2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

maşallah canım benim
bi günde sana zahmet nevresimlerini resmini çeksen çok güzelmiş

Canım saol çok teşekkür ederim...
nevresim takımım days in colours örgülü battaniyesi olan seti....Heryerde var çok rahat bulursun canım beğendiysen...a.s.

betül maşallah...ama galiba senin bebiş önce içerideki alanı doldurmaya çalışmış galiba....pek fazla dışarı taşmamış.....maşallah bundan sonra içerilere sığmayacaktır...

betül maşallah...ama galiba senin bebiş önce içerideki alanı doldurmaya çalışmış galiba....pek fazla dışarı taşmamış.....maşallah bundan sonra içerilere sığmayacaktır...
evet bebiş bugün 1300grdı.iyi ama göbeğe az diyenler oluyor.önceki haftalarda da 3-4aylıkken hep çok büyük diyolardı.2.aydan beri düzenli genişliyor.:1hug:

Buketcim, Betülcüm maşallah göbişlerinize... Allah nazarlardan saklasın... Buketcim ne kadar kocaman göbişin ve popon ne kadar da minik, maşallah canım. Helal valla sana... :))))

Ayyy Nazancım eveettttt!!! Göğsünün epey altından koymana rağmen epey boşluk var. Ben göğsümün hemen altına dayadığımda ancak son iki parmak böyle kavisli kalıyor... Ama bence esas düzlük 6-7 parmak değil, 3-4 parmak kadar. Yani gün saymaya başlamak için biraz daha bekleyebilirsin. Çünkü yüzük parmağı ve serçe parmağının da diğerleri gibi dümdüz olması gerekiyor... Ama hazırlan sen valla yine de!!!!
Maşallah sana ve teşekkürler tekrar!!!

Aslında biraz da kararsız kaldım yaaa!!! Yukardaki boşluğu hesaba katarsak galiba tam dört parmak dümdüz olur. Yok yok, seninki aşağıya inmiş galiba... Sen biraz aşağıdan koyunca elini kafam bulandı ama... Sen hazırla valizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…