2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tutkuncum gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne havalar kotuye gıdıyoo
nurten sumagı ben salatalara kullanıyorum nefıs oluyo şiddetle tavsıye ederım
ayse güle güle gıyın cicilerinizi...

nurten sumağı etli beyaz lahana dolmasına koyuyorum. tane sumak ayrı yerde kaynatıp suyunu pişmeye yakın üzerine döküyorum. toz sumak hiç kullanmadım ama o da olur. suyuna katıverirsin. şahane bir ekşilik veriyor.

ferdacım vermedim zaten çünkü çok kurcalamışım yavs:) bugün daha sade yazıcam.
iyi yapmışsın cnm alkisalkisalkis

nasılım teyzoşlar?? sırnaşık şey

(devamını bekleyinkaydirigubbakcemile3)
ayy cnm yaa çok sevindim beğendiğine güle güle kullanın çok yakışmış,
ne yakışıklı oğlun var yaa..yerim onu ben..

tane sumagı ılk defa duyuyorum markete gıttıgmde bakarım bıdahakıne ben toz sumak kullanıyorum salatalara super oluyorr

ne zman istersen tatlım:))
canım bende salatalara koyorum özellikle sogan ve patatesli salatalara güzel yakışıyo helede dereotlu bi slata varki nesif oluyo..

ama ben tane sumak ilk kez şimdi senden duydum bilmiyorumkismile du bakalım etli denersem muhakkak sumaklı yapıcam sagol şeker..

tane sumagı ılk defa duyuyorum markete gıttıgmde bakarım bıdahakıne ben toz sumak kullanıyorum salatalara super oluyorr

kızlar tane sumağı ben aktardan alıyorum.

Bizde iyiyiz çok şükür canım..uğraşıyoruz işgüç ...berke de ii maşallah...

nasıl hatırlamam.her anını bugün olmuş gibi hatırlıyorum valla.
okuda bak şekerim nasıl olmuş ?

iş döndü dolaştı yemeklere geldı bellıkı acıkmışızzzemuszemus
süt sagmaya kalkıcam nasıl üşenıyorum anlatamam bı ıkı gundur süt oranımız baya düştü çok şükür bukadar ıdare ettı ya benı artık ufaktan dıyete baslamanın zamanıdır altunızadede bı spor salonu var orayla gorusecem buara şubat bası baslamayı düşünüyorum hedefım 3ayda 10kılo hadı hayırlısı bakalım

cnm Anılda aynısını yapmıştı ama sonra bombaları patlattı,bilerek yapıyolar unutmuş gibi bence unutmamıştır imkanı yok...

çok geçmiş olsun allah korumuş

sağol cnm dadı da denmezde yardımcı diyim,sağolsun ama bugün çıldırmak üzereydim yetişti..
sağol cnm çok teşekkür ederiz,inşallah alışırız ..

bak gördünmü geçti gitti bile..

ayy çok şükür sonunda bende gelebildim,oğlumu uyuttum şimdi,saat 12 gibi ablamız geldi,mutfakta bazı işler vardı onları hallettik,kileri toparladık,yemek hazırlığını yaptık,çok ükür bitti oturuyoruz şimdide dinleniyoruz oğluş uyurken..
Kar yağıyor,Dağhan bayıldı nasıl bakıyor..ağzıyla bişeyler yapıyor..
herkes iyidir umarm...

nasılım teyzoşlar?? sırnaşık şey

(devamını bekleyinkaydirigubbakcemile3)
MAŞALLAH ÇOK YAKIŞMIIIŞŞŞŞ

geçmiş olsun canım. iyi olmuş eve gelmen.
SAĞOL VALLA SOĞUKTA HİÇ ÇEKİLMİYOR
OLEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYhihoyyyt
Tutkun canım Çok geÇmİŞ olsun.
SAĞOL TATLIM BİZ DİKKAT ETTİKÇE HASTALIK YAPIŞTI BİZE
SAĞOL CANIM VALLA KARNIMI ACIKTIRDINIZ ŞİMDİ AKŞAM YEMEĞİNE DE BU SALATA YENİR DİMİ YA AĞZIM EKŞİDİ YA

