Eylemcim tamam canım, dediğin gibi yapayım. yarın hastane için çıkmışken ucuz bi terlik alıvereyim atarım hastane dönüşü...
Suzycim hoş geldin... Seni buralarda görebilmek ne hoş... İyi misin canım?
Yok valla fazla zorlamadım kendimi...
Önemli haber olarak; Şehnaz döndü bugün, iyiymiş kendisi de bebişi de...
şekerler ben yatıyorum, sırtım ve karnım çok ağrıyor uzanayım bakalım belki iyi gelir, yarın sabahtan Aydın'a gideceğiz tiroid kontrolü için gelince görüşürüz, hepinize iyi geceler
hepinize günaydınn en kocamanından:Şeniz:
dün akşam çok belli edemedim size ama gerçektençok kötüydüm kızlar ben..belim sırt ağrılarım,gazım başağrısı ve bebek hareketleri mahvediyordu beni..
uyumaya çalıştım ama ne çare..
magnezyumumu almıyordum 2 gecedir.kalmamıştı ilacım bende krampım yok diye içmiyordum..bi daha eşim hemen nöbetci ecz.bulup gitti aldı.2 tane içip uyumuşum..
sabahda o kadar rahat uyandımki size anlatamam..
şimdi şükürler olsun iyim canlar..
hepinize çok teşekkür ederim..
sevincim bence simay daha güzel isim olarak..ama genede siz seçin canım..bana bakma:)
enel canım para lazım ama ağır ağır yap işleri..o gelen doğum enerjisini doğumda harcarsın :)
deniz bacım bence çantayı da hazırla sen daha yapamazsın diyim ben sana..hımbıllık geldi mi geliyor üzerimize..
Herkese günaydın.Gerçi ben hiç uyumadım bütün gece ama(((((
Sakın hastalanmayın dikkat edin hasta olduktan sonra geçmek bilmiyor.Bugün Cerrahpaşada kontrolum var ona bile gidemeyeceğim.Yerimden kalkmak istemiyor canım((((
Herkese günaydın.Gerçi ben hiç uyumadım bütün gece ama(((((
Sakın hastalanmayın dikkat edin hasta olduktan sonra geçmek bilmiyor.Bugün Cerrahpaşada kontrolum var ona bile gidemeyeceğim.Yerimden kalkmak istemiyor canım((((
lavinnia cim demisin ya normal dogumdan tirsiyorum diye aynn bende cok korkuyorum arada rüyamda kabus görüyorm.hastanede yaterken günde iki yada 3 kez sanci makinasina baglaniyodum,2kere gittimde 1 inde dogum haneden sedyeyle bi bayani cikariyodular hemnsireye sorduk esimle ne oldu dogurdumu diye yok geceden beri sanci cekiyo doguramadi simdi sezeryana aliyoruz dedi ayy ben bunu duyunca kirec gibi oldum cok korktum digerindede bi kadin yine dogum haneden cikiyrdu bi kolunda esi digerindede hemsire vardi kadin iki büklüm agri cekiyodu onuda görünce iyice korktum valla allh hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?