2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anıl pasama ali tunama rüyama ozanıma kocaman maŞallaahh pek cabuk büyüyo bu böcekler

bu da benım şebek oglum cin alim :lepi:

yıgıtımede masallah buyumus derya kız sıcak degıl mı hava ne çocuga yelek ve patıklı don gıydırmıssın

bıtter çıkolatam o gıdıdan bır kere öpebılırmıyım allahım bayılıyorum ben bunun ten rengıne ya masallah
canımm teyzecim teşekküy edeyim diyo oğluşumm
anıl pasama ali tunama rüyama ozanıma kocaman maŞallaahh pek cabuk büyüyo bu böcekler

bu da benım şebek oglum cin alim :lepi:
oyyy maşallah kuzuyaaa

bıtter çıkolatam \sutlu çıkolatam

ayyyyy ne yaquşuqlu bunlaaaar ne zıt renkler ama ikiside ne tatlı yaaaaaaa allahım ne güzel yaratmış demiii. yaf bizde ne yaqyşuqlu bebeler doğurmuşuq haaaopuyorumnanaktan:kedi:kaydirigubbakcemile3

Amaniiin Ozan Paşa gelmiş.. Bu çocuk büyüdükçe yanaklarda daha bi tombik oluyo tam ısırmalık yaaa... Anacığına söyle bizim yerimize güçcük bi ısırık alıversin acıtmadan emi.

Deryacım maaşallah Yiğit'e çok datlu bakmuşşş..Hakikaten Cinali gibi...

yıgıtımede masallah buyumus derya kız sıcak degıl mı hava ne çocuga yelek ve patıklı don gıydırmıssın

heheeh kız Allah senı netmeye :): anam bilecige yaz daha gelemedı hava rüzgarlıydı canım o gün ondan şettirdim a.s.

kız mart analarının hepsı guzel sıpalarıda guzel olacak tabı
heee haklısın valla da benim sıpa bana benzemiyi kanımca babası gösel heheheheh
Amaniiin Ozan Paşa gelmiş.. Bu çocuk büyüdükçe yanaklarda daha bi tombik oluyo tam ısırmalık yaaa... Anacığına söyle bizim yerimize güçcük bi ısırık alıversin acıtmadan emi.

olar ısırırım amaaa sende brad'İmin popişinden ısırcan pekte yaquşuqlu maşallahh

maşallahhh kuzulara yawss ne güzel büyümüşlerr inşalalh yürüdügü günleri hatta koştukları gunlerıde goruruzzz :Saruboceq:

Ayyy Kara kuzu Ozan gelmiş maşallah ona kocaman olmuş ne güzel bir kafa şekli var annesi maşallah

Anıl a bak sen yerlerde sürünüyo canımm

Yiğit abi oldu ya

aman da bitter çikolatammm, bu şarkıyı ozan'a ithaf ediyorum...

şebelekler yerim sizi:)

füsuncum naber? nasıl gidiyo kızlar pazar günü hiç yazan olmamaış ne güzzelll........

iyilik canım ya valla valiz yapmak çok zormuş bebekle :)
Yarın dr a götürücem nisanı aşıları var oradan annemlere geçicem gece orada kalıcaz sabah 7:45 uçağına götürücek babam bizi...Senden naber canım Ela nasıl oldu????

Adacım ne yakışmışsın sen simide öyle maşallah sana....

sarı oğlan ve kara oğlan maşallah sizede...yakışıklılar tayfası...

ayyyyyyyyyyy ben yerim bunun simidiniiiiiiiiii maşşallah benim karakızıma
Aslıcım simidiniz çok güzelmiş kendi kendine oturması için içi büyük dimi???

ayyyyyyyyyyy ben yerim bunun simidiniiiiiiiiii maşşallah benim karakızıma
Aslıcım simidiniz çok güzelmiş kendi kendine oturması için içi büyük dimi???

canım hazırlıksız gittik orada bunu bulduk ben destekliyorum öyle duruyordu önümüzdeki ay inşllah daha efektif kullanacazDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…