canım ben sana yarın net bir cevap veririm:)))opuyorumnanaktan
ceren ya antalya kışda yazda çabucak geliyor.sadece bu aralar hafif rüzgarlı ama yinede tam bahar havası. o yüzden ben mesela aysonunda kışlık yatak yorgan kıyafet herşeyi vakumlayıp kaldırıcam:) artık battaniye bile uyurken fazla geliyor
kızlar akşam duş almıştım. sonra odaya geçtim saçlarımı kuruladım tokamı kaybettim doanın içinde söyleniyorum kendi kendime tokam nerde allah allah falan diye baktım selinde benle eğlip koltukların altında arıyor sonra tokayı bulmuş anne all all diyo:)) eşime dedim ki artık büyüyor ve herşeyi tanmaya çalışıyor:) tabi sürekli anne demesi eşimi gıcık ediyor arada bir baba diyor:)) çaktırmıyor ama eşim kıskanıyor harbi harbi):)
bebeği benim oğlum gibi olan varmı yani hiç koltukların kenarında sıralayamayan varmı çok üzülüyorum ya bebeğimde gelişim geriliğmi var neden kendi kendine yerden kalkamıyo onunla aynı ayda olan bebekler emekliyo kalkıp koltukların kenarlarında yürüyo
sağolun kızlar aslında kiloyu takmıyodum ama çevre etkili işte..Bide doktorda öyle diyince insan ister istemez panik oluyo..
Aaaa bizimde gözümüz yollarda kaldı cnm,hadi artık doğursun görümcen :)) Bende diyorumki bu kız geldi de çok yoğun heralde,arayamıyor diyorum..Sen daha evindesin demek..Neyse hayırlısı olsun cnm..Sağlıkla alsın bebeğini kucağına..Birden zayıfladınya yüzün ondan öyle görünür takma ,kremler iyi gelir bence..
Cnm kiloya takmıyorum ama iki gündürde biraz ısrarla yemediği şeyleri yediriyorum çok özgür bırakmakta iyi değil demekki..Bu arada bi kez daha labne verme dedi doktor Gülhancım şaşırdım yaa nasıl oluyoo seninki ver diyo benimki verme..Anlamıyorum doktorları.Bende sütaşın süzme peynirini aldım çok güzelmiş sabaha denicem.İnşallah beğenir..Valla Gülhancım elinden tut koşuyo resmen çok şebek..Bora'dan naber?Varmı yürüme belirtisi??
Saol Ferdacım.Valla Doğucak ınsallah gözumuz yollorda kaldı Ata beyı beklemekten.Bora da icraat yok canım.Hala emekleme ve koltuk kenarlarında gezme var.Ama dıyorumya parmak ucuna bastığı ıcın denge kuramıyor.
Selam bacılar, iyi geceler a.s.
Bugün sabah annem bana geldi. Kahvaltı sonrası hemen çıkıp spora gittim. Annem Defdef'le ilgilendi sağolsun. Spordan geldim biraz dinlendim kayınpederim aldı onlara gittik. Hava güzel diye kuzumu alıp parka gittik. 3'te gittik eve geldiğimizde saat 6'ydı. Defdef cadısını salıncaktan indirince bastı çığlığı. O kadar saat parka binmediğimiz şey kalmadı ama çok eğlendi kuzum.
Sonra yemeğimizi yiyip eve geldik. Defdef'i uyuttum. Eşimde yerde uyudu kaldı. Ben size bakmadan yatamadım. Kaçıorum kızlar herkese iyi geceler a.s.
Hanı sız yakınsınız görümceme atın ordan bı el sekerım.Ohh parklarada gıdılmış.Ay bunlar artık keyıf bebeklerı oldu masallah hepsıne.
günaydın herkese nasılsınız kızlar
dün eşim şirketten araç getirmiş arkadaşıyla mobilyaları arabaya yüklediler ve anneanemlere götürdüler ev rezil durumda şuanda sobayıda kaldırdık kızlar bugünde boyamız yapılacak inşallah bir kaç güne biter işlerimiz
iş yerinde tatsız bir olay oldu yeni giren çaycı arkadaşımız var çok iyi işini en iyi şekilde yapan bir kız ezmeye çalışıyorlar sürekli sanki doğum iznine çıkan kız çok iyi çalışıyormuş gibi ne adaletsiz dünya iş yerinde okadar çıkar ilişkisi varki insan sinirleniyor kızı sabah sabah ağlattılar valla
Gunaydın canım.Buyuk işlere kalkısmıssın kolaygelsın.Gule gule kullan mobılyalarını.
günaydınn kızlarrr herkes iyidir umarımm... banuuu ne güzel hava varya valla baharı ayrı bir seviyorumm:) ama işte olmak sıkıcı......
Gunaydın canım.Bende cok sevıyorum baharı mıs gıbı kokuyor heryer.
Herkese günaydın kızlar..
Günümüz güzel geçsin,
bebişler uslu dursun,
mamalarının hepsini bitirsin
Kızlar akşam Yusuf Kayra elinde şişeyle oynuyordu hiç sivri bir yeride yok baktım dişi kanamış,
üst dişleri kabarmış, hafif bir kandı ama sizde oldumu çıkarken kanadımı ,çok korktum ben
Canım belkı hırsla ısırmıstır sert olduğundan zedelenmıştır.Sen yınede cam hıçbırsey verme elıne.Allah korusun.
