hayırlısı olsun banu canım çıkarsın izne bence takma kafana..
günaydın hepinize kızlar. geçmişi okudum ama,hemen kalkmam lazım alıntı yapamadım.
mektubu da son anda vermekten vazgeçtim. çünkü o sinirle gerçekten abarttığımı farkettim. bugün daha sade bişiler yazacam. daha sakinim çünkü şimdi.
pınarcım, eğer işi ile sıkıntıları varsa en iyisini yapmışsın tatlım üzerine gitmemekle. ama uygun bi zamanda çaktırmadan hatırlat ki içinde kalmasın.
burcu gıız,gittin mi memlekete? hadi bakalım iyi bi tatil geçir inşallah! kuzuma da çok geçmiş olsun. ananeye naz yapıyodur
özlemcim bi problem olmamasına çok sevindim tatlım.
nurten kolay gelsin canım sana da
tülay,banu,ceren kolay gelsin sizlere de.
unuttuğum var mı??bilmiyorumkismile
herkese günaydınlar kızlar..
birsürü alıntı yapmıştım,dağhan beyin yüzünden hepsi gitti,şimdi hatırladıklarımı yazıcam unuttuklarım kusura bakmasın ne olur..
İlk önce Gülhancım doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara,yeni yaşında dilerim oğlun sana doğum günü hediyesi olarak seni üzmeyi bırakır :)) uslu bi çocuk olur...
Mutlu yıllar cnm..
Özlemcim bak korkacak bişey yokmuş herşey güzel olacak üzülme sakın..
Pınarcım bence eşini yanlış anlamışsındır sana öyle bişey demek isteyeceğini hiç sanmıyorum,sakin ol bekle bence seni üzdüğünü anlayıp özür diler mutlaka..
Ayşecim ben sana mektubu verme derdim ama sanırım geç kaldım Eski defterleri açmak hiçbizaman iyi olmuyor umarum sende işe yarar..Umarım düzelir aranız...
Burcu geçmiş olsun cnm hava değişimidir düzelir merak etme..İyi tatiller..
Banu,tülay hepinize günaydın kızlar...
bize gelince ben dün akşam banyoda düştüm. ama ne düşüş. kesin bir yerim kırıldı dedim. eşimin de ödü patladı öyle bir gürültüyle düştüm ki adam salondan duymuş koştu geldi. hemen buz koyduk merhem filan sürdük. allaha şükür sadece bacaklarımda kocaman çürüklerle atlattım. ama çok canım yandı çok ağladım.
banucum nasılsın? canınmı sıkkın banamı öyle geldi(
sevgicim merhabalar valla ben hesaplarla uğraşıyorum ehrgünkü gibi.valla bu bıdıklar bir alem benim kuzumda akşam yemek yerken babasının ayaklarına yapışıyor ababa baba diye illa o vercek o yicek:)))
papatya tülaycım nasılsınız kızlar valla ben inanın eve harap gidiyorum haftabaşından itibaren hep geç çıkıyorum
bu arada durucum emeklemiyor ama adım atıyor kızlar :)))
evet papatyacım yoğunum senin bebişin nasıl tatlım
tülaycım seni ve selini çok özledim:)) görüşemiyoruz artık telefondada ama seni müsait olunca arayacaım:))) tatlım sayım falan olacakmış bugün demirbaşlar kontrol edilecekmiş
günaydin cerencim :) nasilsin? oglusun nasil :) kar varmi ordabugunku takintim bu p
aysecim sanada günaydin tatlim :) nasil oldun? ceylincik nasil?
günaydın canım. iyi çalışmalar.
sağol tatlım iyiyim çok şükür. ceylin de iyi teyzesi.
canım dün buraya da kar yağdı. ama daha yere düşmeden eriyordu. ben de çok heveslendim ama sadece havada görebildik. şöyle her yer bembeyaz olsa ne güzel olur.
Günaydın canıma.s. nasıl oldu morluklar daha iyisin inşallah Ceylinim nasıl?
Günaydın Tubacıma.s.
Ayy kar olayına güldüm ya ilahiii:roflol::roflol:Kız buraya gel burda var aksine bende hiç sevmemaklinialirimsmile
Günaydın Cerencim kolay gelsinna.s.
günaydın kızlar nasılsınız??
off yemeğim yok. 12'yi beş geçe benim kociş kapıyı çalar. kalkıp bişeyler yapayım akşama da kalır öğleden sonra rahat ederim bari.
off yemeğim yok. 12'yi beş geçe benim kociş kapıyı çalar. kalkıp bişeyler yapayım akşama da kalır öğleden sonra rahat ederim bari.
valla bi doğum hikayemi okumadınız yorum bekliyorum bende öyle
küstüm size...:umursamaz:
kolay gelsın canıma.s.KOlay gelsin canım a.s.
Kuzuyu yatırdım şimdi bende kalkamda bi kahvaltı yapıp evi şöle bi toparlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?