2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol megann kardeş.işte başardım.yuuppppiiiizemuszemus

arkadaşın sanada cevabın için teşekkür ederim.sağolasın.sonunda başardım.daha 2 aylık üyeyim yavaş yavaş kurdu olurum inşallah.yardımlarınızla ...

resim çok kocaman çıktı yaaa sayfayı bozdudur bidaha deniyim

Son düzenleme:
maşallah sana prensss:))) çiçekten daha güzel bu kuzucuk

Son düzenleme:
maşallah sana prenses:))) çiçekten daha güzel bu kuzucuk

kaydirigubbakcemile3lmaz:lmaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
prensen değil canım PRENSSS ama sende kaklısın çiçek falan oluna öyle sandınopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3lmaz:lmaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
prensen değil canım PRENSSS ama sende kaklısın çiçek falan oluna öyle sandınopuyorumnanaktan

yaf sende bu herifin kafasına neden çiçek koydun tatlım???? :kedi: kız gibi güzel demek istemiştim :))))))kaydirigubbakcemile2:lepi:kaydirigubbakcemile3 kusura bakma annesi oğlundan özür dilerim:))))

yaf sende bu herifin kafasına neden çiçek koydun tatlım???? :kedi: kız gibi güzel demek istemiştim :))))))kaydirigubbakcemile2:lepi:kaydirigubbakcemile3 kusura bakma annesi oğlundan özür dilerim:))))

estağfirullah canım ya ne kusuru.kız çocuklarını okadar çok seviyorum ki.eşarp bilem örtüyorum arada.utanmasam elbise giydiricem.a.s.a.s.

günaydın hanımlar acil durum!!!!
bebişimim sol gözünde hafif bi kanlanma var dün akşamdan beri,
başına gelen? doktora giden? var mı, varsa neler yaptılar? neden olabilir diyemiyorum çünkü benim yaramaz Allah bilir yerleri sildi sildi sonra aldı gözünü ovuşturdu.
uff ya, şimdi ben bunun gözüne damla nasıl damlatıcam! bezini zor değiştiriyorum :)

annesininkuzusu gecmıs olsun oncelıkle.
burdan bır arkadasın basına gelmıstı. exitsunder arkadasımızın kızının basına gelmıstı. Tobrex damla kullanmıslardı.
Ama bızım ısyerınden bır arkadasından 2 yasındakı oglunun aynı durum oldu. Onunkınde sorun cıktı cıddı bır durum goz kanlanması hemen muayneye goturmelısın ıcın rahat olsun.

çok teşekkür ediyorum ilgin için, doktora götürdüm, damla verdi, çok önemli değilmiş bizimki, çayla pansuman da yapabilirsin dedi. bakalım nası damlatacağız damlayı eyvahedigeldismile

çok tatlılar ya ben öle herkesin bebeğini sevmem ama havasındanmı suyundanmıdır nedir şu mart annelerinin bebişleri nekaa tatlı yaaa:sm_cool::teytey:

tesekkur ederım cnm tatlıdır butun bebısler gıbı benımkıde

hepsi birbirinden güzel hepsi birbirinden yakışıklı maşallah kuzucuklara çok büyümüşler simaları ne kadar değişmiş çok tatlılar bin kere masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…