Kızlar kardeşimin doktoru epidral yapalım mı demiş. CVP vermem gerekiyor acil. sancıları cokmussız arastırmısmıydınız bu konuyu.
zaragcım kent hastanasinde düşünüyorsun sanırım.orası çok güzel bir hastane ama tamamen özel canım.o yüzden bana ücretleri bile pahalı geldi o yüzden gitmedim.ssk ile anlaşması kaldırıldı canım.
Kızlar kardeşimin doktoru epidral yapalım mı demiş. CVP vermem gerekiyor acil. sancıları cokmussız arastırmısmıydınız bu konuyu.
canım hayırlı haberlerle gel inşallahhhgünaydınn kk nın en güzel anneleri
bugün erkenciyim uyuyamadım bir türlü
çünküüüü bugün saat 2 de benimde doktor randevum var heyecan yaptım sanırım :)))
sanırım kimse uyanmamış daha
harika bir fikir ben okulun bahçesine dikeyim izin verirlerse. ayyy bak ne hoşuma gitti yaaaaaaa.Herkese günaydınlaaaar,
Dün eşim bebek doğunca, onun için bahçeye ağaç dikelim dedi, fikir benim çok hoşuma gitti sizinlede paylaşayım istedim... Hatta sadece kendi burcunun ne olduğunu bilen, bir gün olsun özelliğini okumamış olan kocam, kalkmış "ağaç burcu" diye birşey bulmuş, 11-20 mart arasında doğarsa Ihlamur dikelim dedi :))) Neyse esprisi bir yana, doğum yapacağımız aylar dikim içinde en uygun aylar, inşallah sağlıkla doğup büyüdüklerinde güzel bir anıları olur, birde dikmeyi düşünenlere tavsiye bir tane dikmeyin 2-3 tane dikin ki ne olur ne olmaz yerini sevmez ağaç, tutmaz, hastalanırsa diye tedbirli olmak lazım :)
canım benim endişelenme, kıza sende pas verme onun yanında kocana yanaş falan ne bileytim fırsat verme ne sinir oluyosun ki o senin kocan o cadıyı takma bile.öykü bebek sağal bitanem çok uzun aslında nerden başlıyım bilemiyorum daha doğrusu nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum artık sürekli ağlıyorum
canım kilo almamış olmana pek takılma bebeğin gelişiyor sonuçta. sende dayanacan artık yatcan keyfine bakcan az kaldı canım be sık dişini. bebişin sağlıklı olması da ayrıca çok sevindirici.Bu arada karnımın hala çok sert olduğunu kasılmaların azalsada hala olduğunu söyledi. Bebeğimi uzun zamandır çok göremiyoruz. Kafası oldukça aşağıda(leğen kemiklerimin içinde) Doktor çok aşağıya resmen vajinamada doğru bastırmak zorunda kalıyor.
dualarımız onunla hayırlısıyla kucağına alsın.Kızkardeşime gelince sabah gitti hastaneye yattı. Muaynede doktor 3 cm lik bir açılmasının olduğunu söyledi. 1 saat kadar önce serum vermişler. Ve ardından sunni sancıyı (serumun içine ilaç şeklinde katıyorlarmış) vermişler. Hafiften sancıları başlamış kızlar ne olur dua edin az sancıyla açılması olsun ve sağlıkla doğuruversin
elif suyu ellerini sokarak patlatıyorlarmış canım ben suyu patlatılan bi arkadaşıma sormuştum..
meleğim hadi Allahım bi avazda kurtarsın inşallah..
Enelcim, yurtdışında çalıştığım için zaten ssk'nın sağlık güvencesi yoktu bizde, ondan dolayı özel sağlık sigortası yapmıştık, 1 Ekim'de çıkan yeni SGK kanunu ile kısa vadeli teminat (iş kazası, meslak hastalığı, analık hali) ve genel sağlık sigortası primlerimiz yatmaya başladı, ama dediğim gibi özel sigortayı yıllar önce yaptırmıştık zaten... Pazartesi gidip bir bakıcaz hastaneye, doktorumuzla da randevumuz var; ben daha hiç görmedim ama çevredekilerden olumlu yorumlar duydum hep... İnşallah hepimiz, sağlıkla, kolayca doğumlarımızı gerçekleştiririz...
konu eşimin iş yerinde çalışan bi kızla ilgili kız gereğinden fazla rahat bi kadın bana ters geliyo böyle şeyler birlikte arabaya binip okullara kitap satışı yapıyorlar birlikte izmire mal almaya gidiyolar eşim ise bana onun gelmeyeceğini söylüyo birlikte kahvaltı ediyolar birlikte öğle yemeği yiyiyolar ve ben artık eskisi gibi değilim fizik olarak yani her yanım şiş kız ise eşimin beğendiği bütün özell,klere vakıf eşim hiç beğenmediği ben taktığımda çıkar yakışmamış dediği küpeleri o kızın taktığını fark ettim bende taktım gariptir eşim bu kez beni o küpelerle çok beğendi o da çok sıkıldı artık işi bırakayım diyo ben bebeğimiz olacadiye izin vermiyorum işsiz kalmayı göze alamıyorum iş yerine gidiyorum kız benden kaçıyo slm veriyorum almıyo yetmezmiş gibi eşimin beline dokunarak arkasından sürtüne sürtüne geçiyo ben ne yapayı nasıl davranıyım eşime bulamıyorum hergün kavga etmekten bıktım insan eşini yanındayken özlermi
bir de göğüsümden bugün baya su geliyor sizde de geliyor mu en son 2 hafta önce gelmişti
Merhaba arkadaşlar.