CANIM NE MUTLU GELİYOR DEVAM ET VERDİĞİN KARDIR ÜŞENME HİÇ BİZ ÇOK DERTLİYİZ ÇÜNKÜ MAŞALLAH DİYORUM SANA....KİLO HEDEFİN SÜPER HADİ KIZLAR DOĞUMGÜNÜNE BEBİŞLERİN KİLO HEDEFİMİZ 55-60 ARASI OLSUNhihoyyyt
BURAYA YAĞMADI Bİ YAĞSA TÜRKOYU BENDE ÇIKARACAM PENCEREYE BENİM KIZDA UYUYOR İLAÇLAR SIZDIRDI YAVRUMU VALLA DAĞHAN NE TATLI OLUYODUR ŞİMDİ TAM ISIRMALIK

nurtencim dereotlu salata tarifini alabilirmiyim:)
canım arada yemek hazırlıgımı yaptım ocaga koydum pişiyolar..
salata ot canavarları için süper oluyo... 1dem.maydanoz 1dem.dereotu.1dem taze sogan küçüklerin 1adet kuru sogan haşlanmış patates sumak limon yag ve istege baglı pul biber ben acı seviyorum hepsi minik minik doranıyo canım aaa bide asıl tadını veren nar ekşisi dene muhahkkak sende otçusun seversin eminim:)
kızlar tane sumağı ben aktardan alıyorum.
bende bakıcam sagol
canım ben seniemzirmeyi kestim diye okumuştum hatta üzülmüştüm.. ama maş. sende iyi süt varmış demekki baksana emmedigi halde sütün hala var emse dahada çogalacak eminim :) maş. diyelim kız ben emerken sagıyodum ve 40 çıkınca göbek attıgımı bilirim:)) hep 15 20 cc çıkardı olmadımı olmuyor işte ama geçen gün göğsümü sıktım sütüm geldi şaşırdım :)) aayyy sütüm gitcek diye ne endişe ediyoduk megersem kolaydan gitmiyormuş ama olan sütler tabi :)) ben sütüsz karıyım anadım bunu...
diyet olayıda hayırlı olsun spor salonunda git valla sanada iyi gelir..
hoş g cnm yardımcın hayırlı olsun inş. memnun kalırsın sende keyfine bak şekerim :))

ayyy sonunda yemeklerim pişti hem size çene yapıyorum hemde yemekle ugraştım zor oldu yoruldum buarada defne hala uyuyor bilmiyorumkismile

nurtencim evetya valla tam ot canavarıyım. yeşillik olsunda gerisi önemli değil.akşam bu salatayı yapıcam mutlaka zati canım yemekde yemek istemiyor iyi oldu::))

Bu arada face e vıdeoları nasıl yÜklÜyorsunuz tÜrkızın tef Çalarken ve bende bu kÖtÜ sesımle cemılemın genÇlıĞını sÖylerken bı vıdeomuz var yÜkleyemedım Çok komık ya yalnız kızım sonunda benım sesıme dayanamıyor

Nurten kız doĞumgÜnÜnde sızın kafeyemı gıdecekmıŞız bu arada kÜsermıyım ben sana hıÇ

küsme zten bana küsme can arkadaşım :))
yok be tatlım daha yer belli degil ama ben org. yapmam 2 keredir havamı alıyom.. olursa gelecem işte kısmet gülhan gelecek galiba o gelirse buluşuruz inş. isteyen gelir hadi ben kaçtım kız kalktı bagrınıyo çok öpüyorum seniiii

nurtencim evetya valla tam ot canavarıyım. yeşillik olsunda gerisi önemli değil.akşam bu salatayı yapıcam mutlaka zati canım yemekde yemek istemiyor iyi oldu::))

yap tatlım afiyet olsun valla benimde nasıl canım çekti anlatatmam...

Bende dolmamı koydum ocağa. ıç arttı maşallah orduya yapmışım sanki. Onu da buzluğa attım. Bide tavuk suyuna çorba yaptım ama aklıma geldi benim koca dolmayı yemek niyetine değil makarna niyetine yerdi :uhm: Şimdi ona kolayca bişey yapmam lazım ama ne yapsam ya :uhm: Bi patlıcan oturtma yapayım ufak tavamla bari. Sonra kalıyor hepsi valla ya. Defdef uyurken şu patlıcanları kızartayım da hemen atayım ocağa. Gelrim yine öptümmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…