2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zarag günaydın..evet çok güzel bir fikir..ağaçla birlikte büyür bebe..
bizim buralarda uygun aslında ama onunla kimse uğraşmaz tahmin ediyorum.dur bakim eşimin kulağına bi suyu kaçırayım..
fundacım artık doğum şekillerini konuşuyoruz dimi..Allahım hayırlısıyla son anlarıda göstersin inşallah bizlere..

ayy ne güzel bir fikir bravo eşine
öyle ağaç dikmeye müsait bir bahçeniz varsa hiç düşünmeyin bile
şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah :):teytey:

kız adamı eşek yaptın yaa :roflol:
aminnnnn canım inşallahh:Saruboceq:

günaydın güzel anneler... umarım çok şey kaçırmamışımdır 2 gündür bakamıyorum şimdi döner bakarım.

geçen dr a gittiğimde 38. haftadan sonra alttan muayene ile normal doğuma müsait olup olmadığımıza bakılacakmış. bundan önce baktırmayın nolur nolmaz. erken doğumu tetikliyomuş.

valla doktor sen ve bebeğin sağlığı için ne uygunsa onu yaparım dedi. bi kaç sorunlu doğum anlattı. söylemeyim canınız sıkılır. önce sağlık yani. biz de dayattı normal diye doktora ama ona göre o an değişebilecek bir durum ki. yaklaşık bu sene 8 bebek geldi akrabalarımdan 1 i dışında hepsi sezeryan ve zorunlu sezeryan oldu.kiminin bebeği dönmedi, kiminin kordonu dolandı, kakasını yuttu. kiminin açılmadı suni sancıya da dayanamadı. yani bi 38. haftamız gelsin de:)

bu arada ağaç dikem olayı çok güzel. hiç değilse temada sanırım adına ağaç diktirilebiliyor. isteyen için imkan var bu konuda...

kızlar bunları sipariş vericem koçtaştan ikisi 380 ytl ye geliyor bonusu da 2 ye böleceklermiş.
ben oda yapmıcam biliyorsunuz.giyinme odamı boşaltıp burayı bu şekilde oda yapıcam ilerde de yine koçtaştan kitaplık ve bilgisaytar masasını alırım diye düşündüm.
park yatak zaten yanımda olacakya..
yine ilerde baza ve tek kişilik yatakla tamamen bu işten kurtulmayı ümit ediyorum.nasıl.

güanydın zakkumcum haklıısn canım.
bende alttan muayene yaptırmam diyorum.hastanede sevdiğim bi ebe var ona yaptırırım son anda..

KIZLAR ASLI GELMIŞ AKŞAM aman dikkat edin .aslıcım tekrar tekrar geçmiş olsun inş bidaha sağlık sorunu ile karşılaşmazsın.

melekcim kardeşininin güzel haberlerini bekliyoruz jnm habersiz bırakma bizi...

uzun süreden sonra benim gece mobetleri tekrar başladı.şu wc olayı da ...kızlar bebim kızım çok kıpraşıyor bide hani sudan çıkmış paluk olur ya içimde aynı onun gibi çırpınıp duruyor.
dun özdileğe gezmeye gittik sabaha kadar kuru oksurdum gecenin bi vaktı ıhlamur içtim şimdi bişiyim yok.çok şükür iyiyiz.bizde haberler sizde ayrıca bursada hem güneş hem kar var güneş zaman zaman kendini gösterip kaçıyor

canım ben çok beğendim. sade ve çok kullanışlı fiyatıda uygunmuş
oda yapmayacaksın madem bence de bu şekilde en güzeli
şimdiden güle güle kullanınhihoyyyt

Saruboceq'cim gayet kullanışlı görünüyorlar ve fiyatıda oldukça uygun, ancak bebeklere özel üretim olmadığından almadan önce kullanılan malzemelerin ne olduğuna bir bakıp, uygunluğunu kontrol etmeni tavsiye ederim, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

geçmiş olsun canım
aman dikkat et bu havalar tam hasta olunacak havalar güneşe falan aldanma
buda da kar 10cm yi geçti hala atıştırıyor.

