cerez, damlaaaaaa, alemsiniz valla yaaa!!! Çok güldümmm. şaka gibi...
Bu arada ben küvetimi ve banyo duvarlarının bir kısmını ovup geldim. Şimdi yemeği ateşe koyacam. Sonra da lavabo ve klozeti ovup gelcem... daha kek yapmak ve banyo işi var. Pilavı eşim gelince yaparım. Tozu da eşim alsın banane yaaa!!!! Kızlar bana temizlik için fikir vermediniz... Camlar kapılar şeklind emi başlayıp yoksa oda oda mı bitirip çıkayım. Ama oda oda yaparsam tek bir cam ya da tek bir kapı için yeniden su hazırlayıp, o suları da boşuna harcamış olmaz mıyım???
Bu arada ben küvetimi ve banyo duvarlarının bir kısmını ovup geldim. Şimdi yemeği ateşe koyacam. Sonra da lavabo ve klozeti ovup gelcem... daha kek yapmak ve banyo işi var. Pilavı eşim gelince yaparım. Tozu da eşim alsın banane yaaa!!!! Kızlar bana temizlik için fikir vermediniz... Camlar kapılar şeklind emi başlayıp yoksa oda oda mı bitirip çıkayım. Ama oda oda yaparsam tek bir cam ya da tek bir kapı için yeniden su hazırlayıp, o suları da boşuna harcamış olmaz mıyım???
Hatın kızlar ben gideyim de yemeklere başlayayım bare malum misafirim geliyor acaba tavuğu fırına mı sürsem tava da mı yapsam acil fikir beyan ediniz.
Hadi kıııı kalk gidiyoz şu garıyı bi paklayıverelim. Nasıl olsa börek çörekde yapcak. gitmişken bizede ikram eder herhalde.
ege-deniz cnm çok güldüm valla yaa benim annemde aynı senin ki gibi ama senin ki üstünmüş ya baksana en azından msj yazıyor :roflol: :roflol:
bana müsade..sohbetinize doyum olmuyor
AMA
kizim beni bekliyor..15 dakika sonra randevumuz var..
bugün bi daha gelemem..yarin yazarim insallah..
öpüyoruz sizia.s.
neyse kızlar çerezimin de dediği gibi fırında yapayım hem daha az yağlı olur demi? ben çıkıyorum. öptümmm byeeee
yaziyor yazmasinada bide onu okuyabilmesi var ben artik anliyom ne demek istedigini :roflol: tam teknoloji dusmani bi gun telimi (makinayi yani) arkadasa vermistim icinden kartimi cikartipta tabi. annem 2 gun basimin etini yedi ya arkadasin cok konusurda cok fatura gelirse bize diye anne kart bende o kendi kartindan konuscak dedim diyoki nasil yani sen telefonunu vermedinmi arkadasina diyor en son kardesim araya girip anlatmisti :roflol: simdi daha iyi ama gelistiriyoruz onu.
İnşallah güzel haberler getirirsin bize canım. Öptüm .bana müsade..sohbetinize doyum olmuyor
AMA
kizim beni bekliyor..15 dakika sonra randevumuz var..
bugün bi daha gelemem..yarin yazarim insallah..
öpüyoruz sizia.s.
Heç merak etme güzelim görmeyiz biz selülit neym.Buket ve cerez, valla sevindim... Ohh yumuşak yumuşak yıkar paklarsınız beni... Ama selülitlerimi, göbeğimi ve çatlaklarımı görünce çok geçirmein emi... :))))
kek yapıcam bi de gözleme... beğenirseniz menüyü tabii gelin... Ama çok haşmalayın beni...
Tama kızlar temizliği kategorilendirip yapıcam dediğiniz gibi.. yarın bir yerden başlarım artık....
Damlacım bence de eğer sonra tepsiyi yıkamaya üşenmeyeceksen fırına at...
EYLEMCIM zamaninda yani gencgene arkadaslarla ne teoriler uzerinden planlar yapmis kimleri yakalamistik ozamanlar heyecaliydi boyle seyler kimse evli degil sonucta erkek arkadas olayi simdi durumlar daha ciddi. umarim che haksizdirda altindan bisey cikmaz.
eylemcim aldiklarin cok guzelmis kimbilir ne heyecanlar icinde giyeceksin onlari :))
bende almistim bi kac pijama gecelik falan ama hepsini giyiyorum eskidiler bilem) hic oyle ozel gunlere saklama huyum yoktur simdi ozendim ama .
MINOO ben bu dedigin seyi daha once duymustum kk de ama hangi ayin anneleriydi hatirlamiyorum aynen cit sesi duyuyordu bazilarida su sesi duyuyordu ama sen yinede sor doktoruna,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?