2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

korkutma benı yaa :1no2:

cnm korkun diye demedim valla ama niye yalan söylim ben cok korktum kirec gibi oldu suratim korkudan.hatta bi keresindede gittimde esimde vardi yanimda bi dogum odasindan cigliklar geliyodu bende bu ne dedim aman kadin dogruyomus kendini yirtiyodu valaa bende hemsireye ben cok korktum ya istemiyorum dogum yapmak dedim korkma bisi olmaz didi

Bu arada bende arkadaşımın normal doğumda başındaydım.Hiç de öyle dayanılmayacak gibi değildi.Kendi kendinizi korkutmayın.Ne kadar çok düşünüp kurarasanız o kadar zor oluyormuş.Ben onu görene kadar hep sezeryan istiyordum.Şimdi normal yapmak istiyorum.

ohh cok güzel biraz rahatladim bunu duyunca valla

arkadaslar gunaydin
gülşah gecmis olsun bebeeem
kızlar ben bu sabah fizik tedavi doktoruna gittim artik dayanamayarak
vucut doguma hazirlandigindan kemiklerin aciliyor, o yuzden agri yapiyor yapcak bisey yok dedi. bir jel verdi.
bide rapor verdi, bu haftayı kapattim :lepi:
sonraaa
benim uyusuk annem geliyimmi gelicemmi ne diyorsun diye diye uyusana kadar
esimin annesini cagirdik sagolsun hemen geliyor, aksam yola cikacak sabah burada olacak, o bakacak bana 4 gun
simdi vicdan yaptim, anneminde gunahini almiyimde, benim ihtiyacım oldugu belli iste cik gel dimi hala soruyor geleyimmi ne diyorsun diye. neysee
hazır hastaneye gitmisken arkadasima yeniden ugradim. biraz moralimi bozdu
biliyorsunuz cok sanci cekmisti. sancilar sirasinda kendini o kadar kasmis ki heryeri agriyormus simdi tum kemikleri.
bi suru agri kesici iciyor, ayrica tamamen dagilmis durumda yaa, normal boyle biseyse sezaryen nasil bisey acaba
öööle işte

Gülşahcım geçmiş olsun, bne bilmiyordum bu kadra kötü olduğunu... Basit bir gaz sancısı sanmıştım. Şimdi düzelmene çok sevindim.
Çanta konusunda da haklısınız galiba... Bugün doktor dönüşü hızlandırırım sanırım hazırlıkları. En son kontrolde kendi dktorum (bugün gideceğim hastanede olan değil) suyu bol, rahatı yerinde, bunun daha doğmaya niyeti yok annesi, dediği için ben de biraz ağırdan alıyordum... kaydirigubbakcemile3

Canım güzel dilekler için teşekkürler... Aminn diyerek istirak ediyorum.

Yasemincim maşallah yavrucuğuna... Ne güzel böyle; normal doğum için engeli olmayan annelerin haberlerini almak.. Sonuna kadar da böyle gider inşallah.

Kızlar hepinize günaydın... Ben de bugün doktora gidicem. Saat 15:45 te randevum.. Öğlen gibi çıkarım evden... Hastaneye gitmeden önce ucuzundan bir hastane terliği alayım kendime diyorum. Aslında kalan ütüleri de bitirir öyle giderim diyordum ama daha ayılamadım valla hiç halim yok şu an...

selam arkadaslar, herkese kocaman bir günaydin da benden a.s.:1hug:

masallah gösterisli olacak desene...

canim gecmis olsun, sen hala toparlayamadin mi? bol bol yat...aa bir de bak aklima ne geldi, ayva vücut direnci cok artiriyor, Ayva ye canim muhakkak...

sehnaz,elif yapmayin kizlar ya. bak hayat´in da dedigi gibi iyi hikayeler de var...aslinda bizler kendi kendimizi korkuttugumuz icin üstesinden gelemiyoruz. Bu insan icin olan birsey, insan gücünü asmaz yani Allah´in izniyle...lütfen sakin olun. inanin bana bunlari konusmayacagiz dogumdan sonra bakin görün...ben söyle korku gündemi olusturmayin derim kendinize...bu is psikolojik birsey arkadaslar, telkin vereceksiniz kendinize...bir savasa moralsiz cikilir mi, sahaya yenilicem diye cikilir mi? düsünün ki önünüzde ciddi bir derbi var ve en önemlisi psikolojik savastir,ok?

