2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar anladım iştahlarınız yok ama midenizdemi delinecek gibi olmuyor.ben açım midem deliniyor şu anda.yiyin birşeyler.hem ben barbunyaya bayılırım.

enel sen hangi hast. de doğum yapacaksın?

canısı tam karar vermedim ama gittiğim iki hastane var.birisi bucada yakın olduğu için şimdilik tercihlerim aradında buca tıp merkezi,diğeri karataşta karataş hastanesi canım.ocak 15 gibi daha net karar vericem.çünkü ücretlerini ve epiduralli doğumu konuşucam canım.sen?

ben ege üni. de yapacağım % 90. bundan sonraki takipler orda devam edecek, birde yeni doğan yoğun bakımı var ve iyi olduğu söyleniyor. İnşallah yoğun bakımlara, küvezlere hiçbirimiz ihtiyaç duymayız ama olması da bi r avantaj.

anladım canım.hakkımızda hayırlısı olsun.ama benim devlet hastanelerine karşı bir antipatim var.o yüzden özelleri tercih ediyorum.ege ye gittim.yine istemediğim olaylarla karşılaştım.kadın suni sancıdan yerinde duramıyor pratisyen doktor yatağına yat hemşire şunu ya yatağa bağlayın yada başında durun kalkmasın diye bağırıyor.çok kötü bir durum.rabbim yaşatmasın.ege de doğumhanede oldu bu olay.orayada girmek zorunda kaldım çünkü.

canım ben 1 hafta o doğumhane de kaldım, evet belki de en kötü yeri orası ama 1 hafta boyunca sayısız doğum aşahit oldum son radeye gelmeyince bağırmıyorlar ama kimisi de hakediyor be tatlım. ben de de senin düşündüğünün tam tersi bi r düşünce var, en başından beri devlet hastanesind edoğum yapmak istedim çünkü çok büyük özel hastaneler hariç diğer özel hastanelerde devlet hastanelerindeki teçhizat yok özellikle ameliyathane kısımları için. bunu sağlıkçı birkaç kişiden de duydum ama araştırmak lazım tabii ki.

kılzar doğumu şubat ta veya mart başında beklenenler(ben gibi)...martın sonunda doğum yapacak olan arkadaşlara numaramızı verelim..olurya aniden gideriz doğuma..en azından msj çeker haber veririz...valla ben meraktan çatlarım..şubata girdiğimiz andan itibaren haber bekllerim artık sizden...

evet devlet hastanelerindeki alet ve gereçler en iyisinden diyorlar.bunu aslıda söylüyor.ama tanıdık olmadıkça oradada ilgi sıfır oluyor.ben biraz mızmızım canım bide hastanede iyi davranmazlarsa yanarım.hayırlısı olsun senin için.

canım hepimiz için hayırlısı olsun, kendini güvende hissetmen de çok önemli, rahat hissetmen. bu da tabii ki kişiden kişiye değişir.
kızlar söylemesi ayıp bu arada ağdaya gittim bugün, kuş gibi oldum pırıl pırıl, bacaklarım zaten kocişinkine yetişmişti nerdeyse. kıl yumağı gibiydim. nasıl rahatladım anlatamam.kaydirigubbakcemile2

JNM BEBENİN İYİ OLMASINA SEVİNDİM ama KENDİNE DİKKAT ETMELİSİN İLAÇLARINI DÜZENLİ KULLAN JNM GEÇMİŞ OLSUN a.s.

Hah ben de geldim, barbunyam pişti...Bugün çok moralim bozuk, annem ve kardeşimle kapışıp duruyorum... geldi mi herşey üstüste gelir zaten...

dstresten uzak dur jnm bebişin için .ayrıca stresten yemek yememen rahatla bebişin senin kalsıyumunu ve ve vitaminli yediklerini senden zaten alıyor.bak çeker bütün kalsiyumu dişsiz kalırsın.cokacimcoook

bi duş al jnm açılırsın belki ...

çerezcim seni özliycez jnm :çok üzgünüm:

kızlar benim hastanem doğumevi diye geçiyor.
devlete bağlı.doktorumda buranın doktoru zaten.
bende devlette yapıcam doğumumu.size tavsiyem doğuma siz girerken doğumhaneye aailenizden birileri yiyecek bir şey versinler.pasta,kola filan.inanın özel olduğunuzu hissettiriyor size o zaman o ekip..

eylemcim al benden de o kadar.ama şu varki benim hamileliğimin başından beri kıllarda azalma,yağ bezlerimden salgılanan yağda azalma oldu.cildim daha bir güzel oldu.sivilce bile olmuyor neredeyse.eskiden çok yağlı bir cildin vardı.şimdi eser yok.

ohhh hadi gözün aydın..kıl yumağı:roflol::roflol:bende şuan öyleyim..kurt kadın diyorumkendime..eşimde gülmekle yetiniyor garibim...bu gece bende ağda yapam bari tv karşısında..ama bacaklara sadece...başka yere erişemiyom zati

ohhhhhhhhhhhhhh ne güzellll delikafadulden delikafadulden yanlız morarma acı falan olmadı mı jnm? kaydirigubbakcemile3

kızlar bende aksine çok yemek yiyorum ağzım boş durmuyo desem yeridir.sabah kahvaltı öğlen yemek yaksam 3-5 arası atıştırma yarım saatte bir 1 portakal ve ben hala meyve yiyorum . kanguralara döndum bi de bahçeven tulum giydım paralarımı ön cebime atıyorum patron bile bayan kanguru diyor. sositososito :1closedeyes:

ne acı bir durum...
3 kurusluk kola ilemi yapiyorlar islerini
bi de saglik sektoru bu yani. en adil sektor olmali guya klava:

rehavet canım ben veririm numaramı sorun yok..:a.s.:
kalkıp menemen yapmaya üşeniyorum akşama menemen yiyelim dedik Allahım ne etmbel oldum yerabbimmm

hımm bir nevi rüşvetmi kız gülşah kaydirigubbakcemile2

ne acı bir durum...
3 kurusluk kola ilemi yapiyorlar islerini
bi de saglik sektoru bu yani. en adil sektor olmali guya klava:

kızlar aslında rüşvet değilde kendilerine herkesten farklı davranan hastaye onlarda farklı davranıyorlar.
benim arkadaşım doğuma girerken mesela zarfla para vermişti ailesi ebelere hemşirelere filan.
zarflara önceden 20 ytl hazırlayıp koymuşlardı..

o tembellik bizdede var gülşah.yerimden kalkasım yok.bazen yemeğimi ayağıma getiren olsada hep yesem diyorum.ama olmaz doğuma yardımcı hareketler lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…