merhaba hanımlar ben yeni üye oldum daha önce üyeliğim vardı ama uzun süre girmediğim için şifreyi unutmusum bende mayıs annesiyim aranıza kabul edersiniz umarım herkese iyi günler:)
günaydın kızlar nasılsınız
maşşlah bebkler ayaklanmış benim kzımda hiç bişeyyok valla
bebk geliyomuş hayırlısı olsun
bugidi koltugunuz hayılı olsun canım
Saol canım.Hadı catlatın valla.Bızım yerımızede gezın mıs gıbı.Canım Borada oturmaz ama ağlaya ağlaya alışıcaklar.Yoksa cok tehlıkelı zaten zorunlu oluyor artık.
hoşgeldin canım benim kızımda sıralamıyor normal bunlar bence rahat ol o zamanı kendisi biliyor zorlamamak lazım.Benim kızım da 11 mayıs doğumlu benim kızda da yeme sorunu var mesela yemiyo.
selam canım eşin gelmiş gözün aydın duygusal anlarınıda paylaşmış maşallah diyelim genelde pek söylemezler biliyosun.
kızlar naber bugün çok yoğundum işe gittim sonra erken geldim kızımı alıp carfura gittik gezdik dönerken uyudu hala yemek yemek istemiyor
Komik bi anımı paylaşayım derste Leonardo da vinci yi anlatıyorum hararetle sınıf tık durumda kaşındım elimi boğazıma attım birdeb kazağımın etiketi elime geldi bi anda kaldım kazağı ters giymişim ya çocuklarada bişey diyemedim ama gülme krizine girecektim zor tuttum çocuklar ne oldu hocam bişeymi oldu unuttunuzmu falan diyolar yok dedim ya kazağımı ters giymişim dedim sınıfta herkes yerlerde ulen dedim rezil oldum.Allahtan anlaşılmıyo durumda yoksa 5. saat dersteydim düşünsenize ........
canım ne güzel eglenmişsiniz canım eger durumun varsa ona salıncak alsana eve girmiyosa 70 almıştık biz sallıyorum kızımı
canım çok sağol güzel sözlerin için.insan ne yaşarsa yaşasın hele bide anneyse asla pes edemiyor.bunca şeyi taşıyabilmemin tek sebebi kızlarım.herşey onlar için değilmi zaten:)
defdefle yine çok güzel eğlenmişsiniz.bizde çıktık bugün parka.ama damlasu uyudu birde salıncak yoktu ama bir güzel gezdik.çok iyi geldi hepimize.
günaydın arkadaşlara.s.
günaydın herkese nasılsınız kızlar
dün eşim şirketten araç getirmiş arkadaşıyla mobilyaları arabaya yüklediler ve anneanemlere götürdüler ev rezil durumda şuanda sobayıda kaldırdık kızlar bugünde boyamız yapılacak inşallah bir kaç güne biter işlerimiz
iş yerinde tatsız bir olay oldu yeni giren çaycı arkadaşımız var çok iyi işini en iyi şekilde yapan bir kız ezmeye çalışıyorlar sürekli sanki doğum iznine çıkan kız çok iyi çalışıyormuş gibi ne adaletsiz dünya iş yerinde okadar çıkar ilişkisi varki insan sinirleniyor kızı sabah sabah ağlattılar valla
günaydınn kızlarrr herkes iyidir umarımm... banuuu ne güzel hava varya valla baharı ayrı bir seviyorumm:) ama işte olmak sıkıcı......
Herkese günaydın kızlar..
Günümüz güzel geçsin,
bebişler uslu dursun,
mamalarının hepsini bitirsin
Kızlar akşam Yusuf Kayra elinde şişeyle oynuyordu hiç sivri bir yeride yok baktım dişi kanamış,
üst dişleri kabarmış, hafif bir kandı ama sizde oldumu çıkarken kanadımı ,çok korktum ben
GUNAYDIN KIZLARRRR
bı kac gundur yazamadım
cerenle ayse bulusyolarmıss helal valla sıze bız şurda ıkı adımlık yerdeyıs bı toparlanamadık inş.guzel zaman gecırırsınızz
banu sıkma canını her işyerınde var o komplekslılerrden ınsan acıyo ama önüne gecemıyosun malesef
tulaycım gunaydın canım bencede bahar gıbısı yok nasıl ısınmaya basladımı antalya?
pınarcım defnoşta parktan cıkmak ıstemeyenlerden olmus benımkıde aynı allahtan evın dıbındede park ınıp 5dk sallıyorum hava guzelken.
