KIZ HEP ŞANSSIZLIK OLDU YA.BU SEFER İNŞALLAH ÇOK İSTEMEYİM YİNE BİŞEY OLUR DİYE KORKUYORUM.küsme zten bana küsme can arkadaşım :))
yok be tatlım daha yer belli degil ama ben org. yapmam 2 keredir havamı alıyom.. olursa gelecem işte kısmet gülhan gelecek galiba o gelirse buluşuruz inş. isteyen gelir hadi ben kaçtım kız kalktı bagrınıyo çok öpüyorum seniiii
bende dolmamı koydum ocağa. Iç arttı maşallah orduya yapmışım sanki. Onu da buzluğa attım. Bide tavuk suyuna çorba yaptım ama aklıma geldi benim koca dolmayı yemek niyetine değil makarna niyetine yerdi :uhm: şimdi ona kolayca bişey yapmam lazım ama ne yapsam ya :uhm: Bi patlıcan oturtma yapayım ufak tavamla bari. Sonra kalıyor hepsi valla ya. Defdef uyurken şu patlıcanları kızartayım da hemen atayım ocağa. Gelrim yine öptümmm a.s.
KIZ HEP ŞANSSIZLIK OLDU YA.BU SEFER İNŞALLAH ÇOK İSTEMEYİM YİNE BİŞEY OLUR DİYE KORKUYORUM.
BU ARADA YAKIN OLSAM SENDEYDİM YEMEĞE VALLA BENDE NİSPET YAPAYIM ANNEM BENİM GENELDE YEMEKLERİMİ YAPIYOR ARTIK EKSTRALARI BEN YAPIYORUM YANİ PEK RAHATIM BU ARA 15 TATİLDE ŞİMDİ KAYNANA YEMEK BULAŞIK TEMİZLİK VE HİZMET ZOR GELECEK NAPSAM DİYORUM.
PLANIM EŞİMİN SEVDİĞİ YÖRESEL YEMEKLERİ SIRASIYLA KAYNANAYA YAPTIRMAK AMA ODA PEK DAĞITIYOR SONRA DA GİBİ BULAŞIK MAKİNA ALMIYOR MUTFAK YERLER DAHİL SÜPER ONDAN BOŞVER KENDİN YAP DİYORUM KARARSIZIM NAPSAMKİ YOKSA BU KADIN ÇAY KAAŞIĞINI BİLE YERDEN ALMAZ YANİ BU AVATAR KAYNANAMAalsanaalsanasmile
valla hem üzdün beni hem de güldürdün. ne diyim allah sabır versin canımBugÜn evdeyİm Çenem dÜŞtÜ kızda uyurken dÖktÜreyİm Şİmdİ kaynanam benİm tatİlİmİ mahvettİ ya ona menÜ hazırladım hergÜn bİ yemek
İlk gÜn gaz İÇİn İÇlİ kÖfte
2. GÜn basalla
3.ekŞİlİ kÖfte
4.lahana sarma
5.patlıcan kebabı
6.lahmacun
7.hıtap dİye bİ hamur İŞİ
8.gÜn sepet havası dİyorum yoksa menÜ dÖnecek hala ona sİnİrlİyİm
bİrİncİsİ tatİlİmde geldİ eve tıktı
2.bana ana deĞİlsİn dedİ
3.doĞumda ne hayırladı nede bİŞey taktı
4.bebek ve ev bİzİm neyİmİzeymİŞ 6.............
yakında rapor alcam ona zaten deli ediyor beni daha gelmeden stresi geldi zaten kıskançta ondanoff tutkuncumya valla ne kadınmış buya ayy valla allah sabır versin cnaım.ona neymiş sizin evinizden bebeğinizden hey allahımya şükür dicene neler diyor ne deliymiş ya(
sağol canım ben alıştım bazen renkmi katıyor hayatıma yoksa falan diyorum ama çıldırttığında yüzüne bakıp sadece gülümsüyorum karşılıklı psikolojik baskı halindeyiz allahtan arada görüyorumvalla hem üzdün beni hem de güldürdün. Ne diyim allah sabır versin canım
seni anlıyorum canım yaçok yoruldum kızlar yaaa
oğlumuda özledim :1no2:
Bende kaÇtımmmm
kızlar iyi akşamlar.yorgun savaşçı gibiyim.
sorma sorma ısırmalık ama kıyamıyor insanMAŞALLAH ÇOK YAKIŞMIIIŞŞŞŞ
SAĞOL VALLA SOĞUKTA HİÇ ÇEKİLMİYOR
OLEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYhihoyyyt
SAĞOL TATLIM BİZ DİKKAT ETTİKÇE HASTALIK YAPIŞTI BİZE
SAĞOL CANIM VALLA KARNIMI ACIKTIRDINIZ ŞİMDİ AKŞAM YEMEĞİNE DE BU SALATA YENİR DİMİ YA AĞZIM EKŞİDİ YA
CANIM NE MUTLU GELİYOR DEVAM ET VERDİĞİN KARDIR ÜŞENME HİÇ BİZ ÇOK DERTLİYİZ ÇÜNKÜ MAŞALLAH DİYORUM SANA....KİLO HEDEFİN SÜPER HADİ KIZLAR DOĞUMGÜNÜNE BEBİŞLERİN KİLO HEDEFİMİZ 55-60 ARASI OLSUNhihoyyyt
BURAYA YAĞMADI Bİ YAĞSA TÜRKOYU BENDE ÇIKARACAM PENCEREYE BENİM KIZDA UYUYOR İLAÇLAR SIZDIRDI YAVRUMU VALLA DAĞHAN NE TATLI OLUYODUR ŞİMDİ TAM ISIRMALIK
sağol cnm şimdilik iyi gidiyorcanım arada yemek hazırlıgımı yaptım ocaga koydum pişiyolar..
