merhabalar..
ADAcim hosgeldin arim balim petegim.. oy oy.. senin gelisin ne demek biliyormusun?? gecmisi okumam saatler sürecek demek, ama deger be..:içelim: :1hug:
ben haftaya pazartesiye kadar gremicem arkadaslar.. malum noel, isyerleri kapali, evdede net yok..benneyaptımki
bugün annem ve kardesimle kizima alisverise ciktik.. tulum, külotlu corap, bornoz aldik.. :asigim:resimlerini eklicim albüme.. ama taa pazartesiye insallah :CüvCüv:
adacyo bu msjlarının altındaki bebek çizelgesi varya onu nerden ayarlıyorsun canımSabahtan beri bu saate kadar sadece 2 bisküvi yedim, canım hiçbir şey istemiyor. (Sabah 5 te yattın demeyin, gece otururken de bişi tıkınmadım, üstelik akşam yemeği de yemedim, bir tane tost yedim sadece) Üstelik iki çeşit de yemek pişirdim, yani evde sulu yemek de var. Ama bende zerre kadar iştah yok... Kızlar hiç yiyesim yok, bebişe bişi olur mu acaba? Vitaminimi alıyorum ama??? Koca kavanoz Nutella olsa önümde kaşıklayasım bile yok yani, o kadar diyim ben size...((
selam kızlar.
kahvaltıdan sonra tekrar uyumuşum.neden üstümde bir yorgunluk var.
eylemcim kaça aldın canım buhar makinesini?
canım 99'a almış eşim, internette daha pahalı 120 falan diyor. buhar mak. alırken soğuk buhar olmasına dikkat edin arkadaşlar. bir de daha ucuzları var ama çaydanlık gibi onlar, bunun hem ebatı küçük hem de sessiz sakin, ionizer özelliği de varmış. gece ışığı da çok sexy var ya, fosforlu mavimsi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?