2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

walla kesinlikle canim...insallah bu acilarin meyvasini yiyecegiz ben öyle inaniyorum...bakalim genislesinler ama hep kalmazlar degil misırnaşık şey zaten kilolari kalcadan aldim, bir de yana genisleme yaparsa aman ALlah´im yani :roflol:

tebesümcüm uzun süredir konusamiyrz seninle nasilsin naptin görüsmeyeli ben gecmiside okumadim cünkü oku oku bitmiyo

canim benim, iyiyim saol...öyle böyle halimizden memnunuz cok sükür..türkiye´ye gidip geldim ama cok verimli gecmedi annemin agzindan brisey cikmisti onu teshis etmeleri uzun sürdü ..vs derken moralim cok yoktu, onun icin gezemedim bile...ama cok sukur birsey yokmus ama ilginctir parcanin ne oldugnu da anlayamadilar...hayirlisi bakalim...onun disinda da geldim yattim biraz, sonra derslerim vardi bitirmem gerken bir ödevim vardi onunla ugrastim falan derken ara ara yine baksam da 2-3 gündür kendime tatil verdim ama yine basina oturmam lazim ayni yogunlukta ki kizim olmadan dersleri bitirip sadece tezimi birakmis olayim..dün gece de zaten bunlari düsünmekten de uyuyamadim...aslinda hersey cok sükür cok iyi gidiyor ama cok fazla basariya sartlanmak da iyi olmuyor sanirim..bir de ben cok hareketli bir insandim, sanirim hala hareketlerimin kisitlanmasina adapte olamadimsırnaşık şey

gececek insallah canim bunlar...sehnaza da yazdigim gibi iste ben de öyleyim..bebislerle yeninden hayat ve anlam bulacagiz insallah...dört gözle inci tanemi bekliyorum..icim kipir kipir sırnaşık şey

Tünaydın arkadaşlar. Oğluşumla yürüyüşten geldik. Koca bi meyve tabağını hakettik. cokacimcoook delikafadulden

hos geldik efendim...masallah spor yapiyoruz düzenli...takdir puani aldiniz bizden sırnaşık şey

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar bi sorum olacak kahvaltıdan sonra unutup vitamini 2 kez içtim bişey olur mu

benim bildigim kadariyla eger fazla doz alimi olursa ilac etkisi yaparmis onun icin doktorum beni uyarmisti...ama senin ilacin nedir, nasil bir etki birakir bilmem..bir doktoruna danis istersen canim..

slm arkadaşlar hasta olanlar kervanına bende katıldım malesef kendimi çok kötü hissediorum bütün gece uyumadım çok fazla öksürük var ne yapıcam bilmiorum doktora gitmeye bile halim yok ben öksürdükçe bebeğimin hareket hızıda artıo ona zarar vericem korkusuyla öksürmmek için çaba sarf ediorum diger arkadaşlara dageçmiş olsun bu arada vakit daraldıkçada doğum hikayeleri korkuları artmaya başladı allah yardımcımız olsun...bnm annanemköy de doğum ebesiymiş şimdi 83 yaşında çok doğurmuş ve doğurtmuş geçen gün aradı aman ne varmışki doğumda dio gerçi 9 tane doğum yapmış insana böle sölemek kolay...eski ye göre daha sanşlısınız dedi biraz konuştuk ve daha rahatım şimdi hiç içinde tutan olmamış bişekilde doğurmuş insanlar rahat olalım ve birbirimizi en iyi şekilde doğuma hazırlayalım

nazancım seni rüyamda gördüm doğum içni hazırlanıodun 15 gün sonra doğurcam dedin bana bide bi çocuğun daha var değilmi oda yanındaydı çanta hazırlıodunuz hayırdır inşallah

normal dogumdan daha cabuk toparlaniyormus bu kemikler kaslar filan.
allahımmm once saglikla olsun tabi ama nolur normal olsun yaa.:Saruboceq:

halinizi hic begenmiyorum hepinize bir miskinlik cöktü:jeyyar:sırnaşık şey

gülün dedik az ama onu da mi beceremedik bilmem ki:dilcikar:

cok sevindim tebessümcüm annenin bisisinn olmammasina
sen okuyomusun?

