- 21 Temmuz 2008
- 789
- 34
- 98
doktorla onu konustuk bizde
doktor da diyorki (fizik tedavici)
vucudun yaradilisinda sezaryen diye birsey yok ki diyor. herseyi normal dogum yapacakmissin gibi hazirliyor kendince diyor.
bende hep dua ediyorum, bu acilari cekiyorum (allah beterinden saklasin)
bari normal yapabileyim ki ise yarasin dimi.
sezaryen dusununce cok sacma bi olay aslinda. dusunsenize, sanci yok hormonlar yok hooop diye bebegi aliyorlar, bebekte vucutta noluyor yaa
moduna giriyor.
tebesümcüm uzun süredir konusamiyrz seninle nasilsin naptin görüsmeyeli ben gecmiside okumadim cünkü oku oku bitmiyo
günaydın zeynepcim, ya stresten uyuyamıyorum. nasıl bilsen; bi bakıyorum kafam yastığa sadece dokunuyo. o kadar germişim ki boynumu nerdeyse havada asılı kalacak. sabah da başağrısıyla uyandım zaten. muhakkak geçecek ama deniz de dedi ya baya delik kalacak bizde.
sağol canım demiştim eski eniştemin eniştesi. çok iyi biriydi. akrabalık bitti ama dostluğun devam ettiği kişilerden biriydi.
sanırım çoğumuz durgunuz. limbi umarım sbepsiz bi sıkıntıdır.
neyse kuzenimle konuştum biraz kendime geldim az önce. annemi de özledim. ama işte yarın görücem inşallah.
Tünaydın arkadaşlar. Oğluşumla yürüyüşten geldik. Koca bi meyve tabağını hakettik. cokacimcoook delikafadulden
günaydın arkadaşlar bi sorum olacak kahvaltıdan sonra unutup vitamini 2 kez içtim bişey olur mu
hiç içinde tutan olmamış bişekilde doğurmuş insanlar rahat olalım ve birbirimizi en iyi şekilde doğuma hazırlayalım
saol canım megadyn kullanıyorum ya çok unutkan oluyorum bu aralarr
walla kesinlikle canim...insallah bu acilarin meyvasini yiyecegiz ben öyle inaniyorum...bakalim genislesinler ama hep kalmazlar degil misırnaşık şey zaten kilolari kalcadan aldim, bir de yana genisleme yaparsa aman ALlah´im yani :roflol:
normal dogumdan daha cabuk toparlaniyormus bu kemikler kaslar filan.
allahımmm once saglikla olsun tabi ama nolur normal olsun yaa.:Saruboceq:
hosgeldin canim, sana da gecmis olsun...
bak bu mantigi da cok sevdim. harika:roflol::roflol:
vallla cnm ben 5.5 aylık bi doğum yapmıştım sancıdan falan korkmuorum çünkü fazlasıyla sancı çekmiştim o zaman ama şimdi bebek için tedirginlik yaşıorum ya ona bişey olursa die yoksa onları görünce acılarımız dincek zaten brde iyi düşünmek zorundayız dimi
cok sevindim tebessümcüm annenin bisisinn olmammasina
sen okuyomusun?
lavinnia cim demisin ya normal dogumdan tirsiyorum diye aynn bende cok korkuyorum arada rüyamda kabus görüyorm.hastanede yaterken günde iki yada 3 kez sanci makinasina baglaniyodum,2kere gittimde 1 inde dogum haneden sedyeyle bi bayani cikariyodular hemnsireye sorduk esimle ne oldu dogurdumu diye yok geceden beri sanci cekiyo doguramadi simdi sezeryana aliyoruz dedi ayy ben bunu duyunca kirec gibi oldum cok korktum digerindede bi kadin yine dogum haneden cikiyrdu bi kolunda esi digerindede hemsire vardi kadin iki büklüm agri cekiyodu onuda görünce iyice korktum valla allh hepimizin yardimcisi olsun
güneydın kızlar,
rahatsız olanlara cümleten geçmiş olsun.ben de halsizim ve başağrısıyla uyandım.
lavinia çok güzel haberler bunlar. benim de yarın kontrolüm var. annem de gelecekti ama bi yakınımız vefat etmiş. mekanı cennet olsun.
bugun de aşure yapıp mevlüt okutacaktı. yarına sarktı mecburen.
kızlar doktora neler sormam gerekiyo bu haftada? ets şartmı mesela?
32. haftamdayım. deneyimli arkadaşlar eksik neler kaldı bundan sonrası için?
merak etmeyin demisti.
o ise bu saatlerde geliyor bildiglim kadariyla ancadir bence
kızlar ben dışarı çıkıyım. annem gelecek ya yarın aşure yapcaz. gerçi kendi de getircek ama kayınvalidem evde aşure pişir kızım dedi bana. 3 komşum var onlara da dağıtırım. hepinizi çokkk öpüyorum.