ayrica bakin ilk gece icin de cok sey söylenirdi bir sürü sey, yok söyle aci yok böyle aci..yok yapisik kalmislar...vs bilmem ne...Allah askina hangisi adam gibi dogru yani..olmustur ama kac tane örnek olabilir ki? zaten kendini kasmitir da ondan olmustur yani. arkadaslarla konusurken cok kizardim yani bu korku muhabbetine...dik olalim, bizler Allah´in izniyle herseyin üstesinden geliriz..hadi erkekler olsa tamam dicem de a.s, biz kadiniz onlar gibi iki hastalikla yerle yeksan olmuyoruz:roflol::roflol: heralde Allah´in bu görevi kadina vermesinde de bir hikmet var yani:lepi: acikcasi kendime iltifat olarak algiliyorum ve bu sebepten de kendimde sikayetlenme hakkini görmüyorum...naniknaniksırnaşık şey

hersey Allah´in izniyle cok güzel olcak emin olun... poztif düsün, dua edin emin olun ki hersey harika olacak insallah..ok???

gülsah canim gecmis olsun...

Son düzenleme:
güneydın kızlar,

rahatsız olanlara cümleten geçmiş olsun.ben de halsizim ve başağrısıyla uyandım.
lavinia çok güzel haberler bunlar. benim de yarın kontrolüm var. annem de gelecekti ama bi yakınımız vefat etmiş. mekanı cennet olsun.
bugun de aşure yapıp mevlüt okutacaktı. yarına sarktı mecburen.
kızlar doktora neler sormam gerekiyo bu haftada? ets şartmı mesela?
32. haftamdayım. deneyimli arkadaşlar eksik neler kaldı bundan sonrası için?

Gunaydin tombis guzellera.s. Nasilsiniz bakalim...
Benim bugun hic keyfim yok.Aglamak istiyorumsenağlama nedeni de bilmiyorum...senağlama

aysin canim basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin insallah... walla rüyamda da bugün habire cenazeyle ugrastim durdum.. ay gecem zaten kabus gibiydi,zaten yarisi tuvalette gecti, geri kalan kismini da sacma sapan rüyalarda uyuyamayarak aldim sanirima.s

elifcim, canim benim gecmis olsun demeyi unuttum az önce..walla ben de ayi dertten muzdaribim ama dogum icin hazirlik, ins. kolay dogum yapacak ben ona yoruyorumsırnaşık şey demek ki bizim catimiz digerlerine göre dar ki, genislemeye ihtiyaci varsırnaşık şey

cerez kiz nerdesin sen? nasildi kontrol? hadi seni bekliyoruz....
aaa ayrica bugün buraya kar yagiyor, cok mutluyum birazdan disari cikarip karda yürümenin tadini cikarcam insallahsırnaşık şey 2 senedir görüsemiyoruz da kendisiyle, hasret gidercem azciksırnaşık şeynaniknanik

Son düzenleme:
Gunaydin tombis guzellera.s. Nasilsiniz bakalim...
Benim bugun hic keyfim yok.Aglamak istiyorumsenağlama nedeni de bilmiyorum...senağlama

gecmis olsun mu denir bilmem ki:) ama ben dün aksama öyleydimsırnaşık şey adam halimi cözene kadar bi hal oldu..hayir bir de abuk subuk konustum, kizdim birseylere ama bahane aradigim belli yani aglamak icinsırnaşık şey kendime sasiriyorum bir yandan da:roflol: ama benim adam daha bi komik, "ne oldu sana, ne yapabilirim, hormonlarindan mi oluyor?" ayy aldi beni bir gülme..insan bunu anlar zaten sormaz ki, ele yapis yapis etmez ki:roflol: belli ki ondan ve acikcasi böyle zamanlarda ben bile utaniyorum kendimden :roflol: mantigin kaybolmasi benim utanmam icin yeteri kadar utandiriciyken bir de yüzüme carpilmadi mi aman Allah´im sırnaşık şey

