iyi yapmışsın cnm alkisalkisalkisferdacım vermedim zatençünkü çok kurcalamışım yavs:) bugün daha sade yazıcam.
ayy cnm yaa çok sevindim beğendiğine güle güle kullanın çok yakışmış,
nurten sumağı etli beyaz lahana dolmasına koyuyorum. tane sumak ayrı yerde kaynatıp suyunu pişmeye yakın üzerine döküyorum. toz sumak hiç kullanmadım ama o da olur. suyuna katıverirsin. şahane bir ekşilik veriyor.
ne zman istersen tatlım:))Sağolasın canım a.s. Senden de zeytinyağlısının tarifini alırım o zaman a.s.
Sağolasın canım idare ederim çok şükür. Defdef'de ne yapsın orda oraya atıyor kendini. Sen nasılsın Berke nasıl?
canım bende salatalara koyorum özellikle sogan ve patatesli salatalara güzel yakışıyo helede dereotlu bi slata varki nesif oluyo..tutkuncum gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne havalar kotuye gıdıyoo
nurten sumagı ben salatalara kullanıyorum nefıs oluyo şiddetle tavsıye ederım
ayse güle güle gıyın cicilerinizi...
nurten sumağı etli beyaz lahana dolmasına koyuyorum. tane sumak ayrı yerde kaynatıp suyunu pişmeye yakın üzerine döküyorum. toz sumak hiç kullanmadım ama o da olur. suyuna katıverirsin. şahane bir ekşilik veriyor.
tane sumagı ılk defa duyuyorum markete gıttıgmde bakarım bıdahakıne ben toz sumak kullanıyorum salatalara super oluyorr
ne zman istersen tatlım:))
canım bende salatalara koyorum özellikle sogan ve patatesli salatalara güzel yakışıyo helede dereotlu bi slata varki nesif oluyo..
ama ben tane sumak ilk kez şimdi senden duydum bilmiyorumkismile du bakalım etli denersem muhakkak sumaklı yapıcam sagol şeker..
Sağolasın canım a.s. Senden de zeytinyağlısının tarifini alırım o zaman a.s.
Sağolasın canım idare ederim çok şükür. Defdef'de ne yapsın orda oraya atıyor kendini. Sen nasılsın Berke nasıl?
kızlar selam
leyla gibiyim kız 7.30yattı 11dekalktı ne oldu minnoşuma anlamadım duphalac veriyorum uykusuzluk yaparmı diye baktıım ama öyle bişi yok vermeye başladıgımdan bei zor uykuya dalıyo hemen kalkıyo falan neyse şimdi uyuttum mutfagı toplayıp tarhana ve patlıcan yemegi yapıcan yazdan kızartıp atmıştım buzluga :) eşim çok sever.. hava buz buz kar yagıyo burda sıcak sıcak tarhanamızı içelim :))
alıntı yapmayı unuttum aklımda kalanlar;
ayşecim melih kaanın kazagı ve jean bayıldım çok tatlı kereta.. :asigim:
özlem iyi haberlerle gelmişsin şimdide herkese söyleme stresi sarar seni ne tepkiler gelecek çok merak ediyorum..a.s.
gülşahçım resmimiizi begenmişsin teşekkür ederimsırnaşık şey
ceylincim düşmüşsün bacım geçmiş olsun allah korumuş seni.. en korktugum şey düşmektir daha korkuncuda banyoda düşmek :) ıslak, soguk ve çıplakkohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
ceren henüz öykünü okumadım ama aklında neler kalmış çok meak ettim bende yazmamıştım dogum öykümü yazsammı acaba?? ama aklımda yarı baygın ve konuşamıyorken küçücük bişiyin mememi çekiştirek cak cuk emmesi ve benimde sürekli gülme istegim dışında fazla bişi hatırlamıyorum..
tubişim hoşgeldin cnm kız ben bayagıdır 55kgramın kurbandan buyana 55 dvm.. sende durduk yere yemin edecekmişsin arada bilgilendir bizi şukadarım diye ama yememek için yemin eden 2 kişi daha hatırlıyorum ve sonuç gerçekten ianaılmazdı sende başaracaksın cnm zaten oldum olası kilo sorunun varmış anladıgım kadarıyla oyüzden bukadar gecikmiştir ama başlamışsın bi defa sonucunuda inş. iyi bişekilde alırsın:)) hem bitek sen şişko degilsin çok valla burdaki herkeste bi kilo problemi yani şişkoluk var bacım Şeniz Şeniz Şeniz
ayyy ne olur unuttugum varsa kusura bakmayın çok baş agrım var ve ayaklarım sızlıyo resmen sebebide defneyi tüm gece sallamamdırrrr
cnm Anılda aynısını yapmıştı ama sonra bombaları patlattı,bilerek yapıyolar unutmuş gibi bence unutmamıştır imkanı yok...Gunaydın Canlar,
Öncelıkle hem face ten hemde burdan doğum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur edıyorum.Sevıyorum ya sızlerı.
