2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cerencim patron bizim çok kaprisli dediği hemen olacak insanların yanında rezil etmesini seviyor çekilmez bir insan ve buda benim şansım ki bire bir onunla çalışıyorum birde o cilveli kadınlardan hoşlanıyor bende çok resmiyim hiç ısınamadım girdiğim günden bugüne misafirim gelemiyor o varken masama biri otursa o kim diyor herkes çok rahatken ben diken üzerinde oturuyorum bu adam yüzünden evimde kızlarımla oturmayı tercih ederim
patrona herşeyi anlatacağım ne görevim olduğunu soracağım ve tazminatımı verirler mi bilmiyorum ama inan o bile aklımın ucunda yok stresten

kızlar dün öğlenden şimdiye kadar hiçbirşey yiyemedim çok keyifsizim hiç iştahım yok

Banucum canım arkadaşım hiçüzülüp,ağlayıp kendini yıpratma değersiz insanlar için.sen çok çalışkan işine özen gösteren birisin.yalakalık ve cilve biryere kadar gider canım onlar patronlarını birsüre oyalayabilirler ama sen dürüstlüğünle daha yükselirsin bence biraz sakinleş onlarda anlayacaktır hatalarını.olmadı bakıyorsun aynı devam etmezsin.onlar düşünsünler.sen hiç üzme kendini tamam mı canım hadi bi gülümse lütfennnn:1hugpuyorumnanaktan

anladım canım. tazminatını vermezse istifa etme sakın sonuçta sigortan var. işe 2 gün haber vermeden devamsızlık yaptığın zaman tazminatlı çıkış vermek zorundadır vermezse mahkemeye verirsin onu. tazminatımı verin gidicem de yok derse pazartesi salı işe gitmezsin nasılsa çıkmayı göze aldın bari tazminatını kurtar . bakarlar sen gitmeyince devamsızlıktan çıkışını yapar tazminatını da paşa paşa vermek zorunda kalır.

aynurcum öylede gözlerim şişti ağlamaktan ben çok hassasım işimi çok titiz yapıyorum umarım Allahından bulurlar

cerencim bilmiyordum bu kanunu sağol tatlım

aynurcum yanlış anlamada canım bende yaptığım için söylemiyorum ama işyerleri yalakalarla dolu. yalakalık yaptın yükseliyorsun patrona iki laf hoppp yukardasın valla bizim burda da var öyleleri adam işe gireli 1 yıl oldu müdür oldu öbürleri elemanı oldu niye yalakalıktan ve yukarı laf taşımadan neler neler daha...

aynurcum sanada günaydın bitanem

cerencim özeline birşey yazıyorum bakarmısın rica etsem

canım yok niye yanlış anlıyayım doğru diyosun etrafımız yalakalarla dolu.bi iki güzel söz söyledinmi yetiyor biliyorum iş ortamını ama banucuma çok üzüldüm.işini güzelce yapanlarada saygı göstersinler üzmesinler istiyorum.canım sen nasılsın ben iiyyim şükür benim paşa kalkar birazdan bi bakayım geliyorum

aynurcum ben bu işe ilk görüşmeye geldiğimde inan ilk defa kapıdan geri dönüyordum ki güvenlik banaburadan giriş buyrun dedi ve girdim görüşmeye neyse iyiydi herşey
ama ertesi gün tekrar çağırdıklarında genel müdürle görüşünce hayallerim biranda yıkıldı elektrik alamadım ilk günden ama saati falan iyi diye başladım keşke başlamasaydım turizm sektörü bana göre değilmiş canım ya çok yıprattı beni
burada çalışanlar bir giyinir heryeri açık görsen evli kadınlar bile ben giyemem malesef

Günaydınlar Kızlar,

Banucum hiç sıkma canını.Konuş güzelce,baktın hala olumsuz yaklaşıyorlar çıkarsın sende.Senin hayatından değerli değil hiç bişey.

Cerencim benim bildiğim devamsızlıktan fesihte tazminat alamaz.

Bende çok bunaldım inanın inşallah temmuzda küçülme mevzuu olurda benide tazminatı verip yollarlar.Bende 1 yıl evde oturur yağızın kreş yaşı geldiğinde yeniden başlarım.

Akşamda anneme gidiyorum.Haftasonu orda olucam.Gezeriz artık birlikte.Keyif yaparım ohhhh.

teşekkür ederim sibelcim :) hepimiz hakkında hayırlısı olsun tatlım gelsin konuşacağım

Kızlar gÜnaydın nasılsınız? Banucummmmmmmmmm sıkma canını lÜtfen herŞey olcana varır.her yerde Öyle sen Çızgını bozma 2 kuruŞ ıÇın kımseye bıŞeyle r yapmak zorunda deĞılsın.bu arada ceren canım eĞer 2 gÜn gelmesse ve bunu ıŞyerı ıspatlarsa dıĞer ÇalıŞanlarda Şahıtlık ederse tazmınat alamaz.
Sıbelcımm merhaba..gez gez canım dınlenırsın hem.

HÜlyacım cerencım aynurcum merhaba kızlar

allah allah biz öyle yatırmıştık durun bakıyım banuyu yanlış yönlerdirmeyim şefimle bi konuşuyum o çıkarttıklarımızın özel sebeplerimi vardı acaba? bilmiyorumkismile

merhaba canımmm hoşgeldin zemuszemus

tülaycım sağol tatlım dediğin gibi herşey olacağına varır çok şükür geçiniriz Allahın izniyle

ay kızlarrrrrr evet bizim tazminatını yatıdığımız kişilerin başka da sebepleri varmış yukarı bana demiyor tabi şefime sordum biz niye yatırmıştık diye oda başka şeyler vardı bilmediğin dedi doğru kanunda yok devamsızlığa tazminat
banu canım kusura bakma yanlış yönlendiyordum seni :kedi:
bizim buranın işleri işte..

ceren canım bazı özel şartlarda gelmesse taminat hakkı doğuyor.ama kendiliğinden gelmediği zamanalrda olmuyor .ama sen yinede sor istersen.

işyerinde tazminatlı çıkış almanın en kolay yolu sürekli gidip sık sık rapor almak. 1-2 gün çalışacan yada bir hafta haydi rapor.bunu birkaç ay yaptığın zaman böylece adam işimize yaramıyor diye çıkış verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…