2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynur canım nerelerdesin?

tülaycım mrb canım sabah bi günaydın deyip kaçtım pc açık ama bitürlü okumaya fırsat bulamadım.oğluşumu dışarıya çıkartayım diyorudum ama soğuk güneş var ama aldatıcı soğuk var.sen nasılsın canım?selinim nasıl?

beceriksize bak sen eli ayağına dolaşmış adamın klava:

aynurcum nasılsın tatlım buradada hava çok güzel yemekten sonra güneşte biraz dolaştık bizde

aynurcum nasılsın tatlım buradada hava çok güzel yemekten sonra güneşte biraz dolaştık bizde

iyiyim banucum napim aynı ew çocuk derken zaman akıp gidyor ohhh negüzel iyi yapmışsınız canım.ayy artık burayada bahar gelsin yaa.kızların nasıl iyilermi öp benim için annesiopuyorumnanaktan

kızlar biraz işim var geliyorum birazdan.hepinize kolay gelsin arkadaşlaropuyorumnanaktan

bende kızıma tarhana corbasıyla yogurt yedirdim suyunu verdim içeride ama hemen yanımda bitiyor ve kucagına al diyor cok fena hızlandı emeklemesi artık koltuktada yürüyor tutup iyice yürüyünce işimiz var vallahihoyyyt

aaa yeni ögreniyorum senden kk bulusması oldugunu nerede ve saat kacta kızım biraz rahatsız eger eşim bişi demezse gidebilirim

canım burası bir bak istersen...zemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...kayseri-cok-ara-vermedik-19.html#post12158267

Afiyet olsun canım a.s.

afiyet olsun cerencimm..

tşk ediyorum kızlar...

ilahi pınar bu adamda bir uğursuzluk var valla. ama güldüm inanki..kaydirigubbakcemile3

anammm kayserıı ataga kalktııı uyuyun daha ıstanbullu kızlarrrrklava:klava:klava:

oh ohhhh sefamız olsun...

Benım kİ emeklemİyorrrr (
elİnden tutup yÜrÜtcekmİŞİmmm :)

benimkide emekliyor yeni yeni ve bizimkide sürekli yürümek istiyor sormayın

kızlar patron geldi yeni yoğunluk başlar birazdan neyse bu haftayı bitirmek üzereyiz

Banucum kolay gelsın.bende kdv lıstelerı hazırlamam lazım ama hıÇ yapasım yok(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…