ohh afiyet olsun pınarcım.şu çingene salaıncağınamı döndünüz.ya selin aylardır binmiyor bende artık söktüm cupp depoya:))
tülaycım ohh yine döktüreceksin yemekleri tatlım :))))
pınarcım nasılsın canım duru salıncağında uyuyor hala teyzesi:)
banucumm sizde gelin haftasonu sana neler yapıcamm ben :))
Bende akşam için nohut haşladım düdüklüde. Şimdide etini, salçasını, soğanını koydum. Defdef uyurken koyayım da uyanınca bişey yaptırmıyor zilli. Yarım saate kalmaz pişer. Akşama yanına da bi pilav. Bide cacık ohhh bitti gitti a.s.
canım sırf senin o güzel pastalarını yemek için yine gelirim ben:)) kıyamam tatlımsın
pınarcım inşallah defnecik uyur bitanem :)
cerenncim ben yıldırım beyazıtta eras evlerinde oturuyorum sen nerede oturuyorsun?
canım sırf senin o güzel pastalarını yemek için yine gelirim ben:)) kıyamam tatlımsın
pınarcım inşallah defnecik uyur bitanem :)
ellerine saglı arkadasım bende inşallah yazdan buzluga hazırladıgım domates corbasını yapcam ama yanına ne yapayım bulamadım fikri olan varmı?
pınarcım ellerine sağlık. afiyet olsunn şimdiden.
bende kumarlı ataşehir de oturuyorum canım.
bu cumartesi kk da kayseri buluşması var gitcekmisin canım?
ben gidecektim ama bu hafta kk dan bir arkadaşım şehir dışından bana geliyor bizimkide 2 li buluşma olcak inşallah...alkisalkisalkis
ben öğle yemeğine gidiyorum çok acıktım patates salatası var bugün evden yapıp getiriyoruz hergün birimiz 3 arkadaş birlikte yiyoruz buranın yemeklerinin hiç tadı yokta yani işyerimizin...klava:
gelince görüşürüz tıslarrrr
bwn 24 yasındayım ve adım nuran.30 mayıs dogumlu bi kızım var adı hanzade.
hoşgeldin nurancım.a.s. benim ismimde aynur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?