Geçmişi okumaya çalışıyorum ama yetiştiremiyorum bir türlü.Pazar gününden beri moralim çok bozuk.Sizinle paylaşmak için hep zaman kolladım ama eşim sürekli yanımdaki pc de çalıştığı için yazdıklarımı görmesini istemedim.Onu üzmek istemiyorum.Şimdi dışarı çıktı.Bende hemen anlatayım istedim size.
Pazar günü bebeğim bütün gün gayet güzel oynadı hareket etti.Fakat o günden beri hareketleri çok azaldı.Hareket ediyor ama o şiddetli vuruşları yok.Daha önceki kaybımda bu haftalarda olduğu için resmen psikolojim çöktü.Stateskopla kalp atışlarını dinliyorum kalp atışları var çok şükür.Şekerli birşeyler yiyip yatıyorum öyle şiddetli hareketler yok çok hafif pıt pıt o da nadir oluyor.
Dün moralim iyice bozuldu eşimde anladı.Oğluma seslendi hadi paşam vur bakayım babana dedi uzun uzun konuştu ona.10 dakika kadar bekledi belli belirsiz bir hareket hissetti ama emin olamadı.Doktora gittik hemen.Doktor bebeğin gayet sağlıklı olduğunu söyledi çok şükür.Suyumda iyiymiş.Kalbide gayet ritmik dedi.Az hareket etmesi için hiç bir bulgu yok dedi.Aç kalmışsındır kan şekerin düşmüştür yada bebek uyuyordur falan dedi.Saatte 5 defadan az hareket ederse hemen gel dedi.Ama bu benim çok psikolojimi bozuyor.Yoruyor.Çökertiyor resmen saymaktan korkuyorum.Ahh ne yapacağımı şaşırdım.Şiddetli vurmasını istiyorum oğlumun.Bu bebek hareketlerinin moralle bir ilgisi varmıdır bileniniz varmı? Benim gibi bebeği az hareket eden varmı aranızda? Acaba bebeğim çokmu tembel olucak diye avutuyorum kendimi.Şu şubata bir gelsek, şu zaman bir geçse.Allahım neolur yavrularımızı bize bağışla onların acısını bize yaşatma.Bizi onlarla sınama. senağlama
Senem'e kesinlikle katılıyorum, burada da parfüm vs kesinlikle kullandırtılmıyormuş, hatta bebek emzirilirken sadece beziyle kalıyormuş, anneninde üst kısmında birşey kalmıyormuş, tensel temasın emzirmenin ilk günlerinde çok önemli olduğunu söylüyorlar burda, parfüm vs içinde bebek annesinin kokusunu aldığında kendini daha güvende hissediyor dedi burdaki hastanedekiler...
Merhaba arkadaşlar.
Geçmişi okumaya çalışıyorum ama yetiştiremiyorum bir türlü.Pazar gününden beri moralim çok bozuk.Sizinle paylaşmak için hep zaman kolladım ama eşim sürekli yanımdaki pc de çalıştığı için yazdıklarımı görmesini istemedim.Onu üzmek istemiyorum.Şimdi dışarı çıktı.Bende hemen anlatayım istedim size.
Pazar günü bebeğim bütün gün gayet güzel oynadı hareket etti.Fakat o günden beri hareketleri çok azaldı.Hareket ediyor ama o şiddetli vuruşları yok.Daha önceki kaybımda bu haftalarda olduğu için resmen psikolojim çöktü.Stateskopla kalp atışlarını dinliyorum kalp atışları var çok şükür.Şekerli birşeyler yiyip yatıyorum öyle şiddetli hareketler yok çok hafif pıt pıt o da nadir oluyor.
Dün moralim iyice bozuldu eşimde anladı.Oğluma seslendi hadi paşam vur bakayım babana dedi uzun uzun konuştu ona.10 dakika kadar bekledi belli belirsiz bir hareket hissetti ama emin olamadı.Doktora gittik hemen.Doktor bebeğin gayet sağlıklı olduğunu söyledi çok şükür.Suyumda iyiymiş.Kalbide gayet ritmik dedi.Az hareket etmesi için hiç bir bulgu yok dedi.Aç kalmışsındır kan şekerin düşmüştür yada bebek uyuyordur falan dedi.Saatte 5 defadan az hareket ederse hemen gel dedi.Ama bu benim çok psikolojimi bozuyor.Yoruyor.Çökertiyor resmen saymaktan korkuyorum.Ahh ne yapacağımı şaşırdım.Şiddetli vurmasını istiyorum oğlumun.Bu bebek hareketlerinin moralle bir ilgisi varmıdır bileniniz varmı? Benim gibi bebeği az hareket eden varmı aranızda? Acaba bebeğim çokmu tembel olucak diye avutuyorum kendimi.Şu şubata bir gelsek, şu zaman bir geçse.Allahım neolur yavrularımızı bize bağışla onların acısını bize yaşatma.Bizi onlarla sınama. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?