2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya bende seninle aynı dertteyim aynı şekilde oynamıyor dünden bu yana normalde sabah yataktayken oynardı ama bugün hiç oynaadı ne zaman uzansam oynuyordu ama akşamdan beri tık yok allahım ilki gündür antibiyotik kullanıyorum ondanmıdır allahım çok korkuyorum bebğime bişey oldu diye ya çıldıracağımsenağlama

alllahım meleğin kardeşini kolay kurtarsın o günleri bizede kısmet etsin inşallah

Canım uzanırken sırt üstü yatma dedi doktor bana.Ben bazen yapıyordum bunu.Buna dikkat et.Birde aç bırakma kendini tatlı şeyler ye dedi.Sende hareket hissetmediğinde çikolota falan ye ve sol tarafına yatarak uzan.Gerçi senin 26. haftan 28'den sonra hareketler sayılmaya başlanıyor.Bu yüzden henüz sıkıntı yapmana gerek yok canım.Senin psikolojini çok iyi anlıyorum canım aynı şeyleri yaşıyoruz.İnşaallah hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza.Birde antibiyotiği ne için verdi doktor?

kızlar sizinle bişi paylaşmak istiyorum ..lütfen bana da bi hal çare

ya biz kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz.eskiden yemeği orada yiyorduk ama kurban bayramına kadar.
ben et yemiyorum kokusu midemi bulandırdı çok afedersiniz bi kısık sesle oksurur gibi öğurdum ama nasıl sıktım kendimi anlatamam kusucaktım ayrılalım falan dedi bizi ayırdı . eltımde ust katta oturuyo o ev hanımı çalışmıyor. ben bi gittim bi uğradım annemlere bi baktım eltım kocasıyla çocuklarıda orda hep birlikte yemek yiyolar çok bozoldum çoksinirlendim ama belli etmedim.
annemde demezmi sizi kovdum bunları aldım diye hepten fıttırdım iiii yapmışsın dedim en azın dan yemek yiyen adam almışsın dedim yukarı çıktım ama sinirdan kabıma sığmadım. aslında sinirlenmedim uzuldum. çok . ama ben çalışıyorum hem evimi temizliyorum utumu yapıyorum bide üstüne yemekte yapıyorum yorulmuyorum bunlar benim görevim de çok üzüldüm.

dert etme canım.çocuk olunca sana gelmeye bayılacaklar görürde bakarsın.bebek sevmek için.aman bize gel yada biz geliyoruz gibi laflarla karşılaşacaksın sürekli.
o zaman sende yapıştırırsın lafı..
ben çıkıyorum canlar sağlık ocağına gideyimde sonuçlartımı alyım öpüyorum

Bu ve benzeri olaylara tepki göstersen de, hamile ya duygusallaşıyor ondan diyecekler ama düpedüz kendileri anlayış göstermeyi beceremiyo ve hamilelerin duygusal yapısını bahane olarak kullanıyorlar... Biz uzakta olduğumuzdan böyle şeyler yaşamadım, ama kendimi senin yerine koyunca anlıyorum, insan ilgi bekliyor, düşünüldüğünü hissetmek istiyor ki bu çok normal, üstüne birde böyle şeyleri görünce pes dedirtiyorlar, yani kayınvaliden ayıralım diyeceği yerde kızım kurban bayramı diye et yapmıştım sen biraz hava al, kendine gel, başka birşey hazırlayayım dese noolcak ki, anca sevaba girerdi... Ya da sana yukarı gönderse yemeğini, etin pişme kokusunu almazdın noolcak ki, bunlar ufak şeyler, kız hamile şunun şurasında ne kadar kaldı demek bu kadar zor mu, sonuçta doğacak olan onunda canının canı...
Ama sen sıkmıycan canını, niye böyle yapıyolar diye düşünüp kafana takmıycan... Umarım eşin evde sana yardımcı oluyordur canım...

