2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ADACYOOO hoş geldiiiiinnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
seni özledim canım walla geçmişe bakmadım daha umarım iyisinizdir bebişinle....

Hoşbulduk canım, iyiyiz iyiyiz merak etme.. :)
Ben de çok özledim... :1hug:

Haaaaaaaaaağğğğğğğğğğ!!!! Şimdi anladıııımmmmmm! Ya kusura bakma canım yaa, iştah yok, yemek yemiyom ya herhalde beynime kan gitmiyo... Seni de yorum ikinci defa, kusuruma bakmayasın lütfen. Şeniz
adacyo sinyal gidip gelince al ev telefonunu eline.
kendi numaranı bir kaç kere ara kapat.sinyal geliyor.tecrübeyle sabit:)

Tamamdır bacım, denicem... Ama şimdi akşam oldu ya sinyal cillop gibim valla.!!!! :sm_confused:

zaragcım çok sevindim.inşallah görüşebiliriz.izmirin neresine geliyorsun?hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun?hastane seçimi için tam zamanında geliyorsun canım.

Enelcim inşallah görüşürüz, zaten alışveriş konusunda sıkı takip ediyorum seni, kemeraltında söylediğin yerleri not alıyorum falan, takıldığım yerde hemen başvurcam sana. Annemlerin evi valikonağı'nda canım. Hastane'yi doktoruma göre seçtim gibi birşey oldu Enelcim, Namık beyi çok tavsiye ettiler, 9 Eylül'de ve Kent hastanesinde kendisi, 9 Eylül'de randevu işini falan ayarlayamam diye, Kent'ten randevu aldık... Bakalım pazartesi günü tanışıcaz, inşallah herşey yolunda gider...

Doğum sonrası babanın, bebeği getiren hemşireye para vermesi bizde adettendir, özel veya devlet hastanesi olması farketmez ama doğum öncesi kimseye birşey verilmez. Birde doktora sonradan birşey alınır, teşekkür baabında....

neyse okudum..Desene yarın yandık. Yarın kontrolüm var dua ediyorum doktor iyi şeyler söylesin diye :Saruboceq:

Kardeşim de yarın sabah yatıyor artık hastaneye. Yaa gidememek yanında olamamak çok üzüyor beni.senağlama

Valla Denizciğim sorun olmayacak şeyleri sorun yapmayın.Hemen ye yemeğini. Dua et kalkıp yemeğini yapabiliyorsun ya ben ne yapayım. Eşimi bekliyorum gelsin yapsın diye. Kayınvalidem 3 bina ilerimde oturuyor ama kac gunde bır gelıyor yıcek bısey getırıyor. Ilk zamanlar ben bu durumda olmama ragmen pek gelmıyordu sımdı hastaymıs hıc gelmıyorsenağlama

O yuzden hamılelıgınızın tadını cıkarın lutfen. Yedıgın yemek bıle sorun olabılıyor

Haklısın canım, işte kimin başına ne gelirse, onu dünyanın en büyük sorunu sanıyor; benim gibi... Ben de öyle demek istemedim aslında, evde gözümün önünde yemek olsa bile, insanın içi almayınca yiyemiyor. Allah herkese ağız tadı versin. İnşallah yarın iyi haberlerle gelirsin... Dualarım seninle...
Kardeşinle ilgili haberleri de paylaş lütfen bizimle... İnşallah bir avazda kurtulur canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
melekcim dualarım seninle tatlım..
kardeşine de dua edicem bol bol.akşam abdest alıcam..ama itiraf ediyim senin için duam daha çok olacak..

kızlar cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ve dualarınız ıcın.
Gulsahım canım hadı bız verdık taam ıyı bakacaklar ama bu sefer parası olmayıpta verene de kotu davranmasınlar yanı normal nasıl davranmaları gerekıyorsa oyle davransınlar dıyorum. Bu sefer parası olmayandanda bekledıklerı ıcın kotu davranıyorlar

melekçim iyi haberlerle gelirsin inşallah yarın, kaçta randevun? dualarım seninle ve bebişinle canım. kardeşine de Allah kolaylık versin. seni anlıyorum yanında olamamak çok üzüyor seni ama elden gelen birşey yok tatlım. Allah kardeşine de sana da, hepimize de sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza.

