2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum (çookk komikk )

--------------------------------------------------------------------------------
Alo orasi dogum servisi mi?
- Evet efendim.
- Servis sefi ile gorusebilirmiyim?

Tam o sirada hatlarda bir karisiklik olur ve musterisiyle konusan bir otomobil tamircisi hatta girer.

Cazir cuzurt parazit sesleri ve hat duzeliyor.

adam? `Alo.... alo sesim geliyormu ?"
- Evet devam edin.
- Sesim simdi daha iyi herhalde, sizinkide oyle.
- Merak edilecek bir sey yok, burada hersey yolunda, onu iki gun icinde evinize yollariz.
- Demek her sey normal...?
- Aslinda ne kadar zorluk cektigimizi bilemezsiniz.
Her tarafini elden gecirdik. Ise yaramaz hale gelen yerlerini degistirdik.
iki gun sonra da yeniden kullanmaya baslayabilirsiniz.

- Nasil yeniden kullanabilirim anlamadim?
- Hic merak etmeyin, sonuctan memnun kalacaksiniz.
Giris deligini daralttik, cok fazla genislemisti.....
Her halde cok zor buluyordunuz.?
- Fakat !!!!
- Yooo hayir itiraz etmeyin, zorlandiginiz belli..
SIk sIk yaglasaniz iyi
olur. Bu arada cikis deligini de actik. Biraz tikanmisti da.
- Cikis deligi mi ?....
- Hani gaz cikan deligi...
O kadar iyi acildi ki simdi gaz cikarirken sesini dinlemek bir zevk.
- Ne dediniz ?
- Dedigim gibi hersey yolunda...
Emin olmak icin dun aksam bizzat kendim denedim.
Hersey okadar iyiydi ki zevkten mesut oldum.
Bu sabah yedi kisi birden ciktik ustune banamisin demedi.
Artik oyle hizli ki hic sormayin cok memnun kalacaksiniz

biaz sinirlerim gevsesin demi.

KIz CHE aslında benim annem hacker :))) nete girerse akşam bi baksın belki şifresini kırar senin denyonun:1shok:

way anasini anneyi kes :uhm: benim annem hala cep telefonunda mesaj yazarken isaret parmagiyla yaziyor :roflol::roflol: yada telin alarmi caldiginda efendim diye cevap veriyor :roflol:

orasi öyle canim..
rabbim kimseye yasatmasin..
bi anlik bosluguna geldimi olan olur mazallah..
benneyaptımki

neyse bugünü sessi zatlatabilirsem iyi kendime pek güvenmiyorum ama
elimden geleni yapacam
kızlar ya iiki varsınız ben bunu biriyle paylasmasadım deli olıuurdum sağolun canlarım

DEnizim süpersin tebrik ediyorum seni kaydirigubbakcemile5 çok akıllıca bi fikir bu valal çok hoşuma gitti kızlar bırakın yapmasını boyle bırsey bulsam ıcıme bı suphe falan dusse affetmem keserim ciddiyim aynısını onuda soyledım onunla ılk cıktıgımızda cepimde cakıyla geziyordum azıcıkda serseri sayılırım o yüzden affım olmaz ve ona herzaman böyle bi muhabbet olunca direk aynısı sana yapılsa sokaga nasıl cıkarsın diyorum oda gayet iyi anlıyor beni empati yaptırıyorum ssürekli ona

kılzar öptüm sizi ben güne gidiyorum che seni bilgilendirecem en ufak bişeyden hepinizi çok çok öpüyorum iyi ki varsınız benim tatlı mart kedlilerim:asigim::1hug:

ege-deniz cnm çok güldüm valla yaa benim annemde aynı senin ki gibi ama senin ki üstünmüş ya baksana en azından msj yazıyor :roflol: :roflol:

kızlar sancılar başlıyor bu aylarda fakat bu sancı denilen şey nasıl bir şey bana biri tarif etse ne ladar mutlu olcam ben yaw
canım sancı olunca karnın sertleşiyor toplanıyormuş hissi uyandırıyor uzun sürmüyor ama tekrarlarsa bu tekrarlar arası önemli, benim dr. dedi ki günde 7-8 kere olabilir ama rutin aralıkla olmaması gerek dedi

hadi herkes neden bu niki sectigini anlatsin...merak ettim bak ben de..
ben bebek için tedaviye başladığımda bu nicki seçmiştim anne aday adayı idim çünkü, çok şükür aşılamalardan sonra ilk tüp bebek tedavimiz sonucunda anne adaylığına terfi ettim, inşallah "anne" de olacağım. işte benim nickin hikayesi de bu.

slm kizlar gecmise bakamadim, yemekle ugrasiyorum, birazdan annem binecek ucaga aksama burda ayyy nasil heyecanliyim, size bir selam vereyim dedim optum hepinizi
nazan Allah kavuştursun şimdiden canım, ne heyecanlısındır di mi?

abbov ezgi ne plan bu böyle? bayıldım valla dedktif hikayesi gibi. sende bu zeka varken ehliyet sınavı senden korksun bence

cerez, damlaaaaaa, alemsiniz valla yaaa!!! Çok güldümmm. şaka gibi...

Bu arada ben küvetimi ve banyo duvarlarının bir kısmını ovup geldim. Şimdi yemeği ateşe koyacam. Sonra da lavabo ve klozeti ovup gelcem... daha kek yapmak ve banyo işi var. Pilavı eşim gelince yaparım. Tozu da eşim alsın banane yaaa!!!! Kızlar bana temizlik için fikir vermediniz... Camlar kapılar şeklind emi başlayıp yoksa oda oda mı bitirip çıkayım. Ama oda oda yaparsam tek bir cam ya da tek bir kapı için yeniden su hazırlayıp, o suları da boşuna harcamış olmaz mıyım???

Hatın kızlar ben gideyim de yemeklere başlayayım bare malum misafirim geliyor acaba tavuğu fırına mı sürsem tava da mı yapsam acil fikir beyan ediniz.

Anlaşılan seninkinin sütten ağzı yanmış,yumruğuda yemiş,nişanıda var.:roflol:
Bidaha cesaret edemez kolay kolay. Bayılırım saç taramaya. Tamam canım geliyom.

bende gelirim.. suyunu dökerim tepesinden asagi sicak sicak

Hadi kıııı kalk gidiyoz şu garıyı bi paklayıverelim. Nasıl olsa börek çörekde yapcak. gitmişken bizede ikram eder herhalde.
Ben yumruk da atmıştım yanağına... ama biraz fazla kaçırmışım, kulağında bir miktar işitme kaybı kaldı.... Eeee, kulağa küpe mahiyetinde allahın hikmeti herhalde... :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:

way anasini anneyi kes :uhm: benim annem hala cep telefonunda mesaj yazarken isaret parmagiyla yaziyor :roflol::roflol: yada telin alarmi caldiginda efendim diye cevap veriyor :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:

Sende az değilmişin kuzum. Aferin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…