2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım benim ne güzel haberler bunlar maşallah.Allahım nazarlardan saklasın.
bebelerin artık hızlı kilo almaları başladı..
ama lütfen yat sürekli dinlen.en gzüeli işte..
kardeşinide merak etme canım Allahın izniyle sağsalim bebesini kucağına alacak o da:Saruboceq:

canım süt ve kalsiyum içeren diğer besinler demir le birlikte alınmıyor nedeni birbirlerini çok sewmeleri kaydirigubbakcemile2 yani aynı anda alınan demir ve kalsiyum birbirine sarılıp nötralize oluyor demir emilimini arttırmak için c vitanimi öneriliyor c vitamini daha çabuk kana karışmasını sağlıyor demirin:icecream:

canım benim, eşinde iş yerinden ayrılmak istiyorsa durumun kötüleştiğini farkındadır ve kendini bir şekilde uzak tutmak için ayrılmak istiyordur.Böyle dönemlerde insanlar kavga etmek yerine konuşabildikleri ve kendini yakın hissettikleri insanlara yaklaşırlar.Evde huzursuzluk çıkararak onu kendinden uzaklaştırma ve sakin olmaya çalış.Hem kendini hem bebeğini üzme...Eşini de strese sokarak zaten hazırda bekleyen birinin kucağına atma.Eşinin niyeti olmasa dahi, kendine yakın davrandığından o bayanı arkadaş olarak görüp evdeki sorunlarını anlatmak stres atmak isteyecektir.Bu tür bir arkadaşlıkta hem seni hemde eşini üzer.Ona çok baskı yapmadan anlayışlı ol.Oda zor bir dönem geçiriyor.

Bu arada böyle insanlara önemli olduğunu hissettirmek onları dahada ateşlendirir...Aksine ona daha yakın ve güler yüzlü davran.Ondan korkmadığını ve çekinmediğini anlasın.Bir kere sen eşine dünyanın en güzel şeyini hediye edeceksin.O kadın anca sürtünüp geçtiğiyle kalır.Zaten anlayışlı bir insan olsa eşi hamile olan ve bu durumdan rahatsız olduğunu anlayan biri olarak eşinden uzak duru seni rahatlatmak için birşeyler yapardı.E sonuç olarak ortada karaktersiz bir kadın varsa onun için huzurunu bozmanın yada eşşeğin aklına karpuz kabuğunu getirtmenin bir alemi yok...

Bir de şöyle düşün...Gerçekten iyi anlaşıyolar ve arkadaşlar.Sen kocana sürekli böyle dedikçe ,adam artık kadın yanına geldiğinde hem huzursuz olacak hemde acaba mı? diye soru işaretleri gelecek, bu sefer onun yakınlığına karşı, eşinde benden hoşlanıyodur gerçekten diye düşünmeye başlayacak.
Önce arkadaş olarak bunu onla paylaşacak"" aaa komik değil mi , Ya eşimde çok kıskanç oldu, beni senden kıskanıyo, acaba bi psikoloğamı götürsem " vs senaryo yazıyorum şuan...
Kadın da : hah istediğim oldu!diye ampul yanacak...
bak gördün mü senin kururntundan dolayı olay nerelere kadar geldi...

Kaldı ki kadın seni gördüğünde selamını vs almıyor ve görmemezlikten geliyorsa ,demek ki eşin senin rahatsız olduğundan bahsetmiş kızı uyarmış,kadında öyle bir fikri olmadığından, senin böle düşünmene kızmış ve seninle muhattab olmak istemiyor...

İnanki böyle insanlar sana daha çok acı çektirmek için dibine kadar girerler.İş yerinde senden kaçmak yerine sana yakın olmaya çalışırlar...Bana güven ve eşine eziyet etme.

Aklınada böle şeyler getirme kocanında getirtme emi...