Melekcim, umarım yarın kardeşin sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde sağlıkla bebeğini kucağına alır, inşallah sende doktorundan yüzünde gülücüklerle dönersin...

selam kılzar
oy sizi çok özledim ben ! nedeni anlaşılamayan rahatsızlığım dolayısıyla ayrı kalmıştık merakta kalmayın diye annemei ki satır yazdırmıştım annem de ne iyi arkadaşların varmış dedi bugün elifim dünürüm de arayınca annem iyice şaşırıp sanalda da dostluk olabiliyormuş diye kendini ifade etti.
şimdi olanları anlatayım size pazar sabahı yataktan kalkamadım müthiş başdönmesi ve şifddetli bulantım vardı wc yatak odasının yanında wc ye kalkayım dedim yuvarlanarak vardım ve istifra etmeye başladım.gürültyü duyan eşim koşturdu şaşkındı tabi başına gelmemiş böyle bir şey iki satır kahvaltı hazırladı oturttu beni anck br lokma aldım yine istifra ettim hadi dedim acile serum taktılar bulantı kesici bir iğne yaptılar buarada salak doktor başka bir ilaç yapyırdu ki 26 haftalık gebeyim anldınız değil mi dedim hadi ya dedi !!! 3 saat müşahedede kaldıktan sonra bizi eve gönderdi aynı manyaq doktor evde de durum değişmedi hemen kardeşimi çağırdım buarada artık safra çıkarmaya başlamıştım baş dönemem yüzünden herşeyi 4-5 görüyordum kadın doğumcumu aradım bebeğin hareketlerini sordu kızım da annesine bişey olacak die endişelnmiş herhalde kıpır kıpırdı!doktorum şehir dışındaydı ancak olayın bebek ve kadın doğumla alakası olmadığını ancak acile gidip yatış yaptırmamı en azından kaybettiğim sular için serum taktırmamı söyledi sen git nöbetçi doktora arat dedi neyse gittik yatışımız yapıkldı 6 1000cclik serumdan sonra dün taburcu olduk hala başım biraz dönüyor ama çok şükür iyiyz bebeğim de sağlıklı ya gerisi mühim değil !!Allah evde yatarak vakit geçirmek zorunda olanlara sabır versin hep aklıma geldiniz melek acıbber eylem!!! neyse yarından sonra daha rahat girerim herhalde sizleri hasretle öpüyorum!!!!

Canım benim çok ama çok geçmiş olsun.a.s. İyi olduğunuza sevindim. Vallahi merak ettik buralarda seni, hele ben mapus damında, elimden bişey de gelmiyor...
Allah beterinden saklasın inşallah. Peki neden olduğu konusunda ne dediler? kadın doğumcun gelip seni gördü mü canım?

yok canım nedeni hala belli değil aslında nörolojinin görmesi lazımmış ancak mr ve tomo benzeri tetkiklerim gebeliğim dolayısıyla yapılamayacağı için anlamı yoktu. kadın doğumcum gördü tabi o da mideni üştmüüş olabilirsin diyor ben de nazar oldum diyorum kaydirigubbakcemile3

ahhh bitanem gözlerim dolu dolu oldu inanki..:çok üzgünüm:
çok merak ettik seni inan.
ama neyse iyisin ya geçmiş olsun canımıniçi..bebe de iyi..ohh şükür..
çok seviyoruz seni biz.:1hug::1hug:

HOŞGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN! özledik valla ya.
bu arada hemen bişeyler ye bakalım halsiz kalırsan hasta falan olursun canım benim.
heeee
kizlar bi de citcitli body giymek cok ise yariyor
sicak tutuyor, belim acildi derdi olmuyor, giymeyenlere tavsiye ederim.

sositososito
ayyy canım bende hep çıtçıtlı badi giyiyorum yoksa böbreklerimin ağrısından duramıyorum. iki böbreğimde de taş var ya baya ağrı yapıyor bu aralar. gerçi normalmiş ağrıması.
Kızlar ben günde 1 fincan kahve içiyorum bebişe zararı olurmu yoksa esmer mi olur.
bende içiyorum kahve yaa. esmer olcaksa daha çok içeyimDDDD
sorunsuz randevu için gözün aydın fıstık. rahtasızlığın içinde geçmiş olsun bol bol c vitamini al bitanem.
gözün aydın tatlım. şeker yükleme de sorunsuz oh çok sevindim.

iyi haberlerini almak ne güzel çooooook geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın inşallah.

kızlar bende dün teftişimi geçirdim. sorunsuz bir teftiş oldu. müfettiş çok beğendiğini söyledi. verdiğim ödev konularından, dersin işlenişinden, laboratuar düzeninden falan çok hoşlanmış. müfettişin yanında müdürden aldığım iltifatlarda cabası ayy dün bulutlar üzerindeydim yani. emeğimin karşılığını sözle de olsa almak güzel ve 3 yıllık bir öğretmen (ki yeni sayılır) işimi iyi yaptığımın söylenmesi ve bunun sürekli tekrarlanması inanılmaz mutlu etti beni. oğlumda sevinmiş olacak ki kıpır kıpırdı. neyse bende kaçtım hoşçakalın. öptüm bebelere ve kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…