ayy ne güzel bir fikir bravo eşineHerkese günaydınlaaaar,
Dün eşim bebek doğunca, onun için bahçeye ağaç dikelim dedi, fikir benim çok hoşuma gitti sizinlede paylaşayım istedim... Hatta sadece kendi burcunun ne olduğunu bilen, bir gün olsun özelliğini okumamış olan kocam, kalkmış "ağaç burcu" diye birşey bulmuş, 11-20 mart arasında doğarsa Ihlamur dikelim dedi :))) Neyse esprisi bir yana, doğum yapacağımız aylar dikim içinde en uygun aylar, inşallah sağlıkla doğup büyüdüklerinde güzel bir anıları olur, birde dikmeyi düşünenlere tavsiye bir tane dikmeyin 2-3 tane dikin ki ne olur ne olmaz yerini sevmez ağaç, tutmaz, hastalanırsa diye tedbirli olmak lazım :)
kız adamı eşek yaptın yaa :roflol:zarag günaydın..evet çok güzel bir fikir..ağaçla birlikte büyür bebe..
bizim buralarda uygun aslında ama onunla kimse uğraşmaz tahmin ediyorum.dur bakim eşimin kulağına bi suyu kaçırayım..
fundacım artık doğum şekillerini konuşuyoruz dimi..Allahım hayırlısıyla son anlarıda göstersin inşallah bizlere..
canım ben çok beğendim. sade ve çok kullanışlı fiyatıda uygunmuş
kızlar bunları sipariş vericem koçtaştan ikisi 380 ytl ye geliyor bonusu da 2 ye böleceklermiş.
ben oda yapmıcam biliyorsunuz.giyinme odamı boşaltıp burayı bu şekilde oda yapıcam ilerde de yine koçtaştan kitaplık ve bilgisaytar masasını alırım diye düşündüm.
park yatak zaten yanımda olacakya..
yine ilerde baza ve tek kişilik yatakla tamamen bu işten kurtulmayı ümit ediyorum.nasıl.
geçmiş olsun canımKIZLAR ASLI GELMIŞ AKŞAM aman dikkat edin .aslıcım tekrar tekrar geçmiş olsun inş bidaha sağlık sorunu ile karşılaşmazsın.
melekcim kardeşininin güzel haberlerini bekliyoruz jnm habersiz bırakma bizi...
uzun süreden sonra benim gece mobetleri tekrar başladı.şu wc olayı da ...kızlar bebim kızım çok kıpraşıyor bide hani sudan çıkmış paluk olur ya içimde aynı onun gibi çırpınıp duruyor.
dun özdileğe gezmeye gittik sabaha kadar kuru oksurdum gecenin bi vaktı ıhlamur içtimşimdi bişiyim yok.çok şükür iyiyiz.bizde haberler sizde ayrıca bursada hem güneş hem kar var güneş zaman zaman kendini gösterip kaçıyor
canım bebek odası gibi almıyorum ben daha çok ielriye dönük alıyorum..Saruboceq'cim gayet kullanışlı görünüyorlar ve fiyatıda oldukça uygun, ancak bebeklere özel üretim olmadığından almadan önce kullanılan malzemelerin ne olduğuna bir bakıp, uygunluğunu kontrol etmeni tavsiye ederim, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
tepe home canım samsuna kadar gönderirmiki çünkü burada yok.koçtaşın nakliye avantajı var..Saruboceq'cim şimdi aklıma geldi tepe home'un sitesinde görmüştüm, genç ve bebek odası kısmında da şifonyer ve gardroplar vardı, tek tek satılıyorlar, fiyatlarını bilmiyorum ama maximum karta 10 taksit, bonusa falan 6 taksit yapıyolar diye yazıyordu, bakmadıysan bir göz atabilirsin... Gerçi Koçtaş'ın fiyatından uygun olacağını sanmıyorum ama fikir işte :)...
Meraktan beğendiğim şifonyer için aradım mağazalarını, 5 çekmeceli beyaz bir şifonyer genç ve bebek odası grubundan, ithalmiş, şu anki satış fiyatı 225ytl imiş. Birde tepe home'un kendi ürettikleri var meşe renginde onların fiyatı daha da uygundur sanırım. İndirime girmiş Tepe home, telefondaki abi öyle dedi... İlgilenen arkadaşlara...
höh.. Allah iyiliğinizi versin oku oku bitmiyo yaaaa..
muhtar, aslı gelmiş. çok sevindim. tekrar çok geçmiş olsun aslıcım.
melek umarım kardeşin çok iyi ve sorunsuz bi hafta geçirir.
kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah.....
ablam ve kuzenim hala uyanmadı. gidip çökeyim başlarına acıktım yahu..
bu arada demir ilacı alanlar vardı sanırım dr bana aç karnına dedi. ferrum fort diye bi ilaç. aç mı tok mu alınıyo bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?