ÇOK SAĞOL jnm .
güzel sonuçlarını bekliyoruz.a.s.

slmlar arkadaslar nasilsiniz?burada tatil oldugu icin herbi yerler kapali sokaklar, sessiz..havalarda fena degil birazdan bizde gideriz kocisle söyle yürüyüse

Laviniacım tek derdin bu olsun.Bende hep şöyle düşünürüm ailelerle ne kadar içli dışlı olmazsak okadar iyi oluyor şu zamanda.Çevremde gördüğüm kayınvalide yüzünden yıkılan okadar çok yuva varki.Boşver senin eşinle aran iyi olsunda gerisi angarya.Sen yine eşinin annesine saygıda kusur etme bırak eltinlerle yemek yesinler.En azından gebeliğinde bile hem çalışıp hem evinin hizmetini gören bir hanım olarak doğumundan sonrada kimseye minnet borcun olmaz."Sizi kovdum onları aldım" diyen bir kayınvalide yeri geldiğinde "sen hamileyken yemeğini önüne ben koydum" deme potansiyeline sahiptir diye düşünüyorum.Yinede Allah bilir.Ben senin yerinde olsam sevinirdim en azından ilerde kafana kakacağı bir şeyi olmayacak.

Lavinia'cım kendi yazdıklarımı bi okudum da ben baya kızmışım senin kayınvalidene :))))
Ne olur olsun allah kimsenin yokluğunu yaşatmasın, dediğim gibi sen takılma bu olanlara, gücünü eşinden ve bebeğinden al... Yepyeni ve mutlu bir dönem çoook yakın artık...
İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda bütün sorunlar geride kalcak, çoğunu hatırlamıycaz bile.... Amaaaan diyip geç...

jnm allah ondan razı olsun çayı kahveyi o yapar .eşimde olmasa dayanamazdım heralde bi en ağırlaştığım en hareketsiz kaldığım zamanlarda onuda da geçtim sizin yerinize bunları aldık falan demesi senağlama maf etti beni bide kızıma onun adı vereceğim ondan şikayetçi diyilim isminide çok seviyorum bu yüzden ismi koyacağım ama çok kırıldım.allah korusun hasta falan olurlarsa en kral şekilde bakarım yine bişilerini eksik etmem ama çok üzüldüm ve kırıldım. senağlama senağlama

tama canım dediklerini yapacam
antibiyortiğide akıntım için verdiş
ay içamyeem ben onu vazgeçtim

kız lavinya ben ayunı ebv de kalıyom ya bunu biliyormusun ve bu durum bei deli ediyor

of offf jnm onuda yaptı bu zamana kadar tabağınıza koymadım mı demişti ayrılın falan diyr şakayla karışık demişti tabi ama ...
bana da bi ton dayak at( YERSE -tatlicadiarzu-) LAF SÖYLEME YANİ lafla yıkılırım .resmen çöküntü içindeyim iyiki varsınız.

tama canım dediklerini yapacam
antibiyortiğide akıntım için verdiş
ay içamyeem ben onu vazgeçtim

Che'cim doktoruna güveniyorsan bence devam etmelisin, çünkü doktorlarda zorunlu olmadıkça ilaç vermiyorlar, akıntının kültür tahlili yapılmıştır ve muhtemelen enfeksiyon var diye vermiştir. İlerlemesi durumunda allah korusun erken doğum riski vs vardır diye ilaç kullanmanı söylemiştir diye tahmin ediyorum canım... Kafana göre karar vermemeni ve içini rahatlatacaksa ikinci bir doktora giderek onun görüşünü almanı tavsiye ederim...

Evet zarag kesinlikle haklı.Kendi başına asla karar verme.Benim de ilk zamanlar 3. ay gibi galiba idrarda az miktarda iltihap bulunduğu için suda çözülen purinol diye bir ansiseptik vermişti.Yoksa erken doğuma sebep olabiliyor iltihap.Doktorun gerekli görmeseydi vermezdi.Doktoruna güven yada için rahat etmezse başka bir doktora daha danış.Kendi başına asla karar verme.

Kızlar benim mesai biter ve ben kaçar, akşam evden bağlanırım ama ancak yazdıklarınızı okumaya gücüm yeter sanırım... Umarım tüm mesajlar iyi haberlerinizle dolu olur....
Şimdilik hoşçakalın...

slm kizlar gecmisi okumaya calisiyorum bende:)
melekcim Allah kurtarsin canim, inslh iyi haberleri bir an once aliriz

elifcim keseyi , sis gibi birsey sokup patlatiyolar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…