Saclar içinde valla pek tuhaf hıssedıyorum kendımı bakalım alışabilecekmıyım.
Asıl konu koçiş hala doğum gunumu kutlamadı.Sabah öptu gıttı işe.Nasıl gıcık oldum anlatamam.Ben onun doğum gununde saat 12 olmadan hayatta yatmam.Mutlaka geceden kutlarım.Ahh bırde unutuyomuş düşünmek bıle istemıyorum.
çok geçmiş olsun allah korumuşbize gelince ben dün akşam banyoda düştüm. ama ne düşüş. kesin bir yerim kırıldı dedim. eşimin de ödü patladı öyle bir gürültüyle düştüm ki adam salondan duymuş koştu geldi. hemen buz koyduk merhem filan sürdük. allaha şükür sadece bacaklarımda kocaman çürüklerle atlattım. ama çok canım yandı çok ağladım.
Özlemcim gözün aydın herşey yolunda bak allah devemına erdirsin inşallaha.s.
Günaydın kızlar a.s.naber?
Oyyy yerim ben seniiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şeker oğlan maşallahŞeniz
Canım kolay gelsin yardımcınızda iyi çıkar inşallah a.s.
Günaydın Ayşecim nasılsın Ceylinim nasıl?a.s.
sağol cnm dadı da denmezde yardımcı diyim,sağolsun ama bugün çıldırmak üzereydim yetişti..slm kizlar a.s.
geçmiş oku oku bitmiyor :) gidip gelip okuyorum :)
bugun hiç işim yok :) aslinda temizlik yapmam lazim ama yarin yaparim dedim..ortaliği topladim,kizcemide uyuttum oturuyorum öylece :)
gülşahcim kocana kafayi takmişsin :) anacim seninki geç evrim geçirmiş kiz şükret :)))) bizimki saolsun hep öyle :) laflar hep hazir :) hep calişmadigim yerden dokunduruyoryapmadigim herşeyi görür ama yptiklarimi görmez..gecen gün bana "ev cok karişik" gibisine bişi söyledi.."yaptigimda eline saglik diyormusunki yapmadigimda konusma hakkini kendinde görüyorsun?" dedim..o da "ben calişiyorum diye sen teşekkür ediyormusunki? herkesin belli görevi var..bunda tşk edecek bişi yokki edeyim dedi..ee dedim bu laftan sonra sana ne desem anlamassin bu mantikla :))) bilmem özetleyebildimmi durumu
gülhanim tekrar nice yillara tatlimeşin süpriz yapacaktir merak etme sen kötüyü cagirma durduk yere
aysecim senin olayi anlamadim ama mektup yazmişsin kocana :) hakketen sinirle yazinca insanin aklina düşünse gelmeyecek seyler geliyorzaten bastan belliydi felan oluyorsun :))) sinirinin gecmesini beklemekle cok iyi yapmişsin akilli arkadasim benim
pinarcim canim önce kayinvalide olayina degineyim :) bence düşünmeden yapmiş gibi..yani dişari cikmanzi engellemek gibi bi niyeti olcagini sanmam..he düşünmesi gerekirdi tabi orasi ayri..sende eve gelmekle tepkini vermişsin zateneşine gelince o da bi gaf yapti sanirim..zaten bir erkegin morali,huzuru işiyle tamamen dogru orantili..iş iyiyse süperler,kötüyse beterler..ketumluklari sanirim hepsinde var..bende cok gicik oluyorum..okadar soruyorum ediyorum tik yok..üstünden epey süre gecince anlatir pasa bey..o da kırk yilda bir olur ama o süre içinde surat asik,huzursuz,huysuz bişi olur..amannnn bunlari boşa koysan dolmaz doluya koysan almaz..elbet kuyrugunu alip dönecek sen ogunu bekle
ceylin aysecim cok gecmiş olsun tatlim ya..verilmiş sadakan varmiş canimAllah beterinden saklasin canim a.s.
tülaycim ve birsencim partiniz cok hoş olmus ellerinize saglik :) saglikli olsun dişleri inşaAllah :)
cerencim dogum hikayeni cok erken yazmişsin kiz helalsaka bi yana iyi oldu bu..şöööyle bi eski günlere gidiverdik :)
burcucum t.dagdaymişsin..oglusta ateslenmişinşaAllah gecer biran önce de tatilinizin keyfini cikarirsiniz ah bi ist.da kar yagmadi zaten yaaa..
