2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepsine kucuman kucuman masallahlarrr....
Yaa istee mart bebekleri baska ne güzellik bekleyebilirim ki ?

Ayyyyyyyy defneye bayıldımmmmmmmmmmmm canım benim ya çok güzel maşallah
ozokuncum ne güzel uyumuş öyle maşallahhhhhhhhhhh

Ahucum çok tatlı kızın var maaşallah.. Bakışlarıda harika..

tiwiks hosgeldin cnm aramiza bebisine koca bi

buketcigim bu tontise bayiliyorum nasl bu kadar yakisikli olabiliyoo yaaa masallh saclarda uzamis ve koyulasmis dahada bi yakisikli olmus bu arada ardinn yeni cikan sacdlari sap sari :uhm:cok sasirdm gerci babasinn bebekligindede saclari sariymis herhal ona cekdii

ahu masallh koca kiz olmus defne

umudum nerelerdesin yawrum seni çok merak ediyorum ben bir ses ver.

Sağol Şehnazcım. Evet saçların rengide değişiyor. Daha kaç havaya dönecek bakalım.

hoşbulduk arkadaşım inşallah sık sık burda olacağım............mart anneleri ve bebeklerine opuyorumnanaktanbayılıyorum çünkü...........

Hoşgeldin tiwiks.. Kabul ettik gittiiii. Oğluşun çok tatlı maaşallah.. birde ikizlerin mi var yoksa.

teşekkür ederim canım......
2007 yılında ikizlerimi erken doğumla kaybetmiştim canım....Allahım oğluşu verdi 1 yıl sonra tabii kolay olmadı 9 ay evde dikişli bir şekilde yattım...ve bebeğimi kucağıma aldım.......

cnm basin sag olsun ama rabbim bu güzel yavrunu sana vermis ins bu yavrunla güzel saglikli huzurlu mutlu bi yasam gecirisin

Ahucum çok tatlı kızın var maaşallah.. Bakışlarıda harika..
çok pis bakarız...:1shok:kaydirigubbakcemile3

yok resimlerde koca kız gibi çıkıyor..görsen bi avuç hala....:kedi:

allah oğluşuna uzun ömür versin canım hoşgeldin...

Selammmm bizz geldikk,buyruun bikini şowwwww

ayy memiş pırtlamış..çpk güldüm kaydirigubbakcemile3...
maaşallah bıngıl bıngılız...... teyzelerine benzemiş...

alıntı yapamadığım diğer teyzelerede tişikkür ederiz... resimlerimiz daha gelicek....

emelcim ne ii yapmışsın yiğidin saçlarını kestirmekle rahatlamıştır bide çok yakışmış..alkisalkisalkis. delikanlı olmuş damadımmm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…