evet canim ben su an doktora yapiyorum...dersler cok agir olur doktora döneminde sürekli oku yaz..vs onun icin elimi cabuk tutuyorum ki kizimla o stressi yasamayayim...tez kalacak insallah iste eger basabilirsem..dua et lütfen canim..

gülsahha evet canim ya ben de bekliom ama hala gelmedi
dur bi msj atayim ben ona

JNM rüya işte .. uyanmışsın hem korkulacak bişi yok ki korkmayın ben korkmuyorum azcık tırsıyorum ama azcık hihoyyyt :jeyyar:

jnm allah rahmet eylesin. başınız sağolsun...

merak etmeyin demisti.
o ise bu saatlerde geliyor bildiglim kadariyla ancadir bence

çerezin teli yok mu?

öykü bebek ben de geçen sanırım elevitten 2 tane içtim. hatırlamıyorum doğrusu. cidden ilaç etkisimi yapıyo((((((((((( yarın gitcem doktora sorarım mutlaka yazarım buraya da. hatırlatın ama bana.. randevum 3 te. ama geç dönebilirim çünkü hastaneye de bakıcaz.

burser canım geçmiş olsun. bol ıhlamur iç. balı ılıyınca koy ama içine.
arkadaşlar bildiğim kadarıyla bal yüksek derecede zehir etkisi gösterebiliyomuş. ılıkken sıvılara koymanızı tavsiye ederim.

bu arada kuzenim(ki hep kuzenim diyorum 1 yılda yaklaşık 8-9 arkadaş ve kuzen doğum yaptı.hepsi 1 kuzene ait anı değildir yani) geçen ay doğum yaptı normal doğumdu. adet sancısı nasıl öyle dedi. başka bişi değil dedi. 12 saat sürmüş. ama sancı kesilince hemen uykuya dalmasını önermişler. yorulmaması için. bir de sancı gelince ıkınması gerekiyomuş. her zaman değil. hiç zorluk çekmedim dedi.
yengemin annesi de onu tarlada çalışırken doğurmuş. şalvarına düşmüş. düşünün artık. rahat hissedin kendinizi...

kızlar ben dışarı çıkıyım. annem gelecek ya yarın aşure yapcaz. gerçi kendi de getircek ama kayınvalidem evde aşure pişir kızım dedi bana. 3 komşum var onlara da dağıtırım. hepinizi çokkk öpüyorum.

yaaa genemi asure muhabbeti yaaaa sırnaşık şey

ayşincim basiniz sagolsun guzelim bu arada :çok üzgünüm:

Maaşallah kızına canım. Oooh aşağıyada dönmüş. Aferin tatlişkoya.

Kız madem sürprizmiş niye söylemiş. Nerde kaldı bunun gizemi şutarafagitti

Aferin daha yokmuydu anlat anlat zevkli oluyo okuması.
Valla Şehnaz gelip depeliycem haa. Zorla tırstırıyonuz adamı yaa :mymeka:

Hah şöyle güzel şeyler paylaşalım. Motivasyon lazım bize Şeniz

Helal olsun sana baccıııımmmmm. ŞenizKonuş,yüreğinin şarkısını söyle bana.. Ağzın bal yesin emi.
Çekilin normal doğuracam ben (inşallah). laelaelaelaelae

benim de yarın kontrolüm var. annem de gelecekti ama bi yakınımız vefat etmiş. mekanı cennet olsun.
bugun de aşure yapıp mevlüt okutacaktı. yarına sarktı mecburen.
Başınız sağolsun canım. Allah sizlere uzun ömürler versin.

Valla şu bebişler bizi maskara yaptı canları sağolsun
Az kaldı hormonlar normale dönecek.

masallah spor yapiyoruz düzenli...takdir puani aldiniz bizden
Meerrrsi canım. Elimizden geldiğince yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…