salata ot canavarları için süper oluyo... 1dem.maydanoz 1dem.dereotu.1dem taze sogan küçüklerin 1adet kuru sogan haşlanmış patates sumak limon yag ve istege baglı pul biber ben acı seviyorum hepsi minik minik doranıyo canım aaa bide asıl tadını veren nar ekşisi dene muhahkkak sende otçusun seversin eminim:)
bende bakıcam sagol
canım ben seniemzirmeyi kestim diye okumuştum hatta üzülmüştüm.. ama maş. sende iyi süt varmış demekki baksana emmedigi halde sütün hala var emse dahada çogalacak eminim :) maş. diyelim kız ben emerken sagıyodum ve 40 çıkınca göbek attıgımı bilirim:)) hep 15 20 cc çıkardı olmadımı olmuyor işte ama geçen gün göğsümü sıktım sütüm geldi şaşırdım :)) aayyy sütüm gitcek diye ne endişe ediyoduk megersem kolaydan gitmiyormuş ama olan sütler tabi :)) ben sütüsz karıyım anadım bunu...
diyet olayıda hayırlı olsun spor salonunda git valla sanada iyi gelir..
hoş g cnm yardımcın hayırlı olsun inş. memnun kalırsın sende keyfine bak şekerim :))
ayyy sonunda yemeklerim pişti hem size çene yapıyorum hemde yemekle ugraştım zor oldu yoruldum buarada defne hala uyuyor bilmiyorumkismile
hay maşallah hem dolma sardın şimdi de oturtma yapıyosun ,gerçi yapana değil yaptırana bak diyorum ben aralar yani defneden bahsediyorum cnm ,Dağhan bana onları hayatta yaptırmaz uyurkende uyanacak diye güvenemem..ellerine sağlık eşinde bulmuş da bi de makarnadan sayıyor,ohh valla bee..hadi afiyet olsun size..Bende dolmamı koydum ocağa. İç arttı maşallah orduya yapmışım sanki. Onu da buzluğa attım. Bide tavuk suyuna çorba yaptım ama aklıma geldi benim koca dolmayı yemek niyetine değil makarna niyetine yerdi :uhm: Şimdi ona kolayca bişey yapmam lazım ama ne yapsam ya :uhm: Bi patlıcan oturtma yapayım ufak tavamla bari. Sonra kalıyor hepsi valla ya. Defdef uyurken şu patlıcanları kızartayım da hemen atayım ocağa. Gelrim yine öptümmm a.s.
menü güzelmiş beğendim,hayret yanii kadına..BugÜn evdeyİm Çenem dÜŞtÜ kızda uyurken dÖktÜreyİm Şİmdİ kaynanam benİm tatİlİmİ mahvettİ ya ona menÜ hazırladım hergÜn bİ yemek
2. GÜn basalla
3.ekŞİlİ kÖfte
4.lahana sarma
5.patlıcan kebabı
6.lahmacun
2.bana ana deĞİlsİn dedİ
iyi akşamalr cnmmkızlar iyi akşamlar.yorgun savaşçı gibiyim.
çok hamaratsın maşallah bende annemi bekliyorum oda bugünkü menüyü yoğurtlu karnıbahar kızartması,çorba,makarna,barbunya olarak belirlemiş patlıycaz yani.karnıbaharı ben barbunyayı eşim isteyince menü karıştı.patlıcan oturtma için geç kaldık onuda yarına isteyim bak canım çekti
BugÜn evdeyİm Çenem dÜŞtÜ kızda uyurken dÖktÜreyİm Şİmdİ kaynanam benİm tatİlİmİ mahvettİ ya ona menÜ hazırladım hergÜn bİ yemek
2. GÜn basalla
3.ekŞİlİ kÖfte
4.lahana sarma
5.patlıcan kebabı
6.lahmacun
2.bana ana deĞİlsİn dedİ
ÇOK YORULDUM KIZLAR YAAA
OĞLUMUDA ÖZLEDİM :1no2:
eşim gelir birazdan ben çıkıyorum. hepinize iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
kızlar iyi akşamlar.yorgun savaşçı gibiyim.
kociş geldi bende çıkıyorum iyi akşamlar kızlar..
sorma sorma ısırmalık ama kıyamıyor insan
sağol cnm şimdilik iyi gidiyor
hay maşallah hem dolma sardın şimdi de oturtma yapıyosun ,gerçi yapana değil yaptırana bak diyorum ben aralar yani defneden bahsediyorum cnm ,Dağhan bana onları hayatta yaptırmaz uyurkende uyanacak diye güvenemem..ellerine sağlık eşinde bulmuş da bi de makarnadan sayıyor,ohh valla bee..hadi afiyet olsun size..
menü güzelmiş beğendim,hayret yanii kadına..
iyi akşamalr cnmm
ellerine sağlık canım. afiyet olsun şimdiden.Sabahtan temizlik, öğleden sonra lahana dolması, oturtma, çorba, makarna, salata ve Defne derken pilim bitti kafamçokkarıştı akannehir
Halit geliyormuş bişey istiyo musun diye aradı. O gelene kadar azcık dinleneyim bari. Öptüm hepinizi a.s.
ellerine sağlık canım. afiyet olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?