kızlar aslında rüşvet değilde kendilerine herkesten farklı davranan hastaye onlarda farklı davranıyorlar.
benim arkadaşım doğuma girerken mesela zarfla para vermişti ailesi ebelere hemşirelere filan.
zarflara önceden 20 ytl hazırlayıp koymuşlardı..
Canım çok sağol, bugünler de geçecek inşallah...muhtarım üzme kendini,bende çok kapışıyorum annem ve kardeşlerimle gelip geçiyor hepsi.sen bebişinle iyi ol onlarda yerlerinde sağlıklı olsunlar gerisi boş.
Evet valla aynen öyle, onlara kafam bozuldu şimdi de yemeden içmeden kesildim... Birazdan zorlayıp bişeyler yemeye çalışıcam.Muhtarım, sen stresten yemiyon ben biliyom seni, annenle kardeşine moralin bozuldu, bebeğine bi günde birşey olmaz; o senin yediklerinden değil, senden besleniyor, yani senin vücudun güçsüz kalır, sonra hastalanma canım, ufak ufak atıştırmaya çalış bence... Süt iç mesela, bir elma ye, aç kaldıkça canın istemez, sonra tansiyonun falan düşmesin...
Tamam be tamam, kaynana kılıklı kadın!!! İnsna bi şefkat gösterir, yemeğe ikna eder.... Ama nerdeeee!!!! Dayak yemeden yiyeyim bari bişeyler...yemen gerekli deniz manyaaa:mymeka:
ne demek canım istemiyor.
kalk yaptığın barbunyanın yanına bir yoğurt al ye bakim hadi..
Geçmiş olsun sana da canım, minoset alsaydın bir tane... Hoşbuldum canım.selam kızlar bütün günümü yatarak gecirdim içimden hiçbişey yapmak gelmiyor kar yağmaya basladı.başımda cok agrıyo adacyo hosgeldin..bende bugun nerdeyse hiçbişey yemedim üstelik daha yemekde yapmadım ve yapmakda istemiyorum of of
Gel bacım birlikte yiyek, zeytinyağlı pırasa da var... :)ya kızlar anladım iştahlarınız yok ama midenizdemi delinecek gibi olmuyor.ben açım midem deliniyor şu anda.yiyin birşeyler.hem ben barbunyaya bayılırım.
dstresten uzak dur jnm bebişin için .ayrıca stresten yemek yememen rahatla bebişin senin kalsıyumunu ve ve vitaminli yediklerini senden zaten alıyor.bak çeker bütün kalsiyumu dişsiz kalırsın.cokacimcoook
bi duş al jnm açılırsın belki ...
/quote]
Birazdan yicem canım, sağol. Baksana gülşah dövecek yoksa beni..
eylemcim al benden de o kadar.ama şu varki benim hamileliğimin başından beri kıllarda azalma,yağ bezlerimden salgılanan yağda azalma oldu.cildim daha bir güzel oldu.sivilce bile olmuyor neredeyse.eskiden çok yağlı bir cildin vardı.şimdi eser yok.
kolay gelsin canımcım, ama dinlene dinlene yap çok eğilmeden. kurt kadın güzel benzetme ama hoşuma gitti.ohhh hadi gözün aydın..kıl yumağı:roflol::roflol:bende şuan öyleyim..kurt kadın diyorumkendime..eşimde gülmekle yetiniyor garibim...bu gece bende ağda yapam bari tv karşısında..ama bacaklara sadece...başka yere erişemiyom zati
yok canım olmadı hiç.ohhhhhhhhhhhhhh ne güzellll delikafadulden delikafadulden yanlız morarma acı falan olmadı mı jnm? kaydirigubbakcemile3
elifcim hoşçakal canım..
hayriyecim özel hastanede durum daha farklıdır mutlaka..ama genede hani daha fazla ilgi gösterebilirler diye söylüyorum..
tabiki canım bizde baklavamızı çiçeğimizi götürürüz.eşim doğumdan sonra alıp verir zaten.bizim iyi olduğumuzu görünce.
dövecem tabiii..
ayrıca sen bi gelion bi gidion
napıon la
ilahi lavinia güldürdün beni.kapı arkası yapıp gelin mi alıyorlar ki kız.
Yaa laviniacım ben yukardaki mesajı anlamadım... Nktalama işaretleri de yok yaaa...bilmiyorum ama normal doğum yaparsan yanına para al demişlerdi banada nerde harcıcam dedim ebelere verirsin dediler inanmadım ama doğru küçük hediye ....miş hela annemin yaptığını anlatıyım size de ölün gülmekten ınanmazsınız diye yazmamıştımebeye bohça içinde kıyafet bebek bezi veriliyo ya bohtaya değil battanıye sarıyolar bohça gibi oluyo ebe onu giydirip getiriyo ya annem içine 20 ytl koydu ... :roflol: :roflol: bebeği güzel giydirsin nazik olsun diyeymiş alsam mı bilmiyorum öle kaldı valla...:jeyyar:bizi düşünen yok tabi -tatlicadiarzu-
doğumdan sonra anlatırım şeker önce olmazsanız kız alma olcak tabiki şekerim erkeklerden de ayakbastı (doğdu parası) kaydirigubbakcemile3
kızlar aslında rüşvet değilde kendilerine herkesten farklı davranan hastaye onlarda farklı davranıyorlar.
benim arkadaşım doğuma girerken mesela zarfla para vermişti ailesi ebelere hemşirelere filan.
zarflara önceden 20 ytl hazırlayıp koymuşlardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?