2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızla ben çıktım çalışıyorum sonra tekrar grz.......kendinize ve meleklere iii bakınnn

saol buketima.s.:1hug: hele sükür bir feedback geldi dermisimsırnaşık şey

yapcaz insallah yapcaz, yeterki sezaryan gerektiren bir durum olmasin insallah...hem de öyle bir olalim ki herkes mart annelerine gibtayla baksin herkessırnaşık şey...way wayy görüyor munusz hepsi normal dogurmus, ne kadar cesaretli desinler sırnaşık şey

ok cnm cok sevindim senin adina ederim tabi dua ne demek

gunaydin hatunlarr... hasta olan arkadaslara aciillllll sifalar diliyorum. bende bugun itibariyle ders calismaya basliyorum dun aksam kocis gerekli dvd ve kitaplari getirdi yapilcak bisey yok basa gelen cekilir. basarili oldugum bir sinava birdaha hazirlanmak cok gucume gidiyor neyse en buyuk derdim bu olsun diyorum. bu arada dun gece bu nickin yanina nasil resim koyuyonuz onu denerken karsima cikan ilk resim olan kaynanamla cekildigimiz resimdi bi deniyim dediim anam olmus cok komik hehee benim telviye annem gormesin oyar beni walla kiskancliktan. bugunu saymazsak 4 gun sonra burda tabi evin halini gorup gerisin geriye kacmaz insallah :))

Aaaaaaaaaaaamin inşallahh

ahh buketcijm yedim kafama okkali bi tokat ne bilim gördüklerimi anlattim iste keske anlatmasaydim pismn oldum simcik korkmayin bak ben hic korkuyomuyumm heee

insallah canim insallah...bizim ki kesin uykuya falan dalmistir:roflol: muziplik yapmak ve konusmak icin o kadar enerjiyi nerden buluyor saniyorsun :roflol::roflol::roflol:

disarda cok guzel kar yagiyor ya:sm_cool::sm_cool::teytey:
delikafadulden ben kendimi tutamiycagim daha fazla, disari cikayim gayriiidelikafadulden öptüm hepinizi canlar...kolay gele hepinize...:1hug:a.s.

ben geldim kizlar..
tebessüm sagolsun sms yazmis bana.. kusura bakmayin, isim cikdi hemen gelemedim..benneyaptımki

evet.. kizim iyi.. suyumuz iyi.. kafasi asagida..
hersey cok güzel dedi doktor..kilosunu tam söylemedi.. 2 kiloyu gecmis dedi sadece..46 cm boyu varmis.. 1 hafta önde gidiyor kuzum..:asigim:
sonra bana vajinal bakti..dememistim size.. kasinti vardi..haftasonu krem kullanmistim.. bisey yok dedi.. mikroskopla bakinca mantar dedi.. fitil verdi 6 tane.. bugünden itibaren baslicam kullanmaya..:bbo:

kalp atislarini dinledik cimcimenin.. gümbür gümbür.. :lepi:
haftaya bida dinlicez kalbini..2 hafta sonrada ultrason yine..
böyle iste..
hersey yolunda cok sükür..:ecrin_bebek:

ben bi gecmisi okuyayim..
:CüvCüv:

Cerezim hoşgeldin canım. Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin. Tatlı yeğenimde iyiymiş. Süperrr.

merak ettim artik bir sms cekeyim dedim..ama sevindim canim herseyin yolunda olduguna..masalalh insallah sonuna kadar böyle gider

hadi öptüm hepnizi..bu sefer hakkaten ciktim heeesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…