ev için aldım bende salıncak ama parktakı kadar sevmıyor hemen sıkılıyor
ferdacım gozun aydın esın dönmüş daghanıda bukadar takma kafana onemlı olan kılosu degıl saglıklı demesı bence daha onemlı
tülaycım inşallah canım yazın geldıgımde gezıdırırsın artık selınlee:)
kızlar dogum gunlerı yaklastı kuzuların neler dusunuyosunuzz ben dısarıda bı yerde yapmak ıstıyorum ama karar vermedım hala :bbo:
buarada kızıma dogum gunu hedıyesınede karar verdım havalarda ısınıyo cok sevecek duru sositososito
günaydın kızlar doğum günü hediyelerinede karar verilmiş süper walla hadi bakalım hayırlısı olsun ben daha diş buğdayı yapçam oğluşum bi iyileşsinde
kızlar akşam duş almıştım. sonra odaya geçtim saçlarımı kuruladım tokamı kaybettim doanın içinde söyleniyorum kendi kendime tokam nerde allah allah falan diye baktım selinde benle eğlip koltukların altında arıyor sonra tokayı bulmuş anne all all diyo:)) eşime dedim ki artık büyüyor ve herşeyi tanmaya çalışıyor:) tabi sürekli anne demesi eşimi gıcık ediyor arada bir baba diyor:)) çaktırmıyor ama eşim kıskanıyor harbi harbi):)
AY NE GÜZEL TÜLAYCIM YA.BERKE DAHA DEMİYOR AMA HERŞEYİ ANLIYOR.
ÇOK ŞÜKÜR SON BİR HAFTADIR KOLTUKLARDAN TUTUP KALKAMAYA DA BAŞLADI, EMEKLİYORUZ NİHAYET :hulya:
GEÇ OLDU SONUNDA KAKTIK :lepi: :lepi: :lepi:
Hanı sız yakınsınız görümceme atın ordan bı el sekerım.Ohh parklarada gıdılmış.Ay bunlar artık keyıf bebeklerı oldu masallah hepsıne.
merhaba hanımlar ben yeni üye oldum daha önce üyeliğim vardı ama uzun süre girmediğim için şifreyi unutmusum bende mayıs annesiyim aranıza kabul edersiniz umarım herkese iyi günler:)
bwn 24 yasındayım ve adım nuran.30 mayıs dogumlu bi kızım var adı hanzade.
GEZERİZ CANIM SİZİDE BEKLERİM HER ZAMAN YERİNİZ VAR KAYSERİDE UNUTMAYIN..kaydirigubbakcemile5
ŞİMDİ BEN O ZORUNLU MESELESİNİ ANLAMIYORUM KIZLAR YA .
ARABALARDA ZORUNLU OLACAK DİYORLARYA AMA DURUMU OLMAYAN İNSANLAR NASIL ALCAK Kİ BU KOLTUĞU HADİ BİZ SİZ ALIYORUZ NEYSE.
50-100 TL BİLE OLSA DURUMU OLMAYAN İÇİN ÇOK PARA BU BU BENCE..:uhm:
zaten kızlar 1 hziran 2010 da yürürlüğe gircekmiş mecburi oluncada fiyatlar artabilir heemen almak lazım:)
araba koltugu hakkında dogru söylüyorsunuz ama ben araba kullanırken o kadar zorlanıyorum ki yanlıs ama yan koltuga oturtup iyice koltugu indirip emliyet kemerini baglıyorum cok hareketli oldugu için zor oluyor ama idare etmeye calısıyorum alıp almamaya henüz karar veremedim:)
zaten kızlar 1 hziran 2010 da yürürlüğe gircekmiş mecburi oluncada fiyatlar artabilir heemen almak lazım:)
SLMM KIZLARRRR
kac gundur gıremedım valla..pazar gunu sınavım vardı sınava hazırlan falan derklen uykusuzlukkkk tabe ...yagız gecelerı hala aynı uyumuyooo duzen muzen kactı gene yanı deişiklik yok bızde sadece gecelerı stresten ve sınırden eşimle tartısıp duruyoruz cocuk yuzunden:=((bişi deil bosatcak bızı bu oglannnn.....
ıkı gundur mısafır vardı bıde hala doguma dıye gelnler oluyo yafffffuuuu gelemeyenler anca gelıyoooo...bugunde bız gezmeye gıdıoz ogluşla ama ogluşl gene uyuyoooo uyanmasını beklıorum ben gene....HULYQA ewı deiştiorıomusun galıba bacım face den gordum şimdi kolay gelsıun anacımmm...
baskada bı hbr ım gecmişe falan bakamadımmmmm valla herkez ıyıdır umarımmmmm....
canım sen kayseride nerdesin? bende kayserideyim..
kızlar zaten ben karşı değilim.çok doğru bencede. berkeyi kucağımda götürüyorum mesela arabada ve hiç durmuyor.allah korusun. sadece tuhafıma gidiyor alan var alamayan var... aman canım neyse bende niye taktıysam kafaya olmayanlar düşünsün dimi ya kaydirigubbakcemile3
sağol pınarcım tşk ederim.sonunda kalktık. hoşgeldin bu arada satmıştın bizi gündüzleri...sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?