özlemcim canim herşeyin yolunda olmasina cok cok sevindim :) minikin kaç tane ablasi kac tane abisi oldu şimdiden :) sinavlarinda da basarilar canim :)
nurtencim 55 kg mu oldun sende kiz :) ay bi benmi şişko kaldimmmmmmmmmmm((( neysem ben devam ediyorum ama 70e inene kadar sesim cikmicak aa bu arada yemin edecektim ya..valla regl mi olcam nedir acaip tatli cekiyor canim..korkuyorum yicem diye..yemin edeyim baride anca öyle tutarim kendimi yoksa ceneme güvenemiyorum DDD
esencim kolun nasil oldu tatlim?
banucum işler yogunlaşmiş Allah kolaylik versin tatlim a.s.
sibelcim kız senin kilolardan naber :) sessiz sedasiz derinden gidiyorsun gibime geliyor..bak yavas yavas söylesende birden 55 kg oldum diye cikma karsima :))
aysuncum seni görmedim uzun bi süredir..iyisindir inşaAllah :)
sevgicim sende iyisin umarim :)
ferdacim dadi tutmussun sanirim :) hayirli olsun canim :)
meltemcim gecen gün yazdigin "beni unutmamişsinizdir umarim" yazina cok güldüm kız :))) sanki face'de bütün gün görmüyoruz seniburdan daha cok görüşüyoruz gibime geliyor :))
ay serros uyandi..inşaAllah unuttugum kimse kalmamiştir..öptüm şimdilikkkk a.s. a.s. a.s.
sağol cnm çok teşekkür ederiz,inşallah alışırız ..Selam bacılar a.s.
Annem gitti az önce. Evimi temizledim her zamanki gibi. Çamaşır yıka, as hep aynı şeyler. Sonra kuzumu yıkadık, ben yıkandım ve size geldim.
Bu akşam için ilk defa beyaz lahana dolması yapıcam etli. Su kaynasın da yaprakları haşlayayım. İçini normal etli dolma içi gibi yapıyoruz dimi ya anneme sormayı unuttum :uhm:
Dün akşamki sıkıntım için destek olan herkese çok tşk ederim kızlar a.s. Eşim hatasını anlamış belli. Az önce aradı pek bi sakin ve yumuşak konuştu. Bakalım akşam gelince ne olacak :uhm:
Bu arada kuzum 7.dişini de çıkardı bugün. Alt yan kesici çıktı. Diğer tarafta çıkmak üzere belli a.s
Burcu'cum çok geçmiş olsun canım. Tatil diye gittiniz ne oldu kuzucuğuma ya :çok üzgünüm:
Nurten'cim Defne'yi de uyutuyorum ama kısa süre sonra uyanıyor. Hadi emziriyorum yine yarım saat sonra uyanıyor. Bi sıkıntıları var kuzuların ama :uhm:
Özlem'cim doktora gitmişsin. Herşey yolundaymış çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s.
Banu'cum kolay gelsin. İnşallah izninde bi sorun çıkmaz a.s.
Ayşe'cim sakin davranmakla iyi yapmışsın. İnşallah en kısa sürede halledersiniz sorununuzu a.s. Oğluşumda pek bi tatlı olmuş maşallah a.s.
Ferda'cım yardımcınız hayırlı olsun. İnşallah alışırsınız hemen birbirinize a.s.
Ceren'cim okudum doğum hikayeni. Çok güzel yazmışsın a.s.
Ceylinim Ayşe çok geçmiş olsun canım ya valla ucuz atlatmışsın :çok üzgünüm:
Tuba'cım hoşgeldin canım a.s. Valla eşine iyi cevap vermişsin. Ketumluk demek hepsinde var benimkine özgü değil. Anam ben sağa dönsem eşime anlattığım için adamdan da aynı şeyi bekliyorum ama boşunaymış anladım :1no2:
Atladığım arkadaşlarım varsa kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum kocaman a.s.
bak gördünmü geçti gitti bile..kızlar, dediğim gibi eşim geldi hemen çıktım. 1 saat filan dolandım çarşıda öyle. eve geldim. eşim ne dedi biliyor musunuz?
yemek yapmadıysan dışarı çıkalım,balık yiyelim. hem oğlan da hava almış olur dedi:sm_cool: tamam dedim. dışarıda bir işi varmış. çıktı şimdi. birazadan gelicek yemeğe gidicez. beni bekleyin anacığımkaydirigubbakcemile3
MAŞALLAH ÇOK YAKIŞMIIIŞŞŞŞ
SAĞOL VALLA SOĞUKTA HİÇ ÇEKİLMİYORgeçmiş olsun canım. iyi olmuş eve gelmen.
OLEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYhihoyyytkızlar, dediğim gibi eşim geldi hemen çıktım. 1 saat filan dolandım çarşıda öyle. eve geldim. eşim ne dedi biliyor musunuz?
yemek yapmadıysan dışarı çıkalım,balık yiyelim. hem oğlan da hava almış olur dedi:sm_cool: tamam dedim. dışarıda bir işi varmış. çıktı şimdi. birazadan gelicek yemeğe gidicez. beni bekleyin anacığımkaydirigubbakcemile3
SAĞOL TATLIM BİZ DİKKAT ETTİKÇE HASTALIK YAPIŞTI BİZETutkun canım Çok geÇmİŞ olsun.