Bebeğini düşün ve keyfini çıkar

Son düzenleme:
Şimdi kardeşim Meltem aradı. Sancı saat 10 gibi verilmiş. Çok hafifmiş şu anda. Ve açılma ve sancı çabuk olsun diye kesesini patlatmışlar

Senem hosgeldın canım

kızlar birşey soracağım şimdi ben 26+5 im 27. haftama mı gireceğim 28 mi aklım karışıyorda

Öykübebekcim, şimdi sen 26.haftanı doldurmuş, 27.haftanın 5. günündesin... 2 gün sonra yani 27+0 olduğunda, 27.haftan dolmuş olacak ve 27+'larla 28.haftanın içine gireceksin...

Şimdi kardeşim Meltem aradı. Sancı saat 10 gibi verilmiş. Çok hafifmiş şu anda. Ve açılma ve sancı çabuk olsun diye kesesini patlatmışlar

Senem hosgeldın canım

Melekcim allah kardeşine yardımcı olsun ve kolayca, sağlıkla doğumunu kısa sürede gerçekleştirsin... Şu kese patlatma olayı herhalde konuya çok yabancı olduğumdan bana çok garip geliyoooooo

Parfüm bende koyayım diyorum ama bir yandanda aklıma geliyor acaba bebişimize dokunursa diye. Ciğerleri hassas olur.

emzirme döneminde göğüs ucu ve çevresi bebeğin göğsü rahat bulabilmesi için özel bir yağ ve koku salar.Bu dönemde annelerin parfüm kullanması bebeğin memeden çabuk keslmesine yada zorlanmasına sebebp olabilir.Bu sebeple kokusuz ve alkolsuz koltuk altı stiği kullanabilirsiniz.Sebamed in dedodorant stiği var o şekilde.Bence parfüm kullanmayın.

Senem'e kesinlikle katılıyorum, burada da parfüm vs kesinlikle kullandırtılmıyormuş, hatta bebek emzirilirken sadece beziyle kalıyormuş, anneninde üst kısmında birşey kalmıyormuş, tensel temasın emzirmenin ilk günlerinde çok önemli olduğunu söylüyorlar burda, parfüm vs içinde bebek annesinin kokusunu aldığında kendini daha güvende hissediyor dedi burdaki hastanedekiler...

Melekcim dayan su 3 haftayi da bir atlat allahın izniyle...

Yaa keseyi nasil patlatiyorlar arkadaslar yaaa tahmin ettigim gibimi

kardesin yuzdu yuzdu sonuna geldi. cabucak kurtulsun insallah.

Oykucum 27 haftadasin su an, 2 gun sonra 28 e giriceksin.

Dunurum aslim hosgeldin bebemm Şeniz

melekcim maşallah bebişin büyümüş.ama hala dikkat etmen gerek.3 hafta daha dayan canım.bol bol dinlen.kardeşinede dua ediyoruz.doğum başlamış anlaşılan.hadi hayırlısı ile çabucak bir avazda gelir inşallah.
çicekcim eşinin üstüne fazla gitme.oluruna bırak.sonuçta eşinde bir ilişki yaşayacak değil onun çpcuğunu karnında taşırken.ona suçluluk hissi yaratma canım.çokta hassassın.şu dönemi atlat gör bak daha sakın düşünebileceksin.biraz bekle canım.öfkeyle ve hormonlarınla hareket etme.
zaragcım kent hastanasinde düşünüyorsun sanırım.orası çok güzel bir hastane ama tamamen özel canım.o yüzden bana ücretleri bile pahalı geldi o yüzden gitmedim.ssk ile anlaşması kaldırıldı canım.

elif suyu ellerini sokarak patlatıyorlarmış canım ben suyu patlatılan bi arkadaşıma sormuştum..
meleğim hadi Allahım bi avazda kurtarsın inşallah..

Kızlar kardeşimin doktoru epidral yapalım mı demiş. CVP vermem gerekiyor acil. sancıları cokmus sız arastırmısmıydınız bu konuyu.

bence epidural yapsın meleğim..
çok başarılı..
nasıl çıktığını ve en önemlisi sancılarını anlamayacak.
arkadaşım yaptı böyle olacaksa 10 tane dahadoğururum dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…