2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar Nabersiniz?a.s.

Defne iyice çıldırdı ya kızı oturtamıyorum illa ayakta durcak haspam koltukların kenarında gezicekmiş zilliikaydirigubbakcemile3

Bu arada kızlar Defne dünden beri baba diyo çok komik ya ama öyle boşa demiyo akşam yemek yerken kızım yürüteçdeydi gidiyo babasının koluna sarılıp diyooo kandırmayı biliyo walla babasınıkaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun banu canım çıkarsın izne bence takma kafana..

sağol tatlım inşallah çıkarım

sağol canım:))

sağol tatlım

evimizde külkedisi gibi dolaşırken, birden bi kapı çaldı veeeee

oğluşum sinderellaya döndükaydirigubbakcemile3

maşallahh prenseeeeeeeeeeeee

canım çok geçmiş olsun üzüldüm valla şimdi nasılsın

sevgicim merhabalar valla ben hesaplarla uğraşıyorum ehrgünkü gibi.valla bu bıdıklar bir alem benim kuzumda akşam yemek yerken babasının ayaklarına yapışıyor ababa baba diye illa o vercek o yicek:)))

papatya tülaycım nasılsınız kızlar valla ben inanın eve harap gidiyorum haftabaşından itibaren hep geç çıkıyorum
bu arada durucum emeklemiyor ama adım atıyor kızlar :)))

banucum nasılsın? canınmı sıkkın banamı öyle geldi(

tatlım sıkkın biraz acayip yoğun ve yıllık izine çıkanları geri çağırdı patron hadi neyse onu geçtimde benim bölümüm acayip yoğunlaştı yemeğe bile çok zor gittim ve bu böyle devam eder bundan sonra mesailerde uzar bakalım nasıl olacak son durum canım

sevgicim merhabalar valla ben hesaplarla uğraşıyorum ehrgünkü gibi.valla bu bıdıklar bir alem benim kuzumda akşam yemek yerken babasının ayaklarına yapışıyor ababa baba diye illa o vercek o yicek:)))

Merhaba Tülaycım kolay gelsin canım işin zor ya

Demek selin de öyle zilli ye bak babadan yiyecek he tatlı bızdıkopuyorumnanaktan

papatya tülaycım nasılsınız kızlar valla ben inanın eve harap gidiyorum haftabaşından itibaren hep geç çıkıyorum
bu arada durucum emeklemiyor ama adım atıyor kızlar :)))

Sağol tatlım iyiyiz sende yoğunsun galiba canım kolay gelsin

Afferin DUruya maşallahopuyorumnanaktan

evet papatyacım yoğunum senin bebişin nasıl tatlım

tülaycım seni ve selini çok özledim:)) görüşemiyoruz artık telefondada ama seni müsait olunca arayacaım:))) tatlım sayım falan olacakmış bugün demirbaşlar kontrol edilecekmiş

sevgi, banu sağolun kızlar. bugün daha iyiyim ağrı sızı yok. ama çürükler daha da mor bi hal aldı. bu kadarına şükür.

banu'cum işlerin yoğunlaşmış, izin de yatmış. allah kolaylık versin canım.

sevgi'cim o baba demeler bizde iki aydır var. hem de gayet bilinçli söylüyor. baba nerde deyince direk babasına bakıyor. zilli bu kızlar.

tülay'cım sana da iyi mesailer canım.

Sağol tetesi kuzu iyi şükür

Canım ya inşallah yoğunluk geçerde sende iznine çıkabilirsin

off yemeğim yok. 12'yi beş geçe benim kociş kapıyı çalar. kalkıp bişeyler yapayım akşama da kalır öğleden sonra rahat ederim bari.

günaydin cerencim :) nasilsin? oglusun nasil :) kar varmi orda bugunku takintim bu p

aysecim sanada günaydin tatlim :) nasil oldun? ceylincik nasil?

sağol tubacım iyiyiz biz çok şükür...
burda kar yok aman olmasın zaten. ben hiç sevmem karı. buzlanma filan oluyor ya yürüyemiyorum sorun oluyor.. kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

a.s.

günaydın kızlar nasılsınız??

sağol tülaycım iyiyiz sizde iyisiniz umarım hihoyyyt

valla bi doğum hikayemi okumadınız yorum bekliyorum bende öyle

küstüm size...:umursamaz:

off yemeğim yok. 12'yi beş geçe benim kociş kapıyı çalar. kalkıp bişeyler yapayım akşama da kalır öğleden sonra rahat ederim bari.

koy cayı ocaga yanınada kahvaltılık bıseyler hazırla bitti gitti işteopuyorumnanaktan

valla bi doğum hikayemi okumadınız yorum bekliyorum bende öyle

küstüm size...:umursamaz:

aa ben okudum hatta cokta duygulandım dıye yazdım yaa küsme banaa
aklinialirimsmile
KOlay gelsin canım a.s.

Kuzuyu yatırdım şimdi bende kalkamda bi kahvaltı yapıp evi şöle bi toparlayım
kolay gelsın canıma.s.

uyku bastırdı benıde hava soguk iş yok bugun kardesımıde bobreklerınden hastaneye yatırmıslar adapazarında aklım orda kuş olsamda gıtsem eskıden olsa bın gıt sımdı cocukla nereye gıdeyım hafta sonuda kar yagıslıymışmafoldumben

duruda saolsun dun gece 12de uyudu bana küsmüşmü nedır anlamadım ne kucagıma gelıyo ne bana guluyomafoldumben ama babasını görünce yuzunde gülücükler bı işveler cilveler hemen al benı pozısyonuna gırıyo duzelır ınsallah bugun

günaydın kızlar. karnım ve belim çok ağrıyor adet oldum. yatıyorum. bir sürü de iş güç var! cuma günü yola çıkılacak, bir sepet dolusu çamaşır var, yıkasam ancak kururlar ama kötüyüümmsenağlama aksi gibi Özay'da nöbetçi bugün,geç gelicekboshayallersmile neyseki akıllı kuzum üzmüyor beni. yerde oyuncaklarıyla oynuyor kendi kendine:teselli:

banucum sorun değil canım ararasın aramasanda cuma akşama görüşürüz nasılsa.o zaman duru hanım yakında emekler selinde önce adım attı koltukalrda sıraladı şimdi emekliyor ama evde girmediği delik yok.

slm kızlar nihayet geldim netimde sorn vardı
ama tlf pirizi bozulmuş eşim onu yaparken
kablosuz nete geçelim dedi
dün almış modem ama bu seferde şifre işini yapamadım
bir bilgisayarcı ile görüştüm...olmadı modemin destek ekibini aradım neyseki hallettim
aman tek başımayken netsiz olmuyor yaa
çocuklarda yine diş çıkarıyor anam ağlıyor neyse bugün daha iyiler
evi süpürdüm çocuklara kahvaltı ver alt değiştir
kaç saat tlfda modeme uğraş...meyve yedir
sesizken çocuklar duşa girdim....koltuk örtülerini kaldırdım...
şimdi tavuk çorbası yapacam çocuklara onu ocağa koydum
sonra aygazı silerim bulaşık makinasını çalıştıracağım...
lavoboyı yıkarım...of yaa iyiki yemek var heee

herkes umarım iyidir kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…