2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

ayy biraz boyutu yüksek oldu ama idare edin şimdilik az önce çekildim. yani 24+0

Yaa gerçi bazı kıyafetler çok gösteriyor özellikle dar olanlar. kaydirigubbakcemile5

ImageShack - Hosting :: dsc05622uc0.jpg

masallah melekcim..
evet katiliyorum bazi kiyafetlerde benim hamile oldugumu hala anlamayanlar var

melekcim maşallah göbişine.Hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah...ayy senidemi ateş basıyor kısa kollularlasın....beni basıyor kalın giyinemiyom...daral geliyor...

eee artık böyle bol pantalon kısa kol tişört düz taban ayakkabı :)

ya kızlar bir tane daha eklicem gerçi çok suratsız çıkmışım ama idare edin.

ImageShack - Hosting :: dsc05629yx0.jpg

MTScim sanada masallah canim.. ne güzel..

melekcim cok hos duryor göbüsün masallah

Son düzenleme:
melekcim seninde maaşallah göbişine canım. Beyazda ne güzel yakışmış.

Valla hafta hafta büyüyo karnım. Daha da 15 hafta var korkuyorum yarımdünya olucam sanırım. Zaten boyda fazla yok.

buket , mts, melek kızlar maşallah göbişlerinize ama buket 1-0 önde galiba en kocaman onunki maşallah allah nazarlardan saklasın benimkide kocaman yarın koyayım bende

Maşallah gülşah ama benimki daha büyük sanki genişim zaten :) yarın bende koyacağımmm

bende gergin gocuman göbekler koymak istiyorum yaaa.bu gidişle benimki 8 aylıkken öyle gerilecekkaydirigubbakcemile3

bende gergin gocuman göbekler koymak istiyorum yaaa.bu gidişle benimki 8 aylıkken öyle gerilecekkaydirigubbakcemile3

canım boşver sağlıklı olsunda.. önemli olan o. Önemli olan kocaman göbişinin olması değil bebeğinin sağlıklı olması. Bak benim kızkardeşimin 6 haftası kaldı doğurmaya. 20 Kilo aldı. daha da alır. 20 Kilo aldı ama bebek sonuçta normal değerlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…