2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar..bayadır giremiyorum..yılsonu malum yoğundum:))
maşşallah canım prensesin çok tatlı olmuş..
bizim kızda babba,dedde,dıss dıss,,annii,,gel, dışında yeni kelimeler öğrendi...şuanki favori kelimeleri
((neden ve nerde,)))dün emziğini arıyorum allahım nerde bu emzik diyordum...nida hanım nerde deyiverdi....her konuşmamızada neden diyor....çok yaramaz çokkk

gülenyüz maşallah kızına :))) ilk resimdeki hali Meriçin şirin haline çok benziyor, Meriç şirin ol diyince Meriçte böle gözlerini kısıyor çinli gibi oluyor :)))) canlarım benim, maşallah hepsine....

Nidamada maşallah akıllı kızım benim, yerim onun neden diyen dillerini....

bütün bebeklere maşallah bayanlar bi şey sorucam ben daha önce buraya resim ekledim oldu ama şimdi resim eklemek istiyorum ama ekliyemiyorum.neden acaba böyle bi sorunla karşılaşan varmı aranızda bana yardımcı olursanız sevinirim.

kuzuların hepsine maşallaahh
cok sevimli hepside.
benim kızımda böyle büyüycekmi acep.

buda benim canım kızımmmm

Eklentiler

• $Fotoğraf-0013.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 46
ya megann bacı nasıl koyuyon yahu buraya resim
bende istiyom,benimde oğlumu görün yaaaaohaoldumsmile

ImageShack® - Online Media Hosting

bu siteyi aç, Browse 'a bas, istediğin fotoyu seç, yükleme seçeneklerinden mesaj panoları yazanı seç, şimdi yükle'ye bas, çıkanlar arasından direct link olanı kopyala, sonra bizim siteye gel, cevaplama panelindeki dağ resmi olan kutucuğa (grafik ekle kutusu) bas, mavi çıkan yazıyı sil, öbür siteden kopyaladığını yapıştır. cevapla de biz de senin bebişin fotosunu görmüş olalım böylece alkisalkisalkis

ya valla ben alıntı ile cevapladan mesajı yazıyorum aşağıya doğru iniyosun diğer seçenekler diye bi tablo var ordan eklenti ekle sonra bilgisayardan resim seçip resmi yükle diyorum sonra da en alttaki cevapla butonuna bi tık tamamdır

işte buda benim yaramaz oğlu

Eklentiler

• $thaaa.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…