2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

KIZ HEP ŞANSSIZLIK OLDU YA.BU SEFER İNŞALLAH ÇOK İSTEMEYİM YİNE BİŞEY OLUR DİYE KORKUYORUM.
BU ARADA YAKIN OLSAM SENDEYDİM YEMEĞE VALLA BENDE NİSPET YAPAYIM ANNEM BENİM GENELDE YEMEKLERİMİ YAPIYOR ARTIK EKSTRALARI BEN YAPIYORUM YANİ PEK RAHATIM BU ARA 15 TATİLDE ŞİMDİ KAYNANA YEMEK BULAŞIK TEMİZLİK VE HİZMET ZOR GELECEK NAPSAM DİYORUM.
PLANIM EŞİMİN SEVDİĞİ YÖRESEL YEMEKLERİ SIRASIYLA KAYNANAYA YAPTIRMAK AMA ODA PEK DAĞITIYOR SONRA DA GİBİ BULAŞIK MAKİNA ALMIYOR MUTFAK YERLER DAHİL SÜPER ONDAN BOŞVER KENDİN YAP DİYORUM KARARSIZIM NAPSAMKİ YOKSA BU KADIN ÇAY KAAŞIĞINI BİLE YERDEN ALMAZ YANİ BU AVATAR KAYNANAMAalsanaalsanasmile

çok hamaratsın maşallah bende annemi bekliyorum oda bugünkü menüyü yoğurtlu karnıbahar kızartması,çorba,makarna,barbunya olarak belirlemiş patlıycaz yani.karnıbaharı ben barbunyayı eşim isteyince menü karıştı.patlıcan oturtma için geç kaldık onuda yarına isteyim bak canım çekti

BugÜn evdeyım Çenem dÜŞtÜ kızda uyurken dÖktÜreyım Şımdı kaynanam benım tatılımı mahvettı ya ona menÜ hazırladım hergÜn bı yemek
ılk gÜn gaz ıÇın ıÇlı kÖfte
2. GÜn basalla
3.ekŞılı kÖfte
4.lahana sarma
5.patlıcan kebabı
6.lahmacun
7.hıtap dıye bı hamur ıŞı
8.gÜn sepet havası dıyorum yoksa menÜ dÖnecek hala ona sınırlıyım
bırıncısı tatılımde geldı eve tıktı
2.bana ana deĞılsın dedı
3.doĞumda ne hayırladı nede bıŞey taktı
4.bebek ve ev bızım neyımızeymıŞ 6.............

off tutkuncumya valla ne kadınmış buya ayy valla allah sabır versin cnaım.ona neymiş sizin evinizden bebeğinizden hey allahımya şükür dicene neler diyor ne deliymiş ya(

Kımse yazmıyor gıdıyorum sofrayı hazırlayım maŞallahta benım kız hala uyuyor ÖpÜldÜnÜz belkı yıne gelırım

valla hem üzdün beni hem de güldürdün. ne diyim allah sabır versin canım

off tutkuncumya valla ne kadınmış buya ayy valla allah sabır versin cnaım.ona neymiş sizin evinizden bebeğinizden hey allahımya şükür dicene neler diyor ne deliymiş ya(
yakında rapor alcam ona zaten deli ediyor beni daha gelmeden stresi geldi zaten kıskançta ondan

valla hem üzdün beni hem de güldürdün. Ne diyim allah sabır versin canım
sağol canım ben alıştım bazen renkmi katıyor hayatıma yoksa falan diyorum ama çıldırttığında yüzüne bakıp sadece gülümsüyorum karşılıklı psikolojik baskı halindeyiz allahtan arada görüyorum

çok yoruldum kızlar yaaa
oğlumuda özledim :1no2:
seni anlıyorum canım ya

Cerencım aynen ya artık kafam davul gıbı excelde habıre hesap yapmakta fena oldum. Mesaı bıtsede gıtsem kuŞuma kavuŞssaam:)

sorma sorma ısırmalık ama kıyamıyor insan
sağol cnm şimdilik iyi gidiyor
hay maşallah hem dolma sardın şimdi de oturtma yapıyosun ,gerçi yapana değil yaptırana bak diyorum ben aralar yani defneden bahsediyorum cnm ,Dağhan bana onları hayatta yaptırmaz uyurkende uyanacak diye güvenemem..ellerine sağlık eşinde bulmuş da bi de makarnadan sayıyor,ohh valla bee..hadi afiyet olsun size..
menü güzelmiş beğendim,hayret yanii kadına..
kızlar iyi akşamlar.yorgun savaşçı gibiyim.
iyi akşamalr cnmm

Ohh afiyet olsun canım a.s.

Yaptır yaptır hatta fazlasını yaptır. Ne kadınmış ya valla kaynanamın gözünü seveyim ben bu haliyle kaydirigubbakcemile3

ÇOK YORULDUM KIZLAR YAAA
OĞLUMUDA ÖZLEDİM :1no2:

eşim gelir birazdan ben çıkıyorum. hepinize iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan

kızlar iyi akşamlar.yorgun savaşçı gibiyim.

kociş geldi bende çıkıyorum iyi akşamlar kızlar..

İyi akşamlar kızlar a.s.

Valla yemeği yapmaya başlarken Defne uyandı. Yarısı kucağımda, yarısı yerde oyalayarak zar zor yaptım bacım. Sibel'le telde konuşuyorduk o duydu Defne'nin sesini. Aptallık bende gerçi bu kadar paralıyorum kendimi :çok üzgünüm:

Sabahtan temizlik, öğleden sonra lahana dolması, oturtma, çorba, makarna, salata ve Defne derken pilim bitti kafamçokkarıştı akannehir

Halit geliyormuş bişey istiyo musun diye aradı. O gelene kadar azcık dinleneyim bari. Öptüm hepinizi a.s.

ellerine sağlık canım. afiyet olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…