Maaşallah kızına canım. Oooh aşağıyada dönmüş. Aferin tatlişkoya.günaydınnnnn.
dun akşam kızımla kont muz vardı bebeşim 2 kilo 50 gr mış teyzeleriii 31+4 iken herşeyi normal kafası aşağıya inmiş artık yukarı çıkmıcakmış tepe taklak duruyo muş yani suyumuz gayaet iyi imiş... bu arada çalışabilir raporu p.tesi alıyorum +5 hafta daha çalışabilir diye ... bakalım hayırlısı olsun artık ne kadar çalışmaya dayanırsamm....
bi aksilik olmaz ise normal doğum gibi gözüküyor kızlar ama biraz tırsıyorum korkmuyorum ...kızımı seviyorum ona alışmaya iyice başladımjucağıma alınca daha da guzel hisler yaşarım inş.ama gece uyuyamadığımı dr sörlryince erken başlamış bu şikayetlerin dedi...hepinize sorunsuz bir gun dilerim...
Kız madem sürprizmiş niye söylemiş. Nerde kaldı bunun gizemi şutarafagittibu arada babamız bize süpriz yapıcakmış ben onun prensesiyım ya... beşiğimizin üstündeki tüle hoşgeldin küçük prenses yazdırıp odaları balon doldurcakmışşş.... hastaneden evimize öyle gelcekmişiz.ne güzel hayaller inş bizim odun gerçekleştirir bari ...
Aferin daha yokmuydu anlat anlat zevkli oluyo okuması.hastanede yaterken günde iki yada 3 kez sanci makinasina baglaniyodum,2kere gittimde 1 inde dogum haneden sedyeyle bi bayani cikariyodular hemnsireye sorduk esimle ne oldu dogurdumu diye yok geceden beri sanci cekiyo doguramadi simdi sezeryana aliyoruz dedi ayy ben bunu duyunca kirec gibi oldum cok korktum digerindede bi kadin yine dogum haneden cikiyrdu bi kolunda esi digerindede hemsire vardi kadin iki büklüm agri cekiyodu onuda görünce iyice korktum valla allh hepimizin yardimcisi olsun
Hah şöyle güzel şeyler paylaşalım. Motivasyon lazım bize ŞenizBu arada bende arkadaşımın normal doğumda başındaydım.Hiç de öyle dayanılmayacak gibi değildi.Kendi kendinizi korkutmayın.Ne kadar çok düşünüp kurarasanız o kadar zor oluyormuş.Ben onu görene kadar hep sezeryan istiyordum.Şimdi normal yapmak istiyorum.
Helal olsun sana baccıııımmmmm. ŞenizKonuş,yüreğinin şarkısını söyle bana.. Ağzın bal yesin emi.sehnaz,elif yapmayin kizlar ya. bak hayat´in da dedigi gibi iyi hikayeler de var...aslinda bizler kendi kendimizi korkuttugumuz icin üstesinden gelemiyoruz. Bu insan icin olan birsey, insan gücünü asmaz yani Allah´in izniyle...lütfen sakin olun. inanin bana bunlari konusmayacagiz dogumdan sonra bakin görün...ben söyle korku gündemi olusturmayin derim kendinize...bu is psikolojik birsey arkadaslar, telkin vereceksiniz kendinize...bir savasa moralsiz cikilir mi, sahaya yenilicem diye cikilir mi? düsünün ki önünüzde ciddi bir derbi var ve en önemlisi psikolojik savastir,ok?
ayrica bakin ilk gece icin de cok sey söylenirdi bir sürü sey, yok söyle aci yok böyle aci..yok yapisik kalmislar...vs bilmem ne...Allah askina hangisi adam gibi dogru yani..olmustur ama kac tane örnek olabilir ki? zaten kendini kasmitir da ondan olmustur yani. arkadaslarla konusurken cok kizardim yani bu korku muhabbetine...dik olalim, bizler Allah´in izniyle herseyin üstesinden geliriz..hadi erkekler olsa tamam dicem de a.s, biz kadiniz onlar gibi iki hastalikla yerle yeksan olmuyoruz:roflol::roflol: heralde Allah´in bu görevi kadina vermesinde de bir hikmet var yani:lepi: acikcasi kendime iltifat olarak algiliyorum ve bu sebepten de kendimde sikayetlenme hakkini görmüyorum...
hersey Allah´in izniyle cok güzel olcak emin olun... poztif düsün, dua edin emin olun ki hersey harika olacak insallah..ok???
Başınız sağolsun canım. Allah sizlere uzun ömürler versin.benim de yarın kontrolüm var. annem de gelecekti ama bi yakınımız vefat etmiş. mekanı cennet olsun.
bugun de aşure yapıp mevlüt okutacaktı. yarına sarktı mecburen.
Valla şu bebişler bizi maskara yaptı canları sağolsunama ben dün aksama öyleydim adam halimi cözene kadar bi hal oldu..hayir bir de abuk subuk konustum, kizdim birseylere ama bahane aradigim belli yani aglamak icinsırnaşık şey kendime sasiriyorum bir yandan da:roflol: ama benim adam daha bi komik, "ne oldu sana, ne yapabilirim, hormonlarindan mi oluyor?" ayy aldi beni bir gülme..insan bunu anlar zaten sormaz ki, ele yapis yapis etmez ki belli ki ondan ve acikcasi böyle zamanlarda ben bile utaniyorum kendimden mantigin kaybolmasi benim utanmam icin yeteri kadar utandiriciyken bir de yüzüme carpilmadi mi aman Allah´im
Meerrrsi canım. Elimizden geldiğince yapıyoruz.masallah spor yapiyoruz düzenli...takdir puani aldiniz bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?