2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohh afiyet olsun pınarcım.şu çingene salaıncağınamı döndünüz.ya selin aylardır binmiyor bende artık söktüm cupp depoya:))

Evet canım ya onu kurdum bugün. Uyumakta zorlanıyor. Ona yatınca cup 5 dk'da uyudu valla tavsiye ederim uyumayan kuzulara a.s. Uyuyuncada indirdim yere saplarından. Öyle uyuyor kuzum şimdi a.s.

tülaycım ohh yine döktüreceksin yemekleri tatlım :))))

pınarcım nasılsın canım duru salıncağında uyuyor hala teyzesi:)

Sağolsın canım iyiyim çok şükür a.s. Bizimki bırakmıştı uzun süredir ama baktım bu aralar zor uyuyor ve 20 dk ancak uyuyor kurdum yine. İnşallah uzun uzun uyur kuzum a.s.

siribronnnnn hoşgeldin cnm umarım iyi geçmiştir sınavın canım...
anne oğul gezin bakalım
geceleri bazen bizde de oluyor ufak tartışmalar canım.:umursamaz:.

Bende akşam için nohut haşladım düdüklüde. Şimdide etini, salçasını, soğanını koydum. Defdef uyurken koyayım da uyanınca bişey yaptırmıyor zilli. Yarım saate kalmaz pişer. Akşama yanına da bi pilav. Bide cacık ohhh bitti gitti a.s.

cerenncim ben yıldırım beyazıtta eras evlerinde oturuyorum sen nerede oturuyorsun?

ellerine saglı arkadasım bende inşallah yazdan buzluga hazırladıgım domates corbasını yapcam ama yanına ne yapayım bulamadım fikri olan varmı?

canım sırf senin o güzel pastalarını yemek için yine gelirim ben:)) kıyamam tatlımsın

pınarcım inşallah defnecik uyur bitanem :)

canım saoll.. sen haber etde menüye karar vereyim farklı bişeyler yapayım istiyorum bu sefer.annen kardeşin hepisini bekl,iyorum ona göre:)opuyorumnanaktan

cerenncim ben yıldırım beyazıtta eras evlerinde oturuyorum sen nerede oturuyorsun?

bende kumarlı ataşehir de oturuyorum canım.
bu cumartesi kk da kayseri buluşması var gitcekmisin canım?

ben gidecektim ama bu hafta kk dan bir arkadaşım şehir dışından bana geliyor bizimkide 2 li buluşma olcak inşallah...alkisalkisalkis

canım sırf senin o güzel pastalarını yemek için yine gelirim ben:)) kıyamam tatlımsın

pınarcım inşallah defnecik uyur bitanem :)

Sağolasın canım a.s.

ellerine saglı arkadasım bende inşallah yazdan buzluga hazırladıgım domates corbasını yapcam ama yanına ne yapayım bulamadım fikri olan varmı?

Sağolasın canım sanada afiyet olsun a.s. Kızartma yapabilirsin, yada patlıcanın falan varsa güzel bir oturma yap. Yanınada makarna. Pazartesi öyle yapmıştım ben çok severim de opuyorumnanaktan

pınarcım ellerine sağlık. afiyet olsunn şimdiden.

Sağolasın canım a.s.

ben öğle yemeğine gidiyorum çok acıktım patates salatası var bugün evden yapıp getiriyoruz hergün birimiz 3 arkadaş birlikte yiyoruz buranın yemeklerinin hiç tadı yokta yani işyerimizin...klava:

gelince görüşürüz tıslarrrr

aaa yeni ögreniyorum senden kk bulusması oldugunu nerede ve saat kacta kızım biraz rahatsız eger eşim bişi demezse gidebilirim

Afiyet olsun canım a.s.

nurran canım bu arada bende tülay ve benimde küçük bir meleğim var:))) adıda selin..

Ya bu servis elemanı cidden salak ya klava: Geçen tespit için geldiğinde mikrodalgamın ön panelini göçertti. Neyse bugün geldi onu da değiştirdi. Az öncede nasıl becerdiyse masanın en dibinde duran fritözümü düşürüp altını kırdı. Allah'tan markası Profilo. Gelen serviste Bosch. Aynı firma oldukları için götürüp yaptırıcak sivri akıllı klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…