2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Funda teyzesi senin için uğraştık,küçülttük resimleri.

Akşam yürüyüşündeyizzz.

Aaaaaaaaaaa annem karanlıkta nasıl görünüyorrr çok şaşırdımmmm.

Ayyyyyyy pot pot pot..klava: Annesi diye yazacaktım aklımdan da ilk öyle geçti ama hani arada resmi bir mukavele falan yok diye şeyettiydimdii..falan filan..kem küm...:asigim:a.s.

Ay buketcim Anılın bakışları nasıl anlam kazanmış ve saçlarının rengi koyulaşmış yakışıklı oğlan maşallah

Sağol füsuncum. Evet saçlarımız uzamaya başladı..Kıvırcık olmasını çok istemiştim. Şimdilik düz ama daha belli olmaz herhalde dimi?

merhaba arkadaşlar bende mart annesiyim daha önce de yazmıştım rahim ağzı yetmezliği formundan ben de size çok özendim artık sizlerle olmak isterim kabul ederseniz bu da oğlumun resmi teyzeleri

merhaba arkadaşlar bende mart annesiyim daha önce de yazmıştım rahim ağzı yetmezliği formundan ben de size çok özendim artık sizlerle olmak isterim kabul ederseniz bu da oğlumun resmi teyzeleri

hoşgeldin tiwiks kabul etmek ne demek topicimiz herkese açık
oğlunada çok tatlı kirpikleri ne kadar uzun öyle maşallah

hoşbulduk arkadaşım hep bebeğimin kirpikleri uzun olsun istemiştim kendimin kısa da Allah gönlüme göre verdi ben de çok seviyorum dolayısıyla kirpiklerini...teşekkür ederim beğenin için

Hoşgeldin tiwiks.. Kabul ettik gittiiii. Oğluşun çok tatlı maaşallah.. birde ikizlerin mi var yoksa.

bende mart annesiyim arkadaşlar.forumunuza katılmak istiyorum.4.5 aylık oldu nilüferimmm...birşey sormak istiyorum.bu resimli ay grafiklerini nasıl indiriyorsunuz???herkese bebişleriyle mutlu günler...

oyyyyyyyyyyyy çok tatlı ya maşallah aynı bana benziyor senin kız yani benim bebeklik resimlerime ilginç dimi :)

yani kızım bana benzeseydi herhalde böyle bişey olurdu ahu çok ilginç ya çok ilginç geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…