2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şekerler ben yatıyorum, sırtım ve karnım çok ağrıyor uzanayım bakalım belki iyi gelir, yarın sabahtan Aydın'a gideceğiz tiroid kontrolü için gelince görüşürüz, hepinize iyi geceler

oooo cok guzel haber bu, en kisa zamanda kendisiyle de karsilasiriz dilerim, neler olmus ne yapmislar hastanede, neden dusmemis sekeri

sen akıllı hatunsun zaten, nerde ne yapacagini bilirsin ama hani kendini cok zinde hissedersin dalar da yaparsin fazladan iş diye bizden soylemesi...

ben iyiyim canimin ici, karpuz gibi yatmaya devam

biraz bebegin hareket tarzı degisti ona kafam takiliyor, eskisi gibi 4 dönmüyor son 2 gündür, o da anasi gibi miskinliğe mi alişti yoksa anasinin bu istirahat döneminde yediği onca yemek ona da mi yaradi:1shok:

şekerler ben yatıyorum, sırtım ve karnım çok ağrıyor uzanayım bakalım belki iyi gelir, yarın sabahtan Aydın'a gideceğiz tiroid kontrolü için gelince görüşürüz, hepinize iyi geceler

Eylemcim iyi geceler sana da. iyi haberlerle gel. Öpüyorum canım.

selam kizlar,

ben gelene kadar herkes kaybolmus ve nedense bugun herkes erkenden gitmis, sasirdim yani sırnaşık şey

walla ben bel agrisindan öldüm yine yaa...:çok üzgünüm:bir iki disari ciktik alis veris yaptik..kizim sebze yesin dedim pazi aldim, aman allahim senin neyine pazi yikayip yapmak deil mi..o zaten beni bitirdi.. neyse ki esim ovdu da azcik kendime geldim ama cok fazla ayakta duramiyorum ne yapacaksam bundan sonra..walla her okudugumda masallah diyorum, siki ev hanimisiniz ne diim laelaelaelaelae derleyip topluyorum ama öyle cok kalamiyorum ayakta ben bel agrisindan sebep...neyse insallah bu da gecer...:Saruboceq:

öykücüm, sude ismi benim de favori isimlerimdendir ama cok yakin iki arkadasim bu ismi kizlarlarina verdigi icin ben düsünmüyorum artik ama annem ve esim Asude ismini istiyor bakalim...

Che, walla Allah yardimcin olsun canim..zor is, insani süphesi bile deliye döndürüyor ama umarim sadece süphede kalir...iz sür bakalaim ne cikacak ama keskin manevralar yapma derim,sakin ve düsünerek hareket et cünkü insan bazen dönüsü olmayan sözlere hapsoluyor...Allah hepimizi saklasin kadinlarin serrinden ve erkeklerin zaafindan..hep derim hemcinslerim ama kadinlar az degil. Bir kadinin ne kadar tehlike olabilecegini yine ancak bir kadin anlar sanirim...

nazancim senin yerinde olmak isterdim..doya doya saril annene insallah..bizden de selam söyle...

ezgicim darisi basina...walla su telefon isine cok güldüm yaaa,:roflol: harika bir annen var

damla canim, walla sana da bravo..ve masallah yani bir de yemekli agirlayacaksin yani...insallah cok yormamissindir kendini...

dünyada kimsenin garantisi yok kizlar...Allah sasirtmasin. Ben hayatimin sokunu teyzemin esinde yasadim ve insallah ilk ve son olur bu...Allah bu tarz imtihan vermesin bir daha...kac senelik evlilik bitti bir 2 dakika icin... walla bu dünyanin bir de diger dünyasi var. bence bu bile yeter onlara, yuvasina bu kiri bulastiranlara...hep derim esime de, kesinlikle hakkimi helal etmem cünkü ben cok fedakarliklarda bulundum, elbette bunun diger dünyada bir karsiligi olacaktir... iste sirf bu yüzden ahiret inanci aslinda insana en güzel terapi sanirim ... degistirmeye gücümüz yetmedigi seylerde onun icindir ki hic o cirkin olayin icine girmek istemem,Allaha havale ederim... Allah sabrimizi zorlayacak imtihanlarla sinmasin bizi... herkesin yuvasini saglikli ve dimdik ayakta tutsun insallah...

kendinize iyi bakin arkadaslar...ayrica burda yazmak da ayri bir terapi oluyor :)) herkese iyi geceler..öpüldünüz canlarim...Şeniz

hepinize günaydınn en kocamanından:Şeniz:
dün akşam çok belli edemedim size ama gerçektençok kötüydüm kızlar ben..belim sırt ağrılarım,gazım başağrısı ve bebek hareketleri mahvediyordu beni..
uyumaya çalıştım ama ne çare..
magnezyumumu almıyordum 2 gecedir.kalmamıştı ilacım bende krampım yok diye içmiyordum..bi daha eşim hemen nöbetci ecz.bulup gitti aldı.2 tane içip uyumuşum..
sabahda o kadar rahat uyandımki size anlatamam..
şimdi şükürler olsun iyim canlar..
hepinize çok teşekkür ederim..
sevincim bence simay daha güzel isim olarak..ama genede siz seçin canım..bana bakma:)
enel canım para lazım ama ağır ağır yap işleri..o gelen doğum enerjisini doğumda harcarsın :)
deniz bacım bence çantayı da hazırla sen daha yapamazsın diyim ben sana..hımbıllık geldi mi geliyor üzerimize..

