2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldin gittimi misafirler nasil gecti sekerim. bende yemekteyizi izledim simdi bitti bi bakayim dedim.

Gittiler evet, ben de hemen açtım pc yi.... Ben bişi izleyemedim bu gece ama sohbet çok güzeldi arkadaşlarımla... Bugün çok iş yaptım sanıyordum ama fazla yorulmadım sanırım sadece hafif bir bel ağrısı var... Yarın da şu kalan ütüleri bitirsem bi de ancak doktora götürürüm kendimi diye düşünüyorum. Çantayı da yavaş yavaş hazırlasam mı? Yoksa sadece içindekileri yıkanmış ütülü, hazır tutmam yeter mi; ne dersiniz?

iyi geceler .ben de buradayım.kaç gündür giremedim şimdi biraz geçmiş sayfaları okudum.ama hepsini değil

şu bebek takvimlerini nerden yenilediniz.benim hazırladığım siteninki çıkmıyo da

eylem canım çok beğendim..çok güzeller..güzel günlerde kullansın kızında sende inşallah:Saruboceq:

gülşahım teşekkürler, inşallah canım inşallah :)
damla teşekkürler canım, beğenmene çok sevindim

geçmiş olsun gülşahcım kızlar bi sorum olacak ben kızıma sude yi düşünüyordum bugün simay ı da duydum sizce hangisi daha hoş
bence de sude ama simay yerine miray'ı da düşünebilirsin istersen.
İyi geceler.Nasılsınız bakalım?
iyi geceler hayat, sırt ağrısı ve karnımın acısını saymazsak iyiyim, sen nasıl oldun?

geçtiğimiz hafta sonu maskoya gittik.çok güzel bi beşik gördüm.biraz pahalı ama alıcaz galiba.bizim tüp bebişimiz ya gerisi gelcek mi bilmiyoz da:)o yüzden eşimde alalım dedi. bambu beşiğin üzerine tüllü süslü bi yatak yapmışlar tam prenses yatağı idi.dört yüz milyon çok mu sizce?

Eylemcim sen de hoşgeldin canım. Albümlere baktım nihayet... Yorumlarım da oradalar... :)))

Evet oldukça pahalı... özellikle de bir karyola değil de sadece kısa süreli kullanacağı bir beşikse... Ama özendiyseniz, imkanınız da varsa alın. Aslında aynı parayı ya da biraz daha fazlasını bir karyolaya versen daha iyi olur. Pahalıya alsan da daha uzun süre kullanır hiç değilse...

sağol canım iyiyim.sen okuduğum kadar maşallah misafir bile ağırlayacak kadar iyisin.nazar değmesin.

Misafir dediğim; üniversiteden samimi bir arkadaşım ve karısı geldiler bize... Hafta arası, iş çıkışı gelindiğinde ne kadar oturulursa artık... Valla bi çay içtiler işte. Ben de sadece bir kek yaptım. Gündüzden yaptığım temizliği de onların gelişini bahane edip, haftalık temizlik mahiyetinde yaptım. Yani bu günden önce görsen beni, yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında yerimden kalkmadan şu pc nin başında yaşadım resmen.. kaydirigubbakcemile3

deniz hic bilmiyorum hazirlamalimisin ama eger ben senin haftanda olsaydim benim canta coktan hazir olurdu bende erken dogum fobisi var zaten :))

valla süpersin deniz maşallah o kadar iş yap üstüne misafir ağırla bi de çok yorulmadım de. kıçını kaşı tatlım sen. yarın bence azcık ara ver. ben herkesi kendim gibi sanıyorum sırtm çok ağrıyor ya senide öyle sanıyorum. dikkat et kendine. bence sen çantanı hazırla. öyle hazır dursun. yorumların için de çookkk teşekkür ederim tatlişkom, beğenmene çok sevindim daha iyileri senin ve kızının olsun inşallah :)

Son düzenleme:
Şubat2ın ilk haftası gibi çantaya girsinler diyorum. Valla katlı durmaktan, ütülediğim herşey kat izi olacak diye korkuyorum. Ben sabahlık geceliklerimi falan askıya astım kılıfa kaldırdım çünkü... En kötü sancı aniden gelirse kılıfları kapar, bir iki öte beriyi de toplar giderim, 5 dakikada evde hemencik doğuracak halim yok ya düşünüyom. Bi taraftan da can havliye bir çok şeyi unutabilirim diye endişeleniyorum... Çıkamadım işin içinden...

deniz hic bilmiyorum hazirlamalimisin ama eger ben senin haftanda olsaydim benim canta coktan hazir olurdu bende erken dogum fobisi var zaten :))

Hımmm, öyle diypsunuz yaniii.... Ben yarın bi doktora gideyim bakayım bebeişin boyu kşlosu ve pozisyonu için ne diyecek... Onun dediklerine göre belki gaz gelir hemen yarın hastane dönüşü hazır ederim çantamı...
Yaa bi de şey... Hastaneye götürülecek terlik konusunda kararsızlık çekiyorum... Yeni bişi almak istemiyom. Evde giyilen terliklerden birini koysam çantaya; hastane dönüşü de makineye atıp yıkasam, evde tekrar giyilir mi o terlikler...? Malum orda tuvalete falan gircem... Makinede çamaşır suyuyla yıkasam dezenfekte olur mu? Yoksa hastaneden sonra atmak mı gerekir? Ne dersiniz, siz ne yapacaksınız?

ben geçen sefer hastanede yatarken ki terliklerimi götüreceğim ki onlar da şöyle denizcim bir tanesi evdeki çok iyi olmayan uydurukumsu açık terlikti onu tuvalete falan giderken giydim bir tane de kapalı tüylü terlik gööndermiş kayınvalidem sonradan oda öyle 3-5 liralık bişey. bi ara düşündüm sabolardan falan alsam mı diye sonra vazgeçtim, evde tekrar işe yaramaz diye, işin içinde tuvalet var ya. istersen sen de öyle ucuz bişeyler al sonuçta kaç gün giyilecek ve ne kadar dolaşacağız ki doğum sonrası ?

iyi geceler, gece kuslari,

gecmis o kadar birikmis ki, sanirim okursam sabahlamak zorunda kalirim

ama keyifler yerinde gibi cok şükür,

eger ciddi bir konu varsa da muhtar haber verirdi

heeeeyy muhtar, taş gibisin maşşallahhh yine tamgaz çalişmişsin bugun ama bak dikkat et, yapabiliyorsun diye zorlama o kadar kendini, armut gibi döküldük kizim görmüyor musun

ammmannn muhtarrr ammaaannnnn

Eylemcim tamam canım, dediğin gibi yapayım. yarın hastane için çıkmışken ucuz bi terlik alıvereyim atarım hastane dönüşü...

Suzycim hoş geldin... Seni buralarda görebilmek ne hoş... İyi misin canım?
Yok valla fazla zorlamadım kendimi...
Önemli haber olarak; Şehnaz döndü bugün, iyiymiş kendisi de bebişi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…