2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bak bak demek kaynatıyosunuz msndeklava:
ya kızlar Allah kimseyi yatırmasın, sırtım ağrıyor var ya yatmaktan. bir de tuvalet olayı iyiden iyiye coştu.bol su iç diyolar, ama sanki benim ağzımla mesanem arasında sadece düz bi boru var anında iniyor aşağıya bir de sıpa sanki mesanemin üstünde tepiniyor. tuvalete iki büklüm gidiyorum halimi bi görseniz, çıkınca dimdik oluyorum ama. lülülülülülü

slm kizlar hepiniz guzel haberler vermissiniz, aslicim iyi olmana cok sevindim canim benim
fencim tbr ederim canim iyi bir ogretmen oldugun kadar , bir o kadar iyi bir annede olacaksin
kizlar ben fazla oturamiyorum artik bilgisayarin basinda, kaburgamla kurek kemigimin altinda felaket bir agri var oturtmuyor beni ya deli olucammm cok sinir bir agri

sırt ağrısı bende de var canım..
tuvalet olayıda..
neysem son günlerimiz şafak sayıyoruz:1hug::sm_cool:

nazanım şişsin diye..yani nohutu ben büzük sevmiyorum böyle top gibi iri olsun istiyorum..
o sebepten yani..
biraz fazla suda bırakmam gerekiyodu aslında haşlamadan önce ama gündüz geç suya koydum.
olmaz dimi..süzmem gerek

bişe sorcam kızlar nohutu haşladığım sıak suda bıraksam sabaha kadar kokarmı?

Canım o suyu dökmen lazım, haşlamanın esas nedeni gazının çıkması, o suyu süzüp yıkamazsan gazlı suda kalır ve büyük ihtimal köpürür suda. aslında pişirip yatsan daha sağlıklı olacak...

birsey olmaz bu sogukta sudada durabilir

tamamdır nazanım..
hadi ben onu ayarlim sonra sayemde kanepede uyuklayan kocamı kaldırıp iğnemi yaptirim sonrada yatağa..
hepinizi öpüyorum.
yarın görüşürüz...

hayır yani etiyle salçasıyla falan yani demek istedim. suda bekletme ve haşlama aşamaları bitmiş, artık sofraya gelecek kıvama getirmen gerek nohut çabuk köpürür..

Sizi gazmanlar sizi yiyin bakalım nohutları,fasulyeleri. cokacimcoook
Bende dün ve bugün fasulye yedim. İki gündür bende gazmanım. Allahtan ortam serbest. Kocişte sızdı. Savuluuun. delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…