2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oh oh günler azaldıkça gece kuşları çoğaldı, gündüz bile bazen bu kadar kalabalık olmuyoruz.
bukeeeet bi gazman da burda var, bu çocuklar rezil etti bizi ya.

O zaman seni hemen Sapanca'ya gönderelim, görümcemlerin yanına :roflol:
Bak bakalım orda yapabiliyon mu kaydirigubbakcemile3

Bu arada Gülşah!!! klava: hem sordun hem yine kendi işine geleni yapıyon... Nazanın cevabı işine geldi tabii, bak hiç takıyo mu benim yazdıklarımı. iyi bari süz de dolaba koy, senin hemen devrilip yatman için en makul çözüm bu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

O zaman seni hemen Sapanca'ya gönderelim, görümcemlerin yanına :roflol:
Bak bakalım orda yapabiliyon mu kaydirigubbakcemile3
Aşkolsun canım yaa... Bunu en iyi sen biliyon nasıl bana böyle bi tavsiyede bulunuyorsun. Şişiyim patlayım o zaman ben
senağlama

Neyse benim burnumda akmaya başladı. Gideyim yatayım kocişim ahtapot gibi sarar ısıtır beni.. Şeniz
Hepinize iyi geceleeer arkadaşlar. Öptüm. güzel rüyalar görün. Öyle doğurupda geri yerine koyup durmayın kaydirigubbakcemile5 :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın güzel hamişleeeeeeeeeeeeerrrrrrr,
okula gitmeden sizlere bir bakalım dedik. hepinizin güzel bir gün geçirmesini diliyoruz oğlumla beraber. kendinize iyi bakın. byyyyyyyyeeeeeeeee

melekcim hayırlı haberler bekliyoruz kardeşinden.
adacyo-deniz bebişinle hasret gider güzel haberler getir bize ben kaçtım saat geldi byeeeeeee

Günaydın Arkadaslar. Gunaydın fenci,

Hepinizin günü güzel geçsin. Havada çok souk kendinize dikkat edin üşütmeyin.

günaydınn kk nın en güzel anneleri
bugün erkenciyim uyuyamadım bir türlü
çünküüüü bugün saat 2 de benimde doktor randevum var heyecan yaptım sanırım :)))
sanırım kimse uyanmamış daha

Sizi gazmanlar sizi yiyin bakalım nohutları,fasulyeleri.
Bende dün ve bugün fasulye yedim. İki gündür bende gazmanım. Allahtan ortam serbest. Kocişte sızdı. Savuluuun. delikafadulden :roflol
bende bugün yicem aynı konuma gelirim kanımca.koca moca dinlemiyorum vallahi geldi mi salıyorumdelikafadulden
kız yemeğin pişmesi için bekleyemezdim vallahi..süzgeçe koydum süzüldü.kalkıncada deepfreze attım bugün yemekliğini yapcam biraz da ayırdım..kızıııımmm erkenden kalkıyom la nasıl dayanıyım..sositososito

fundacım canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz seninde.
bende tahlil sonuçlarımı alcam saat 3de sağlık ocağını gidip..hadi hepimize güzel haberler diyelim..

bu arada herkese günaydınnnnnnŞeniz

hadi inşallah canım hepimiz mutlu ve mesut döneriz inşallah :))
ben bi de bugün doğum şeklini konuşacağım doktorumla onun heyecanı da var tabiki
hayırlısı bakalım

ayy gerçekten çok heyecanlı fundacım..daha benim doktorum konuşmadı benimle bunu.yani net olarak karar vermedik.bu haftalarda verilmesi mi gerekiyordu..

ayy gerçekten çok heyecanlı fundacım..daha benim doktorum konuşmadı benimle bunu.yani net olarak karar vermedik.bu haftalarda verilmesi mi gerekiyordu..
valla canım haftası mı değil mi bilmiyorum ama benim doktorum 7 aydan sonra konuşuruz demişti
8 giriyoruz bu hafta biliyorsun artık bişey desinki kendimi ona göre motive edeyim dimi ama
off düşündükçe ter basıyor :)))

dimi gülşahcım ya ne günlerimiz geçti yok kalp atışıydı yok keseydi 2li test 3lü test
şaka maka 7 ayı hayırlısıyla bitirdik
zaman geçmiyor diyoruz ama arkamıza bakıncada ne çabuk geçmiş diyoruz :))

Herkese günaydınlaaaar,
Dün eşim bebek doğunca, onun için bahçeye ağaç dikelim dedi, fikir benim çok hoşuma gitti sizinlede paylaşayım istedim... Hatta sadece kendi burcunun ne olduğunu bilen, bir gün olsun özelliğini okumamış olan kocam, kalkmış "ağaç burcu" diye birşey bulmuş, 11-20 mart arasında doğarsa Ihlamur dikelim dedi :))) Neyse esprisi bir yana, doğum yapacağımız aylar dikim içinde en uygun aylar, inşallah sağlıkla doğup büyüdüklerinde güzel bir anıları olur, birde dikmeyi düşünenlere tavsiye bir tane dikmeyin 2-3 tane dikin ki ne olur ne olmaz yerini sevmez ağaç, tutmaz, hastalanırsa diye tedbirli olmak lazım :)

GÜNAYDIN ..... a.s.
ÇOK GÜZEL Bİ FİKİR BENDCEDE BİZİM AĞAÇ DİKMEK İÇİN UYGUN YERİMİZ YOK AMA BEN DE UYGUN Bİ YER BULUP DİKİCEM İNŞ.TUTAR.SAĞOL JNM hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…