yani kızım bana benzeseydi herhalde böyle bişey olurdu ahu çok ilginç ya çok ilginç geliyor bana
yav bu kız zaten bi bana benzemiyor :roflol::roflol:..koysana bebeklik resmini merak ettim...
oy oy canım benim ısırırım o bacakları hele o gıdışa bak tam öpmelik
tiwiks hosgeldin cnm aramiza bebisine koca bi
buketcigim bu tontise bayiliyorum nasl bu kadar yakisikli olabiliyoo yaaa masallh saclarda uzamis ve koyulasmis dahada bi yakisikli olmus bu arada ardinn yeni cikan sacdlari sap sari :uhm:cok sasirdm gerci babasinn bebekligindede saclari sariymis herhal ona cekdii
ahu masallh koca kiz olmus defne
Hoşgeldin tiwiks.. Kabul ettik gittiiii. Oğluşun çok tatlı maaşallah.. birde ikizlerin mi var yoksa.
teşekkür ederim canım......
2007 yılında ikizlerimi erken doğumla kaybetmiştim canım....Allahım oğluşu verdi 1 yıl sonra tabii kolay olmadı 9 ay evde dikişli bir şekilde yattım...ve bebeğimi kucağıma aldım.......
çok pis bakarız...:1shok:kaydirigubbakcemile3Ahucum çok tatlı kızın var maaşallah.. Bakışlarıda harika..
tiwiks hosgeldin cnm aramiza bebisine koca bi
buketcigim bu tontise bayiliyorum nasl bu kadar yakisikli olabiliyoo yaaa masallh saclarda uzamis ve koyulasmis dahada bi yakisikli olmus bu arada ardinn yeni cikan sacdlari sap sari :uhm:cok sasirdm gerci babasinn bebekligindede saclari sariymis herhal ona cekdii
ahu masallh koca kiz olmus defne
teşekkür ederim canım......
2007 yılında ikizlerimi erken doğumla kaybetmiştim canım....Allahım oğluşu verdi 1 yıl sonra tabii kolay olmadı 9 ay evde dikişli bir şekilde yattım...ve bebeğimi kucağıma aldım.......
Selammmm bizz geldikk,buyruun bikini şowwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?