kızlar bende dün teftişimi geçirdim. sorunsuz bir teftiş oldu. müfettiş çok beğendiğini söyledi. verdiğim ödev konularından, dersin işlenişinden, laboratuar düzeninden falan çok hoşlanmış. müfettişin yanında müdürden aldığım iltifatlarda cabası ayy dün bulutlar üzerindeydim yani. emeğimin karşılığını sözle de olsa almak güzel ve 3 yıllık bir öğretmen (ki yeni sayılır) işimi iyi yaptığımın söylenmesi ve bunun sürekli tekrarlanması inanılmaz mutlu etti beni. oğlumda sevinmiş olacak ki kıpır kıpırdı. neyse bende kaçtım hoşçakalın. öptüm bebelere ve kendinize iyi bakın.
Aslıcım şükür kavuşturana. Tekrar geçmiş olsun canım. Dinlen bol bol emi.şimdilik çıkıyorum biraz dinleneyim hasret gidermeye dewam ederiz canlarım
Fencim gururumuzsun. Helal olsun sana. Allahım bizim bebişleride "fencim" gibi öğretmenlerle karşılaştır yarabbim. :Saruboceq:kızlar bende dün teftişimi geçirdim. sorunsuz bir teftiş oldu. müfettiş çok beğendiğini söyledi. verdiğim ödev konularından, dersin işlenişinden, laboratuar düzeninden falan çok hoşlanmış. müfettişin yanında müdürden aldığım iltifatlarda cabası ayy dün bulutlar üzerindeydim yani. emeğimin karşılığını sözle de olsa almak güzel ve 3 yıllık bir öğretmen (ki yeni sayılır) işimi iyi yaptığımın söylenmesi ve bunun sürekli tekrarlanması inanılmaz mutlu etti beni. oğlumda sevinmiş olacak ki kıpır kıpırdı. neyse bende kaçtım hoşçakalın. öptüm bebelere ve kendinize iyi bakın.
Senden ve kardeşinden güzel haberler alalım inşallah. Zeynebimiz sağ salim gelsin dünyaya.İyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara çoookk teşekkürr ederim.Randevum yarın 9.30 da. Umarım doktor biraz iyi birşeyler söyler de biraz ayağa kalkabilirim en azından evin içinde kalksam.
Kardeşim için dua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkürler. Yarın büyük gün. Yeğenim Zeynep geliyorrrr
ay sorma hayriyem bizim aklımız yok ciddiyim..deli gibi uykum var..nohut haşlansın diye bekliyorum..
eşim hep der sokma akıl bi yere kadar diye.hak vermemk mümkün değil..Çok üzgünüm çoook
denizcim sen de gideceksin demek yarın açık görüşe, iyi haberlerle gel canım doya doya seyret bebişini. gel pazaretesi gel zaman yaklaştıkça daha zor geliyor beklemek ben son zamanlarda doğumu nasıl bekleyip sabredeceğim acaba. azcık sabırsız mıyım neyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?