GUNAYDIN KIZLARRRR
bı kac gundur yazamadım
cerenle ayse bulusyolarmıss helal valla sıze bız şurda ıkı adımlık yerdeyıs bı toparlanamadık inş.guzel zaman gecırırsınızz
banu sıkma canını her işyerınde var o komplekslılerrden ınsan acıyo ama önüne gecemıyosun malesef
tulaycım gunaydın canım bencede bahar gıbısı yok nasıl ısınmaya basladımı antalya?
pınarcım defnoşta parktan cıkmak ıstemeyenlerden olmus benımkıde aynı allahtan evın dıbındede park ınıp 5dk sallıyorum hava guzelken.
ev için aldım bende salıncak ama parktakı kadar sevmıyor hemen sıkılıyor
ferdacım gozun aydın esın dönmüş daghanıda bukadar takma kafana onemlı olan kılosu degıl saglıklı demesı bence daha onemlı
buara monotona bagladık yınee iş ev arasında
duru artık anne dıyo hemde nasıl sevımlı oluyo anlatamam hayatımda duydugum en guzel cagrı bu olsa gerekopuyorumnanaktanbabası bıraz kıskanıyo ama oh olsun hep onamı benzıcek baba dıcek azıcıkta anneye demı amakaydirigubbakcemile3
duru artık kendı kendıne oynamıyo sureklı yanında bırı onunla ılgılensın ıstıyo ıstedıgı olmayıncada numaradan aglamayı ogrenmıs dun aksam baktıkkı olmuyo bole döktüm oyuncaklarını onune yanlız oynamaya alıssın dıye bakalım bı ıkı aglar alısır ınsallah
haa buarada araba koltugumuzu taktık hafta sonu rahat rahat gıttık adapazarına kuzumda sevdı sankı bazen sıkılıp agladı ama uyudugunda falan rahat ettı onceden kucagımda ıkı buklum uyuyodu artık kızımla basbasa gezmeye gıtmek ıstıyorum mecbur alısacakk resmını cektım ama yukleyemedım hala
neyse bıraz iş yapayım gelırım yıneeaklinialirimsmile
Selam canım.Nasılsın.Ohh gule gule kullan koltuğunu benımde acıl almam lazım.Ama doğum zamanı arabamı satmıştık ilk önce bana alıcaz arıyoruz hala kucuk bısey bakalım kesemıze göre.Araba koltuğunuda ona göre alıcaz.İzofıx olursa arabada öyle alıcam.Sen ne aldın.
günaydın herkese kızlar sabah biraz işim vardı giremedim.herkes iyi umarım
banu,tülay,gülhan,incihan hepinize günaydınnnnnnnn
gülşahcım sağol canım bi aksilik çıkmazsa buluşcaz valla.
ohhhhhhh buluşamayanlar çatlayınnn ayoll
Gunaydın canım.Ohh sevanız olsun resımde gönderın bıze bakım.
kızlar akşam duş almıştım. sonra odaya geçtim saçlarımı kuruladım tokamı kaybettim doanın içinde söyleniyorum kendi kendime tokam nerde allah allah falan diye baktım selinde benle eğlip koltukların altında arıyor sonra tokayı bulmuş anne all all diyo:)) eşime dedim ki artık büyüyor ve herşeyi tanmaya çalışıyor:) tabi sürekli anne demesi eşimi gıcık ediyor arada bir baba diyor:)) çaktırmıyor ama eşim kıskanıyor harbi harbi):)
Ayy ben onu yerım cımcıme.Anneye yardımda edermıs.
Selam canım.Nasılsın.Ohh gule gule kullan koltuğunu benımde acıl almam lazım.Ama doğum zamanı arabamı satmıştık ilk önce bana alıcaz arıyoruz hala kucuk bısey bakalım kesemıze göre.Araba koltuğunuda ona göre alıcaz.İzofıx olursa arabada öyle alıcam.Sen ne aldın.
gülhan fikir olsun diye diyorum ben fırında kremelı patates tavuklu şehriye çorba ve tavuk budu haşlaması yapıcam:) bide kabak ve havuç salatası.
GÜLHAN CANIM HOŞGELDİN OH NE GÜZEL GEZİN OĞLUŞLA VALLA...TAMAM CANIM KOYARIZ RESİM TABİKİ ÇATLATACAZ SİZİ...opuyorumnanaktan
TÜLAYCIM EVET CANIM DEDİĞİN GİBİ KIZ ÇOCUKLARI DAHA AKTİF OLUYORLAR. ŞİMDİ BİZ HER AKŞAM BABASIYLA KARŞI KARŞIYA OTURUYORUZ ONDAN BANA BENDEN BABASINA YÜRÜYÜP GELİYOR HERGÜN YAPTIRIYORUZ BU ALIŞTIRMAYI...:dance:
merhaba hanımlar ben yeni üye oldum daha önce üyeliğim vardı ama uzun süre girmediğim için şifreyi unutmusum bende mayıs annesiyim aranıza kabul edersiniz umarım herkese iyi günler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?