2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet zarag haklı..
en iyi emilim için portakal suyunu öneriyorlar..

zarag canım mesajını aldım gerçekten çok beğendim.
nakliyede ücretsiz diyorlar..
akşam eşim bi gelsin bakalım bi gösterim.çok teşekkür ederim gerçekten çok incesin.

Saruboceq'cim, ben yaşadığın yer kısmında İstanbul yazıyor diye o kısmını düşünmemiştim (( İlave nakliye masrafı alabilirler belki, emin değilim.. evet nakliye ücretsiz falan yazıyo sitede... Arayıp bilgi alabilirsin; telefonda falan fiyat vs bilgilerini veriyorlar belli bir ürün kodu söylersen...
Nakliye olayında belli bir km sınırı içinde ücretsiz olabilir, dediğim gibi emin değilim, ama ikea ve koçtaş'ta yaşamıştık biz, çeşmeye ilave ücret alınmıştı, İzmir mağazanın bilmem kaç km sınrıının üzerinde diye... Ama mutlaka sor, koçtaşta olsa, tepe de olsa, başka bir yerde olsa...

Son düzenleme:
bütün annneler günaydın
doktora gidicek arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruz
benim kontrolüm cumartesi ama nerdeyse dakikaları sayıyorum allahtan bundan sonra kontroller 2 haftada bir olucak

ama bende sabah aç karınla demir hapını içiyorum birde sütüde içiyordum....içmiyim o zaman şimdi..... kimse bişey dememişti..ama diyetimde süt için saat 10.00 da diyordu belkide o yüzden dr.um bişey demedi...

jnm bence bi dr ara benim bildiğim ialaç ile süt içilmez aralarında en az yarım saat olmalı ... o nasıl bi ilaç ki adı ne ...

hayrola canım çok özel değilse sorun ne anlat rahatlarsın canım bende eşimle zor zamanlar geçirdiğimde saolsun burdaki arkadaşlar en yakın dost oluyorlar

öykü bebek sağal bitanem çok uzun aslında nerden başlıyım bilemiyorum daha doğrusu nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum artık sürekli ağlıyorum

canım bebeğini üzüyorsun ama yapma böyle.
o senin tüm sıkıntılarını anlıyor.
ben 4 aylık bebeğimi kaybettiğimde kalp atışının durmasından dolayı doktorumun bana sorduğu şey stres,acı bir olay yaşadınmı oldu..
lütfen yapma..
hem ne takıyorsun kocayı..önemli olan karnındaki senin..kucağına aldığında bak göreceksin herşey nasıl düzelecek..hayatın o olacak..
sabır lütfen.

konu eşimin iş yerinde çalışan bi kızla ilgili kız gereğinden fazla rahat bi kadın bana ters geliyo böyle şeyler birlikte arabaya binip okullara kitap satışı yapıyorlar birlikte izmire mal almaya gidiyolar eşim ise bana onun gelmeyeceğini söylüyo birlikte kahvaltı ediyolar birlikte öğle yemeği yiyiyolar ve ben artık eskisi gibi değilim fizik olarak yani her yanım şiş kız ise eşimin beğendiği bütün özell,klere vakıf eşim hiç beğenmediği ben taktığımda çıkar yakışmamış dediği küpeleri o kızın taktığını fark ettim bende taktım gariptir eşim bu kez beni o küpelerle çok beğendi o da çok sıkıldı artık işi bırakayım diyo ben bebeğimiz olacadiye izin vermiyorum işsiz kalmayı göze alamıyorum iş yerine gidiyorum kız benden kaçıyo slm veriyorum almıyo yetmezmiş gibi eşimin beline dokunarak arkasından sürtüne sürtüne geçiyo ben ne yapayı nasıl davranıyım eşime bulamıyorum hergün kavga etmekten bıktım insan eşini yanındayken özlermi

selam kızlar.fundacım sende güzel haberlerle gel inşallah.
gülşahcım koçtaştan beğendiklerin çok güzel.fikir oldu banada,nasıl dolap alsam diyordum.çalışma odasındaki takımla uyumlu olucağını düşündüm.bende oda kurmaktan vazgeçtim.araştırıyorum hala.
çiçekcim sakin ol canım.bebeğide kendinide üzme canım.

kendimede çok kızıyorum eşime bebeğime evliliğime bu kadar zarar verdiğim için neden bilemiyorum kendimi çok şuçlu hissediyorum aslında kendi kendime evliliğimi törpülüyorum her saBAH AYNI KABUSLA UYANIYORUM HEP RÜYALARIMDA İKİSİ BİRLİKTE ARTIK UYUMAK BİLE İSTEMİYORUM

canım şu an biz hassasız.hemde fazlasıyla.
ama eşini çek ve söyle samimi olmanı istemiyorum diye..bu durumun seni üzdüğünü söyle..
baktın ki olmuyor bırak..yani kafanı başka şeylere yönlenmdir
şurda ne kadar kaldıki.doğumdan sonra kırarsın kafasını.sen hep böyle kalacak değilisnki canım benim..
lütfen düşünme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…