Allah razı olsun arkadaşlar.Bana moral verdiniz.
Eşimle paylaşamıyorum çünkü hissettiklerimi anlatmaya başlayınca ağlamaya başlıyorum.Şu anda sizinle paylaşırken bile tutamıyorum kendimi.Eşime anlatırken ağlarsam o benden daha hassastır onu çökertmek istemiyorum.Hasta bile olur o.
Kiloma gelince aslında gebelik dışında zayıftım herkes kilo al biraz derdi fakat iki gebeliğimide üst üste yaşadığım için kilom ikiye katlanıcak nerdeyse.Şuanda 78-79 civarındayım.Bende evden freelance çalışıyorum eşimle beraber.Bilgisayar başındayız yani öyle hareketli bir hayatım yok.Yorulmuyorum.Fakat moralim bazı şeylere bozuluyor.Acaba bundan olabilirmi diyorum.Ahh bir uçurumun kenarına geçip sesim kısılana kadar bağırmak istiyorum.Belki ozaman bu sıkıntıyı içimden atıcam.
Gerçekten moral konusunda çok etkilisiniz beni rahatlattınız.Allah razı olsun sizden dualarınızı eksik etmeyin neolur.Dün doktora giderken dedimki bebeğim eğer beni üzmezsen sana çıkışta cicler alıcam dedim.Çok şükür sağlıklı çıktı yavrum beni üzmedi.Aldım ona gece gece bişeyler.Onları bile resmini çekip eklemeye çekiniyorum ya acayip bir psikoloji bu.Neyse sizide üzmeyim yeniceğim bu psikolojiyi inşaallah.Aslında güçlü yapım vardır.Ama anne olmak hakikaten çok zor.Allah bize güç versin.
elifzeynep cim doktor herşey iyi demiş,aklına yerleştiripte moralini bozma.bebeğinide strese sokme canım.bak bunda herşey çok güzel olucak.bazen benimkide çok hafif vuruşlar yapıyor.helede ben ve babası konuşunca hiç ses vermiyor,hemen hareketlerini durduruyor.bende ayy bu bebek bizi sevmiyor herhalde diyorum yada çok nazlı olucak konuşunca iyice saklanıyor hiç haeket bile etmiyor.hem bunda sonra biraz yavaşlayacak.yine takipte ol ama stres yapma canım.
canım bu sebamedin urununu ben kullandim.yok ben burdayım.mesajda düzeltme yaptım anne bebek deodorantı araştırması link attım size...
dediğim gibi lohusayken terleyip kötü kokmak istemeye bilirsiniz.Ama bebek ve süt emmesi daha önemli.Dolayısı ile ALKOLSÜZ ve antiprespirant olmamak kaydı ile
( Koltuk altı süt bezlerine yakın bir bölege olduğundan, terlemeyi önleyici maddeler içeren deodorant ve stik ler terleme yolu ile dışarı atılacak olan bir takım atıkların süt bezleri ve göğüs çevresinde birikmesine neden olabiliyor.)
antiperspirant içerikli deodorantları da kullanmayın.
Yurt dışında özel anne ve bebek deodorantları var burda var mı bilmiyorum.Ama yakında yurt dışına çıkacağım markasını ve internetten nereden alabileceğinizi bulursam size link atarım.Böyle çokkk güzel bebek kokusu şeklinde alkolsuz ve yumuşacık ,nemli ve hoş kokulu bir deodorant...
JOHNSON & JOHNSON nun BEBE diye bir deodoranti ama burda bulamadım.Yurt dışından almıştım
Bebe Deodorant Spray Balsam at Smallflower.com
işte bu deodorant ama türk sitesi diil resmi görün diye attım.İnanılmaz güzel ve hoş kokunu aynı zamanda nemlendiricili.
Bebe Deodorant Spray Balsam diye netten aratırsanız belki türkiyeye satış yapan kozmetik sitelerde bulursunuz.
diğeri
Sebamed Deodrant 75 ml | Sebamed | 12,24 YTL fiyatı ve yorumları
bu sebamet inki .Netten ölesine buldum.Şişeyi görün diye.Eczanelerde satılıyor.
ayyyyyyyy ne diyorsunuz kızlar ben yatakta sürekli dönerek yatarım.
inanılmaz canım sıkıldı.bugün temizliğe bayan gelecekti.gelmedi.şimdi aradım hastalandım dedi..bu arada halı yıkama makinesini iş karşılığı vermiştik.yani buğün ücrety vermeyecektim.aradım haftaya gel dedim.kar olur falan sen benim kusuruma baakma gelemem dedi.bu nasıl iş ya!!!!!
belki kişiden kişiye fark eder .?canım bu sebamedin urununu ben kullandim.
daha dogrusu yarim biraktim.
hicbir ise yaramadigi gibi, ter kokusunu daha da degisik bi hale sokuyor.
hic tavsiye etmemmm böggg
ayyyyyyyy ne diyorsunuz kızlar ben yatakta sürekli dönerek yatarım.
inanılmaz canım sıkıldı.bugün temizliğe bayan gelecekti.gelmedi.şimdi aradım hastalandım dedi..bu arada halı yıkama makinesini iş karşılığı vermiştik.yani buğün ücrety vermeyecektim.aradım haftaya gel dedim.kar olur falan sen benim kusuruma baakma gelemem dedi.bu nasıl iş ya!!!!!
yurtdisinda satilan cesidini bilemiyorum. ben turkiyeden almistim.belki kişiden kişiye fark eder .?
Ben diğerini kullanıyorum.Ama türkiyede var mı bilmem?Diğeri yurt dışında marketlerde çok ucuza satılıyor ve çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?