Son düzenleme:

Cnm,ara sira boyle aglama krizler oluyor bendesenağlama.Ama ben bahane aramadan aglarim,yalniz simdi isteyim,nerde aglayim ya:1no2:

Son düzenleme:
doktorla onu konustuk bizde
doktor da diyorki (fizik tedavici)
vucudun yaradilisinda sezaryen diye birsey yok ki diyor. herseyi normal dogum yapacakmissin gibi hazirliyor kendince diyor.
bende hep dua ediyorum, bu acilari cekiyorum (allah beterinden saklasin)
bari normal yapabileyim ki ise yarasin dimi.

sezaryen dusununce cok sacma bi olay aslinda. dusunsenize, sanci yok hormonlar yok hooop diye bebegi aliyorlar, bebekte vucutta noluyor yaa
moduna giriyor.

tebesümcüm uzun süredir konusamiyrz seninle nasilsin naptin görüsmeyeli ben gecmiside okumadim cünkü oku oku bitmiyo

günaydın zeynepcim, ya stresten uyuyamıyorum. nasıl bilsen; bi bakıyorum kafam yastığa sadece dokunuyo. o kadar germişim ki boynumu nerdeyse havada asılı kalacak. sabah da başağrısıyla uyandım zaten. muhakkak geçecek ama deniz de dedi ya baya delik kalacak bizde.

sağol canım demiştim eski eniştemin eniştesi. çok iyi biriydi. akrabalık bitti ama dostluğun devam ettiği kişilerden biriydi.

sanırım çoğumuz durgunuz. limbi umarım sbepsiz bi sıkıntıdır.

neyse kuzenimle konuştum biraz kendime geldim az önce. annemi de özledim. ama işte yarın görücem inşallah.

Tünaydın arkadaşlar. Oğluşumla yürüyüşten geldik. Koca bi meyve tabağını hakettik. cokacimcoook delikafadulden

Evde hasta yatanlar, normal dogum korkusu olanlar, "Bu nasil bir sürec yildim walla" modunda olanlar, gazi olanlar,olmayanlar size sesleniyorum kaydirigubbakcemile2sırnaşık şey size aklima gelen hos bir hikayeyi anlatayim da hepimize moral olsuna.s

benim tatli simarik bir arkadasim vardi. bu sevimli insanin bir de kendi gibi sevimli,komik bir babasi vardi. Aslinda ailecek öyle onlar, sanki gülmeye ve güldürmeye programlilar:roflol:

neyse 14-15 yaslarindayken bunlar bir gün ailecek ucak yolculugu yaparlar ve hostes "Ladys and gentlemen" diye anonsa baslar ve ucakta uyulmasi gereken kurallari yolculara anlatmaya baslar tek tek. Tam bu esnada bizim arkadasin babasi :

-"eee kizim o kadar para verip özel okullara yolluyoruz seni, ingilizcen sullar seller gibi olmali artik kazik kadar da oldun, cevir bakalim sunu ne diyor" der kurum kurum.

Tabi bizim arkadas iltifat ile igneli bir söz arasinda bir yerde konumlanmis ve duruma göre sekillenecek bu söze mukabil hemen bir hamlede bulunur ve anladigi kadariyla, anladigi yerden :roflol:cevirmeye baslar:

-"Baba erkekler kadinlara kibar davransinlar diyor" :roflol::roflol:

babasi kizin yaptigi tercümeden emin olacak ki kizina:

-"ulan essogluuuuesssek biz kadinlara ne yapiyor musuz?" :roflol:
-"bilmiyorum baba, sanirim ucakta uyulmasi gereken kurallarin yani sira, genel nezaket kurallarini da hatirlattiyor hostes" diyerek siyrilmaya calissa da yandaki iyi giyimli, yakisikli ve iyi ingilizce bilen bir beyfendinin kendini tutamayip gülmesiyle olay anlasilir ve hengame kopar:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…