2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar ben yeni üye oldum daha önce üyeliğim vardı ama uzun süre girmediğim için şifreyi unutmusum bende mayıs annesiyim aranıza kabul edersiniz umarım herkese iyi günler:)

Hoşgeldın canım.İyi paylasımlar.

günaydın kızlar nasılsınız
maşşlah bebkler ayaklanmış benim kzımda hiç bişeyyok valla
bebk geliyomuş hayırlısı olsun
bugidi koltugunuz hayılı olsun canım

Saol canım.Benım görümcemın bebeği gelıyor insallah.Sende yenısın heralde hoşgeldın aramıza.

bwn 24 yasındayım ve adım nuran.30 mayıs dogumlu bi kızım var adı hanzade.

Saol canım.Hadı catlatın valla.Bızım yerımızede gezın mıs gıbı.Canım Borada oturmaz ama ağlaya ağlaya alışıcaklar.Yoksa cok tehlıkelı zaten zorunlu oluyor artık.

GEZERİZ CANIM SİZİDE BEKLERİM HER ZAMAN YERİNİZ VAR KAYSERİDE UNUTMAYIN..kaydirigubbakcemile5

ŞİMDİ BEN O ZORUNLU MESELESİNİ ANLAMIYORUM KIZLAR YA .
ARABALARDA ZORUNLU OLACAK DİYORLARYA AMA DURUMU OLMAYAN İNSANLAR NASIL ALCAK Kİ BU KOLTUĞU HADİ BİZ SİZ ALIYORUZ NEYSE.
50-100 TL BİLE OLSA DURUMU OLMAYAN İÇİN ÇOK PARA BU BU BENCE..:uhm:

YENı GELENLER HOŞGELDıNıZ ARAMIZA ARKADAŞLAR.. :hulya:

CLARıES ı GÖRÜYORUM NE YAPTIN CANIM ?:uhm:

doğru ceren canım ya zorunlu ama çoğu insan çocuna zor bakıyor hatta bakamıyor bile.bizde eşimle bakalım diyoruz ama hala bakamadık.doğumda aldığımızıda çok az kullandık o yüzden eşim arada kızıyor çok gereksiz yere masraf ediyoruz diye:)

Cerennnnn saol arkadasım.Insallah yolumuz düşer bıgun.Esım gıdıyor sık sık iş için bıde gusel pastırma getırıyor.Mıs gıbı.

Canım arabası olanın alıcak gucu vardır heralde.Araba koltuğu bu.Taksılerde fılanda zorunlu olucakmış.Bence cok ısabetlı bı uygulama.

araba koltugu hakkında dogru söylüyorsunuz ama ben araba kullanırken o kadar zorlanıyorum ki yanlıs ama yan koltuga oturtup iyice koltugu indirip emliyet kemerini baglıyorum cok hareketli oldugu için zor oluyor ama idare etmeye calısıyorum alıp almamaya henüz karar veremedim:)

zaten kızlar 1 hziran 2010 da yürürlüğe gircekmiş mecburi oluncada fiyatlar artabilir heemen almak lazım:)

Alemsin Esra ya çok güldüm rezil oldun sınıfa desene kaydirigubbakcemile3

canım ne güzel eglenmişsiniz canım eger durumun varsa ona salıncak alsana eve girmiyosa 70 almıştık biz sallıyorum kızımı

Canım benimki evde sallanmaz hayatta. Onun derdi dışarıda olucak ve yanında çocuklar olucak. Keşke sevse alırım eve ama komşumun oğlunun var onda denedim bi kaç kez hiç sevmedi yerimseniben

Evet canım herşey yavrularımız için tabiki a.s.

Ohhh havalar ısındıkça çocukları gezdirmemiz lazım onlarda evde bunalıyor kuzular ya a.s.

günaydın arkadaşlara.s.

Günaydın canım a.s.

Ohhh ev mis gibi olacak he hadi canım biran önce biter inşallah a.s.

İş hayatı böyle be tatlım insanlar herşeyi kendi çıkarları için yapıyorlar yerimseniben

günaydınn kızlarrr herkes iyidir umarımm... banuuu ne güzel hava varya valla baharı ayrı bir seviyorumm:) ama işte olmak sıkıcı......

Günaydın canım a.s.

Canım ya Defne'nin de dişleri çıkarken azcık sert bişey sürse kanıyordu meraklanma a.s.

Evet canım ya evdekini sevmiyorlar. Benimde arka sokağımda var hemen yakın. Oraya gidiyorum artık a.s. Koltuk almışsın canım güzel günlerde kullansın kuzum a.s. Kaça aldın :uhm: Bizde hala popomuzu kaldırıp alamadık. Kaç hafta önce baktık bi gidip alamadık kafamçokkarıştı

Canım bende bundan düşündüm ama eşimin kuzeninin oğlunun var. Defne hiç sevmiyor böyle şeyleri ya. Yürütece bile 2 dk'dan fazla binmiyor. Dün parkta bindirmeye çalıştım hatta buna ama istemedi. Biraz daha büyüsün öyle alırım artık a.s. Aslında evde istiyorum ama bayağı kalabalık oluruz diye dışarı da mı yapsam diye düşünmüyor da değilim :uhm:

günaydın kızlar doğum günü hediyelerinede karar verilmiş süper walla hadi bakalım hayırlısı olsun ben daha diş buğdayı yapçam oğluşum bi iyileşsinde

İyileşsinde sende gönlünce yaparsın canım a.s.

