2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok mutlu oldum, hem senin hem de kendi adıma... Duyduğun sevinci tahmin edebiliyorum. Umarım bizim yavrularımız da senin gibi başarılı ve idealist öğretmenlere rastlarlar. Tebrik ederim!!! a.s.

ASLI canım benim iyi olmanıza çok sevindim, Allah beterinden korusun bir daha yaşatmasın böyle bişey.a.s.

damlacım tebrik ederim arkadaşım, her ne kadar müfettişin notu artık etkili olmasa da takdir edilmek güzel şey.

Slm canlarim...
cok özledim sizi!

Lazanyacim senin ve bebisin iyi olmasina sevindim...
Melekcim iyi haberlerle gel insallah yarin cnm...
alyasulin gecmis olsun canim...

Ben citcitli giyemiyorum ztn wc yetisene kadar hep bir hal oluyorum hahahaha

selam guzeller bikac gundur giremedim umarim hersey yolundir
ASLI cim cook gecmis olsun ne olduki acaba oyle sana.
doktordan iyi haberler alan herkesin gozu aydin.
EYLEM VE DENIZ le ruyami paylastim sizede yazayim dun gece ruyamda dogum yaptim ama bebek cok kucuk oldugu icin doktorlar karnima geri soktu :)) Eylemin yorumu gayet mantikliydi bi tarafimin acikta kaldigini dusunuyoruz :))
ben 5 ocaga kadar fazla giremiycem esim tatilde. hepinizi kocamaaannn opuyorum iyi bakin kendinize. arada girip gecmisi okurum.(sizin saatle sabaha karsi olur ama )

Lazanyam büyük geçmiş olsun tekrarrr. Biraz yatıp dinlen bakalım üşütme falan ise kendine gelirsin. Çoook da yatma bizim gibi.. kaydirigubbakcemile3

İyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara çoookk teşekkürr ederim.Randevum yarın 9.30 da. Umarım doktor biraz iyi birşeyler söyler de biraz ayağa kalkabilirim en azından evin içinde kalksam.

Kardeşim için dua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkürler. Yarın büyük gün. Yeğenim Zeynep geliyorrrr

Ben de yarın doktora gidicem, kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım. Benim randevum saat 13.00 de... Doktora gitmeden önce sabah girmeye çalışırım. Giremezsem doktor dönüşü yazarım artık...

şimdilik çıkıyorum biraz dinleneyim hasret gidermeye dewam ederiz canlarım
Aslıcım şükür kavuşturana. Tekrar geçmiş olsun canım. Dinlen bol bol emi.

Fencim gururumuzsun. Helal olsun sana. Allahım bizim bebişleride "fencim" gibi öğretmenlerle karşılaştır yarabbim. :Saruboceq:

Senden ve kardeşinden güzel haberler alalım inşallah. Zeynebimiz sağ salim gelsin dünyaya.

denizcim güzel haberlerle dön inşallah canım bekliyoruz.
bende nohut ıslatmıştım gündüzden deepfreze e koymak için şimdi haşlansınlar diye bekliyorum.ay ne akılsızım ya..bu saate yaptığıma bakın.

hadi kizlar size iyi aksamlar ben kacar..
hastaneye gidecek olanlar güzel haberlerle dönün INSALLAH
Gitmeyenlerde bebislerinize dikkat edin
hepinizi öptüm...

lazanyacim cok gecmis olsun canim, ama bana bu hikayenin bası eksikmis gibi geldi bak, bence sen biseyler yedin mideni bozacak, hadi hadi soyle kizmicaz

adacyom ve melekcim, sizden yarin guzel haberler bekliyoruz insallah.

fencid canim gururumuzsun sen bizim, yaptıgın meslek yarı annelik, kutsal..bu meslekte ovgu almak ayrıca gurur verir insana

gecmis pek bir uzun sanirim, simdilik yakalayabildigim havadisler bunlar, hepinizi cok opuyorum

melekcim güzel haberlerle gel.kızıma selam söyle bizden.kardeşinde inşallah rahat bir doğum yaşar.bebişinizde sağlıkla gelsin inşallah.
denizcim sende güzel haberlerle gel.tombişi öptüm kocaman.
fecrincim helal sana kuzum.örnek bir öğretmen ve anne olucaksın eminim bundan.
gülşahcım bende fasulye ıslattım şimdi ona bakıyordum.bende kendime diyordum bu saatte ne yapıyorsun diye.sende bendensin gülüm.

ay sorma hayriyem bizim aklımız yok ciddiyim..deli gibi uykum var..nohut haşlansın diye bekliyorum..
eşim hep der sokma akıl bi yere kadar diye.hak vermemk mümkün değil..Çok üzgünüm çoook

denizcim sen de gideceksin demek yarın açık görüşe, iyi haberlerle gel canım doya doya seyret bebişini. gel pazaretesi gel zaman yaklaştıkça daha zor geliyor beklemek ben son zamanlarda doğumu nasıl bekleyip sabredeceğim acaba. azcık sabırsız mıyım neyim?

valla ben de kimse yazmıyor diye msn de kızlarla kaynatıyordum... :)
Siz de buraya toplanmışınız hiç belli etmiyonuz haaa!!!

ay sorma hayriyem bizim aklımız yok ciddiyim..deli gibi uykum var..nohut haşlansın diye bekliyorum..
eşim hep der sokma akıl bi yere kadar diye.hak vermemk mümkün değil..Çok üzgünüm çoook

eşimde akıl kalmadı sende diyor.haklılar bu bebişler aklımızı başımızdan aldı ne diyem bacım.

Evet canım yaaa, ben de heyecanlanıyorum. Bakalım inşallah güzel haberler getiririm size. Gülşaaaah, hani bebiş dönmüş dönmemiş muhabbeti yaptık ya, yarın, dönmemiş diyen doktora gidiyom. bakayım cihazı nereye koyup bakacak, dönmüş mü diyecek dönmemiş mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…