evet canim ben su an doktora yapiyorum...dersler cok agir olur doktora döneminde sürekli oku yaz..vs onun icin elimi cabuk tutuyorum ki kizimla o stressi yasamayayim...tez kalacak insallah iste eger basabilirsem..dua et lütfen canim..
gülsahha evet canim ya ben de bekliom ama hala gelmedi
dur bi msj atayim ben ona
saol buketima.s.:1hug: hele sükür bir feedback geldi dermisimsırnaşık şey
yapcaz insallah yapcaz, yeterki sezaryan gerektiren bir durum olmasin insallah...hem de öyle bir olalim ki herkes mart annelerine gibtayla baksin herkessırnaşık şey...way wayy görüyor munusz hepsi normal dogurmus, ne kadar cesaretli desinler sırnaşık şey
ahh buketcijm yedim kafama okkali bi tokat ne bilim gördüklerimi anlattim iste keske anlatmasaydim pismn oldum simcik korkmayin bak ben hic korkuyomuyumm heee
ben geldim kizlar..
tebessüm sagolsun sms yazmis bana.. kusura bakmayin, isim cikdi hemen gelemedim..benneyaptımki
evet.. kizim iyi.. suyumuz iyi.. kafasi asagida..
hersey cok güzel dedi doktor..kilosunu tam söylemedi.. 2 kiloyu gecmis dedi sadece..46 cm boyu varmis.. 1 hafta önde gidiyor kuzum..:asigim:
sonra bana vajinal bakti..dememistim size.. kasinti vardi..haftasonu krem kullanmistim.. bisey yok dedi.. mikroskopla bakinca mantar dedi.. fitil verdi 6 tane.. bugünden itibaren baslicam kullanmaya..:bbo:
kalp atislarini dinledik cimcimenin.. gümbür gümbür.. :lepi:
haftaya bida dinlicez kalbini..2 hafta sonrada ultrason yine..
böyle iste..
hersey yolunda cok sükür..:ecrin_bebek:
ben bi gecmisi okuyayim..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?