Selam kızlar ben geldimmm!!! Kimler var, ne var ne yok????
hosgeldin gittimi misafirler nasil gecti sekerim. bende yemekteyizi izledim simdi bitti bi bakayim dedim.
eylem canım çok beğendim..çok güzeller..güzel günlerde kullansın kızında sende inşallah:Saruboceq:
damla teşekkürler canım, beğenmene çok sevindimeylemcimmmmmmmmm bayıldım yaa harika şeyler. seninkilerde çok güzel ama kızının cicilerine daha bi bayıldım ne yalan söliyim hele şekerler ve battaniye. arkadaşlar demişler ya bu bebeler çok şanslı diye hakkaten doğru yaa. güle güle kullan canım aldıklarını her şey çok hoş
bence de sude ama simay yerine miray'ı da düşünebilirsin istersen.geçmiş olsun gülşahcım kızlar bi sorum olacak ben kızıma sude yi düşünüyordum bugün simay ı da duydum sizce hangisi daha hoş
iyi geceler hayat, sırt ağrısı ve karnımın acısını saymazsak iyiyim, sen nasıl oldun?İyi geceler.Nasılsınız bakalım?
hayatist, Suhendan ben iyiyim canlar, siz nasılsınız? hayatist nasıl oldun?
Berbat durumdayım bütün gün uyumaya çalıştım ama hapşırmaktan olmadı.
geçtiğimiz hafta sonu maskoya gittik.çok güzel bi beşik gördüm.biraz pahalı ama alıcaz galiba.bizim tüp bebişimiz ya gerisi gelcek mi bilmiyoz da:)o yüzden eşimde alalım dedi. bambu beşiğin üzerine tüllü süslü bi yatak yapmışlar tam prenses yatağı idi.dört yüz milyon çok mu sizce?
sağol canım iyiyim.sen okuduğum kadar maşallah misafir bile ağırlayacak kadar iyisin.nazar değmesin.
Gittiler evet, ben de hemen açtım pc yi.... Ben bişi izleyemedim bu gece ama sohbet çok güzeldi arkadaşlarımla... Bugün çok iş yaptım sanıyordum ama fazla yorulmadım sanırım sadece hafif bir bel ağrısı var... Yarın da şu kalan ütüleri bitirsem bi de ancak doktora götürürüm kendimi diye düşünüyorum. Çantayı da yavaş yavaş hazırlasam mı? Yoksa sadece içindekileri yıkanmış ütülü, hazır tutmam yeter mi; ne dersiniz?
deniz hic bilmiyorum hazirlamalimisin ama eger ben senin haftanda olsaydim benim canta coktan hazir olurdu bende erken dogum fobisi var zaten :))
valla süpersin deniz maşallaho kadar iş yap üstüne misafir ağırla bi de çok yorulmadım de. kıçını kaşı tatlım sen. yarın bence azcık ara ver. ben herkesi kendim gibi sanıyorum sırtm çok ağrıyor ya senide öyle sanıyorum. dikkat et kendine. bence sen çantanı hazırla. öyle hazır dursun. yorumların için de çookkk teşekkür ederim tatlişkom, beğenmene çok sevindim daha iyileri senin ve kızının olsun inşallah :)
iyi geceler, gece kuslari,
gecmis o kadar birikmis ki, sanirim okursam sabahlamak zorunda kalirim
ama keyifler yerinde gibi cok şükür,
eger ciddi bir konu varsa da muhtar haber verirdi
heeeeyy muhtar, taş gibisin maşşallahhh yine tamgaz çalişmişsin bugun ama bak dikkat et, yapabiliyorsun diye zorlama o kadar kendini, armut gibi döküldük kizim görmüyor musun
ammmannn muhtarrr ammaaannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?