enel sen hangi hast. de doğum yapacaksın?
ben ege üni. de yapacağım % 90. bundan sonraki takipler orda devam edecek, birde yeni doğan yoğun bakımı var ve iyi olduğu söyleniyor. İnşallah yoğun bakımlara, küvezlere hiçbirimiz ihtiyaç duymayız ama olması da bi r avantaj.
anladım canım.hakkımızda hayırlısı olsun.ama benim devlet hastanelerine karşı bir antipatim var.o yüzden özelleri tercih ediyorum.ege ye gittim.yine istemediğim olaylarla karşılaştım.kadın suni sancıdan yerinde duramıyor pratisyen doktor yatağına yat hemşire şunu ya yatağa bağlayın yada başında durun kalkmasın diye bağırıyor.çok kötü bir durum.rabbim yaşatmasın.ege de doğumhanede oldu bu olay.orayada girmek zorunda kaldım çünkü.
canım ben 1 hafta o doğumhane de kaldım, evet belki de en kötü yeri orası ama 1 hafta boyunca sayısız doğum aşahit oldum son radeye gelmeyince bağırmıyorlar ama kimisi de hakediyor be tatlım. ben de de senin düşündüğünün tam tersi bi r düşünce var, en başından beri devlet hastanesind edoğum yapmak istedim çünkü çok büyük özel hastaneler hariç diğer özel hastanelerde devlet hastanelerindeki teçhizat yok özellikle ameliyathane kısımları için. bunu sağlıkçı birkaç kişiden de duydum ama araştırmak lazım tabii ki.
evet devlet hastanelerindeki alet ve gereçler en iyisinden diyorlar.bunu aslıda söylüyor.ama tanıdık olmadıkça oradada ilgi sıfır oluyor.ben biraz mızmızım canım bide hastanede iyi davranmazlarsa yanarım.hayırlısı olsun senin için.
merhaba cici anne adayları bende şimdi geldim doktordan bebişim iyimiş gelişimi suyu falan hepsı ıyı dedı bı tek ben kansızmısım ve bı suru ılacla geldım eve ya bıde grıp oldum cok halsız ve ve yorgunum yaabıde cok oksuruyorummmmm :
Hah ben de geldim, barbunyam pişti...Bugün çok moralim bozuk, annem ve kardeşimle kapışıp duruyorum... geldi mi herşey üstüste gelir zaten...
selam kızlar bütün günümü yatarak gecirdim içimden hiçbişey yapmak gelmiyor kar yağmaya basladı.başımda cok agrıyo adacyo hosgeldin..bende bugun nerdeyse hiçbişey yemedim üstelik daha yemekde yapmadım ve yapmakda istemiyorum of of
canım hepimiz için hayırlısı olsun, kendini güvende hissetmen de çok önemli, rahat hissetmen. bu da tabii ki kişiden kişiye değişir.
kızlar söylemesi ayıp bu arada ağdaya gittim bugün, kuş gibi oldum pırıl pırıl, bacaklarım zaten kocişinkine yetişmişti nerdeyse. kıl yumağı gibiydim. nasıl rahatladım anlatamam.kaydirigubbakcemile2
canım hepimiz için hayırlısı olsun, kendini güvende hissetmen de çok önemli, rahat hissetmen. bu da tabii ki kişiden kişiye değişir.
kızlar söylemesi ayıp bu arada ağdaya gittim bugün, kuş gibi oldum pırıl pırıl, bacaklarım zaten kocişinkine yetişmişti nerdeyse. kıl yumağı gibiydim. nasıl rahatladım anlatamam.kaydirigubbakcemile2
kızlar benim hastanem doğumevi diye geçiyor.
devlete bağlı.doktorumda buranın doktoru zaten.
bende devlette yapıcam doğumumu.size tavsiyem doğuma siz girerken doğumhaneye aailenizden birileri yiyecek bir şey versinler.pasta,kola filan.inanın özel olduğunuzu hissettiriyor size o zaman o ekip..
hımm bir nevi rüşvetmi kız gülşah kaydirigubbakcemile2
hımm bir nevi rüşvetmi kız gülşah kaydirigubbakcemile2
ne acı bir durum...
3 kurusluk kola ilemi yapiyorlar islerini
bi de saglik sektoru bu yani. en adil sektor olmali guyaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?