2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kırmızı yakışmışmı teyzelerim?

taşınalı bikaç saat oldu annemlerin yatağı da baya rahatmış yahu :)

yüz bin milyon baloncuk yaptım

kuzumla konuşuyodum ben ne zaman uyuyakalmışım yahu?

kızlar ne zamandır girtemeyince baya birikmiş hepiniz bebişlerine tü tü tü maaşallah ayrı ayrı yazmıyorum öpün benim için hepsini gıdışlarından çok tatlılarr

teyzem yakısmıs kırmızı hemde çokkkkkk allah nazarlardan korusun bende senın gıdıdan öptum

aman tanrıımmm bu Ada ların güzelliği yaktı mart erkekleriniiiii eheueheueheueheu

Hakikaten tatlı Ada'lar gelmişler.. ıkisinede maaşallah..
Aslı Minik kuzun denizi sevmiş görünüyo.. Çok tatlı olmuş simidin içinde... Özlemiştim valla gördüğüme sevindim. Şapkada çok yakışmış..
Özgecim alyazma harika olmuş,yakışmışş. Uyuyuşunu yiyim ben.. Gözleri renklimi??

maşalalhhhhhhhhh ADA' larımızaaa biri deniz keyfinde biri yatakk oh oh maşallahhhh :)))

masallah bu bebislere ya karakzum gelmis kocamn olmus sari paptyam koca adam olmus yigidim dersen abii olmuss adalarda gelmis dilegimin dedigi gibi biri deniz keyfi biri yatak keyfi yapiyo masallh subanallahhh

Biz geldik pantolonumuzu biraz büyük aldik kisa giyecegi icin o yuzdn uzun geldi katladikk

Son düzenleme:
aman allahım hepsi kocaman olmuş maşallahhh
çok tatlılar çookk
şehnazım resim kocaman olmuş canım doğru dürüst bakılmıyor ama tek avantajı ardanın yüzünü çookk yakından gördüm maşallah yakışıklıma

allahımmmmmmmmmmmmmmmm yerim ben arda kaanımı çokkkk tatlı damadım benim kimseleree vermem seniiii

Özge adaya yazma çokk yakışmış, yanına radayı verelim de tam türkan- kadir olsunlar amann Dilek ALya duymasınopuyorumnanaktan
Arda da çok tatlı olmuş. şimdi kaç ağamız oldu ama Eren Ardayı yer bitirir valla:))

teşekkür ederiz teyzeleri
ay ardanın hali ne öyle süper olmuş ya çok tatlı maaşallah :)

Ardam gelmiş küçük adamım yerim seni bennnnn... Çok tatlısın yaaaa. Maaşallah.

Biz geldiiikkkkk
Fotoğraf yükledim ama çok büyük oldu,geri sildim..

yaaa bır suru foto eklenmıs bayıldım hepsıne...
Yogunluktan tek tek yorum yapamıyorum

Aslı aynı sımıtten yegenımınde var hemen eklıyeyyım.
kızkardesımın oldugu ıcın alıntı yapmayın.. ızın almadım henuz eklemek ıcın :)

..............http://urlal.com/bn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…