2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ali Tuna'ya da kuzenine de maaşallah.. Denize bak çarşaf gibi.. Nereye gittiniz Melekcim..
Dede de nasıl ilgileniyo takdir ettim..

Canım Tekırdag Marmara Ereglısındeydık. Ben o denize bakıp giremedim bileeeeeee gecen sene de hamıleydım dıye cok gırememıstım.. seneye rahat rahat gırerız artık

ınşallah Melekcim.. Bende daha siftah yapamadım... Denizde ayağımızın dibinde sayılır ama... ınşallah birgün açılışı yaparız.

Masallah yiyenciklerime teker teker
padisahlar, abiler - ablalar dolmus hepsi kucuman olmusss masallahh

saolun teyzeleri ama biz aga degiliz bunu belirtelimde sapkamiz dan dolayi aga gibi cikmisiz biz entel takiliyoruzz kaydirigubbakcemile3 aysincigim eren psayi biz bu cüssemizle deviremeyiz zaten:jeyyar bas pehlivann

ali tunama bak milyonlarca masallh ya ne güzel denizlerede girmiss

melek maşallah ali tuna ya suyu seviyor galiba hiç sorun çıkarmamış gibi
kuzenide çok tatlı maşallah

dünürüm anıl'ımın resmi büyük çıktı diye silinir mi?lmaz:
küçült koy işin ne biz görmek istiyoruz damadımı allaallahhhkaydirigubbakcemile

oy maşallah kuzuyaaaaaa Liya hanım ne kadarda çok büyümüş böylee

bunların hepsı aynı bızımkıde kalkmaya çalışıyor ana kucugaından kendini atıyor evde hep beraber çıldırıyoruz

Liya çok değişmiş büyümüş kocaman olmuş valla kocaman bir maşallah..

melekcim maaşallah ali tunaya halinden memnun şuna bak :)
lilyaya da maaşallah canım benim çok tatlı bakıyor yahu

Fundaaaa MAaaşşallah Liya ma koca kız olmuş bu annesi :))) hepsi sağlıklı olsun inşallah

ayy abayıldım. liya saçlarıyla 10 numara hiç bant falan takma annesi çok güzel saçları.

melek canım ali tuna çok şeker heee. denize sokma erir:bbo:ne kadar iğrenççç bi espri bu:S
hadim özlüyoruz ama. nerde bizim ALYAlarımız? haaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…