2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

hepinizin göbişleri çok tatlı,Allah nazarlardan saklasın...ben ağlıycam şimdi,benimki niye büyümedi hala...dünde arkadaşlarım canımı sıktı,hiç büyümemiş karnın, bebekte bi sıkıntımı var falan dediler....yoksa gerçekten öyle mi....senağlamasenağlama

canım sıkıntı yapma doktor iyi demedimi sağlığına.bak belki rahim içi genişse ve birde kızsa bebişin geç göbek çıkabilir canım.hemen telaşa kapılma benimde fazla yok canım.:teselli:

lazanyacım göbişş bayağı büyümüş nazar deymesin vallaha.rekor sende.banada kız gibi geldi.hadi hayırlısı olsun bakalım.:1hug:

Lazanyacım o göbiş ne kııı :1shok: 6 aylık oluncaki halini merak ediyorum canım sengözlerimebaksanab
Maaşallah allah nazardan saklasın. Bu arada makinenin tarihini düzeltmemişsin. Haziranda kalmış... kaydirigubbakcemile3

umudum çok tatlısın canım. Sanada maaşallah. Elbisende çok yakışmış.

umudum harika olmuşsun canım.allah nazarlardan saklasın.elbisende çok güzelmiş canım.

a.s.a.s.a.s.hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.....
inanın çok mutluyum allahım yarım bırakmasın inşallah.....
ilk bebeğimi kaybedince insan çok kötü oluyooo bu haliyle demutlu......
rabbim doğurmak nasip etsin hayırlısıyla......(72 kiloyum)ama hiç üzülmüyorum 90lada bitisem çünkü bizim elimizde istedikten sonra bi diet bikoşu alasana eski kilon dimi ama
sizi çoooook seviyorum annişkolar:asigim:
kaydirigubbakcemile5Şeniz

canım maşallah maşallah
Allah nazarlardan saklasın hepimizinkini..
sende mi ilk çocuğunu kaybetmiştin canım?

lazanya ve umudum masallah kiz gobusleriniz kocaman olmus bende benimkini buyuk saniyodum:CüvCüv: Allah nazarlardan saklasin cok tatlisiniz

umudum maşallah kızzzzz.çok tatlı çok şeker çok çok çook yakışmış mak mavi mavi yazıyorum bak 41 kere hatta 42 kere maşallah .bende akşam koyayım göbüşümü bayağı büyüdü benimkide. ay kızlar çok mutluyum ya 6-7 aylar biraz daha büyücek artık kasıla kasıla yürürüz. dimi bablara naz yapmaya da devam edelim.en güzel günlerimiz.

Lavinacim çok teşekkürler canim benim darisi kucağimiza aldiğimiz günler inşallah teyzesi oğluşumdan size....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
AKŞAM BEKLİYORUZ GÖBŞİNİ TAMAM

kızlarallah nazarlardan saklasın hepinizin bebişleri yani göbişleri çok güzel benimde karnım çıktı eşmime resmimi çekmesi söledim buraya koymama izin vermedi henüz çok erken dedi ayrıca bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarına ayıp olmazmı falan dedi asıl neden hala korkuları var 6.7. ayı görene kadar da korkmaya devam edicez 6 aylıkken kaybetmiştim ilk bebişimi herşey allahtan hepsi aynı olacak die bişey yok ama işte bnm koca değişik biraz öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi hepsi ayrı güzel inşallah sağlıla kucaklarımıza aldığımızda da hal burda yazışıo oluruz iyi geceler güzel meleklerin anneleri

hepinize bayıldım valla ne sekersınız bende 13+6 haftalık hamıleyım hemde ıkız bebeklerım olucak nasıp olursa ama sızınkı kadar buyumedı göbeğim esım bı saga bı sola donduruyo benı yok senın karnın hıc buyumuyo dıyo bende aynada bakıyom bakıyom yok anacım buyumuyo nıye buyumuyokı hala bulantılarım ve kusmalarım devam edıyo 3 kılo vermısım acaba oyuzdenmıdır off off buyusunde bende salına salına yuruyım artık yaaa:uhm::çok üzgünüm:

kızlar bende 15 haftalık hamileyim.64 le hamile kaldım 66 oldum.sizin göbekleriniz çok güzel çok şirin maşallah.benim göbeğim daha çıkmadı yaa..korktum inanki.normalde 40 beden giyiyorum hala eski pantolonlarımın rahatlıkla giyiyorum...hiç pantolon falan almadım.1 tane elbisem var oda kışa giyilir artık çizmeyle falan şimdi bol duruyor...sizin 13-14 haftada büyümüş göbeğiniz yaaaaa:CüvCüv: benim ne zaman büyüyecek ama yaaasenağlama

canım endişelenme rahim için geniş olduğundan büyümemiş olabilir.4.aydan sonra başlar ama.üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…