2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yemeğimizi yedik şimdi. Kayınbiraderim gitti. Bende mutfağımı toparlayayım a.s.

Eşim geldi nasılsın canım dedi öptü. Bakalım kardeşi var diyemi öyle davrandı yoksa suçunu anladı da o yüzden mi iyi davranıyor görücez :uhm:

hadi bakalım hayırlısı...

Bizde yedik yemeğimizi,bizimkiler aynı pozisyonda uyuyorlar Dağhan babasının göğsünde ikiside uyuyor bende çay demledim şöyle bikeyif yapıyım barii,,ışıkları kapatıp perdeyide açıcam kar çok güzel yağıyor..
haydi görüşürüz kızlar..

iyi aksamlar kizlar okuldan geldim esim aldi yollar fena hele buraei tam tepe gorseniz kari cok guzel
bugun notlarla ugrasmaktan ders bile anlatamadim neyse ki bitti
ahsen cok kuduruk oldu kizlar hic durmuyor artik okuldan geldigimde hep kucagimi istiyor kolumda agriyo alamiyorum zor yaaaa bastiginiz yere dikkat edin
gecmise bakamadim iyisiniz di mi

Yıne kımse yok tekrar mı hamıle kalsak ne ozaman vızır vızırdık en gÜzelını beyaz yaptı yanı baktı monotonlaŞıyoruz renk kattı hayatına....
Pınar eŞın kırık kalbı onarıyor galıba hadı bakalım yemeklerde gÜzel olunca dahada bı onarıma geÇer kız.
Esen bende bıtırdım ama bıttım Şu tatıl gelsemı bıle dıyemıyorum karın yaĞmasna sevındım ama ya tatıl olursa dedım korktum yoksa tatıl burnumda tÜtÜyor.
Sıbelden hıÇ ses yok o artık arada gırıyor sanırım
bÖcekÇım burda kar yok daha ya o manzarayı bende ıstıyorum

Ohhhh iyi keyif a.s.

Canım ya valla Allah kolaylık versin hiç kolay değil kırık kol ile uğraşmak a.s.

Onardı onardı a.s.

Eşim özrünü diledi, saçmaladım son zamanlarda haklısın ama sende beni anla biraz falan filan dedi. Barıştım ama bundan sonraki davranışlarına göre belli olacak herşey dedim kabul etti a.s.

hangi semttesin sen cnm?burda hala yağıyor heryer bembeyaz,ben ümraniyedeyim..ama yakındır her yere yağacakmış bekle
Ohhhh iyi keyif a.s.

Canım ya valla Allah kolaylık versin hiç kolay değil kırık kol ile uğraşmak a.s.

Onardı onardı a.s.
sorma valla mısırda patlattım çok güzel oldu..zemuszemus
Eşim özrünü diledi, saçmaladım son zamanlarda haklısın ama sende beni anla biraz falan filan dedi. Barıştım ama bundan sonraki davranışlarına göre belli olacak herşey dedim kabul etti a.s.
ayy biz kızlar çok mu kaprisliyiz ne?zemuszemus neyse sen en iyisini bilirsin cnm :))

Tubacım saol tatlım iyiyim ay süper cevap veriyon eşline yawkaydirigubbakcemile3

Ay ne oluyo bu cadılara ya bizde uyyacak zaman bulamıyoz anacım benimkide zor bela uyuturum yatğına koyarım pat uyanır hayır anlamadığım gündüz uykularında hemen yatıyo gece ne oluyosa bunlaralmaz:

Afferin Ceylinime tatlı kuzuşşopuyorumnanaktan

Bacım çok geçmiş olsuna.s.

Süpperr alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Sumaklımı bayılırımmmcokacimcoook

Kar süper ya benim kızımda bayıldı bakıyo agu bugu bişi diyo kaydirigubbakcemile3

Hamarat bacım ya maşallahalkisalkisalkis

Hadi iyi iyi anlamış hatasını belliaklinialirimsmile

Nese canım sonunda bitmiş not işlerin geçmiş olsuna.s.

İyi demişin Pınarcımkaydirigubbakcemile5

Bende bugün çok yoruldum ya ev işleri temizlik bitti şükür yarında bikaç çeşit yemek börek falan yaparsam iyi olur.Ee anneciğim de gelince inşallah keyif yaparızzhihoyyyt

Havada soğudu ya oyyy buzzzzz wallaeyvahedigeldismile

tubacim kolumu sormussun iyi canimagri sizi yok alciyi cikarsalar diye bekliyoum
pinar aranizin duzelmesine sevijndim
yatiyorum
iyigecelrr

günaydin kizlar a.s.

ay aglamak istiyorummmmmm burda kar yagmiooooooooooo pöffff :gitme: karşiki tepelere daglara yagmiş okadar..burda tik yok yaaa kavacikta da cok yagmiş..aksamdan beri yagiyormus ay gözüm camda kaldi..ama yok yok ay hani şu köpükler var ya onunla "yapay kar"mi yapsam DDD millette yer he 9.kattan asagi inene kadar ooo lapa lapa kar yagiyor der millet DD

GÜNAYDIN TUBİŞŞŞŞŞ sositososito

günaydin cerencim :) nasilsin? oglusun nasil :) kar varmi orda bugunku takintim bu p

aysecim sanada günaydin tatlim :) nasil oldun? ceylincik nasil?

GÜNAYDIN HERKESE a.s.

GÜNAYDIN CEYLİNCİMMM :icecream:
günaydın canım. iyi çalışmalar.

günaydin cerencim :) nasilsin? oglusun nasil :) kar varmi orda bugunku takintim bu p

aysecim sanada günaydin tatlim :) nasil oldun? ceylincik nasil?
sağol tatlım iyiyim çok şükür. ceylin de iyi teyzesi.
canım dün buraya da kar yağdı. ama daha yere düşmeden eriyordu. ben de çok heveslendim ama sadece havada görebildik. şöyle her yer bembeyaz olsa ne güzel olur.

topiği ben açayım bugün.
hepinize günaydın tabi güzel meleklerinize de...

Günaydın canıma.s. nasıl oldu morluklar daha iyisin inşallah Ceylinim nasıl?

Günaydın Tubacıma.s.

Ayy kar olayına güldüm ya ilahiii:roflol::roflol:Kız buraya gel burda var aksine bende hiç sevmemaklinialirimsmile

GÜNAYDIN HERKESE a.s.

GÜNAYDIN CEYLİNCİMMM :icecream:

Günaydın Cerencim kolay gelsinna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…