2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar sengözlerimebaksanab
noldu simdi ferrum fotu nasil icicez karara baglandimi?
bana sut ve urunleri ile birlikte alma, elevitle birlikte alma, ogun arasinda al demisti.
bilginize.

bide ben kansız ciktigimdan gunde iki tane aliyorum, birini gece yatarken iciyorum.

Nasıl bi anneyim ki ben oğlumu şimdiden bu kadar üzüyorum ne yapayım sizce 1 eşime nasıl davranıyım 2 o kıza nasıl davranıyım

rüyaları ciddiye alma.bende bu gece kaynımın eltimi aldattığını gördüm.
eşime söyledim kıçın açık kalmış senin dedi..
yani bilinçaltımızda hep aldatılmak var hamileliğimizden dolayı..
yapma..rica ederim yapma.

Ben eşimle çok konuştum bu konuyu sen yanlış anlıyorsun diyo aramıza böyle insanları sokma diyo iş bırakayım diyo ama artık ben de boş o kızla aynı havayı teneffüs etmelerine bile kızıyorum nefret ediyorum resmen tiksiniyotrum

canım sakın kendine haksızlık etme bebeğin için senden iyisini düşünecek kimse olamaz bu günlerde geçecek ama eşine durumu iyice anlatman lazım bir şekilde kızla konuşup kendini uzak tutsun

bence bu duruma takılma..şu aşamada hafiyelik yapacak dirayetin yok..
bırak..sen kafanda kuruyor olabilirsin canım..ve eşeğin aklına karpuzu sokuyorsun.
çok sakıncalı..
olabildiğince güveniyorum sana filan de,ama bişe olursada beni kaybedersin biliyorsun de..
kıza da abla rolünde yaklaş..sen özelsin..
niye..
kocan var,elisin..hamilesin anne olma mertebesindesin şükürki..
ondan hep öndesin farkında değilmisin..:a.s.:

Bide ben 5 aylık hami,leyken dükkana gitmiştim kız beni görüp eşime yakınlaştı bide pis pis suratıma güldü ben ağlamaya başladım eşim beni gördü yanıma geldi ben sonra yanlarından ayrıldım eve giderken sinir krizi geçirdim ağlamaktan beni hastaneye kaldırdılar eşim sonra yanıma geldi serum yedim dr bana çok kızdı yani böylesi bi ...................... Için yaşadıklarıma inanamıyporum

Sizinle konuşunca nasıl mutlu oluyrum biliyomusunuz allah hepininizden razı olsun sizi çok seviyorum en azından yüzümü güldüren tek şey desteğiniz

benimde eşimin zorla annesi tarafından nişanlandığı fii tarihinden bi kız vardı rahatsız ediyordu eşim o yüzden numaralarını değiştirmişti ama hergün çok kötü oluyorduk eşim küfür etmeyen insan kıza ağzına geleni söylüyordu kız yüzsüzlükle arıyordu eşimin adı özay ona özayım diye mesajlar atıyordu mahkemelik olacaktık ki kız bıraktı ama eşim benimle birlikte ağlıyordu ben üzülüyordum o zamanlar 3-4 aylık hamileydim canım

selam kızçelerim geldim ben evde duramadım ofise geldim doktorum paparayı bastı ama elimde değil işkoliğim ben ((((
yawaş yawaş dünyaya dönüyorum şimdi uzun bir süre geçmişi okuyacağım bakalım neler olmuş meleğimin kardeşi doğurmuş mu checiğimin bebişi oynuyr mu???:)) böcekimin prensesi kaç kilo olmuş adaycocum mapusluk günlerini nasıl geçirmiş????:))))

anam seni varya çok özledik be aslı..topicte herkes farklı bir renk..:1hug:

melek naptı kardeşin canım suni sancı vermeye başladılarmı?

çiçekcim takma canım..artık eşinde diyormuş baksana.kız o..pu yapacak bişe yok yani..senin sinir olduğunuda anladı tabi üzerne geliyor..
pas verme sende selam bile verme.eşinede söyle..mesafeli ol yoksa onu rezil ederim işyerinde diyue.

bu arada diğer topiclere bakıyorum hamilelikteki gibi doğumdan sonra değiller birbirlerine soru soruyrlar cevap bile alamıyorlar..
biz böyle olmayalım bence..

Selam kızlar son 10 sayfayı okuyamadım kusura bakmayın.

Önce kendi kontrolümden bahsedeyim. Doktor yatmaya devam dedi. Zaten benimki düzeltilebilecek bi sorun değil biliyorsunuz. Raporumu uzattı. Bir daha 5 Aralıkda gel. O zaman zaten 32.hafta doğum raporunu açacam dedi.(Bu arada 5 Aralık da 31+4 oluyorum ama olsun açarız raporunu dedi)

Bu arada kesinlikle ve kesinlikle erken doğururmuşum.(Geçende kesin erken doğursun ne kadar tutarsak içerde kar demişlerdi iki doktorda). Ama 20 Ocak'ı görmemiz lazım riskin ortadan kalkması için dedi. Yani 34.haftaya kadar en az 3 hafta daha sabredeceksin dedi.

Magnezyumu kesti. Nidilat zaten yeterince ağır dedi(Günde 4 defa alıyorum. fena baş ağrısı yapıp tansiyonumu düşürüyor) Tekrar Celeston iğne verdi bu akşam ve 48 saat sonra 2 iğnem var yani( Bilmeyenlere celeston ciğer geliştirici iğne) Demir ve Elevite de devam.

Bu nidilat ve proluton ıgne sayesınde duruyormusum. Yoksa sımdıye cokdan dogurmustun dedı

10 gun once 60.4 ıken o kadar yatmamama ragmen 60.7 cıktım anlamadım bır garıplık var.
Ama bebegım 10 gunde 1352 gr dan 1713 gr.olmus. (Babasına tesekkur edıyorum cok ıyı bakıyor) Boyumuz 41.2 (FL değerine göre) Gelişimine göre beklenen doğum tarihi 22 Şubat

Onun dışında kızkardeşimin doğumuna gidebilirmiyim bugün hastanede dedim. Kızdı doktorum yine. Kızkardeşinin riskli bir durumu yok ama senin var dedi. Doğduktan sonra görmeye gidebilirsin ama en fazla 1 saat oturarark durmak kaydıyla dedi.

Bu arada karnımın hala çok sert olduğunu kasılmaların azalsada hala olduğunu söyledi. Bebeğimi uzun zamandır çok göremiyoruz. Kafası oldukça aşağıda(leğen kemiklerimin içinde) Doktor çok aşağıya resmen vajinamada doğru bastırmak zorunda kalıyor.

Kızkardeşime gelince sabah gitti hastaneye yattı. Muaynede doktor 3 cm lik bir açılmasının olduğunu söyledi. 1 saat kadar önce serum vermişler. Ve ardından sunni sancıyı (serumun içine ilaç şeklinde katıyorlarmış) vermişler. Hafiften sancıları başlamış kızlar ne olur dua edin az sancıyla açılması olsun ve sağlıkla doğuruversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…