SAĞOL CANIM VALLA KARNIMI ACIKTIRDINIZ ŞİMDİ AKŞAM YEMEĞİNE DE BU SALATA YENİR DİMİ YA AĞZIM EKŞİDİ YAtutkuncum gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne havalar kotuye gıdıyoo
nurten sumagı ben salatalara kullanıyorum nefıs oluyo şiddetle tavsıye ederım
ayse güle güle gıyın cicilerinizi...
CANIM NE MUTLU GELİYOR DEVAM ET VERDİĞİN KARDIR ÜŞENME HİÇ BİZ ÇOK DERTLİYİZ ÇÜNKÜ MAŞALLAH DİYORUM SANA....KİLO HEDEFİN SÜPER HADİ KIZLAR DOĞUMGÜNÜNE BEBİŞLERİN KİLO HEDEFİMİZ 55-60 ARASI OLSUNhihoyyytiş döndü dolaştı yemeklere geldı bellıkı acıkmışızzzemuszemus
süt sagmaya kalkıcam nasıl üşenıyorum anlatamam bı ıkı gundur süt oranımız baya düştü çok şükür bukadar ıdare ettı ya benı artık ufaktan dıyete baslamanın zamanıdır altunızadede bı spor salonu var orayla gorusecem buara şubat bası baslamayı düşünüyorum hedefım 3ayda 10kılo hadı hayırlısı bakalım
BURAYA YAĞMADI Bİ YAĞSA TÜRKOYU BENDE ÇIKARACAM PENCEREYE BENİM KIZDA UYUYOR İLAÇLAR SIZDIRDI YAVRUMU VALLA DAĞHAN NE TATLI OLUYODUR ŞİMDİ TAM ISIRMALIKayy çok şükür sonunda bende gelebildim,oğlumu uyuttum şimdi,saat 12 gibi ablamız geldi,mutfakta bazı işler vardı onları hallettik,kileri toparladık,yemek hazırlığını yaptık,çok ükür bitti oturuyoruz şimdide dinleniyoruz oğluş uyurken..
Kar yağıyor,Dağhan bayıldı nasıl bakıyor..ağzıyla bişeyler yapıyor..
herkes iyidir umarm...
canım arada yemek hazırlıgımı yaptım ocaga koydum pişiyolar..nurtencim dereotlu salata tarifini alabilirmiyim:)
bende bakıcam sagolkızlar tane sumağı ben aktardan alıyorum.
canım ben seniemzirmeyi kestim diye okumuştum hatta üzülmüştüm.. ama maş. sende iyi süt varmış demekki baksana emmedigi halde sütün hala var emse dahada çogalacak eminim :) maş. diyelim kız ben emerken sagıyodum ve 40 çıkınca göbek attıgımı bilirim:)) hep 15 20 cc çıkardı olmadımı olmuyor işte ama geçen gün göğsümü sıktım sütüm geldi şaşırdım :)) aayyy sütüm gitcek diye ne endişe ediyoduk megersem kolaydan gitmiyormuş ama olan sütler tabi :)) ben sütüsz karıyım anadım bunu...iş döndü dolaştı yemeklere geldı bellıkı acıkmışızzzemuszemus
süt sagmaya kalkıcam nasıl üşenıyorum anlatamam bı ıkı gundur süt oranımız baya düştü çok şükür bukadar ıdare ettı ya benı artık ufaktan dıyete baslamanın zamanıdır altunızadede bı spor salonu var orayla gorusecem buara şubat bası baslamayı düşünüyorum hedefım 3ayda 10kılo hadı hayırlısı bakalım
hoş g cnm yardımcın hayırlı olsun inş. memnun kalırsın sende keyfine bak şekerim :))ayy çok şükür sonunda bende gelebildim,oğlumu uyuttum şimdi,saat 12 gibi ablamız geldi,mutfakta bazı işler vardı onları hallettik,kileri toparladık,yemek hazırlığını yaptık,çok ükür bitti oturuyoruz şimdide dinleniyoruz oğluş uyurken..
Kar yağıyor,Dağhan bayıldı nasıl bakıyor..ağzıyla bişeyler yapıyor..
herkes iyidir umarm...
Nurten kız doĞumgÜnÜnde sızın kafeyemı gıdecekmıŞız bu arada kÜsermıyım ben sana hıÇ
nurtencim evetya valla tam ot canavarıyım. yeşillik olsunda gerisi önemli değil.akşam bu salatayı yapıcam mutlaka zati canım yemekde yemek istemiyor iyi oldu::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?