ama bende sabah aç karınla demir hapını içiyorum birde sütüde içiyordum....içmiyim o zaman şimdi..... kimse bişey dememişti..ama diyetimde süt için saat 10.00 da diyordu belkide o yüzden dr.um bişey demedi...
konu eşimin iş yerinde çalışan bi kızla ilgili kız gereğinden fazla rahat bi kadın bana ters geliyo böyle şeyler birlikte arabaya binip okullara kitap satışı yapıyorlar birlikte izmire mal almaya gidiyolar eşim ise bana onun gelmeyeceğini söylüyo birlikte kahvaltı ediyolar birlikte öğle yemeği yiyiyolar ve ben artık eskisi gibi değilim fizik olarak yani her yanım şiş kız ise eşimin beğendiği bütün özell,klere vakıf eşim hiç beğenmediği ben taktığımda çıkar yakışmamış dediği küpeleri o kızın taktığını fark ettim bende taktım gariptir eşim bu kez beni o küpelerle çok beğendi o da çok sıkıldı artık işi bırakayım diyo ben bebeğimiz olacadiye izin vermiyorum işsiz kalmayı göze alamıyorum iş yerine gidiyorum kız benden kaçıyo slm veriyorum almıyo yetmezmiş gibi eşimin beline dokunarak arkasından sürtüne sürtüne geçiyo ben ne yapayı nasıl davranıyım eşime bulamıyorum hergün kavga etmekten bıktım insan eşini yanındayken özlermi
kızlar birşey soracağım şimdi ben 26+5 im 27. haftama mı gireceğim 28 mi aklım karışıyorda
Şimdi kardeşim Meltem aradı. Sancı saat 10 gibi verilmiş. Çok hafifmiş şu anda. Ve açılma ve sancı çabuk olsun diye kesesini patlatmışlar
Senem hosgeldın canım
Parfüm bende koyayım diyorum ama bir yandanda aklıma geliyor acaba bebişimize dokunursa diye. Ciğerleri hassas olur.
emzirme döneminde göğüs ucu ve çevresi bebeğin göğsü rahat bulabilmesi için özel bir yağ ve koku salar.Bu dönemde annelerin parfüm kullanması bebeğin memeden çabuk keslmesine yada zorlanmasına sebebp olabilir.Bu sebeple kokusuz ve alkolsuz koltuk altı stiği kullanabilirsiniz.Sebamed in dedodorant stiği var o şekilde.Bence parfüm kullanmayın.
elif suyu ellerini sokarak patlatıyorlarmış canım ben suyu patlatılan bi arkadaşıma sormuştum..
meleğim hadi Allahım bi avazda kurtarsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?