2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alyasulincim haydi gözünaydın..:Şeniz:
çerezim özlicez seni.zaman çok uzun.kendine çok dikkat et emi..
mehlika inşallah hepimiz zamanımızda doğumlarımızı yapıcaz canım hep bu yönde dualarımız.
che cim gözünaydın canım.
aslıyı da öpüyorum..
buket aslında yazmayanlarıda gene silsek diyorum..bu ne böyle isimleri var kendileri yok..
oh bee ammada yazdım haa

che_cim hadi gözün aydin canim.. gecmis olsun..

ben cikiyorum kizlar, hepiniz iyi bakin kendinize, bebelerinize.. özliceeeeeeeeeeez sizi

Hoşbulduk canım benim!!!
Anammm, ben geldim, sen gidiyon haa? senağlama
Neyse artık, ben de sen gelene kadar doldururum sayfaları... Gelince de aklını üşütürsün... lülülülülülülülülülülülü

şimdide yemek yapmam gerekior ya ama canım hiiç istemiyor zaten sevmiyorumda kuru fasulyeyi bide işin yoksa kalk pişir
bu arada aslıdan hebri olan varmı
esma iyice kaıplarda msnyede girmiyor hayırdıtr inşallah
çerzz kendine kızına iyi bak iyi noallera.s.a.s.

hepinizi ve beişlerinizi öptüm ben çıkıyorum hadi yarın görüşürüz byeeeeeeeeeeeeee

Bugün uçuş sertifikamızı aldık doktorumuzdan, hayırlısıyla pazar sabahı Türkiye'deyiz... Aylarca bu haftayı bekledim şimdi haberleri izledikçe yaaa hava soğuk, ya hastalanırsam endişesine kapıldım ama yapcak birşey yok... Sayenizde ıhlamur gibi bir silahım olacak, hain gribe karşı :))) Birde bugünkü kar haberleriniz gelince tutuştum valla, ama Enel_17'cim sağolsun içime su serpiyor İzmir henüz o kadar soğumadı diyerek... Burası bugün 28 dereceydi... Neyse allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin, huzurla geçirelim önümüzdeki günleri, geze geze eksiklerimizi tamamlayalımmm... Sonrada ağız tadıyla bebişlerimize giydirelimmm...

Sabahtan beri bu saate kadar sadece 2 bisküvi yedim, canım hiçbir şey istemiyor. (Sabah 5 te yattın demeyin, gece otururken de bişi tıkınmadım, üstelik akşam yemeği de yemedim, bir tane tost yedim sadece) Üstelik iki çeşit de yemek pişirdim, yani evde sulu yemek de var. Ama bende zerre kadar iştah yok... Kızlar hiç yiyesim yok, bebişe bişi olur mu acaba? Vitaminimi alıyorum ama??? Koca kavanoz Nutella olsa önümde kaşıklayasım bile yok yani, o kadar diyim ben size... ((

çerezcim özlücez seni canımcım.
muhtarım üzme kendini,bende çok kapışıyorum annem ve kardeşlerimle gelip geçiyor hepsi.sen bebişinle iyi ol onlarda yerlerinde sağlıklı olsunlar gerisi boş.
aslıcım iyi olmana sevindim.
deniz1 canımcım gözün aydın.
inşallah hepimiz zamanında doğum yaparız.
zaradcım izmire mi geliyorsun canım?birde hamilelerin metabolizması %20 daha hızlı çalışırmış.o yüzden ben pek üşümüyorum.hatta dün 8 dereceydi ben dışarıda alışverişteydim kızlar.

adacyo bu msjlarının altındaki bebek çizelgesi varya onu nerden ayarlıyorsun canım

selam kızlar.
kahvaltıdan sonra tekrar uyumuşum.neden üstümde bir yorgunluk var.
eylemcim kaça aldın canım buhar makinesini?

canım 99'a almış eşim, internette daha pahalı 120 falan diyor. buhar mak. alırken soğuk buhar olmasına dikkat edin arkadaşlar. bir de daha ucuzları var ama çaydanlık gibi onlar, bunun hem ebatı küçük hem de sessiz sakin, ionizer özelliği de varmış. gece ışığı da çok sexy var ya, fosforlu mavimsi :)

muhtarım merak etme ara sıra banada oluyor.ama bebişin senden alacağını alıyor eksik olunca.üzme kendini bu kadar.

Enelcim evet, İzmir'e geliyorum, annemin yanında kalıcam doğuma kadar, sağolsun buraya geldi 2 ay bana çok yardımcı oldu, ama doğumu İzmir'de yapmak istiyorum ondan bu hafta dönüyoruz, ancak eşim 1 hafta kalabilecek orada bizimle o da yılbaşının hatrına, sonra doğum zamanı gelcek (( Neyse sayılı gün çabuk geçer ne kaldı şunun şurasında 90 :)))

Muhtarım, sen stresten yemiyon ben biliyom seni, annenle kardeşine moralin bozuldu, bebeğine bi günde birşey olmaz; o senin yediklerinden değil, senden besleniyor, yani senin vücudun güçsüz kalır, sonra hastalanma canım, ufak ufak atıştırmaya çalış bence... Süt iç mesela, bir elma ye, aç kaldıkça canın istemez, sonra tansiyonun falan düşmesin...

yemen gerekli deniz manyaaa:mymeka:
ne demek canım istemiyor.
kalk yaptığın barbunyanın yanına bir yoğurt al ye bakim hadi..

selam kızlar bütün günümü yatarak gecirdim içimden hiçbişey yapmak gelmiyor kar yağmaya basladı.başımda cok agrıyo adacyo hosgeldin..bende bugun nerdeyse hiçbişey yemedim üstelik daha yemekde yapmadım ve yapmakda istemiyorum of of

sağol eylemcim.bende chicco nun kini buldum 99 a ondan sordum.fiyatlar nette pahalı,birde tefalin hava nemlendiricili diye buldum oda 99 ama o iynizerli değil.

zaragcım çok sevindim.inşallah görüşebiliriz.izmirin neresine geliyorsun?hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun?hastane seçimi için tam zamanında geliyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…