2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de keki fırına atıp geldim.. Kocişi bekliyorum. Banyoda kalan işleri ona yaptıracaktım ama hala gelen giden yok, iş başa düştü, kalkayım da onları da bitireyim bari...

ayy kizlar varya yorgunluktan bittim, bir dokturdumki mutfakta sormayin, anlatmiycam caniniz cekmesinkaydirigubbakcemile3 ama tum hunerlerimi sergiledim annem icin 1 saat sonrada cikicaz yola annemi almaya, cok tsk ederim hepinize

denizcim ellerine sağlık, bu kadar ayakta kalmaya hala nasıl hareket ediyorsunuz anlamıyorum, ben 2 kez koridorda gidip gelsem kemiklerim ağrıyor. iyice zayıfladı benim kaslar doğumdan sonra işim zor

selam kızlar bende dayak yemiş gibi yorgunum bütün gün dışardaydım evimin mutfağında ve banyomda tadilat olucak onun için malzeme bakıyoruz bu günde yoğundu çok yoruldum

karnım çok ağrıyor..stop..
belim çok ağrıyor..stop..
sırtlarımda aynı şekilde ağrıyor..stop..
midem yanıyor..stop..
osuruyorum ama sadece kokusu var..rahatlatmıyor..stop..
bugünki hali ruhiyetim..

denizcim ellerine sağlık, bu kadar ayakta kalmaya hala nasıl hareket ediyorsunuz anlamıyorum, ben 2 kez koridorda gidip gelsem kemiklerim ağrıyor. iyice zayıfladı benim kaslar doğumdan sonra işim zor

Yok anammmm, ben öyle diğer kızlar gibi dip köşe bişi yapmadım. sadece banyomun duvarlarını ovup, sonra da tüm banyoyu duşu tutup yıkadım... Gerisi haftalık temizlik, yemek ve kek yapımı.. Daha bu saat oldu duşa bile giremedim. Misafirlerimi bu pis kokulu halimle karşılayacam zanırım... şakkıdı
Esas ben bugünden sonra dip köşeye gireyim diyorum. Camlar kapılar, dolap içleri falan... Epey iş bekliyor beni... Biliyorsunuz tüm gün burdayım, yerimden kıpırdamıyorum ne zamandır. Artık evi bok götürüyo. Hazır elim ayağım tutuyorken yapayım çünkü ben de bu üşengeçlik varken doğumda annem başta olmak üzere herkese rezil olucamm.... (((
Bu arada bugün aldıklarına bakamadım. Gece bakmaya çalışıcam canım.

eylemcimmmmmmmmm bayıldım yaa harika şeyler. seninkilerde çok güzel ama kızının cicilerine daha bi bayıldım ne yalan söliyim hele şekerler ve battaniye. arkadaşlar demişler ya bu bebeler çok şanslı diye hakkaten doğru yaa. güle güle kullan canım aldıklarını her şey çok hoş

geçmiş olsun gülşahcım kızlar bi sorum olacak ben kızıma sude yi düşünüyordum bugün simay ı da duydum sizce hangisi daha hoş

selam kızlar.geçmişe şöyle hızlıca göz attım.hepiniz çok iyisiniz maşallah.
şehnazım gelmiş maşallah sağlık yerinde.kimilerinin moraller bozulmuş dayanın az kaldı kızlar.checim inşallah şu sorununu en kısa zamanda çözersin canım dualarım seninle.aranızda olamıyorum artık.
hepinize destek ve tebrikleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.gülşahcım vallaha üzerime doğum sancılarıma rağmen bir enerji geldiki sorma hala çalışıyorum ve eskisindende daha çok,mesaiye de kalıyorum.ne yapayım para kalmadı son 3-5 hafta daha çalışıcam doktorum izin verirse.aslında birşey olacak diye korkuyorum sancılardan ama bu alacağım son maaş olucak,birde yanında mesai alayım para hepimize lazım nede olsa şu krizde.rabbim yardımcımız olsun.az kaldı hepimize dua ediyorum.yarın sabah erkenden toplantım var.ütüleri yapıcam ve banyoya girip yatmam gerek.
son zamanlarımızda yanınızda olamıyorum aslında çok üzlüyorum.inşallah yine evde olunca bol bol görüşücez.öpüyorum sizleri ve minişleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…