cerencim patron bizim çok kaprisli dediği hemen olacak insanların yanında rezil etmesini seviyor çekilmez bir insan ve buda benim şansım ki bire bir onunla çalışıyorum birde o cilveli kadınlardan hoşlanıyor bende çok resmiyim hiç ısınamadım girdiğim günden bugüne misafirim gelemiyor o varken masama biri otursa o kim diyor herkes çok rahatken ben diken üzerinde oturuyorum bu adam yüzünden evimde kızlarımla oturmayı tercih ederim
patrona herşeyi anlatacağım ne görevim olduğunu soracağım ve tazminatımı verirler mi bilmiyorum ama inan o bile aklımın ucunda yok stresten
Banucum canım arkadaşım hiçüzülüp,ağlayıp kendini yıpratma değersiz insanlar için.sen çok çalışkan işine özen gösteren birisin.yalakalık ve cilve biryere kadar gider canım onlar patronlarını birsüre oyalayabilirler ama sen dürüstlüğünle daha yükselirsin bence biraz sakinleş onlarda anlayacaktır hatalarını.olmadı bakıyorsun aynı devam etmezsin.onlar düşünsünler.sen hiç üzme kendini tamam mı canım hadi bi gülümse lütfennnn:1hugpuyorumnanaktan
günaydın banucum,sibelcim,cerencimopuyorumnanaktan
aynurcum yanlış anlamada canım bende yaptığım için söylemiyorum ama işyerleri yalakalarla dolu. yalakalık yaptın yükseliyorsun patrona iki laf hoppp yukardasın valla bizim burda da var öyleleri adam işe gireli 1 yıl oldu müdür oldu öbürleri elemanı oldu niye yalakalıktan ve yukarı laf taşımadan neler neler daha...
Kızlar gÜnaydın nasılsınız? Banucummmmmmmmmm sıkma canını lÜtfen herŞey olcana varır.her yerde Öyle sen Çİzgİnİ bozma 2 kuruŞ İÇİn kİmseye bİŞeyle r yapmak zorunda deĞİlsİn.bu arada ceren canım eĞer 2 gÜn gelmesse ve bunu İŞyerİ İspatlarsa dİĞer ÇalıŞanlarda Şahİtlİk ederse tazmİnat alamaz.
Sİbelcİmm merhaba..gez gez canım dİnlenİrsİn hem.
HÜlyacım cerencİm aynurcum merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?