O zaman seni hemen Sapanca'ya gönderelim, görümcemlerin yanına :roflol:Sizi gazmanlar sizi yiyin bakalım nohutları,fasulyeleri. cokacimcoook
Bende dün ve bugün fasulye yedim. İki gündür bende gazmanım. Allahtan ortam serbest. Kocişte sızdı. Savuluuun. delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
Aşkolsun canım yaa... Bunu en iyi sen biliyon nasıl bana böyle bi tavsiyede bulunuyorsun. Şişiyim patlayım o zaman benO zaman seni hemen Sapanca'ya gönderelim, görümcemlerin yanına :roflol:
Bak bakalım orda yapabiliyon mu kaydirigubbakcemile3
bende bugün yicem aynı konuma gelirim kanımca.koca moca dinlemiyorum vallahi geldi mi salıyorumdelikafaduldenSizi gazmanlar sizi yiyin bakalım nohutları,fasulyeleri.
Bende dün ve bugün fasulye yedim. İki gündür bende gazmanım. Allahtan ortam serbest. Kocişte sızdı. Savuluuun. delikafadulden :roflol
kız yemeğin pişmesi için bekleyemezdim vallahi..süzgeçe koydum süzüldü.kalkıncada deepfreze attım bugün yemekliğini yapcam biraz da ayırdım..kızıııımmm erkenden kalkıyom la nasıl dayanıyım..sositosositoO zaman seni hemen Sapanca'ya gönderelim, görümcemlerin yanına :roflol:
Bak bakalım orda yapabiliyon mu kaydirigubbakcemile3
Bu arada Gülşah!!!klava: hem sordun hem yine kendi işine geleni yapıyon... Nazanın cevabı işine geldi tabii, bak hiç takıyo mu benim yazdıklarımı. iyi bari süz de dolaba koy, senin hemen devrilip yatman için en makul çözüm bu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydınn kk nın en güzel anneleri
bugün erkenciyim uyuyamadım bir türlü
çünküüüü bugün saat 2 de benimde doktor randevum var heyecan yaptım sanırım :)))
sanırım kimse uyanmamış daha
valla canım haftası mı değil mi bilmiyorum ama benim doktorum 7 aydan sonra konuşuruz demiştiayy gerçekten çok heyecanlı fundacım..daha benim doktorum konuşmadı benimle bunu.yani net olarak karar vermedik.bu haftalarda verilmesi mi gerekiyordu..
tamam canım :))sorma hemde ne heyecan..
bebeğin yerini filan iyice öğren emi..
Herkese günaydınlaaaar,
Dün eşim bebek doğunca, onun için bahçeye ağaç dikelim dedi, fikir benim çok hoşuma gitti sizinlede paylaşayım istedim... Hatta sadece kendi burcunun ne olduğunu bilen, bir gün olsun özelliğini okumamış olan kocam, kalkmış "ağaç burcu" diye birşey bulmuş, 11-20 mart arasında doğarsa Ihlamur dikelim dedi :))) Neyse esprisi bir yana, doğum yapacağımız aylar dikim içinde en uygun aylar, inşallah sağlıkla doğup büyüdüklerinde güzel bir anıları olur, birde dikmeyi düşünenlere tavsiye bir tane dikmeyin 2-3 tane dikin ki ne olur ne olmaz yerini sevmez ağaç, tutmaz, hastalanırsa diye tedbirli olmak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?