2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederiz ayşin teyzesi opuyorumnanaktan zemuszemus

Ben bu minnosu yerim yaa Masalllahh ,... Ne güzel olmuss - cok canlar yakacakkkkk

oo gelnim gelmis minik kujummm cok seker olmusun kaynanan gurban olsun sanaa

tütütütüüüü maşallahhh... özletti ama bu buluşmaya değdi. çok güzel giydirmiş annesi, valla arda ne yapar bilmem yaban ellerde kız. tehlikede:))))))))))

aman arayı fazla açma dilek annesi

tütütütüüüü maşallahhh... özletti ama bu buluşmaya değdi. çok güzel giydirmiş annesi, valla arda ne yapar bilmem yaban ellerde kız. tehlikede:))))))))))

aman arayı fazla açma dilek annesi

:umursamaz: hic kusura bakmayiniz benim gelinim hic bi erkeke bakmaz ardiden baskasini gözü görmez onun ardide aynen öyle arada göz kacamakligi yapiyo alamn gacilerine lmaz:ama aninda anasi kafasini ceviriyo akilli oglum benim

tşk ederiz teyzoşlar alya hepinizi öpüyorrrr a.s. a.s.

bu aralar fazla açtık arayı ama kapatırız inş ayşin teyzesiyerimseniben

sehnazım alya ardiden bşkasına yan gözle bile bakmıyor bu kadar ciddi kıza kimasılabilir koorkudan bakışlara bak :roflol:

emell bu fotolarda küçüklüğüd daha belli olmuş:) önceden baktığımda sanki büyük bebek gibi geliyodu. çaok tatlı sarı papatya...kafasına bandana mı taktın.

Liyacııııııııııııııııııııım çok şekersin datlım benim.. Kıpır kıpır gelinim.. Maaşallah sana..

Alyaaa özlemezmiyiz senide özledik tabii. Dilek nasıl bakıyo bu cimcime yaa.. Maaşallah süslü gerçektende.. Kime çekti acabaaa :))

Pamuk sensin Yiğit paşam.. Ciddi erkekim benim.. Sanada maaşallah.

butun teyzelere hımmmmmm dıye tesekkur edıyor oglum
aysıncım evet bandana taktım ama bellı olmamıs o resımde babası hıç ılgılenmedı ona seslenıyordu sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…