ya valla ben alıntı ile cevapladan mesajı yazıyorum aşağıya doğru iniyosun diğer seçenekler diye bi tablo var ordan eklenti ekle sonra bilgisayardan resim seçip resmi yükle diyorum sonra da en alttaki cevapla butonuna bi tık tamamdır
ImageShack® - Online Media Hosting
bu siteyi aç, Browse 'a bas, istediğin fotoyu seç, yükleme seçeneklerinden mesaj panoları yazanı seç, şimdi yükle'ye bas, çıkanlar arasından direct link olanı kopyala, sonra bizim siteye gel, cevaplama panelindeki dağ resmi olan kutucuğa (grafik ekle kutusu) bas, mavi çıkan yazıyı sil, öbür siteden kopyaladığını yapıştır. cevapla de biz de senin bebişin fotosunu görmüş olalım böylece alkisalkisalkis
lütfeeee yaptım sanırsam.çokkk sağğğoollll
maşallah sana prenses:))) çiçekten daha güzel bu kuzucuk
birşey değil canım. kuzucuğun çok tatlı maşallah
sağol megann kardeş.işte başardım.yuuppppiiiizemuszemus
alkisalkisalkis oğlunda çok tatlı ya maşallah hepimizin bebekleri birbirinden güzel yakışıklı valla:1hug::1hug:
kaydirigubbakcemile3lmaz: lmaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
prensen değil canım PRENSSS ama sende kaklısın çiçek falan oluna öyle sandınopuyorumnanaktan
yaf sende bu herifin kafasına neden çiçek koydun tatlım???? :kedi: kız gibi güzel demek istemiştim :))))))kaydirigubbakcemile2:lepi:kaydirigubbakcemile3 kusura bakma annesi oğlundan özür dilerim:))))
sağol megann kardeş.işte başardım.yuuppppiiiizemuszemus
benım bebıs buda
annesininkuzusu gecmıs olsun oncelıkle.
burdan bır arkadasın basına gelmıstı. exitsunder arkadasımızın kızının basına gelmıstı. Tobrex damla kullanmıslardı.
Ama bızım ısyerınden bır arkadasından 2 yasındakı oglunun aynı durum oldu. Onunkınde sorun cıktı cıddı bır durum goz kanlanması hemen muayneye goturmelısın ıcın rahat olsun.
çok tatlılar ya ben öle herkesin bebeğini sevmem ama havasındanmı suyundanmıdır nedir şu mart annelerinin bebişleri nekaa tatlı yaaa:sm_cool::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?