2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masallh ya meltem bu tombalak ne tatli olmus öyle bikini sov da yaparmis hihhh kiskandik valaaa ne güzel deniz hayali kuruyodk mayoda aldik oglusuma ama pöfffff

heyttt eren aganiz geldi ozledinizmi bizi bakalim:)

pasamin konusma cabalari

ffffffffffff f fff

ooooooo

aaaaaaaaa

uuuuuuuu

ne güzelller yaa
Rabbim ne tatlilar ...
Bakmaya kiyamiyor insan...
MASALLAH hepsine birer birerr...
Yigit pasaya - Ters Bakan Defnemize - Melek Doga Melegimize - Eren Agaya hepsine birer birer masallah...
Unuttuklarim varsa sakin darilmayin ciciler hepsi yiyenlerim hepsi aynilar beninm icin -..
Bütün mart bebeklerine masallah

ayaklarimi cok seviyorumm, bu gobusle tutmasi zor oluyor ama:))

buda kislar sizin icin seski pozlarim:))

yenir o seksü pozlar... tombiş bebeğe bayılırım ben yaaa defnemde çok fit.. olsa şöyle göbeği bi hüpletsem ben de ne olur....

gelin sizinkileri ıstırayım azcuk...

maşallah diyimde nazara gelmesin etleri...

heyyyy maşallah yeğenlerim nasıl büyümüşler çok özlemişim ben onlarııı
gün içinde bende batunun resimlerini koyacağım inş.

Son düzenleme:
kime ne diyim ben. hepsi o kadar güzel ki?
bayıldımmmmmmm...
doğa çok tatlı çıkmış. bikinisini yerim onun tombişin...
bir tombiş de nazlıdan geliyorrrrrr... erenin konuşma azmine hayran kaldım...
anıl çok cool olmuş, saçları da uzuyo evet farkettim ve kıskandım.
defne de çok güzel bi kız olacak çok belli.
tiwiks canım senin bebişin adı neydi ona da maşallahh.. hoşgeldi aralarına bebeklerimizin. sık sık gel...
batu da şimdilik son tatilcilerimizden:))) güzmeyi öğrendi mi annesi?
hepsine koca bir maşallah

ayşin teyzesi simitimi,zle yüzüyoruz dahaaaa

masallh batusa ya koca adam olus sapkali fotosunu cok begendim cok tarz olmus yakisiklim ya denizede girmis oyy yer onu seho teyzesiii

teşekkür ederiz şehnaz teyzesi:)))

tıwıksım canım arkadasım hosgeldın bebısım....bızımkıler sabırsız sabırlılar :) oglusunu gormustum masallah ona cok yakısıklı

tombıkler basmıs burayı masallah. Meltem kız Dogamızın fotolara bayıldım.

Erenin de gobegını tuttugu boza bayıldım.. konusayım derken kendını ne komık hallere sokmus. Babasını annesını abısını cok gulduruyordur.

Bradime de kocaman bır masallah. Aksam gezmesınde cekılen fotoda hayretler ıcınde kalmıs. Cok yakusuklu bu cocuk yaaa.

Ahum ters bakan poz supper.. cok duru cok saf cok temızzz

Al bı tombık daha. Esma kız masallah oglusa..ne gzel gulmus denızde.. yerim onu ben.

ayy hepsını yerım

süperler hepsi maşallah yalnız meltem bittim seninkine bıngıl bıngıl maşallah bu arada kendimi paparazzi izliyomuş gibi hissettim tüm bebeleri plajda görünce.mesela şöyle bi haber ne komik olurdu doğa yine bikinisiyle yakalndı.eren üstsüzler kampında görüntülendi,kızlarada seksi pozlarını vermekten hiç mi hiç çekinmedi.eren bey eren beeeyy bu kadarına da pes diyoruz ve konuyu batuhanın yeni yaz aşkına getiriyoruz.batuhan bey kim o yanınızdaki esmer fıstık?adının esma olduğunu öğrendiğimiz sosyetik güzelle kameralara düşman çatlatır gibi pozlar veriyorlar :roflol::roflol::roflol:

maşallahhhhhh bütün bebişlerimize yaws hepsi çok tatlı olmuşlar deniz keyfide yaparlarmiş doğa,yiğit,batuhan,eren kocaman kocaman maşalalhhhhh

saruboceq, aslında benim bu bölümle pek işim yok ama tesadüfen gördüm ve tıkladım. blogunuz çok güzel olmuş gerçekten....bebeğiniz de çok tatlı...allah sizlere bağışlasın bebeğinizi ....maşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…