Maşallah kuzuma a.s.

AY NE GÜZEL TÜLAYCIM YA.BERKE DAHA DEMİYOR AMA HERŞEYİ ANLIYOR.
ÇOK ŞÜKÜR SON BİR HAFTADIR KOLTUKLARDAN TUTUP KALKAMAYA DA BAŞLADI, EMEKLİYORUZ NİHAYET :hulya:
GEÇ OLDU SONUNDA KAKTIK :lepi: :lepi: :lepi:

Ohhh gözün aydın canım a.s.

Hanı sız yakınsınız görümceme atın ordan bı el sekerım.Ohh parklarada gıdılmış.Ay bunlar artık keyıf bebeklerı oldu masallah hepsıne.

Evet bacım ben bi gidip el atayım kaydirigubbakcemile3 Sorma ya büyüdükçe hayat güzelleşiyor bu kuzularla a.s.

merhaba hanımlar ben yeni üye oldum daha önce üyeliğim vardı ama uzun süre girmediğim için şifreyi unutmusum bende mayıs annesiyim aranıza kabul edersiniz umarım herkese iyi günler:)

bwn 24 yasındayım ve adım nuran.30 mayıs dogumlu bi kızım var adı hanzade.

Hoşgeldin canım aramıza a.s. Ne güzel ismi var kızının a.s. Bende Pınar canım. Kızım Defne 28 Nisan doğumlu a.s.

Canım arabası olan insanın koltuk almaya da bi şekilde gücü olmalı. Neticede çocuklarımızın güvenliği için bunlar a.s.

zaten kızlar 1 hziran 2010 da yürürlüğe gircekmiş mecburi oluncada fiyatlar artabilir heemen almak lazım:)

o zaman yarısını devlet karşılasın değilmi . madem öyle bir karar veriyorlar. küçük çocuk olduğuna dair kimlik verelim yarı parasını versin...kötükedihüso

canım sen kayseride nerdesin? bende kayserideyim..

SLMM KIZLARRRR
kac gundur gıremedım valla..pazar gunu sınavım vardı sınava hazırlan falan derklen uykusuzlukkkk tabe ...yagız gecelerı hala aynı uyumuyooo duzen muzen kactı gene yanı deişiklik yok bızde sadece gecelerı stresten ve sınırden eşimle tartısıp duruyoruz cocuk yuzunden:=((bişi deil bosatcak bızı bu oglannnn.....
ıkı gundur mısafır vardı bıde hala doguma dıye gelnler oluyo yafffffuuuu gelemeyenler anca gelıyoooo...bugunde bız gezmeye gıdıoz ogluşla ama ogluşl gene uyuyoooo uyanmasını beklıorum ben gene....HULYQA ewı deiştiorıomusun galıba bacım face den gordum şimdi kolay gelsıun anacımmm...
baskada bı hbr ım gecmişe falan bakamadımmmmm valla herkez ıyıdır umarımmmmm....

Tünaydın kızlar a.s.

Annem geldi yine bana kahvaltımızı yaptık. Sonra Defdoş'umu yıkadık. Şimdi onu uyuttuk. Mikrodalgam için servis geldi. Parça gelmiş onu değiştiriyorlar. o Arada çamaşır attım. Size bakayım dedim a.s.

Defdef uyumakta zorlanınca salıncağını çıkardım. Bebek gibi 5 dk'da onda uyudu yine. Salıncağımıza dönüş yaptık oyyyy kafamçokkarıştı

canım hoşgeldin aramıza güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle:))

kızlar zaten ben karşı değilim.çok doğru bencede. berkeyi kucağımda götürüyorum mesela arabada ve hiç durmuyor.allah korusun. sadece tuhafıma gidiyor alan var alamayan var... aman canım neyse bende niye taktıysam kafaya olmayanlar düşünsün dimi ya kaydirigubbakcemile3

sağol pınarcım tşk ederim.sonunda kalktık. hoşgeldin bu arada satmıştın bizi gündüzleri...sositososito

Evet canım artacakmış. Bu aralar halletmemiz lazım a.s.

Canım nasıl geçyi sınavın :uhm: Ohh gezmeye gidecekmişsiniz gidin tabi ya evde oturdukça birileri geliyor kaydirigubbakcemile3

ohh afiyet olsun pınarcım.şu çingene salaıncağınamı döndünüz.ya selin aylardır binmiyor bende artık söktüm cupp depoya:))

tülaycım ohh yine döktüreceksin yemekleri tatlım :))))

pınarcım nasılsın canım duru salıncağında uyuyor hala teyzesi:)

Çocuklarımızın güvenliği için herşeyden kısıp arabası olanlar almalı bence tatlım. HErkes bi yolunu bulur takma kafana a.s.

Oh oh kısa sürede yürümeye de başlar inşallah kuzum a.s.

Napim canım evde dursam da bakamıyorum bu aralar. Defdef tepemde çünkü hiç rahat vermiyor kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…