aaa yeni ögreniyorum senden kk bulusması oldugunu nerede ve saat kacta kızım biraz rahatsız eger eşim bişi demezse gidebilirim
aynur canım nerelerdesin?
Ya bu servis elemanı cidden salak yaklava: Geçen tespit için geldiğinde mikrodalgamın ön panelini göçertti. Neyse bugün geldi onu da değiştirdi. Az öncede nasıl becerdiyse masanın en dibinde duran fritözümü düşürüp altını kırdı. Allah'tan markası Profilo. Gelen serviste Bosch. Aynı firma oldukları için götürüp yaptırıcak sivri akıllı klava:
tülaycım mrb canım sabah bi günaydın deyip kaçtım pc açık ama bitürlü okumaya fırsat bulamadım.oğluşumu dışarıya çıkartayım diyorudum ama soğuk güneş var ama aldatıcı soğuk var.sen nasılsın canım?selinim nasıl?[/QUOT
anladım canım.ben iyiyim canım kuzucumda iyi teyzesi. az önce aradım telefonda konuştukk annemle yemek yiyorlsrmış:)opuyorumnanaktan
aynurcum nasılsın tatlım buradada hava çok güzel yemekten sonra güneşte biraz dolaştık bizde
tülaycım mrb canım sabah bi günaydın deyip kaçtım pc açık ama bitürlü okumaya fırsat bulamadım.oğluşumu dışarıya çıkartayım diyorudum ama soğuk güneş var ama aldatıcı soğuk var.sen nasılsın canım?selinim nasıl?[/QUOT
anladım canım.ben iyiyim canım kuzucumda iyi teyzesi. az önce aradım telefonda konuştukk annemle yemek yiyorlsrmış:)opuyorumnanaktan
afiyet olsun güzel kıza bizde azönce yoğurdumu yedik şimdi yanımda oynuyor daha doğrusu paçamdakaydirigubbakcemile3
Benım kİ emeklemİyorrrr(
elİnden tutup yÜrÜtcekmİŞİmmm :)
aaa yeni ögreniyorum senden kk bulusması oldugunu nerede ve saat kacta kızım biraz rahatsız eger eşim bişi demezse gidebilirim
Afiyet olsun canım a.s.
afiyet olsun cerencimm..
Ya bu servis elemanı cidden salak yaklava: Geçen tespit için geldiğinde mikrodalgamın ön panelini göçertti. Neyse bugün geldi onu da değiştirdi. Az öncede nasıl becerdiyse masanın en dibinde duran fritözümü düşürüp altını kırdı. Allah'tan markası Profilo. Gelen serviste Bosch. Aynı firma oldukları için götürüp yaptırıcak sivri akıllı klava:
anammm kayserıı ataga kalktııı uyuyun daha ıstanbullu kızlarrrrklava: klava: klava:
Benım kİ emeklemİyorrrr(
elİnden tutup yÜrÜtcekmİŞİmmm :)
kızlar patron geldi yeni yoğunluk başlar birazdan neyse bu haftayı bitirmek üzereyiz
cerenn:
tamamdır canım sagolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?