutmaya....
bende gelirim.. suyunu dökerim tepesinden asagi sicak sicak
Ben yumruk da atmıştım yanağına... ama biraz fazla kaçırmışım, kulağında bir miktar işitme kaybı kaldı.... Eeee, kulağa küpe mahiyetinde allahın hikmeti herhalde... :roflol::roflol:
doğum (çookk komikk )
--------------------------------------------------------------------------------
Alo orasi dogum servisi mi?
- Evet efendim.
- Servis sefi ile gorusebilirmiyim?
Tam o sirada hatlarda bir karisiklik olur ve musterisiyle konusan bir otomobil tamircisi hatta girer.
Cazir cuzurt parazit sesleri ve hat duzeliyor.
adam? `Alo.... alo sesim geliyormu ?"
- Evet devam edin.
- Sesim simdi daha iyi herhalde, sizinkide oyle.
- Merak edilecek bir sey yok, burada hersey yolunda, onu iki gun icinde evinize yollariz.
- Demek her sey normal...?
- Aslinda ne kadar zorluk cektigimizi bilemezsiniz.
Her tarafini elden gecirdik. Ise yaramaz hale gelen yerlerini degistirdik.
iki gun sonra da yeniden kullanmaya baslayabilirsiniz.
- Nasil yeniden kullanabilirim anlamadim?
- Hic merak etmeyin, sonuctan memnun kalacaksiniz.
Giris deligini daralttik, cok fazla genislemisti.....
Her halde cok zor buluyordunuz.?
- Fakat !!!!
- Yooo hayir itiraz etmeyin, zorlandiginiz belli..
SIk sIk yaglasaniz iyi
olur. Bu arada cikis deligini de actik. Biraz tikanmisti da.
- Cikis deligi mi ?....
- Hani gaz cikan deligi...
O kadar iyi acildi ki simdi gaz cikarirken sesini dinlemek bir zevk.
- Ne dediniz ?
- Dedigim gibi hersey yolunda...
Emin olmak icin dun aksam bizzat kendim denedim.
Hersey okadar iyiydi ki zevkten mesut oldum.
Bu sabah yedi kisi birden ciktik ustune banamisin demedi.
Artik oyle hizli ki hic sormayin cok memnun kalacaksiniz
biaz sinirlerim gevsesin demi.
:roflol: :roflol: :roflol:way anasini anneyi kes :uhm: benim annem hala cep telefonunda mesaj yazarken isaret parmagiyla yaziyor :roflol::roflol: yada telin alarmi caldiginda efendim diye cevap veriyor :roflol:
Sende az değilmişin kuzum. Aferin.DEnizim süpersin tebrik ediyorum seni çok akıllıca bi fikir bu valal çok hoşuma gitti kızlar bırakın yapmasını boyle bırsey bulsam ıcıme bı suphe falan dusse affetmem keserim ciddiyim aynısını onuda soyledım onunla ılk cıktıgımızda cepimde cakıyla geziyordum azıcıkda serseri sayılırımo yüzden affım olmaz ve ona herzaman böyle bi muhabbet olunca direk aynısı sana yapılsa sokaga nasıl cıkarsın diyorum oda gayet iyi anlıyor beni empati yaptırıyorum ssürekli ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?