2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla gülşahım bence dupeduz rusvet yani oyle zarfa para koyulup bunu da onlarin almasi..
hadi dogumdan sonra cicek gonderirsin tatli dagitirsin o ayri da bunlar pesin pesin aliyor delikafadulden
amannn neyse
minnoslarim opuyorum sizi. ben cikiyorum. bakalim disarda trafik nasil.
bol sans dileyin bana

bilmem ki gülşahcım.beniki özel hastane zaten alacakları para iyi olucak.hiç düşünmedim böyle birşeyi.hem doktorumda iyi onda doğum yapan arkadaşlarım söylüyorlar.ama yinede doğru diyorsun.

elifcim hoşçakal canım..
hayriyecim özel hastanede durum daha farklıdır mutlaka..ama genede hani daha fazla ilgi gösterebilirler diye söylüyorum..

halsız olan arkadaşlar siz yerinizde duramazdınız.temizlik tir iş tir kaçmaztınız.havalardan dır .dikkat edin grip yada soğuk algınlığı belirtisi olmasın.ıhlamur için bollll limonluuuuu ohhhh eve gidim bende yapcam.... jnm istedi ...
bol bol meyve c vitamini alın virüslerle savaşmamız lazım salmayın kendinizi.

muhtarım üzme kendini,bende çok kapışıyorum annem ve kardeşlerimle gelip geçiyor hepsi.sen bebişinle iyi ol onlarda yerlerinde sağlıklı olsunlar gerisi boş.
Canım çok sağol, bugünler de geçecek inşallah...
Evet valla aynen öyle, onlara kafam bozuldu şimdi de yemeden içmeden kesildim... Birazdan zorlayıp bişeyler yemeye çalışıcam.

yemen gerekli deniz manyaaa:mymeka:
ne demek canım istemiyor.
kalk yaptığın barbunyanın yanına bir yoğurt al ye bakim hadi..
Tamam be tamam, kaynana kılıklı kadın!!! İnsna bi şefkat gösterir, yemeğe ikna eder.... Ama nerdeeee!!!! Dayak yemeden yiyeyim bari bişeyler...

Geçmiş olsun sana da canım, minoset alsaydın bir tane... Hoşbuldum canım.
ya kızlar anladım iştahlarınız yok ama midenizdemi delinecek gibi olmuyor.ben açım midem deliniyor şu anda.yiyin birşeyler.hem ben barbunyaya bayılırım.
Gel bacım birlikte yiyek, zeytinyağlı pırasa da var... :)

bana da azalma oluyor demişlerdi ne sevinmiştim, ama benim ki arttı, göbeğimde karnımda bile tüy var :) benim saçlarım güzelleşti, daha canlı daha gür gözüküyor.

kolay gelsin canımcım, ama dinlene dinlene yap çok eğilmeden. kurt kadın güzel benzetme ama hoşuma gitti.

ohhhhhhhhhhhhhh ne güzellll delikafadulden delikafadulden yanlız morarma acı falan olmadı mı jnm? kaydirigubbakcemile3
yok canım olmadı hiç.

düşünsenize kızlar ameliyattasınız yada doğumda ebeler sana fazla para vermişler benimki daha az diye kavga yapıyo yada senin pastam benimkinden küçük aaaaaaa bana niye kola çiçek gelmedi allahım tam bi sıkandal -tatlicadiarzu- ....ama yapacak bişi yok direkt teslimiz yani :tomato:

elifcim hoşçakal canım..
hayriyecim özel hastanede durum daha farklıdır mutlaka..ama genede hani daha fazla ilgi gösterebilirler diye söylüyorum..

tabiki canım bizde baklavamızı çiçeğimizi götürürüz.eşim doğumdan sonra alıp verir zaten.bizim iyi olduğumuzu görünce.

dövecem tabiii..
ayrıca sen bi gelion bi gidion
napıon la

Yaa internetim gündüzleri gidip geliyo, geceleri de coşup kesintisiz sinyal geliyo, annamadım ben bu işi.... :sm_confused:
Yoksa gelip gittiğim falan yok. Getiriyolar götürüyolar diyim ben sana... :)
Hele de bugün yapılır mı bu bana yaaa!!! klava:

kızlar ben çıkıyorum 8 gibi minnoş yeni doğmuş bir erkek bebeği ziyaretine gidicem.annelik alıştırması yapayım kucağımda.hepiniz için doya doya koklarım melek kokusundan.fazla öpmem hatta hiç öpmem birşey olmasın kıyamam.
kocaman öptüm meleklerimizi ve sizleri.

ilahi lavinia güldürdün beni.kapı arkası yapıp gelin mi alıyorlar ki kız.

bilmiyorum ama normal doğum yaparsan yanına para al demişlerdi banada nerde harcıcam dedim ebelere verirsin dediler inanmadım ama doğru küçük hediye ....miş hela annemin yaptığını anlatıyım size de ölün gülmekten ınanmazsınız diye yazmamıştım ebeye bohça içinde kıyafet bebek bezi veriliyo ya bohtaya değil battanıye sarıyolar bohça gibi oluyo ebe onu giydirip getiriyo ya annem içine 20 ytl koydu ... :roflol: :roflol: bebeği güzel giydirsin nazik olsun diyeymiş alsam mı bilmiyorum öle kaldı valla...:jeyyar:bizi düşünen yok tabi -tatlicadiarzu-

doğumdan sonra anlatırım şeker önce olmazsanız kız alma olcak tabiki şekerim erkeklerden de ayakbastı (doğdu parası) kaydirigubbakcemile3

Yaa laviniacım ben yukardaki mesajı anlamadım... Nktalama işaretleri de yok yaaa...
Doğumdan sonra mı anlatacaksın, doğumdan sonra şeker mi alcaz, biz mi şekeriz, kız mı olcak erkek mi ben anlamadım. Bi de parayı alsam mı diye bilemeyen ebe miydi, kim sizi düşünmedi falan. Valla iyice karıştı kafam... Şunu bi daha bi anlatsana. :)

ADACYOOO hoş geldiiiiinnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
seni özledim canım walla geçmişe bakmadım daha umarım iyisinizdir bebişinle....

ilahi lavinia güldürdün beni.kapı arkası yapıp gelin mi alıyorlar ki kız. dedi ya enel onu bilemiyorum dedim.

normal doğum yaparsan yanına para al demişlerdi banada nerde harcıcam dedim ebelere verirsin dediler inanmadım ama doğru küçük hediye ....miş hela annemin yaptığını anlatıyım size de ölün gülmekten ınanmazsınız diye yazmamıştım ebeye bohça içinde kıyafet bebek bezi veriliyo ya bohçaya değil battanıye sarıyolar bohça gibi oluyor ebe onu giydirip getiriyor ya annem içine 20 ytl koydu ... bebeği güzel giydirsin nazik olsun diyeymiş alsam mı bilmiyorum öle kaldı valla...bizi düşünen yok tabi
ki dedim çünkü doğumda bizim anamız ağlıcak gibi geliyor insanlar torununun derdine düşüyor.

eğer önce ben doğum yaparsam olanları anlatırım anlatırım (şeker iltifat yaptım :) ) doğumhanede kız alma olcak tabiki (gelin evden çıkarken para alırlar ya) (şekerim) erkeklerden de ayakbastı (özellikle hapishaneye giren erkeklerden alınan para) (doğum parası)

adacyo sinyal gidip gelince al ev telefonunu eline.
kendi numaranı bir kaç kere ara kapat.sinyal geliyor.tecrübeyle sabit:)

bence cok yanlıs.. ondan sonra herkesden beklıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…