Saruboceq
güle güle kullan jnm çok güzel ...sağlıkla oynayarak kullanın ...
beni bi kere kasıklarım ağrıdığında alttan muayene ettiler öldüm öldüm dirildim yada benim canım tatlı bi daha hayatta baktırmam .ancak zorunlu durumda kendimi kaybedersem ona müsade ederim.
yada doğumda...

Saruboceq'cim şimdi aklıma geldi tepe home'un sitesinde görmüştüm, genç ve bebek odası kısmında da şifonyer ve gardroplar vardı, tek tek satılıyorlar, fiyatlarını bilmiyorum ama maximum karta 10 taksit, bonusa falan 6 taksit yapıyolar diye yazıyordu, bakmadıysan bir göz atabilirsin... Gerçi Koçtaş'ın fiyatından uygun olacağını sanmıyorum ama fikir işte :)...
Meraktan beğendiğim şifonyer için aradım mağazalarını, 5 çekmeceli beyaz bir şifonyer genç ve bebek odası grubundan, ithalmiş, şu anki satış fiyatı 225ytl imiş. Birde tepe home'un kendi ürettikleri var meşe renginde onların fiyatı daha da uygundur sanırım. İndirime girmiş Tepe home, telefondaki abi öyle dedi... İlgilenen arkadaşlara...

Son düzenleme:
kızlar günaydın...bende dün akşam nohut zedelerden biriyim....nohut ıslattım sabah işe giderken..işten gelincede soğanını kavurup düdüklüye attım...ama kaynamaya başlayınca üstünü kapamayı unutmuşum...ve ne olmuş normalde yarım saatte pişen nohut yarım saat sonra pişmemişti...bende biraz daha su ekleyip tekrar kaynatmaya koydum...bi 10-15 dak. daha pişirdim bu sefer üstünü kapatarak...çok şükür pişmişti ama yemek yememiz geç oldu bir nohut yüzünden...inanınki akşam şöyle dinlenmek için oturduğumda saat 22:00 idi.....biraz oturunca başladım uyuklamaya....artık giremiyom geceleri nete...eşime kızdım onun bilgisayarından giriyordum çünkü, ellemiyom şimdi bilgisayarını....diğer bilg. gelsin bende işten çıkayım daha rahat konuşucam sizinle....

deniz ve melek iyi haberlernizi bekliyoruz....inşallah iyi geçer muayeneleriniz...
aslı çok geçmiş olsun....Bir daha yaşamazsın umarım....

günaydın arkadaşlar, günümüz güzel geçer inşallah,
bugün 3 kişi gidiyor dr. a o zaman.
melek ya dr. dadır ya da çıkmıştır bu saate hadi bakalım hayırlısı bir an önce gelse de iyi haberler getirse.
funda sen de gidecekmişsin güle güle git hayırlı güzel haberlerle dön.
deniz senin de 1.30 daydı sanırım randevun. iyi dileklerim senin için de geçerli tatlım.
gülşah sade ve hoş. ben de sade alacağım odasını inşallah, fiyatı da gerçekten uygunmuş.

höh.. Allah iyiliğinizi versin oku oku bitmiyo yaaaa..
muhtar, aslı gelmiş. çok sevindim. tekrar çok geçmiş olsun aslıcım.
melek umarım kardeşin çok iyi ve sorunsuz bi hafta geçirir.
kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah.....

ablam ve kuzenim hala uyanmadı. gidip çökeyim başlarına acıktım yahu..
bu arada demir ilacı alanlar vardı sanırım dr bana aç karnına dedi. ferrum fort diye bi ilaç. aç mı tok mu alınıyo bu?

Zakkum6644 selamlar, (isimleri bilmediğimden nicklerle devam ediyom ben)
Tahminimce doktorun emilim çabuk olsun diye aç karnına al demiştir, yalnız demir için özel bir durum var sütle birlikte almamak gerekiyor, araya 3 saat koyulması falan öneriliyor, çünkü süt demirin emilimini engelliyor. Sabah demiri alıp, kahvaltıda süt içme...

canım bebek odası gibi almıyorum ben daha çok ielriye dönük alıyorum..
çok teşekkür ederim ama:1hug:

tepe home canım samsuna kadar gönderirmiki çünkü burada yok.koçtaşın nakliye avantajı var..

zakkum ben aç karnına ilaç içemiyorum ama doktorun iç dediyse iç tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…