Günaydın a.s. gülşahcim çok geçmiş olsun emin yaşadığın sorunların çogunu bende yaşayıyorum ama sabrediyorum az kaldı çok gitti azı kaldı canım aman düzelmee çok sevindim :teselli: inan bende uzun zamandır ilkdefa düngece deliksiz bi uyku çektim hasret kalmış valla ya canım sen çalışıyosun sanırım ... sana kolay gelsin hayırlı işler..

Herkeze güzel birgün diliyorum çalışanlara kolay gelsinn öpüyoruz teyzeleri kızımla sizi...
:1hug:

günaydınnnnn.

dun akşam kızımla kont muz vardı bebeşim 2 kilo 50 gr mış teyzeleriii 31+4 iken herşeyi normal kafası aşağıya inmiş artık yukarı çıkmıcakmış tepe taklak duruyo muş yani suyumuz gayaet iyi imiş... bu arada çalışabilir raporu p.tesi alıyorum +5 hafta daha çalışabilir diye ... bakalım hayırlısı olsun artık ne kadar çalışmaya dayanırsamm....
bi aksilik olmaz ise normal doğum gibi gözüküyor kızlar ama biraz tırsıyorum korkmuyorum ...kızımı seviyorum ona alışmaya iyice başladımjucağıma alınca daha da guzel hisler yaşarım inş.ama gece uyuyamadığımı dr sörlryince erken başlamış bu şikayetlerin dedi...

bu arada telf mut çok komik ti :))) öldum gülmekten...

hepinize sorunsuz bir gun dilerim...

lavinyacım bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim ne güzeel normal dogum ypma ihtimalin çok yüksek bence hiç korkma cnm herşeyin normali varken nenden baska yollara gidelim ki dimi ama hayırlısı olsun cnm sen gönlünü ferah tut hayırlısı neyse o olsun a.s

günaydın kızlar
lavinyacım maşallah kızına
birazdan annem gelicek kızlar bebişin çamaşırlarını yıkamak için v.s.
hemen çıkıyorum o yüzden umarım herkes iyidir
hepinize güzel bir gün diliyorum

çok tesk ederim arkadaşlar ..çok heycanlıyım günler bi an önce geçsin istiyorum.bu arada dr göbek deliğimiz daha hassaslaşcağını badem ve sussam yağı kullanmamı göbek deliği ile oynamamamı söyledi bu dönemlerde mide yanması görülebiliyomuş.mideye zararlı şeylerden bi muddet uzak duralım bebişimiz de bizi uzmesin.

yediğim portakalların faydası sanırım kızlar sizlerde yiyin ...ewet zor dönemlerde yaşadım ama çok şükür atlattık hep birlikte ..
bu arada babamız bize süpriz yapıcakmış ben onun prensesiyım ya... beşiğimizin üstündeki tüle hoşgeldin küçük prenses yazdırıp odaları balon doldurcakmışşş.... hastaneden evimize öyle gelcekmişiz.ne güzel hayaller inş bizim odun gerçekleştirir bari ...

yok alyasulincim çalışmıyorum ben canım..evdeyim..
yasemincim yerim o kızını ben senin.maşallah onaherşey normalse ve sende hazır hissediyorsan kendini elbette normal doğum yapman en sağlıklısı..
hacerim nerde benim aşk böcüğüm:asigim:
onunda kontrolü vardı.

Herkese günaydın.Gerçi ben hiç uyumadım bütün gece ama (((((
Sakın hastalanmayın dikkat edin hasta olduktan sonra geçmek bilmiyor.Bugün Cerrahpaşada kontrolum var ona bile gidemeyeceğim.Yerimden kalkmak istemiyor canım ((((

cnm cok gecmis olsun dikkat et kendine :1hug:

lavinnia cim demisin ya normal dogumdan tirsiyorum diye aynn bende cok korkuyorum arada rüyamda kabus görüyorm.hastanede yaterken günde iki yada 3 kez sanci makinasina baglaniyodum,2kere gittimde 1 inde dogum haneden sedyeyle bi bayani cikariyodular hemnsireye sorduk esimle ne oldu dogurdumu diye yok geceden beri sanci cekiyo doguramadi simdi sezeryana aliyoruz dedi ayy ben bunu duyunca kirec gibi oldum cok korktum digerindede bi kadin yine dogum haneden cikiyrdu bi kolunda esi digerindede hemsire vardi kadin iki büklüm agri cekiyodu onuda görünce iyice korktum valla allh hepimizin yardimcisi olsun

canım benım ya cok ıyı anlıyorum senı valla bende cok zor atlattım hala tasıyorum kalanlarınıda bol bol ıhlamur bal lımon ve azıcık karabıber at yat hıc kalkma ev sıcak olsun bununları sureklı ıc terle bı muddet yat sonra kalk bı sıcak dus al ıyı gelıyor cnm dene bunları baska turlu gecmıyor :çok üzgünüm: allahşifa versin cnma.s.

korkutma benı yaa :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…