2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

NE GÜZEL VALLA. SICAK MEMLEKETTE YAŞAMANIN KEYFİNİ ÇIKARIN KIZLAR...

kızlar akşam duş almıştım. sonra odaya geçtim saçlarımı kuruladım tokamı kaybettim doanın içinde söyleniyorum kendi kendime tokam nerde allah allah falan diye baktım selinde benle eğlip koltukların altında arıyor sonra tokayı bulmuş anne all all diyo:)) eşime dedim ki artık büyüyor ve herşeyi tanmaya çalışıyor:) tabi sürekli anne demesi eşimi gıcık ediyor arada bir baba diyor:)) çaktırmıyor ama eşim kıskanıyor harbi harbi):)

AY NE GÜZEL TÜLAYCIM YA.BERKE DAHA DEMİYOR AMA HERŞEYİ ANLIYOR.
ÇOK ŞÜKÜR SON BİR HAFTADIR KOLTUKLARDAN TUTUP KALKAMAYA DA BAŞLADI, EMEKLİYORUZ NİHAYET :hulya:
GEÇ OLDU SONUNDA KAKTIK :lepi: :lepi: :lepi:

ceren canımya erkek çocuklar kızlara göre bazı şeyleri daha geç yapıyorlar. bizimki koltukları falan artık bıraktı şimdi düşe düşe kalka adım atmaya çalışıyor allahtan bez var yoksa toto valla yok olucaktı düşmekten:))))))))))

Canım gec kalınmıs bısey yok.Hıc takma kafana 1 yasınna kada rdışte gelır ayaklanırda.

gülhancımm saol canım.canım sağsalim bebişiniz gelir inşallah allah tez zamanda kurtarsın.

Gunaydın Sekerler.

Bora uykuda yaptım sabah kahvemı koştum buraya.Ayy hava mıs gıbı uyansın parka gıtcez oğluşla.
Bu arada görümcem 3 santım acılma olmus ve bu sabah bıraz kanama gelmış.Sanırım nışan ve Ata gelıyor.Ayy nasıl heyecanlı anlatamam.Allah bı avazda kurtarsın bu yolda olan herkesı.Bız gecırdık bu dönemlerı.

Akşama da ne pişirsem dıye basladım dusunmeye.Bıktım bu yemek derdınden yaa.Pırasa yapsam Alp te bıktı benım zeytınyağlı menuden.Ot oldu içi dışı.

gülhan fikir olsun diye diyorum ben fırında kremelı patates tavuklu şehriye çorba ve tavuk budu haşlaması yapıcam:) bide kabak ve havuç salatası.

canım koydum resmını ızofıxlı baya ozellıklı bısey kemer acılınca bipp dıye bıses cıkarıyo her ıkı turlu kullanıma uygun bısey markası nanıa fransız malıymış

Gulşah gule gule kullanın canım.Çok guselmış.Bende izofıxlı istıyorum ama bakıcaz bakalım.Tabı ben Borayı nasıl tutarım ıcınde hıç bılmıyorum orasıda ayrı bı sorun ama.

gülhan fikir olsun diye diyorum ben fırında kremelı patates tavuklu şehriye çorba ve tavuk budu haşlaması yapıcam:) bide kabak ve havuç salatası.

Anamıc senın hızına yetışmek ne mumkun.Helal olsun sana.Gercı fırında tavuk ıyı fıkır dolapta vardı.Saol arkadasım.

GÜLHAN CANIM HOŞGELDıN OH NE GÜZEL GEZıN OĞLUŞLA VALLA...TAMAM CANIM KOYARIZ RESıM TABıKı ÇATLATACAZ SıZı...opuyorumnanaktan

TÜLAYCIM EVET CANIM DEDıĞıN GıBı KIZ ÇOCUKLARI DAHA AKTıF OLUYORLAR. ŞıMDı BıZ HER AKŞAM BABASIYLA KARŞI KARŞIYA OTURUYORUZ ONDAN BANA BENDEN BABASINA YÜRÜYÜP GELıYOR HERGÜN YAPTIRIYORUZ BU ALIŞTIRMAYI...:dance:

canım koydum resmını ızofıxlı baya ozellıklı bısey kemer acılınca bipp dıye bıses cıkarıyo her ıkı turlu kullanıma uygun bısey markası nanıa fransız malıymış

GÜLE GÜLE KULLANIN GÜLŞAHCIM. BEN BERKEYE BÖYLE BİRŞEY ALSAM ASLA OTURMAZ SİZİNKİLER İYİ OTURUYOR VALLA. BASBAS BAĞIRIR BENİM SIPA lmaz:

:)) gülhancım yokya elimden geldiği kadar yapıyorum bişiler .kızımda artık onun için yaptığımız şeyleri yemiyor illa bizimkilerden yicek o yüzden ona yararlı ne varsa zorda olsa işten öıkınca eve gidip yemek yapmak yapıyorum(

Saol canım.Hadı catlatın valla.Bızım yerımızede gezın mıs gıbı.Canım Borada oturmaz ama ağlaya ağlaya alışıcaklar.Yoksa cok tehlıkelı zaten zorunlu oluyor artık.

kızlar duruda bı yere kemerle baglanıp oturmayı sevmıyo ama alıstırmaya calısyorum elıne ses cıkaran ısıklı oyuncaklar verıyorum sıkılıp bagırıyo dısarıyı falan gösterıyorum daha alısamadı ama alıstırmak lazım allah korusun en ufak bı kazada kucagımızda koruyamayıs bebelerımızı
sevmıyo dıye ıhmal etmeyın koltuklarıılmaz:

merhaba hanımlar ben yeni üye oldum daha önce üyeliğim vardı ama uzun süre girmediğim için şifreyi unutmusum bende mayıs annesiyim aranıza kabul edersiniz umarım herkese iyi günler:)

günaydın kızlar nasılsınız
maşşlah bebkler ayaklanmış benim kzımda hiç bişeyyok valla
bebk geliyomuş hayırlısı olsun
bugidi koltugunuz hayılı olsun canım

merhaba hanımlar ben yeni üye oldum daha önce üyeliğim vardı ama uzun süre girmediğim için şifreyi unutmusum bende mayıs annesiyim aranıza kabul edersiniz umarım herkese iyi günler:)

canım hoşgeldin tabi burası herkese açık:) kendin ve bebişinde az bahsedersen seni daha iyi tanımış oluruz:)a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…